αυτό λέω ...επίσης την εμπειρία που έχει η Ελληνική Πυροσβεστική σε δασικές την έχουνε λίγοι στον κοσμοGoBack έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 15:49Σε τετοιες συνθηκες συνηθως οι χωρες στελνουν οτι καλυτερο εχουν απο ανθρωπινο δυναμικο για να μη γινουν ρομπα.Και η Ελλαδα αν ηταν να στειλει 50 πυροσβεστες καπου μια χαρα εικονα θα εβγαζε.nostromos έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 15:41μην ψαρωνεται με τις δημόσιες σχέσεις...όσοι ήρθανε από έξω για να μάθουνε από τους δικούς μας ηρθανεBelisarius έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 14:07
Μπράβο στους Σέρβους.
Πρέπει να γίνει μία μελέτη και να αντιγραφεί κάθε καλό στοιχείο στην οργάνωση των ξένων πυροσβεστικών σωμάτων.
Γίνονται άραγε πολλές διεθνείς ασκήσεις όπως οι στρατιωτικές;
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Η άλλη τα βάζει με το πάηκη και απειλεί με γαμωσταυρίδια (λες και κάτι έγινε)
ενώ τα κομματόσκυλα αλωνίζουν αβέρτα δίνοντας συγχαρητήρια το ένα στο άλλο για την αποτελεσματικότητα της κυβερνησάρας μας σε ένα πρωτοφανή circle jerk ακόμη και για το πχωρουμάκι μας.

ΠΑΗΚΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛ' Η ΧΩΡΑ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 10 Αύγ 2021, 15:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Μακριά από την μικροπολιτικη λέει και πιάνει τι έγινε στις επιτροπές της Βουλής που όλοι ξέρουμε ότι είναι για τα πανηγύρια.
Χαρδαλιά αγόρι μου έκανες ρεκόρ σε καμμένη γη στην Ελλαδα.
Εντωμεταξυ τα τσεχικα πυροσβεστικα ειναι 3πλασια σε μεγεθος απο τα δικα μας
Εδω κλασικα διαγωνισμοι με βασικο κριτηριο ποια ειναι φτηνοτερα
Εδω κλασικα διαγωνισμοι με βασικο κριτηριο ποια ειναι φτηνοτερα
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Το δάκρυ που κύλησε δε σε συγκίνησε?Gewponos90 έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 15:55Μακριά από την μικροπολιτικη λέει και πιάνει τι έγινε στις επιτροπές της Βουλής που όλοι ξέρουμε ότι είναι για τα πανηγύρια.
Χαρδαλιά αγόρι μου έκανες ρεκόρ σε καμμένη γη στην Ελλαδα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
sys3x έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 15:54Η άλλη τα βάζει με το πάηκη και απειλεί με γαμωσταυρίδια (λες και κάτι έγινε)ενώ τα κομματόσκυλα αλωνίζουν αβέρτα δίνοντας συγχαρητήρια το ένα στο άλλο για την αποτελεσματικότητα της κυβερνησάρας μας σε ένα πρωτοφανή circle jerk ακόμη και για το πχωρουμάκι μας.

Τι είναι αυτό;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Fixed!
Γίνατε όλοι ειδικοί σε όλα! Η Ελλάδα είναι μόνη χώρα που είναι γεμάτη με ξερόλες!
Που δεν ξέρουν την τύφλα τους βέβαια!
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πρώτος και καλύτερος ο Κούλης. Μετά ακολουθείς εσύ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Δεν έχω εκφράσει ποτέ καμμία τεχνική άποψη εδώ μέσα για κανένα θέμα!Gherschaagk έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 16:02Πρώτος και καλύτερος ο Κούλης. Μετά ακολουθείς εσύ.
Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει ποτέ (ασχέτως της τωρινής κατάστασης),τι σημαίνει "η παραίτηση μου είναι στο συρτάρι/στα χέρια κάποιου".
Σημαίνει ότι αν θέλει να σε απολύσει θα σε απολύσει;Μα εννοείται,ο εργοδότης σου ή ο προϊστάμενος σου θα σε απολύσει ό,τι ώρα θέλει αν δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου, δεν χρειάζεται να παραιτηθείς.
Σημαίνει ότι αναγνωρίζω τα λάθη μου και δηλώνω παραίτηση,αλλά ο εργοδότης με κρατάει ακόμη γιατί θεωρεί ότι δεν έκανα και μεγάλα λάθη,ή τέλος πάντων είμαι ακόμη άξιος για τη δουλειά;
Σημαίνει ότι ποτέ δεν είχα πρόθεση να παραιτηθώ αλλά πετάω φωτοβολίδα για να μείνει ότι "ορίστε είχε την ευθιξία να παραιτηθεί";
Σημαίνει ότι ο προϊστάμενος δεν έχει τα κότσια να με απολύσει οπότε τον βγάζω απ`τη δύσκολη θέση;
Σημαίνει ότι δεν θέλω σε καμία περίπτωση να απολυθώ οπότε βγαίνω απ`τα δεξιά για να προλάβω καταστάσεις;
Σημαίνει ....
Σε καμία περίπτωση πάντως δεν σημαίνει "παραιτούμαι"!
Γιατί αν όντως θέλεις να παραιτηθείς λές "παραιτούμαι" και κόβεις ρόδα μυρωμένα.Και να μην κάνει ο άλλος δεκτή την παραίτησή σου,εσύ ήδη είσαι αλλού.
Σημαίνει ότι αν θέλει να σε απολύσει θα σε απολύσει;Μα εννοείται,ο εργοδότης σου ή ο προϊστάμενος σου θα σε απολύσει ό,τι ώρα θέλει αν δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου, δεν χρειάζεται να παραιτηθείς.
Σημαίνει ότι αναγνωρίζω τα λάθη μου και δηλώνω παραίτηση,αλλά ο εργοδότης με κρατάει ακόμη γιατί θεωρεί ότι δεν έκανα και μεγάλα λάθη,ή τέλος πάντων είμαι ακόμη άξιος για τη δουλειά;
Σημαίνει ότι ποτέ δεν είχα πρόθεση να παραιτηθώ αλλά πετάω φωτοβολίδα για να μείνει ότι "ορίστε είχε την ευθιξία να παραιτηθεί";
Σημαίνει ότι ο προϊστάμενος δεν έχει τα κότσια να με απολύσει οπότε τον βγάζω απ`τη δύσκολη θέση;
Σημαίνει ότι δεν θέλω σε καμία περίπτωση να απολυθώ οπότε βγαίνω απ`τα δεξιά για να προλάβω καταστάσεις;
Σημαίνει ....
Γιατί αν όντως θέλεις να παραιτηθείς λές "παραιτούμαι" και κόβεις ρόδα μυρωμένα.Και να μην κάνει ο άλλος δεκτή την παραίτησή σου,εσύ ήδη είσαι αλλού.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Έλα ρε... Πυροτέχνημα ήταν του στυλ και καλά η παραίτηση μου είναι στη διάθεσή του πρωθυπουργού αλλά δε τη κάνει δεκτή και καλαwaldorf έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 16:03Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει ποτέ (ασχέτως της τωρινής κατάστασης),τι σημαίνει "η παραίτηση μου είναι στο συρτάρι/στα χέρια κάποιου".
Σημαίνει ....
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ψυχολογικό τεστ.Gherschaagk έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 15:59sys3x έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 15:54Η άλλη τα βάζει με το πάηκη και απειλεί με γαμωσταυρίδια (λες και κάτι έγινε)ενώ τα κομματόσκυλα αλωνίζουν αβέρτα δίνοντας συγχαρητήρια το ένα στο άλλο για την αποτελεσματικότητα της κυβερνησάρας μας σε ένα πρωτοφανή circle jerk ακόμη και για το πχωρουμάκι μας.
Τι είναι αυτό;

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Να σε ρωτήσω κάτι; Ξέρισ τι βλέπεις εδώ;
Ξέρεις πόσο κοστίζει ο "τράκτορας" που μεταφέρει την πτέρυγα και τι δυνατότητες έχει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 937 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20