Aiuto ενέσεις ηπαρίνης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Aiuto ενέσεις ηπαρίνης
Καλύτερα να έτρωγες σκόρδο. Κάθε μέρα τέσσερις σκελίδες ωμές.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
περαστικά βρε
περαστικά
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
είναι που τους απέκρυψες για το πχόρουμGherschaagk έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 00:00Ευχαριστώ άπαντες για τις ευχές.
Πήγα καρδιολόγο πριν από λίγο καιρό. Έχω αρρυθμίες χρόνια τώρα αλλά χειροτέρεψαν. Παλιά μου είχαν πει πως είναι λόγω άγχους.
Ο καρδιολόγος ζήτησε να δει δύο τιμές. Η μία ήταν φυσιολογική, η άλλη ήταν πολύ τσιμπημένη. Δεν ξέρουμε αν ευθύνεται το εμβόλιο. Πρέπει να κάνω τις ενέσεις ηπαρίνης για έναν μήνα και μετά θα επαναλάβουμε την εξέταση.
Όλα καλά. Βρήκα τα 2 από τα 3 κουτιά.
μετά τις ενέσεις θα μπορείς να τρως τα πάντα;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι, ήταν προαπαιτούμενο αυτό. Μέχρι και να κανιβαλίσω θα μπορώ.Tarkovsky έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 00:40είναι που τους απέκρυψες για το πχόρουμGherschaagk έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 00:00Ευχαριστώ άπαντες για τις ευχές.
Πήγα καρδιολόγο πριν από λίγο καιρό. Έχω αρρυθμίες χρόνια τώρα αλλά χειροτέρεψαν. Παλιά μου είχαν πει πως είναι λόγω άγχους.
Ο καρδιολόγος ζήτησε να δει δύο τιμές. Η μία ήταν φυσιολογική, η άλλη ήταν πολύ τσιμπημένη. Δεν ξέρουμε αν ευθύνεται το εμβόλιο. Πρέπει να κάνω τις ενέσεις ηπαρίνης για έναν μήνα και μετά θα επαναλάβουμε την εξέταση.
Orion22, talaipwros ευχαριστώ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Success Την έκανα μόνη μου.
28 more to go.
28 more to go.
Δεν καταλαβαίνω γιατί μια ασθένεια σαν και αυτήν, τύπε, να οδηγήσει την τύπισσα στον κοινωνικό αποκλεισμό.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 00:04Καλύτερα να έτρωγες σκόρδο. Κάθε μέρα τέσσερις σκελίδες ωμές.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- nik_killthemall
ω να σου ... Περαστικα ρε κοριτσι. Ολα καλα να πανε, αισιοδιοξια.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 15:13Με πήρε τώρα ο καρδιολόγος και μου είπε πως πρέπει να κάνω. Είμαι υποψία για θρόμβωση και από το 1 μέχρι το 10 είμαι στο 7 με 8. Μία την ημέρα υποδόρια.
Θα με πεθάνετε και ούτε που θα το μάθετε.
Κωλόπαιδα.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θενκς σουήτη.nik_killthemall έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 20:12ω να σου ... Περαστικα ρε κοριτσι. Ολα καλα να πανε, αισιοδιοξια.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 15:13Με πήρε τώρα ο καρδιολόγος και μου είπε πως πρέπει να κάνω. Είμαι υποψία για θρόμβωση και από το 1 μέχρι το 10 είμαι στο 7 με 8. Μία την ημέρα υποδόρια.
Κωλόπαιδα.
Δεν θα πάθω κάτι αλλά θα μου γίνει ο αφαλός σουρωτήρι. Ούτε πρεζάκι να ήμουν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ασθένεια;;Feindflug έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 20:02Δεν καταλαβαίνω γιατί μια ασθένεια σαν και αυτήν, τύπε, να οδηγήσει την τύπισσα στον κοινωνικό αποκλεισμό.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 00:04Καλύτερα να έτρωγες σκόρδο. Κάθε μέρα τέσσερις σκελίδες ωμές.
Τι έχω; Τι μου συμβαίνει; Γιατρέ μου τι μου κρύβεις;
Gherschaagk έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 22:32Ασθένεια;;Feindflug έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 20:02Δεν καταλαβαίνω γιατί μια ασθένεια σαν και αυτήν, τύπε, να οδηγήσει την τύπισσα στον κοινωνικό αποκλεισμό.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 00:04Καλύτερα να έτρωγες σκόρδο. Κάθε μέρα τέσσερις σκελίδες ωμές.
Τι έχω; Τι μου συμβαίνει; Γιατρέ μου τι μου κρύβεις;
Dein Herz, meine Gier
Gherschaagk έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 09:51Ναι, ήταν προαπαιτούμενο αυτό. Μέχρι και να κανιβαλίσω θα μπορώ.Tarkovsky έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 00:40είναι που τους απέκρυψες για το πχόρουμGherschaagk έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 00:00Ευχαριστώ άπαντες για τις ευχές.
Orion22, talaipwros ευχαριστώ.

γαμάτη ιδέα για Μ/Μ
εντάξει, όλα θα πάνε πρίμα

SpoilerShow
κάνε τις ενέσεις σε διαφορετικό σημείο κάθε μέρα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Μεσα στον αφαλο τις κανεις;Gherschaagk έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 22:31Θενκς σουήτη.nik_killthemall έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 20:12ω να σου ... Περαστικα ρε κοριτσι. Ολα καλα να πανε, αισιοδιοξια.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 15:13Με πήρε τώρα ο καρδιολόγος και μου είπε πως πρέπει να κάνω. Είμαι υποψία για θρόμβωση και από το 1 μέχρι το 10 είμαι στο 7 με 8. Μία την ημέρα υποδόρια.
Κωλόπαιδα.

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Cecily Anne
Υποδορροια μπορείς να κάνεις εκτός από την κοιλιά, στα πλαϊνά της μέσης (στο σημείο που μας κόβει όταν φοράμε μικρό νούμερο παντελόνι), και στα μπούτια. Δε χρειάζεται να τις βαρεσεις όλες στην κοιλιά, σπαστες σε τετράδες.Gherschaagk έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 22:31Θενκς σουήτη.nik_killthemall έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 20:12ω να σου ... Περαστικα ρε κοριτσι. Ολα καλα να πανε, αισιοδιοξια.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 15:13Με πήρε τώρα ο καρδιολόγος και μου είπε πως πρέπει να κάνω. Είμαι υποψία για θρόμβωση και από το 1 μέχρι το 10 είμαι στο 7 με 8. Μία την ημέρα υποδόρια.
Κωλόπαιδα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι εκεί που ήταν παλιά το σκουλαρίκι.GoBack έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 04:18Μεσα στον αφαλο τις κανεις;Gherschaagk έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 22:31Θενκς σουήτη.nik_killthemall έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 20:12
ω να σου ... Περαστικα ρε κοριτσι. Ολα καλα να πανε, αισιοδιοξια.
Τριγύρω μωρέ.
Το ξέρω. Είδα το φυλλάδιο.Cecily Anne έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 04:54Υποδορροια μπορείς να κάνεις εκτός από την κοιλιά, στα πλαϊνά της μέσης (στο σημείο που μας κόβει όταν φοράμε μικρό νούμερο παντελόνι), και στα μπούτια. Δε χρειάζεται να τις βαρεσεις όλες στην κοιλιά, σπαστες σε τετράδες.Gherschaagk έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 22:31Θενκς σουήτη.nik_killthemall έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 20:12ω να σου ... Περαστικα ρε κοριτσι. Ολα καλα να πανε, αισιοδιοξια.