Απόψεις
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Απόψεις
θαυμασα. μια χαρα τα λεει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εξαιρετικός. Μεγάλη απώλεια για την ανθρωπότητα, αλλά έβαλε μία κοτρώνα να στην πυραμίδα της επιστήμης, και κανένας δεν σκοτώθηκε ούτε σκότωσε στο όνομα του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεγεών την 11 Αύγ 2021, 13:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα έλεγα καλύτερα να αλλάξεις τον τίτλο. Η ανοησία που είπε ο Λαζόπουλος δεν μπορεί να είναι άλλοθι για να προσβάλουμε όποιον έχει κάποια αναπηρία.
Εγω τον θαυμαζω πως αντεξε και εζησε, εγω αν ημουν ετσι μπορει και να αυτοκτονουσα.
"Άχρι καιρού..."
Το φινάλε του βίντεο είναι κοινοτυπίες άθεων.
Όταν γράφουν βιαστικά στο πχώρου. Ούτε ίχνος μεγαλοφυίας
Το είπε ο ίδιος ή είναι συρραφή γιά προπαγάνδα ;
Ο Αριστοτέλης δέχεται το μπικ μπάνκ ;
Από όσο θυμάμαι δεν το αναφέρει.
Οπότε μπορούμε να τους θεωρήσουμε και τους δύο επηρρεασμένους από την εποχή τους

Οπότε μπορούμε να τους θεωρήσουμε και τους δύο επηρρεασμένους από την εποχή τους
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
κάποια είναι άθεοι, ο Θεός δεν έχει πρόβλημα με την ύπαρξη τους και παρόλα αυτά ο κάθε καμένος και καλά πιστός βρίζει αθέους. Δεν είστε για κόσμο μερικοί
-
ο Αριστοτέλης να δεχτεί μια θεωρία φυσικής που εμφανίστηκε τον 20ό αιώνα μχ; Ο αριστοτέλης στα φυσικά λεει τόσες μπούρδες που δεν μπορείς να τις μετρήσειςΜπίστης έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 13:29Το φινάλε του βίντεο είναι κοινοτυπίες άθεων.
Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 13:52ο Αριστοτέλης να δεχτεί μια θεωρία φυσικής που εμφανίστηκε τον 20ό αιώνα μχ; Ο αριστοτέλης στα φυσικά λεει τόσες μπούρδες που δεν μπορείς να τις μετρήσειςΜπίστης έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 13:29Το φινάλε του βίντεο είναι κοινοτυπίες άθεων.

Δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη μοντέρνα βέρσιον αλλά στο γιατί δεν αποδέχεται την εκ του μηδενός δημιουργία.
Προσπαθώ να απαντήσω κι εγώ στην ερωτηματάρα, να το φανταστώ με το μυαλό μου και τους συγκρίνω φιλοσοφικώς, σαν νόες που στοχάζονται.
Στα Φυσικά δίνει ρεσιτάλ γατοσύνης.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Τα φυσικά του Αριστοτέλη είναι κανονικό ανέκδοτοΜπίστης έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 15:42Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 13:52ο Αριστοτέλης να δεχτεί μια θεωρία φυσικής που εμφανίστηκε τον 20ό αιώνα μχ; Ο αριστοτέλης στα φυσικά λεει τόσες μπούρδες που δεν μπορείς να τις μετρήσειςΜπίστης έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 13:29Το φινάλε του βίντεο είναι κοινοτυπίες άθεων.
Δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη μοντέρνα βέρσιον αλλά στο γιατί δεν αποδέχεται την εκ του μηδενός δημιουργία.
Προσπαθώ να απαντήσω κι εγώ στην ερωτηματάρα, να το φανταστώ με το μυαλό μου και τους συγκρίνω φιλοσοφικώς, σαν νόες που στοχάζονται.
Στα Φυσικά δίνει ρεσιτάλ γατοσύνης.
Δημοκράτης έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 13:52Ο αριστοτέλης στα φυσικά λεει τόσες μπούρδες που δεν μπορείς να τις μετρήσεις

Εύχομαι να επιληφθούν οι συντονιστές άμεσα. Για την καραμπινάτη προσβολή στον άνθρωπο, και δη στην μνήμη του, ένεκα αναπηρίας.
Έντιτ. Πάλι καλά που αλλάχτηκε η επικεφαλιδα.
Έντιτ. Πάλι καλά που αλλάχτηκε η επικεφαλιδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 11 Αύγ 2021, 16:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αυτά είναι υπερβολές. Ο Χώκινγκ δεν έκανε καριέρα ως άθεος. Βασικά ένας άνθρωπος με τέτοιο σοβαρό πρόβλημα υγείας θα έπρεπε να έχει το θαυμασμό μας και μόνο που συνεχίζει να ζει. Ο συγκεκριμένος κατάφερε να βρίσκεται σε υψηλότατο επίπεδο στον τομέα του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πώς οι φανατικές πολιτικές απόψεις σας κάνουν ηλίθιους
από micmic » 22 Μαρ 2025, 10:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 29 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
22 Μαρ 2025, 18:47
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 245 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
18 Οκτ 2024, 08:40
-
-
Νέα δημοσίευση Το χάσμα στις κοινωνικές απόψεις των φύλων, στις νεότερες ηλικίες
από Dwarven Blacksmith » 26 Ιαν 2024, 19:23 » σε Κοινωνικά θέματα - 12 Απαντήσεις
- 740 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
25 Φεβ 2025, 04:18
-