Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
sys3x
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από sys3x » 11 Αύγ 2021, 17:39
dtri2020 έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 17:17
sys3x έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 16:51
Δεν είναι καθόλου καφρίλα να λες τα κομματόσκυλα κομματόσκυλα, εάν σε ενοχλεί ο μη πολιτικά ορθός λόγος είναι άλλο θέμα το οποίο προσωπικά ξες που το έχω γραμμένο.
Κρίνοντας από τις προηγούμενες τοποθετήσεις σου, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως αναφέρεσαι ακόμη μία φορά στα γεννητικά σου όργανα!
Ξανά λοιπόν, θες να κάνεις την έμμισθη προπαγάνδα σου στην κοινότητα μας και την κάνεις, δεν σε εμπόδισε κανείς όπως δεν με εμπόδισε κανείς, μέχρι στιγμής, να ασκήσω την δική μου κριτική, με τον δικό μου τρόπο σε αυτό που κάνεις το οποίον σημειωτέον το θεωρώ ότι πιο χυδαίο και μία από τις σοβαρότερες αιτίες της σημερινής συλλογικής μας κατάντιας, όπως καταλαβαίνεις απλά δεν τα ωραιοποιώ.
Δεν είναι απαραίτητο όποιος εκφέρει πολιτική άποψη να κάνει "έμμισθη προπαγάνδα"! Αυτό είναι μία δική σου άποψη!
Και φυσικά δεν υπάρχει καμμία "συλλογική κατάντια"! Υπάρχει διάχυτη χυδαιότητα και καφρίλα που αφορά κυρίως ενα τμήμα του αριστερού πολιτικού χώρου αλλά αυτή δεν είναι "συλλογική κατάντια"! Απλώς υπάρχει και εκφράζεται ενα πολιτικό λουμπεναριό ακριβώς όπως έγραψε ο Στάθης! Το ξαναβάζω σαν την άποψη ενός αριστερού, χωρίς να είμαι ο ίδιος αριστερός! Ούτε κατα προσέγγιση!
Παρόλα αυτά βέβαια δεν είπα τίποτε ούτε για μάνα σου ούτε για τον πατέρα σου, σκουπίδι.
Επίσης, κανείς δεν αναφέρθηκε ούτε στην μάνα σου ούτε στον πατέρα σου, ούτε σε εβρισε με τον τρόπο που κάνεις εσύ παραπάνω! Όμως η χρήση μιας υβριστικής, χυδαίας και σε τελική ανάλυση κάφρικης φρασεολογίας δείχνει πολλά για την αγωγή που πήρε κάποιος από τον κοινωνικό του περίγυρο!
Άκου βλάκα, επειδή το έχουμε εξαντλήσει, δεν μίλησα για την οικογένειά σου ούτε την ανατροφή σου πρώτον γιατί δεν με ενδιαφέρει ούτε προσωπικά ούτε σαν στοιχείο της συζήτησης και δεύτερον επειδή με ενδιαφέρει να προσβάλλω θέσεις οι οποίες προσβάλλουν και εμπαίζουν τόσο εμένα όσο και τους υπόλοιπους συνομιλητές και όχι οικογένειές, μίλησες για την οικογένειά μου λοιπόν, συνέχισε αν θες να σου γαμήσω ότι έχεις και δεν έχεις σε ανύποπτη στιγμή της επιλογής μου (το πως και κυρίως το γιατί θα το κάνω αυτό και να στο εξηγούσα δεν θα το καταλάβαινες). -
Χασπί.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
George_V
- Phorum.gr user: George_V
από George_V » 11 Αύγ 2021, 17:49
dtri2020 έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 17:31
Bazoomba έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 17:21
dtri2020 έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 17:17
εκφέρει πολιτική άποψη
Ποιοί είναι ακριβώς οι αποδεκτοί τρόποι να εκφέρει κανείς πολιτική άποψη; Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται;
Επιτρέπεται ας πούμε, να δηλώνει κανείς πως είναι οπαδός της αστικής δημοκρατίας; Επιτρέπαι ας πούμε, να είναι κανείς "οπαδός" της
νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης της χώρας; Η μήπως απαγορεύεται;
Μα δεν είσαι οπαδός. Φανατιλας τυφλός είσαι. Σε λίγο θα βγάζεις την κυλοτα σου και θα την πετάς στον Κουλή σαν τις γκρουπις των Ρολλινγκ Στόουνς.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
adon99
από adon99 » 11 Αύγ 2021, 17:52
Τι γινεται κ πιλοτους με βυσμα απο τον κομματικο σωληνα βαζουν?
-Εχω ενα ανηψακι καταπληκτικο παιδι απλα εχει 15 βαθμους μυωπια γινεται να το βολεψουμε καπου στο σωμα?
-
Λίνο Βεντούρα
από Λίνο Βεντούρα » 11 Αύγ 2021, 17:57
adon99 έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 17:52
Τι γινεται κ πιλοτους με βυσμα απο τον κομματικο σωληνα βαζουν?
-Εχω ενα ανηψακι καταπληκτικο παιδι απλα εχει 15 βαθμους μυωπια γινεται να το βολεψουμε καπου στο σωμα?
ο τικτοκάς θα ξέρει καλύτερα, ας τον βάλουμε αυτόν στο ελικόπτερο
Fluffy έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
από Крaсная армия » 11 Αύγ 2021, 19:08
Άντε μετά από 19 ημέρες ξαναρχίζει το μικρό σπίτι στο Λιβάδι.
Τέρμα τα Live από τα έργα του Καταραμένου Μητσοτάκη!
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
-
dtri2020
από dtri2020 » 11 Αύγ 2021, 19:15
sys3x έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 17:39
Άκου βλάκα, επειδή το έχουμε εξαντλήσει, δεν μίλησα για την οικογένειά σου ούτε την ανατροφή σου πρώτον γιατί δεν με ενδιαφέρει ούτε προσωπικά ούτε σαν στοιχείο της συζήτησης και δεύτερον επειδή με ενδιαφέρει να προσβάλλω θέσεις οι οποίες προσβάλλουν και εμπαίζουν τόσο εμένα όσο και τους υπόλοιπους συνομιλητές και όχι οικογένειές, μίλησες για την οικογένειά μου λοιπόν, συνέχισε αν θες να σου γαμήσω ότι έχεις και δεν έχεις σε ανύποπτη στιγμή της επιλογής μου (το πως και κυρίως το γιατί θα το κάνω αυτό και να στο εξηγούσα δεν θα το καταλάβαινες). -
Χασπί.
Λένε πως μπορεί κανείς να βγάλει τον άνθρωπο από το χωριό αλλά δεν μπορεί ποτέ να βγάλει το χωριό από τον άνθρωπο! Ο καθένας μας κουβαλάει το χωριό του μέσα του! Και παρατηρώντας τον μπορείς πάντα να καταλάβεις τι χωριό τον μεγάλωσε!
-
dtri2020
από dtri2020 » 11 Αύγ 2021, 19:17
George_V έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 17:49
Μα δεν είσαι οπαδός. Φανατιλας τυφλός είσαι. Σε λίγο θα βγάζεις την κυλοτα σου και θα την πετάς στον Κουλή σαν τις γκρουπις των Ρολλινγκ Στόουνς.
Ακόμη και αν υποθέσουμε πως αυτό ισχύει, είναι κάτι που απαγορεύεται; Η που ίσως θα έπρεπε να απαγορεύεται;
-
Εμπεδοκλής
από Εμπεδοκλής » 11 Αύγ 2021, 19:20
nostromos έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 17:12
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 16:31
nostromos έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 15:45
έχω πετύχε αρκετούς ι ρεζιλιδες στο φόρουμ ... είσαι σίγουρα μέσα στον αφρο
Ποιος το λέει; Εσύ; Που ζητάς από τους συντονιστές να πάρουν το 199 να ρωτήσουν;

Ρε μαλάκα, ηρέμησε λίγο. Βγες να πάρεις καθαρό αέρα αντί απλά να googlάρεις για στοιχεία και στο τέλος να βρίσκεις βλακείες...
πες μας πάλι για τον ξάδερφό σου τον πυροσβέστη...

Ρε τύπε, κούρασες. Ειλικρινά. Δεν είναι εξωγήινοι οι πυροσβέστες, ούτε ορφανοί από σόγια. Ξεκόλλα.
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 11 Αύγ 2021, 20:31
pikey25 έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 12:02
Cavaliere έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 00:09
Πασιφάη έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 15:31
Φωτοβολίδα διανόησης και εκλεκτής παπαροσύνης.
Πληρώνει, καλός είναι.
Δωρεαν παρασταση ηταν, θα κανουμε κανενα ερανο για τον ανθρωπο αν τον διωξει ο κουλης.
Νόμιζα θα έλεγες να κάμουμε έρανο για τον Κούλη.

Ordem e Progresso.
-
sys3x
από sys3x » 11 Αύγ 2021, 20:43
dtri2020 έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 19:15
sys3x έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 17:39
Χασπί.
Λένε πως μπορεί κανείς να βγάλει τον άνθρωπο από το χωριό αλλά δεν μπορεί ποτέ να βγάλει το χωριό από τον άνθρωπο! Ο καθένας μας κουβαλάει το χωριό του μέσα του! Και παρατηρώντας τον μπορείς πάντα να καταλάβεις τι χωριό τον μεγάλωσε!
Τράβα γλείψε καμμιά κατουρημένη ποδιά ρε τελεμέ, μία με την κούνια μου μία με το χωριό μου, λεκανατζού.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
pikey25
- Phorum.gr user: pikey25
από pikey25 » 11 Αύγ 2021, 21:01
Cavaliere έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 20:31
pikey25 έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 12:02
Cavaliere έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 00:09
Πληρώνει, καλός είναι.
Δωρεαν παρασταση ηταν, θα κανουμε κανενα ερανο για τον ανθρωπο αν τον διωξει ο κουλης.
Νόμιζα θα έλεγες να κάμουμε έρανο για τον Κούλη.

Αν καει κανενα απο τα σπιτια του δε βοηθησετε ρε αθεοφοβοι το συναθρωπο ?

Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
-
-
- 853 Απαντήσεις
- 18242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.