Ακουστικά
Ακουστικά
Έχω κόψει τελείως το ν' ακούω μουσική ή audiobooks από ακουστικά γιατί κάθε φορά όταν τα έβγαζα κατέληγα με προσωρινή μείωση της ακοής μου, και κάθε φορά κρατούσε περισσότερη ώρα από την προηγούμενη. Την ένταση την ρύθμιζα γύρω στο 45-50% της μέγιστης. Μου έχει λείψει όμως. Υπάρχει κάποια μάρκα ακουστικών που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και να μην πονάνε τ' αυτιά μου μετά;
Re: Ακουστικά
Γιατί δεν μειώνεις κι άλλο την ένταση;Βλήμα έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 20:22Έχω κόψει τελείως το ν' ακούω μουσική ή audiobooks από ακουστικά γιατί κάθε φορά όταν τα έβγαζα κατέληγα με προσωρινή μείωση της ακοής μου, και κάθε φορά κρατούσε περισσότερη ώρα από την προηγούμενη. Την ένταση την ρύθμιζα γύρω στο 45-50% της μέγιστης. Μου έχει λείψει όμως. Υπάρχει κάποια μάρκα ακουστικών που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και να μην πονάνε τ' αυτιά μου μετά;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
https://www.audeze.com/
αν μπορείς να ριξεις λεφτά
αν μπορείς να ριξεις λεφτά
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Πως θα τον βοηθήσουν τα συγκεκριμένα σε αυτό που ζητάει;
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Με ακουστικά μπορείς να έχεις την ένταση πολύ χαμηλά και μετά από λίγο τα αυτιά σου προσαρμόζονται σε αυτό. Δεν χρειάζεται να τα έχεις δυνατά. 20% της έντασης είναι μια χαρά για in-ear τύπους αλλά μπορείς και (αρκετά) χαμηλότερα
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
τι θεωρεις οτι κουραζει τα αυτια?
1) υψηλη ενταση
2) κακη--> μετρια αποδοση
3) 1+2
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Δεν έχει δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις αλλά αφού μιλάει για προσωρινή μείωση της ακοής και όχι κόπωση, είναι σχεδόν σίγουρο ότι ανεβάζει εντάσεις. Το 40-50% της μέγιστης που λέει δεν σημαίνει τίποτα γιατί τα ακουστικά μπορεί να έχουν μεγάλη ευαισθησία και η ενίσχυση της πηγής του να τα οδηγεί σε μεγάλες εντάσεις.
Αν χρησιμοποιεί ανοικτού τύπου σε περιβάλλον με θόρυβο, θα πρότεινα να πάει πρώτα σε in-ear να δει μήπως αποκόπτεται από το περιβάλλον ικανοποιητικά και μπορεί να ακούσει σε χαμηλότερες εντάσεις. Αν ο έξω θόρυβος εξακολουθεί να είναι το πρόβλημα τότε ακουστικά με ενεργή ακύρωση θορύβου ίσως είναι μια λύση.
Αυτά που προτείνεις μπορεί να είναι θαυμάσια αλλά θα θέλει προενισχυτή και πηγή της προκοπής και νομίζω ότι το κουστουμάκι θα βγει πολύ ακριβό. Και αν το πρόβλημά του είναι ο γύρω θόρυβος, δεν θα το λύσει.
'Ντάξει, δεν μου λείπει τόόόόσο πολύ. Αν είναι να πληρώσω τρία χιλιάρικα σε ακουστικά, κάνω και χωρίς αυτά.
Πολύ ωραία ακουστικά αλλά στον Αντρέα τον Άνεργο απευθύνεσαι.
Γιατί με ενοχλούσαν οι γύρω θόρυβοι όταν μείωνα κι άλλο την ένταση. Τα ακουστικά τα χρησιμοποιώ(ούσα) όταν χρειάζεται να είμαι μακριά από τον υπολογιστή. Όταν γυμνάζομαι, όταν κάνω δουλειές στον κήπο, όταν μαγειρεύω. Παντού εκεί υπάρχουν θόρυβοι. Δυνάμωνα την ένταση για να ακούω τα αρχεία κι όχι τους θορύβους γύρω.ST48410 έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 23:03Γιατί δεν μειώνεις κι άλλο την ένταση;Βλήμα έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 20:22Έχω κόψει τελείως το ν' ακούω μουσική ή audiobooks από ακουστικά γιατί κάθε φορά όταν τα έβγαζα κατέληγα με προσωρινή μείωση της ακοής μου, και κάθε φορά κρατούσε περισσότερη ώρα από την προηγούμενη. Την ένταση την ρύθμιζα γύρω στο 45-50% της μέγιστης. Μου έχει λείψει όμως. Υπάρχει κάποια μάρκα ακουστικών που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και να μην πονάνε τ' αυτιά μου μετά;
Τότε βάλε στο κινητό σου κάποια κομμάτια που γνωρίζεις πολύ καλά (κάποιο τρίο jazz, μπάσο, πιατίνια κλπ) και πήγαινε σε όποιο κατάστημα έχει στην περιοχή σου να ακούσεις κάποιο ακουστικό με active noise cancellation.Βλήμα έγραψε: ↑12 Αύγ 2021, 12:55Γιατί με ενοχλούσαν οι γύρω θόρυβοι όταν μείωνα κι άλλο την ένταση. Τα ακουστικά τα χρησιμοποιώ(ούσα) χρειάζεται να είμαι μακριά από τον υπολογιστή. Όταν γυμνάζομαι, όταν κάνω δουλειές στον κήπο, όταν μαγειρεύω. Παντού εκεί υπάρχουν θόρυβοι. Δυνάμωνα την ένταση για να ακούω τα αρχεία κι όχι τους θορύβους γύρω.ST48410 έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 23:03Γιατί δεν μειώνεις κι άλλο την ένταση;Βλήμα έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 20:22Έχω κόψει τελείως το ν' ακούω μουσική ή audiobooks από ακουστικά γιατί κάθε φορά όταν τα έβγαζα κατέληγα με προσωρινή μείωση της ακοής μου, και κάθε φορά κρατούσε περισσότερη ώρα από την προηγούμενη. Την ένταση την ρύθμιζα γύρω στο 45-50% της μέγιστης. Μου έχει λείψει όμως. Υπάρχει κάποια μάρκα ακουστικών που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και να μην πονάνε τ' αυτιά μου μετά;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 429 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
02 Απρ 2024, 10:16
-
-
Νέα δημοσίευση Τα φώτα σας για bluetooth ακουστικά (earbud)
από vatraxos » 15 Ιουν 2023, 11:48 » σε Τεχνολογία - 8 Απαντήσεις
- 952 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vatraxos
18 Ιουν 2023, 19:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το χορεύει ο Τζέρι το τουίστ; (ακρόαση με ακουστικά)
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 26 Σεπ 2023, 23:30 » σε Μουσική - 3 Απαντήσεις
- 262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
26 Σεπ 2023, 23:59
-