Ξαναθυμίζω την ανάρτηση του Στάθη!
Δεν έιμαι άνθρωπος που θα συμφωνούσε ποτέ με την πολιτική τοποθέτηση του Στάθη και αυτό νομίζω πως το γνωρίζουν όλοι. Από την άλλη όμως δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός πως ο Στάθης είναι ένας έντιμος, ευγενής και μετριοπαθής άνθρωπος.
Ο Στάθης λοιπόν, ένας συνεπής αριστερός, χαρακτηρίζει "λουμπεναριό" αυτούς που χρησιμοποιούν ένα συγκεκριμένο σύνθημα εναντίον του πρωθυπουργού! Και αυτό ακριβώς είναι: ΛΟΥΜΠΕΝΑΡΙΟ!
Τι περιμένεις λοιπόν από εμένα; Να συμβιβαστώ με το "λουμπεναριό" και τους συνοδοιπόρους του; Για ποιό λόγο; Για να μην χαθώ; Ας χαθώ!
Αν όμως αφήσουμε να επικρατήσει αυτό το λουμπεναριό στον λόγο και στα έργα τότε, σε λίγο καιρό, οι μέρες των Ναζί στην Γερμανία του 1930-1945 θα φαντάζουν παιδική χαρά μπροστά τους!
Δεν έχω κανέναν ελιτισμό! Απλώς δεν αντέχω τις βρισιές, τις προσβολές, την χυδαιότητα και την καφρίλα!
Δεν επιθυμώ να συζητήσω ούτε με ψεκασμένους, ούτε με ακροδεξιούς η ακροαριστερούς, ούτε με εκείνους που "αγοράζουν" Βελόπουλο, ούτε με κανέναν άλλο αυτου η παρόμοιου "φυράματος".
Αν κάποιοι πιστεύουν πως μπορούν να συζητήσουν με ανθρώπους αυτής της "ποιότητας" πιστεύοντας πως θα τους αλλάξουν γνώμη, γελιούνται! Υο μόνο που καταφέρνουν είναι να τους νομιμοποιούν και να τους ισχυροποιούν.
Δεν υπάρχει θέμα απόλυτης αλήθειας εδώ! Υπάρχει το λουμπεναριό και οι άλλοι!