Με την όρεξη θα μείνεις...
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- Hector Buas
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- Hector Buas
Εγώ μπορεί να αλλάξω άποψη και για τον "Μπουμπούκο" και για τον Καρανίκα, αν τους δω να κάνουν κάτι σωστό...
Εσύ όμως δεν μπορείς να πάψεις να είσαι απατεώνας...
Βέεβαια.Hector Buas έγραψε: ↑13 Αύγ 2021, 12:41Με την όρεξη θα μείνεις...sys3x έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 23:08Βέβαια.Hector Buas έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 22:29
Θα ήθελες να μου σπάσεις τα μούτρα τώρα.... Βγάλτο από μέσα σου...

SpoilerShow
Μαλάκες δε πάτε καθόλου καλά. 
Βγάζει ο ένας από τον πάτο του ότι εγώ θέλω να σηκώσω χέρι κι ο άλλος ότι θα μείνω με την όρεξη.
Ηλίθιος και πανηλίθιος κανονικά όμως.

Βγάζει ο ένας από τον πάτο του ότι εγώ θέλω να σηκώσω χέρι κι ο άλλος ότι θα μείνω με την όρεξη.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Να πω εδώ ότι ίσως έχουμε λίγο στρεβλή κατάσταση της πραγματικότητας σε ότι αφορά τις μεγάλες φωτιές. Παρακολουθούσα από το flightradar 7 αεροσκάφη στη σειρά να κάνουν κύκλους και ρίψεις στην Αρκαδία και χώρια το Ρωσικό θηρίο και ελικόπτερο που γέμιζε τοπικά από ποτάμι. Και παρόλα αυτά η φωτιά δεν έσβησε. Δεν πρέπει να είναι τόσο απλό όσο το πιστεύουμε.
Τους επιτελικούς τους κράτησε γιατί θέλει να μειώνει τις αντιδράσεις από την αντίπαλη πτέρυγα. Γενικώς κοιτάει τον πολιτικό αντίκτυπο και όχι την ουσία.
Από σημερινό δελτίο τύπου
Συνελήφθη χθες στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μεγάρων, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση στον οικισμό Βιολέτα Αλεποχωρίου του δήμου Μεγάρων Αττικής.
Για το ανωτέρω περιστατικό, ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
Για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα στην Τ.Κ. Γαλλικού του δήμου Κιλκίς, επιβλήθηκε σε γυναίκα διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ. Κιλκίς.
Συνελήφθη χθες στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μεγάρων, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση στον οικισμό Βιολέτα Αλεποχωρίου του δήμου Μεγάρων Αττικής.
Για το ανωτέρω περιστατικό, ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
Για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα στην Τ.Κ. Γαλλικού του δήμου Κιλκίς, επιβλήθηκε σε γυναίκα διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ. Κιλκίς.
Η πλάκα είναι οτι λένε για βία οι τύποι που αποκαλούσαν "ατύχημα" τη δολοφονία Τεμπονέρα.sys3x έγραψε: ↑13 Αύγ 2021, 12:46Βέεβαια.SpoilerShowΜαλάκες δε πάτε καθόλου καλά.
Αυτό πρέπει να είσαι πέτρα ή κομματόσκυλο για να μην το αντιλαμβάνεσαι, αν και νομίζω ότι μέχρι και οι πέτρες το έχουν χαμπαριάσει το συγκεκριμένο.
.
.
- Hector Buas
Τζάμπα καίει η λάμπα. Η μηχανή μπορεί να δουλεύει αλλά δεν υπάρχει κανείς πίσω από το τιμόνι...sys3x έγραψε: ↑13 Αύγ 2021, 12:46Βέεβαια.SpoilerShowΜαλάκες δε πάτε καθόλου καλά.
Έτσι είναι άμα καις τηγανόλαδο φίλε.Hector Buas έγραψε: ↑13 Αύγ 2021, 13:02Τζάμπα καίει η λάμπα. Η μηχανή μπορεί να δουλεύει αλλά δεν υπάρχει κανείς πίσω από το τιμόνι...
Μόντυ πάηθονς κανονικοί ρε μαλάκες.

Γίδγια.

.
.
- Hector Buas
Αλβανός είσαι?
Ναι ναι, Αλβανός είμαι.
.
.
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
γέλιο πόχουμε να ρίξουμε και με τον καινούριο ΚυβΕκπρ

Μίνι ανασχηματισμός στην κυβέρνηση. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη (6 Μαρ 2012)
https://www.tanea.gr/2012/03/06/greece/ ... kybernisi/

Μίνι ανασχηματισμός στην κυβέρνηση. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη (6 Μαρ 2012)
https://www.tanea.gr/2012/03/06/greece/ ... kybernisi/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18239 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 942 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20