Aiuto ενέσεις ηπαρίνης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Aiuto ενέσεις ηπαρίνης
Όλα να πάνε καλά κορίτσι μου, δε μασάς!!!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πρίμα βέρα εν σαλλονίκο.Tarkovsky έγραψε: ↑11 Αύγ 2021, 02:28Gherschaagk έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 09:51Ναι, ήταν προαπαιτούμενο αυτό. Μέχρι και να κανιβαλίσω θα μπορώ.
Orion22, talaipwros ευχαριστώ.
γαμάτη ιδέα για Μ/Μ
εντάξει, όλα θα πάνε πρίμαSpoilerShowκάνε τις ενέσεις σε διαφορετικό σημείο κάθε μέρα
Ευχαριστώ.
Εννοείται σε διαφορετικό σημείο αλλά είναι 30. Όλα εκεί κοντά θα είναι εκτός κι αν κάνω αυτό που λέει η Σέσυλι και θα είμαι σα να με τσίμπησαν κουνούπια.
Θενκς Στέλλα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Γιατί να φάει τα αρκουδάκια?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είναι απειλούμενο είδος, δεν το πειράζω.
- nik_killthemall
πως παει εκει, παλεύεται ?Gherschaagk έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 22:31Θενκς σουήτη.nik_killthemall έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 20:12ω να σου ... Περαστικα ρε κοριτσι. Ολα καλα να πανε, αισιοδιοξια.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 15:13Με πήρε τώρα ο καρδιολόγος και μου είπε πως πρέπει να κάνω. Είμαι υποψία για θρόμβωση και από το 1 μέχρι το 10 είμαι στο 7 με 8. Μία την ημέρα υποδόρια.
Θα με πεθάνετε και ούτε που θα το μάθετε.
Κωλόπαιδα.
Δεν θα πάθω κάτι αλλά θα μου γίνει ο αφαλός σουρωτήρι. Ούτε πρεζάκι να ήμουν.
Φαηζερ 2η δοση τη Δευτερα το ετερον ημισυ, εδω και 3 μερες ειναι πρησμενη η μασχαλη της. Μπελάδες δεν είχαμε, μπελαδες αποκτήσαμε. Διαβαζουμε πως δεν ειναι συχνη παρενεργεια και παρατηρειται στο 10%.
Μλκιες αν θες τη γνωμη μου ... δεν υπαρχει λόγος οι νεοι να κανουν εμβόλιο. Τεσπα
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Περαστικά στην σύντροφο.nik_killthemall έγραψε: ↑13 Αύγ 2021, 13:37πως παει εκει, παλεύεται ?Gherschaagk έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 22:31Θενκς σουήτη.nik_killthemall έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 20:12
ω να σου ... Περαστικα ρε κοριτσι. Ολα καλα να πανε, αισιοδιοξια.
Φαηζερ 2η δοση τη Δευτερα το ετερον ημισυ, εδω και 3 μερες ειναι πρησμενη η μασχαλη της. Μπελάδες δεν είχαμε, μπελαδες αποκτήσαμε. Διαβαζουμε πως δεν ειναι συχνη παρενεργεια και παρατηρειται στο 10%.
Μλκιες αν θες τη γνωμη μου ... δεν υπαρχει λόγος οι νεοι να κανουν εμβόλιο. Τεσπα
Δεν κατάλαβα κάτι να είμαι ειλικρινής. Η μόνη διαφορά είναι πως μειώθηκαν οι αρρυθμίες. Δεν ξέρω όμως αν συνδέεται με τις ενέσεις ή με το ότι μείωσα τον καφέ στο μισό από προχθές. Ποντάρω στο δεύτερο.
Ήμουν με πυρετό για 3 μέρες μετά τη δεύτερη δόση. Την τρίτη μέρα είχα και αρρυθμίες από το πρωί που ξύπνησα μέχρι αργά το βράδυ.
Για παιδιά και έφηβους δεν είναι καν απαραίτητο το εμβόλιο.
Το θέμα είναι πως θα σε βρει ο ιός και που θα χτυπήσει. Διάβασα για Ελληνίδα, ηθοποιό νομίζω, που της περιποιήθηκε τον θυρεοειδή με αποτέλεσμα να πέφτουν τούφες τα μαλλιά της. Wtf? Έχω φίλη που το πέρασε τον Νοέμβριο και δεν έχουν επανέλθει εντελώς γεύση και όσφρηση. Κι αυτά είναι τα light εφόσον μιλάμε για σύνδρομο του αναπνευστικού.
Εν τω μεταξύ διαβάζω και για έναν άλλο ιό που είναι ξαδερφάκι του έμπολα και καταγράφηκε περιστατικό στη Γουινέα.
Δεν υπάρχει ελπίδα.
Περαστικά!!!
3 μέρες πυρετό με μοντέρνα; Δεν θα έπρεπε να ήταν πιο λάιτ οι παρενέργειες του συγκεκριμένου; (υποτίθεται πως το κάνουν οι αλλεργικοί).
3 μέρες πυρετό με μοντέρνα; Δεν θα έπρεπε να ήταν πιο λάιτ οι παρενέργειες του συγκεκριμένου; (υποτίθεται πως το κάνουν οι αλλεργικοί).
Expectations

reality

reality

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ευχαριστώ.
Τι να σου πω; Έτυχε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πρησμενη μασχαλη με υπογραφη κτηνιατρου
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γονατιστοι θα ζητατε συγνωμη απο τον kady
- Gherschaagk
- Συντονίστρια

Λέμε και καμιά χαζομάρα να περνάει η ώρα.
- nik_killthemall
θενξ περαστικα σε ολους οσους τραβιουνται βασικα !Gherschaagk έγραψε: ↑13 Αύγ 2021, 13:55Περαστικά στην σύντροφο.nik_killthemall έγραψε: ↑13 Αύγ 2021, 13:37πως παει εκει, παλεύεται ?Gherschaagk έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 22:31
Θενκς σουήτη.
Δεν κατάλαβα κάτι να είμαι ειλικρινής. Η μόνη διαφορά είναι πως μειώθηκαν οι αρρυθμίες. Δεν ξέρω όμως αν συνδέεται με τις ενέσεις ή με το ότι μείωσα τον καφέ στο μισό από προχθές. Ποντάρω στο δεύτερο.
Ήμουν με πυρετό για 3 μέρες μετά τη δεύτερη δόση. Την τρίτη μέρα είχα και αρρυθμίες από το πρωί που ξύπνησα μέχρι αργά το βράδυ.
Για παιδιά και έφηβους δεν είναι καν απαραίτητο το εμβόλιο.
Το θέμα είναι πως θα σε βρει ο ιός και που θα χτυπήσει. Διάβασα για Ελληνίδα, ηθοποιό νομίζω, που της περιποιήθηκε τον θυρεοειδή με αποτέλεσμα να πέφτουν τούφες τα μαλλιά της. Wtf? Έχω φίλη που το πέρασε τον Νοέμβριο και δεν έχουν επανέλθει εντελώς γεύση και όσφρηση. Κι αυτά είναι τα light εφόσον μιλάμε για σύνδρομο του αναπνευστικού.
Εν τω μεταξύ διαβάζω και για έναν άλλο ιό που είναι ξαδερφάκι του έμπολα και καταγράφηκε περιστατικό στη Γουινέα.
Δεν υπάρχει ελπίδα.
Ξερεις τι ομως ? Ειναι και η αισθηση οτι αν προφυλάσσεσαι μονος σου και τηρεις μετρα, σελφ τεστ ανα βδομαδα, δεν χρησιμοποιεις συγκοινωνια, μειωμένες επαφες κλπ ελαχιστοποιεις τις πιθανοτητες να σε βρει.
Ενω με το εμβολιο πας εσυ και το βρίσκεις εσυ μια και καλη και ριχνεις το τζοκερακι σου, και μαλιστα εδω και μηνες προμοταριστηκε και η λογικη "καντε το εμβολιο και φτου ξελευτερια", ενω δεν ειναι ετσι, ειτε εμβολιασμενος, ειτε ανεμβολιαστος με μετρα και προφυλαξεις θα ζεις για μερικα χρονια.
Τεσπα, οπως ειπες δεν υπαρχει σωτηρια.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.