Μαρία Χοακινα. Για πες και εσύ το όνομα της κοπέλας που πέθανε από το εμβόλιο και βάλε.το.εγγραφο της νεκροψίας που επιβεβαιώνει τα λεγόμενα σου.
Aiuto ενέσεις ηπαρίνης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Aiuto ενέσεις ηπαρίνης
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Καλά κάνεις ,έστω και προληπτικά. Περαστικά με τα τρυπήματα.Gherschaagk έγραψε: ↑13 Αύγ 2021, 17:09
Έλεος.
Δεν την έπαθα. Κι επειδή πέρασαν 2 μήνες από το εμβόλιο ο γιατρός δίνει πολύ μικρές πιθανότητες να φταίει αυτό.
Για να μην την πάθω λοιπόν, τρυπιέμαι κάθε μέρα.

ΣΣ:Τέλος του μηνός πάω να δώσω αίμα και ταυτόχρονα ράπιντ για το σχολείο. Και τρυπημένος και μπατονιασμένος δηλαδή.

Πράγματι, 11.6 σε πρώτη δόση και 16 σε δεύτερη λέει εδώ. Αρκετά μεγάλα ποσοστά:nik_killthemall έγραψε: ↑13 Αύγ 2021, 18:10Θενξ. Γιατι ξερει κανεις πραγματικό ποσοστό ? Στο ιντερνετ βρίσκω από 1% ως 20% ...
Αλλά εδώ ξεκίνησαν μαζικοί εμβολιασμοί πριν οι επιστήμονες καν τεκμηριωμένα μάθουνε βασικά πράγματα, όπως το αν και κατά πόσο κολλάει ο εμβολιασμένος. Μετά από 8 μήνες εμβολιασμών στο Ισραήλ βλέπουν πως αν εμβολιαστούν οι μισοί τότε τα μισά κρούσματα θα είναι εμβολιασμένοι = ιδια πιθανότητα νόσησης εμβολιασμένου και ανεμβολίαστου. Αυτό σημαίνει στη πράξη πως ο εμβολιασμός είναι νόσηση με κρατική άδεια ...
Από την άλλη τώρα έχεις και τους ακατοικητους που λένε έλα μια γριπούλα είναι ... Εχουν γονατισει τα πιο προηγμενα συστηματα υγειας του κοσμου από γριπουλα ...
Η ανθρωπότητα βάλλεται μονίμως από τα άκρα και αδυνατεί να σταθεί στη μέση.
https://www.yalemedicine.org/news/vaccine-reactions
Μέχρι 2 βδομάδες είναι οκ να υπάρχει, μετά καλό είναι να επισκεφθεί γιατρό. Σε μαστογραφία μπορεί να είναι ορατό μέχρι και 1 μήνα μετά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στύγιος έγραψε: ↑13 Αύγ 2021, 21:04Καλά κάνεις ,έστω και προληπτικά. Περαστικά με τα τρυπήματα.Gherschaagk έγραψε: ↑13 Αύγ 2021, 17:09
Έλεος.
Δεν την έπαθα. Κι επειδή πέρασαν 2 μήνες από το εμβόλιο ο γιατρός δίνει πολύ μικρές πιθανότητες να φταίει αυτό.
Για να μην την πάθω λοιπόν, τρυπιέμαι κάθε μέρα.
ΣΣ:Τέλος του μηνός πάω να δώσω αίμα και ταυτόχρονα ράπιντ για το σχολείο. Και τρυπημένος και μπατονιασμένος δηλαδή.
Ευχαριστώ.
Να προσέχεις τον εαυτό σου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

ειπαμε να μιλαμε σοβαρα
φερε μου το ονομα ενος νεου υγιη ανθρωπου που πεθανε απο '''''κοβιντ''''(κοινο κρυολογημα) και θα σου φερω εκατονταδες αρθρα απο νεους υγιεστατους που πεθαναν/εμειναν παραλυτοι απο τα διαολομπολια

καντο σε αλλο νημα ομως γιατι η βελβι θα μου θυμωσει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καdy την 13 Αύγ 2021, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
θα σε κανω εγω ενεσεις βελβι

να πινεις και λεμονονερο για τις θρομβωσεις
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πες μου ότι κολλάς και βεντούζες, αυτό πες μου μόνο.

Το λεμονόνερο τι είναι, σαν το κρεμμυδόνερο;
βεντουζες δε ξερω να κολλαω αλλα για σενα θα μαθω να κανωGherschaagk έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 11:26

λεμονονερο=νερο με χυμο φυσικου λεμονιου,βοηθαει στο να μην πηζει το αιμα

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Gherschaagk έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 15:13Με πήρε τώρα ο καρδιολόγος και μου είπε πως πρέπει να κάνω. Είμαι υποψία για θρόμβωση και από το 1 μέχρι το 10 είμαι στο 7 με 8. Μία την ημέρα υποδόρια.
Θα με πεθάνετε και ούτε που θα το μάθετε.
Κωλόπαιδα.
Να βρεις πιο ενημερωμένο γιατρό.
Η ηπαρινη απαγορεύεται σε περιπτώσεις θρομβωσης σχετιζόμενες με τον αντιcovid εμβολιασμό.
Είναι άλλος ο μηχανισμός και όχι μόνο δεν βοηθά αλλα επιδεινώνει την κατάσταση.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Απ' ό,τι λέει, ήδη έχει πλακωθεί στις ενέσεις...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 11:53Gherschaagk έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 15:13Με πήρε τώρα ο καρδιολόγος και μου είπε πως πρέπει να κάνω. Είμαι υποψία για θρόμβωση και από το 1 μέχρι το 10 είμαι στο 7 με 8. Μία την ημέρα υποδόρια.
Κωλόπαιδα.
Η ηπαρινη απαγορεύεται σε περιπτώσεις θρομβωσης σχετιζόμενες με τον αντιcovid εμβολιασμό.

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Δε διάβασα αναλυτικά. Εξαρτάται αν είναι επιβεβαιωμένη θρόμβωση. Και να είναι πιθανότερο είναι πως ο εμβολιασμός είναι άσχετος.
Φυσικά δεν αποκλείεται
Φυσικά δεν αποκλείεται
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
7.6.2021
EMA Highlights Guidance Not To Use Heparin For COVID-19 Vaccine-Linked Clots
https://cde.news/ema-highlights-guidanc ... ked-clots/
Και η οδηγία αναλυτικα:
https://www.ema.europa.eu/en/news/ema-r ... ocytopenia
EMA Highlights Guidance Not To Use Heparin For COVID-19 Vaccine-Linked Clots
https://cde.news/ema-highlights-guidanc ... ked-clots/
Και η οδηγία αναλυτικα:
https://www.ema.europa.eu/en/news/ema-r ... ocytopenia
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μετά από δύο μήνες από τον εμβολιασμό, δικαιολογείται αυτή η τιμή;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 11:53Gherschaagk έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 15:13Με πήρε τώρα ο καρδιολόγος και μου είπε πως πρέπει να κάνω. Είμαι υποψία για θρόμβωση και από το 1 μέχρι το 10 είμαι στο 7 με 8. Μία την ημέρα υποδόρια.
Κωλόπαιδα.

Δεν σχετίζει την πιθανότητα θρόμβωσης με το εμβόλιο πάντως.
Επίσης η σουβλιά που νιώθω κατά διαστήματα στο μπουτάκι μου, πολύ πριν μου πει για πιθανότητα θρόμβωσης, υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται με θρόμβο;
Τελικά ρε παιδιά, θα ζήσω ή να σας ασπαστώ και να ετοιμάσω σάβανα;
Επίσης το υποψία στο αρχικό ποστ είναι του κορέκτορα, εγώ υποψήφια ήθελα να γράψω.
Καλά, θα το σκεφτώ.Καdy έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 11:35βεντουζες δε ξερω να κολλαω αλλα για σενα θα μαθω να κανωGherschaagk έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 11:26
λεμονονερο=νερο με χυμο φυσικου λεμονιου,βοηθαει στο να μην πηζει το αιμα
Αι μωρή ηλίθια ,θες να σε πλακώσω στις σφαλιάρες να ξεχάσεις τον πόνο στο μπούτι;Gherschaagk έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 13:03
Επίσης η σουβλιά που νιώθω κατά διαστήματα στο μπουτάκι μου, πολύ πριν μου πει για πιθανότητα θρόμβωσης, υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται με θρόμβο;
Γω κάθε μέρα ξυπνάω με πόνο και στους 2 μηνίσκους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ηλίθιος είσαι και φαίνεσαι.Στύγιος έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 13:11Αι μωρή ηλίθια ,θες να σε πλακώσω στις σφαλιάρες να ξεχάσεις τον πόνο στο μπούτι;Gherschaagk έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 13:03
Γω κάθε μέρα ξυπνάω με πόνο και στους 2 μηνίσκους.