Εκεί που φύτρωσε μόνη της, πάντως δεν καθαρίζεται ποτέ το έδαφος, γιατί είναι εγκαταλειμμένος χώρος και δεν πηγαίνει κανείς.Green Dragon έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 10:02Αν καθαρίζεται το έδαφος τακτικά δεν εξαπλώνεται γιατί ο πολλαπλασιασμός γίνεται περισσότερο από αποπίπτοντα φύλλα που έχουν δυναμικό ριζοβολίας και λιγότερο από σπόρους. Μερικά χιλιόμετρα από το χωριό του πατέρα μου έλα να δεις τι χαμός γίνεται, μια πολύ μεγάλη έκταση έχει καλυφθεί από φραγκοσυκιές. Σκέψου ότι μεγαλώνουν σαν θάμνοι ακόμα και κάτω από τα πεύκα και σταδιακά καταλαμβάνουν όλο το έδαφος είτε έχει δάσος είτε όχι. Φυσικοί εχθροί δεν υπάρχουν αφού πρόκειται για αυτοφυές του Μεξικού.Kauldron έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 09:57Στην περιοχή μου έχει μόνο μια που φύτρωσε, και μία που φύτεψα εγώ. Και είναι μια χαρά περιορισμένες εδώ και χρόνια (χωρίς να κάνω κάτι).Green Dragon έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 09:02Πολύ καλή ιδέα φωστήρα, η φραγκοσυκιά είναι ζιζάνιο στην Ελλάδα που εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα γιατί δεν έχει φυσικούς εχθρούς.
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εδώ κάψανε το σύμπαν με 3 μποφόρ, αν έχει και δυνατούς ανέμους οι δεξιοί καραγκιόζηδες θα κάψουν και τη θάλασσα.
Ο νέος Εθνικός μας Ύμνος:
Ο νέος Εθνικός μας Ύμνος:
- Aprilianos
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot

Η Σία Αναγνωστοπούλου και η Τασία Χριστοδουλοπούλου, πως σου ξέφυγαν; Είναι φίνα γκομενάκια.

Δεν υπάρχει ένας σ’ αυτό το κόμμα κώμα που να μην είναι ΑΝΩΜΑΛΟΣ;
Ακόμα και οι straight ρε πούστη; Ακόμα και οι straight;

© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ

alekhine έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 08:22ναι ενταξει εμεις ειμαστε ασχετοι και εσυ που φερνεις πηγη εργασια γυμνασιου εισαι σχετικοςΑρίστος έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 04:22Tρεις εργασιες εφερα που λενε πανω κατω τα ιδια και συνεπως ειναι κοινος τοπος, αν δεν πειστηκατε μπορω να τις κανω δεκατρεις. Και τα εξηγουν μια χαρα αναδεικνυοντας την ασχετιλα σας. Σιγα ομως μην παραδεχτειτε οτι ειστε ασχετοι ενω το παιζατε επαιοντες και βαρεια πεπονια.
Τρια λινκς σου εδωσα που λεγαν πανομοιοτυπα πραγματα, αν εχεις καποια αντιρρηση σε οσα λενε πες μας για να συνεχιστει η συζητηση.
.
Aπό Ραφήνα φεύγει για Κάρυστο.Νότια Εύβοια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Skiouros την 14 Αύγ 2021, 15:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι είναι αυτό το ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ που γράφουν εσχάτως;
Υπάρχει και κακή Παναγιά;
Τι σαχλαμάρες είναι αυτές;
Υπάρχει και κακή Παναγιά;
Τι σαχλαμάρες είναι αυτές;
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
τι πανομοιοτυπα πραγματα οτι ναναι λενεΑρίστος έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 14:32alekhine έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 08:22ναι ενταξει εμεις ειμαστε ασχετοι και εσυ που φερνεις πηγη εργασια γυμνασιου εισαι σχετικοςΑρίστος έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 04:22Tρεις εργασιες εφερα που λενε πανω κατω τα ιδια και συνεπως ειναι κοινος τοπος, αν δεν πειστηκατε μπορω να τις κανω δεκατρεις. Και τα εξηγουν μια χαρα αναδεικνυοντας την ασχετιλα σας. Σιγα ομως μην παραδεχτειτε οτι ειστε ασχετοι ενω το παιζατε επαιοντες και βαρεια πεπονια.
Τρια λινκς σου εδωσα που λεγαν πανομοιοτυπα πραγματα, αν εχεις καποια αντιρρηση σε οσα λενε πες μας για να συνεχιστει η συζητηση.
.
ενδεικτικα ο ενας λεει οτι οι υβριδικες καλλιεργειες "αποδεικνύονται πολύ ευαίσθητες σε παθογόνα, με συνέπεια οι γεωργοί να χρησιμοποιούν μεγάλες ποσότητες χημικών"
και ο αλλος λεει οτι "τα υβριδικα φυτα ειναι πιο ανθεκτικα στις ασθενειες"
κοινως μια στο καρφι και μια στο πεταλο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alekhine την 14 Αύγ 2021, 15:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Το πρόγραμμα της σίγουρα περιλαμβάνει το δρομολόγιο Ραφήνα-Καρυστο-Άνδρο-Τήνο.Δεν έχει σχέση με τις πληγείσες περιοχές αλλά ας πουλήσουμε ευαισθησία στην κοινωνία
Όπως λέμε καλά Χριστούγεννα και καλό Πάσχα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Τα Χριστούγεννα και το Πάσχα είναι γεγονότα (οκ δεν θα το αναλύσουμε τώρα αυτό),η Παναγία απ`την άλλη δεν είναι γεγονότο είναι πρόσωπο.
Σαν να λέμε "καλημέρα" και μετά "καλό vagabondo".
Βρες τις διαφορές.
Ίσως να ήταν πιο σωστό να λέγαμε "καλή κοίμηση" ή "καλό θάνατο" αν αναφερόμασταν στο γεγονός,αλλά φοβάμαι ότι αυτό δεν θα πιάσει και πολύ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 937 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20