Ναι είμαι που προσπάθησα αλλιώς και δεν πέτυχε.Gherschaagk έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 13:20Ηλίθιος είσαι και φαίνεσαι.Στύγιος έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 13:11Αι μωρή ηλίθια ,θες να σε πλακώσω στις σφαλιάρες να ξεχάσεις τον πόνο στο μπούτι;Gherschaagk έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 13:03
Δεν σχετίζει την πιθανότητα θρόμβωσης με το εμβόλιο πάντως.
Επίσης η σουβλιά που νιώθω κατά διαστήματα στο μπουτάκι μου, πολύ πριν μου πει για πιθανότητα θρόμβωσης, υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται με θρόμβο;
Τελικά ρε παιδιά, θα ζήσω ή να σας ασπαστώ και να ετοιμάσω σάβανα;
Γω κάθε μέρα ξυπνάω με πόνο και στους 2 μηνίσκους.
Aiuto ενέσεις ηπαρίνης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Aiuto ενέσεις ηπαρίνης
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Εσυ θα ζήσεις...Gherschaagk έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 13:03Μετά από δύο μήνες από τον εμβολιασμό, δικαιολογείται αυτή η τιμή;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 11:53Gherschaagk έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 15:13Με πήρε τώρα ο καρδιολόγος και μου είπε πως πρέπει να κάνω. Είμαι υποψία για θρόμβωση και από το 1 μέχρι το 10 είμαι στο 7 με 8. Μία την ημέρα υποδόρια.
Θα με πεθάνετε και ούτε που θα το μάθετε.
Κωλόπαιδα.
Να βρεις πιο ενημερωμένο γιατρό.
Η ηπαρινη απαγορεύεται σε περιπτώσεις θρομβωσης σχετιζόμενες με τον αντιcovid εμβολιασμό.
Είναι άλλος ο μηχανισμός και όχι μόνο δεν βοηθά αλλα επιδεινώνει την κατάσταση.
Επίσης η σουβλιά που νιώθω κατά διαστήματα στο μπουτάκι μου, πολύ πριν μου πει για πιθανότητα θρόμβωσης, υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται με θρόμβο;
Επίσης το υποψία στο αρχικό ποστ είναι του κορέκτορα, εγώ υποψήφια ήθελα να γράψω.Καλά, θα το σκεφτώ.Καdy έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 11:35βεντουζες δε ξερω να κολλαω αλλα για σενα θα μαθω να κανωGherschaagk έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 11:26
Πες μου ότι κολλάς και βεντούζες, αυτό πες μου μόνο.
Το λεμονόνερο τι είναι, σαν το κρεμμυδόνερο;
λεμονονερο=νερο με χυμο φυσικου λεμονιου,βοηθαει στο να μην πηζει το αιμα
Παρατηρητής...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αν ζήσεις, μας χρωστάς ποδοφωτογραφία

Ζούμε σε ένα σύστημα.
- ksk
Ευτυχώς που έκανες την εύκολη ερώτηση...

Παρατηρητής...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από μια μεμονωμένη τιμή d dimers.Gherschaagk έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 13:03Μετά από δύο μήνες από τον εμβολιασμό, δικαιολογείται αυτή η τιμή;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 11:53Gherschaagk έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 15:13Με πήρε τώρα ο καρδιολόγος και μου είπε πως πρέπει να κάνω. Είμαι υποψία για θρόμβωση και από το 1 μέχρι το 10 είμαι στο 7 με 8. Μία την ημέρα υποδόρια.
Θα με πεθάνετε και ούτε που θα το μάθετε.
Κωλόπαιδα.
Να βρεις πιο ενημερωμένο γιατρό.
Η ηπαρινη απαγορεύεται σε περιπτώσεις θρομβωσης σχετιζόμενες με τον αντιcovid εμβολιασμό.
Είναι άλλος ο μηχανισμός και όχι μόνο δεν βοηθά αλλα επιδεινώνει την κατάσταση.
Επίσης το υποψία στο αρχικό ποστ είναι του κορέκτορα, εγώ υποψήφια ήθελα να γράψω.Καλά, θα το σκεφτώ.Καdy έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 11:35βεντουζες δε ξερω να κολλαω αλλα για σενα θα μαθω να κανωGherschaagk έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 11:26
Πες μου ότι κολλάς και βεντούζες, αυτό πες μου μόνο.
Το λεμονόνερο τι είναι, σαν το κρεμμυδόνερο;
λεμονονερο=νερο με χυμο φυσικου λεμονιου,βοηθαει στο να μην πηζει το αιμα
Θέλει μια γενικότερη αξιολόγηση πράγμα που δε γίνεται κάποιες φορές στο παρόν Ίδρυμα

Ίσως ο χρήστης Άριστος να έχει έτοιμες απαντήσεις φυσικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Θα συμφωνήσω πως καλό είναι να δεις και δεύτερο γιατρό για μία έξτρα γνώμη - ενημέρωση.
-
αυτο, αιτιες διερευνηθηκαν/αποκλειστηκαν;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 18:43
Δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από μια μεμονωμένη τιμή d dimers.
Θέλει μια γενικότερη αξιολόγηση ...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δύο τιμές ήθελε να δει. Η άλλη εξέταση όμως είναι φυσιολογική.talaipwros έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 19:04αυτο, αιτιες διερευνηθηκαν/αποκλειστηκαν;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 18:43
Δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από μια μεμονωμένη τιμή d dimers.
Θέλει μια γενικότερη αξιολόγηση ...
Χωρίς να είμαι κλινικως ενεργός.. εδώ και καιρόΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 12:217.6.2021
EMA Highlights Guidance Not To Use Heparin For COVID-19 Vaccine-Linked Clots
https://cde.news/ema-highlights-guidanc ... ked-clots/
Και η οδηγία αναλυτικα:
https://www.ema.europa.eu/en/news/ema-r ... ocytopenia
Αυτό είναι για το vitt
Δλδη Θρόμβωση με Θρομβοπενια
Που κάνει το άστρα και λιγότερο το Τζόνσον (σπάνια βέβαια)
Επίσης οι θρομβωσεις αυτες είναι άτυπες και ανοσολογικού τυπου.
Επίσης ΟΛΑ τα παραπανω είναι μέχρι ένα μήνα μετά το εμβόλιο
Εδώ έχουμε
1.moderna
2. Δυο μήνες μετά
Άρα καμια σχεση με VITT
Οχι σχέση με εμβόλιο (Moderna)
Moderna και εν τω βαθει φλεβοθρομβωση στο ποδι έχει περιγραφει διάβασα.
Δωσανε ηπαρινη χαμηλου μοριακού βάρους ως θεραπεία
ΥΓ. Moderna μια περιπτωση VITT (τέλη Ιουνίου! Έχει περιγράφει) εδώ https://www.sciencemediacentre.org/expe ... a-vaccine/
10 ημέρες μετά το εμβόλιο. Αλλά μια περιπτωση μονο, δικαιολογεί να μην είναι από το εμβόλιο. Καμιά σχέση με astra, Johnson)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 14 Αύγ 2021, 22:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Δυο μήνες μετά... Καλά κάνει!Gherschaagk έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 13:03
Ενα τρίπλεξ φλεβών κάτω άκρωνθα βοηθούσε,
αν κ περασαν κάποιες μέρες.
Το συμπτώματα (η σουβλιά) βελτιώθηκε.;
Χειροτερεύει στο περπατημα;
Εευθροτητα στην περιοχη, καψιμο; πρηστηκε;
Αντισυλληπτικά;
Κιλά; χοληστερίνη;
Αυτοάνοσο νόσημα;
Πιθανότητα εγκυμοσύνης;
Η τιμή d dimers από μόνη της όντως δεν βοηθάει. Δεν βάζει διάγνωση.
Θέλει μια διερεύνηση.
Για εν τω βαθει φλεβοθρομβωση μου κάνει αν έχεις και παραγοντες κινδυνου. Δεν ξέρω.
Ο θεράπων ιατρός ξέρει πσντα καλυτερα απο το φορουμ.
Περαστικά!
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σήμερα με ξαναθυμήθηκε η σουβλιά. Μέσα σε 2 εβδομάδες περίπου τη έχω νιώσει 3 με 4 φορές. Παθαίνω κράμπες όταν κουράζομαι. Δεν είναι ο ίδιος πόνος με τις κράμπες και πότε στη ζωή μου δεν είχα πονέσει στο συγκεκριμένο σημείο, που είναι πάντα το ίδιο. Δεν έχω ούτε πρήξιμο, ούτε κοκκίνισμα. Δεν χειροτερεύει στο περπάτημα, ούτε σε ανάβαση πλαγιάς, που έκανα πριν 10 μέρες περίπου.Γαληνός έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 21:48Δυο μήνες μετά... Καλά κάνει!Gherschaagk έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 13:03
Αντισυλληπτικά;
Κιλά; χοληστερίνη;
Αυτοάνοσο νόσημα;
Πιθανότητα εγκυμοσύνης;
Θέλει μια διερεύνηση.
Για εν τω βαθει φλεβοθρομβωση μου κάνει αν έχεις και παραγοντες κινδυνου. Δεν ξέρω.
Περαστικά!
Είμαι αυτοάνοση κι έχω κάποιες αλλεργίες. Χοληστερίνη στα φυσιολογικά, όπως και τα κιλά,. Αντισυλληπτικά δεν πήρα ποτέ, εγκυμοσύνη δεν υπάρχει απ' όσο ξέρω.
Το ξαναγράφω, δεν υπάρχει θρόμβωση και τις ενέσεις τις κάνω για να μη μου συμβεί.
Ευχαριστώ γιατρέ.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δεν διάβασα το νήμα αναλυτικώς. Νόμιζα πως επρόκειτο δια Αστρομπολιασμενη.Γαληνός έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 21:39Χωρίς να είμαι κλινικως ενεργός.. εδώ και καιρόΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 12:217.6.2021
EMA Highlights Guidance Not To Use Heparin For COVID-19 Vaccine-Linked Clots
https://cde.news/ema-highlights-guidanc ... ked-clots/
Και η οδηγία αναλυτικα:
https://www.ema.europa.eu/en/news/ema-r ... ocytopenia
Αυτό είναι για το vitt
Δλδη Θρόμβωση με Θρομβοπενια
Που κάνει το άστρα και λιγότερο το Τζόνσον (σπάνια βέβαια)
Επίσης οι θρομβωσεις αυτες είναι άτυπες και ανοσολογικού τυπου.
Επίσης ΟΛΑ τα παραπανω είναι μέχρι ένα μήνα μετά το εμβόλιο
Εδώ έχουμε
1.moderna
2. Δυο μήνες μετά
Άρα καμια σχεση με VITT
Οχι σχέση με εμβόλιο (Moderna)
Moderna και εν τω βαθει φλεβοθρομβωση στο ποδι έχει περιγραφει διάβασα.
Δωσανε ηπαρινη χαμηλου μοριακού βάρους ως θεραπεία
ΥΓ. Moderna μια περιπτωση VITT (τέλη Ιουνίου! Έχει περιγράφει) εδώ https://www.sciencemediacentre.org/expe ... a-vaccine/
10 ημέρες μετά το εμβόλιο. Αλλά μια περιπτωση μονο, δικαιολογεί να μην είναι από το εμβόλιο. Καμιά σχέση με astra, Johnson)
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- ksk
Οκέι boys...
Δεν εχει κανένα σύμπτωμα για εν τω βαθει...
Εχει σουβλιες είπε στο μπουτακι και οχι στην γάμπα και τπτ άλλο
Αν τελικά αυτο ειναι εν τω βαθει τοτε η Γκέρ θα γραφτεί ως σπάνιο φαινόμενο.
Μήπως να κοιτάξουμε αλλου;
Εκτός θρόμβωσης;
Γκέρ για να αναφέρεις κράμπες παρομοιάζοντας την, η σουβλιά δέν ειναι βελόνας. Ειναι πιο δυνατή.
Δεν την εχεις καθημερινά...
Μπροστινό , πίσω , πλάγιο μπούτι;
Ας μην ξεχνάμε οτι είμαστε σε φόρουμ...το λεω γιατί με πιάσαν τα γέλια με όλο αυτο και εννοώ που προσπαθούμε να βγάλουμε διάγνωση με αυτο τον τροπο...
Δεν εχει κανένα σύμπτωμα για εν τω βαθει...
Εχει σουβλιες είπε στο μπουτακι και οχι στην γάμπα και τπτ άλλο
Αν τελικά αυτο ειναι εν τω βαθει τοτε η Γκέρ θα γραφτεί ως σπάνιο φαινόμενο.
Μήπως να κοιτάξουμε αλλου;
Εκτός θρόμβωσης;
Γκέρ για να αναφέρεις κράμπες παρομοιάζοντας την, η σουβλιά δέν ειναι βελόνας. Ειναι πιο δυνατή.
Δεν την εχεις καθημερινά...
Μπροστινό , πίσω , πλάγιο μπούτι;
Ας μην ξεχνάμε οτι είμαστε σε φόρουμ...το λεω γιατί με πιάσαν τα γέλια με όλο αυτο και εννοώ που προσπαθούμε να βγάλουμε διάγνωση με αυτο τον τροπο...
Παρατηρητής...
- ksk
Ζάχαρο;Gherschaagk έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 22:48Σήμερα με ξαναθυμήθηκε η σουβλιά. Μέσα σε 2 εβδομάδες περίπου τη έχω νιώσει 3 με 4 φορές. Παθαίνω κράμπες όταν κουράζομαι. Δεν είναι ο ίδιος πόνος με τις κράμπες και πότε στη ζωή μου δεν είχα πονέσει στο συγκεκριμένο σημείο, που είναι πάντα το ίδιο. Δεν έχω ούτε πρήξιμο, ούτε κοκκίνισμα. Δεν χειροτερεύει στο περπάτημα, ούτε σε ανάβαση πλαγιάς, που έκανα πριν 10 μέρες περίπου.Γαληνός έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 21:48Δυο μήνες μετά... Καλά κάνει!Gherschaagk έγραψε: ↑14 Αύγ 2021, 13:03
Αντισυλληπτικά;
Κιλά; χοληστερίνη;
Αυτοάνοσο νόσημα;
Πιθανότητα εγκυμοσύνης;
Θέλει μια διερεύνηση.
Περαστικά!
Είμαι αυτοάνοση κι έχω κάποιες αλλεργίες. Χοληστερίνη στα φυσιολογικά, όπως και τα κιλά,. Αντισυλληπτικά δεν πήρα ποτέ, εγκυμοσύνη δεν υπάρχει απ' όσο ξέρω.
Το ξαναγράφω, δεν υπάρχει θρόμβωση και τις ενέσεις τις κάνω για να μη μου συμβεί.
Ευχαριστώ γιατρέ.
Απο βιταμίνες;
Παρατηρητής...