Όχι και αγωνιστής ο παλαβιάρης!lonelyrider έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 22:22Λένε στο διαδίκτυο και σε βιντεο στο γιουτιούμπι ότι πέθανε ο Λαζάκης. Αληθεύει?
Αγωνιστής είναι ο ευλογημένος αλλά ακραίος ώρες ώρες.

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΚΗΣ

.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Όχι και αγωνιστής ο παλαβιάρης!lonelyrider έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 22:22Λένε στο διαδίκτυο και σε βιντεο στο γιουτιούμπι ότι πέθανε ο Λαζάκης. Αληθεύει?
Πορνομετανάστη έβλεπες στο μπαν σου ρε τελειωμένε?Nandros έγραψε: ↑15 Αύγ 2021, 15:26Όχι και αγωνιστής ο παλαβιάρης!lonelyrider έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 22:22Λένε στο διαδίκτυο και σε βιντεο στο γιουτιούμπι ότι πέθανε ο Λαζάκης. Αληθεύει?
ΠΕΘΑΝΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΚΗΣ:
.
Άντε χέσε παραπέρα ρε χριστιανοταλιμπάνε!lonelyrider έγραψε: ↑15 Αύγ 2021, 15:40Πορνομετανάστη έβλεπες στο μπαν σου ρε τελειωμένε?Nandros έγραψε: ↑15 Αύγ 2021, 15:26Όχι και αγωνιστής ο παλαβιάρης!lonelyrider έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 22:22
Λένε στο διαδίκτυο και σε βιντεο στο γιουτιούμπι ότι πέθανε ο Λαζάκης. Αληθεύει?
ΠΕΘΑΝΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΚΗΣ:
.
Το καις όσο πας!
Τοσα ξερεις, τοσα λες..Parrot έγραψε: ↑15 Αύγ 2021, 15:45Το σεξ όχι μόνο είναι του διαβόλου, αλλά προσφέρεται αποκλειστικά στα κορόιδα!
Μιλάμε για μια δουλειά, που προσφέρει ένα με δυο δευτερόλεπτα ηδονή,
ενώ οι βλάκες άνθρωποι είναι ικανοί να πετάξουν ολόκληρες περιουσίες και κόπους μιας ζωής
μόνο και μόνο για να αισθανθούν μια τέτοια στιγμιαία ηδονή!!!
Και φυσικά μαζί με αυτό, ανταλλάσσουν και την αιώνια ζωή που τους προσφέρει ο Θεός, χάνοντας την ψυχή τους.
Η κατάχρηση στα δώρα του Θεού έχει τέτοιες τραγικές συνέπειες!!!
Ποιοί αγαπιούνται; Αυτοί και αυτές που παίρνουν διαζύγια και μαζεύουν ... "εμπειρίες"Alphabet έγραψε: ↑15 Αύγ 2021, 20:21Τοσα ξερεις, τοσα λες..Parrot έγραψε: ↑15 Αύγ 2021, 15:45Το σεξ όχι μόνο είναι του διαβόλου, αλλά προσφέρεται αποκλειστικά στα κορόιδα!
ενώ οι βλάκες άνθρωποι είναι ικανοί να πετάξουν ολόκληρες περιουσίες και κόπους μιας ζωής
Και φυσικά μαζί με αυτό, ανταλλάσσουν και την αιώνια ζωή που τους προσφέρει ο Θεός, χάνοντας την ψυχή τους.
Το σεξ με τον ανθρωπο σου που αγαπας δεν ειναι δυο δευτερολεπτα ηδονη.
Εσυ μεινε χωρις σεξ, επειδη νομιζεις οτι θα εχεις αιωνια ζωη...
Οπως και να ειναι, οι εμπειριες ειναι υπεροχες.
Όντως εδώ ο Λαζάκης ήταν λίγο υπερβολικός.
Δεν γαμάς, ε;Parrot έγραψε: ↑15 Αύγ 2021, 15:45Το σεξ όχι μόνο είναι του διαβόλου, αλλά προσφέρεται αποκλειστικά στα κορόιδα!
Κάνεις κάτι λάθος, τύπε...Parrot έγραψε: ↑15 Αύγ 2021, 15:45Το σεξ όχι μόνο είναι του διαβόλου, αλλά προσφέρεται αποκλειστικά στα κορόιδα!
ούτε με κουπόνιαΓιάννης έγραψε: ↑15 Αύγ 2021, 20:50Δεν γαμάς, ε;Parrot έγραψε: ↑15 Αύγ 2021, 15:45Το σεξ όχι μόνο είναι του διαβόλου, αλλά προσφέρεται αποκλειστικά στα κορόιδα!
Έχω διαβάσει πολύ προσεκτικά την Αγία Γραφή μέχρι τελείας και κατέληξα σε μερικά δικά μου συμπεράσματα τα οποία θα τα κατέθετα στο νήμα μου για τον χριστιανισμό αν δεν πλακωναν οι αθεοταλιμπάν και τα τρολακια να αρχίσουν τις μαζικές προσβολές και ύβρεις.Parrot έγραψε: ↑15 Αύγ 2021, 20:45[
Πρωτίστως λέει ότι ήσαν γυμνοί αλλά δεν είχαν ντροπή, που πάει να πει ότι είχαν γεννητικά όργανα εξ αρχής,
απ' την άλλη όμως, μερικές παραγράφους πιο κάτω, μετά την παράβαση, και όταν εκδιώχθησαν απ' την Εδέμ,
λέει ότι ο Θεός τους έντυσε με σάρκινους χιτώνες. (Αν δεν κάνω λάθος, έχω κι εγώ πολλά χρόνια να διαβάσω τη Γενεση)
Η Εύα προήλθε από κλωνοποίηση και Δεν είναι ο πρώτος άνθρωπος γυναίκα, ο πρώτος άνθρωπος γυναίκα είναι η Λίλιθ Λαμασθου που θα είναι και ο τελευταίος αντίχριστος για τον κόσμο μας. Έχεις κενά.Ju-87 έγραψε: ↑15 Αύγ 2021, 21:25Έχω διαβάσει πολύ προσεκτικά την Αγία Γραφή μέχρι τελείας και κατέληξα σε μερικά δικά μου συμπεράσματα τα οποία θα τα κατέθετα στο νήμα μου για τον χριστιανισμό αν δεν πλακωναν οι αθεοταλιμπάν και τα τρολακια να αρχίσουν τις μαζικές προσβολές και ύβρεις.Parrot έγραψε: ↑15 Αύγ 2021, 20:45[
Πρωτίστως λέει ότι ήσαν γυμνοί αλλά δεν είχαν ντροπή, που πάει να πει ότι είχαν γεννητικά όργανα εξ αρχής,
απ' την άλλη όμως, μερικές παραγράφους πιο κάτω, μετά την παράβαση, και όταν εκδιώχθησαν απ' την Εδέμ,
λέει ότι ο Θεός τους έντυσε με σάρκινους χιτώνες. (Αν δεν κάνω λάθος, έχω κι εγώ πολλά χρόνια να διαβάσω τη Γενεση)
Οι πρωτόπλαστοι είχαν γεννητικά όργανα και μπορώ να το αποδείξω βάσει χωρίου. Λέει στην Γένεση ότι ο Θεός χρησιμοποίησε ένα πλευρό του Αδάμ για να του φτιάξει την Εύα. Μόνο που εδώ υπάρχει λάθος στην μετάφραση. Ο συγγραφέας δεν ήθελε να πει πλευρό αλλά χρησιμοποίησε την αντίστοιχη εβραϊκή λέξη για το "πλευρό" με την έννοια του "στήριγμα" ή "μπαστούνι". Έχει αποδειχθεί ότι ο άντρας πριν εκατομμύρια χρόνια είχε ένα επιπλέον οστό στην βάση του πέους τούτο οποίο λειτουργούσε σαν στήριγμα, σαν μπαστούνι για καλύτερη στύση. Αυτό ήταν πραγματικά το οστό που χρησιμοποίησε ο Θεός θέλοντας να συμβολίζει ότι η Εύα θα λειτουργούσε σαν στήριγμα του Αδάμ.
Ο πονηρός όφις ήταν Ερπετοειδης, ένα ευφυές ον από τον αστερισμό του Δράκοντα, ο οποίος είτε συνευρέθηκε σεξουαλικά με την Εύα είτε της μετέφερε μέσω γενετικής μηχανικής το σπέρμα του στα ωαρια της. Για αυτό άλλωστε ο Θεός όταν συνειδητοποίησε ότι οι Πρωτόπλαστοι έκαναν το αμάρτημα είπε ότι "θα δημιουργήσω έχθρα ανάμεσα στο σπέρμα της γυναικός και το σπέρμα του Όφεως" (οι γυναίκες δεν έχουν σπέρμα, συνεπώς η Εύα έφερε το σπέρμα του Όφεως).
Οι δερμάτινοι χιτώνες που έφτιαξε ο Θεός (ή οι Ολύμπιοι) για τους πρωτόπλαστους ήταν φτιαγμένοι από δέρματα Οφιονιδων που όμως είχαν την μορφή όχι φολιδων όπως τα ερπετά αλλά ανθρωπίνων κυττάρων (έχουν την ικανότητα οι Οφιονίδες να μετατρέπονται σε ανθρώπους). Αυτοί οι δερμάτινοι χιτώνες έγιναν ένα με το δέρμα του ανθρώπου (εξωδερμα) για να τον προστατεύουν από τις ιώσεις και το ψύχος. Το ότι τα "δέρματα Οφιονιδων" έγιναν ένα με το κανονικό δέρμα του ανθρώπου φαίνεται και από το γεγονός ότι στο ανθρώπινο DNA υπάρχουν γονίδια που εκφράζουν την δημιουργία φολιδων ή και πουπουλων αλλά απλώς δεν εκφράζονται λόγω της χάρις του Κυρίου.