Περί κέρατου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Περί κέρατου
Από πάντα αναρωτιόμουνα γιατί με ενοχλεί τόσο πολύ το κέρατο. Δηλαδή, να πούμε, εκεί μετριέται η σχέση; Ιδίως αν έχει περάσει κάποιος καιρός που είστε μαζί, ξέρεις αν σ' αγαπάει ή όχι, αν θα σου παρασταθεί, αν μπορείς στηρίζεσαι επάνω της όσο θέλει να στηρίζεται επάνω σου. Τα διαδικαστικά έχουν λυθεί. Γιατί να με ενοχλεί τόσο πολύ να θέλει να βάλει ένα άλλο χοτ ντογκ στο ψωμάκι της;
Το μόνο πράγμα που με ενοχλεί περισσότερο είναι η αναίτια επιθετικότητα, αλλά αυτό έχει λογική εξήγηση. Η επιθετικότητα κάνει χειρότερη την ζωή αυτού που την δέχεται κι αυτή που επιτίθεται το ξέρει, παρόλα αυτά την πράττει. Είναι σα να σου λέει "στο μουνί μου το πόσο καλά περνάς, εγώ τραβάω τα ζόρια μου οπότε θα υποφέρεις κι εσύ". Είναι που νοιάζεται περισσότερο για τον εαυτό της απ' όσο της αναγνωρίζω το δικαίωμα, ότι προκειμένου να ξεσπάσει κάνει την δική μου ζωή δύσκολη. Έχει μια βάση ρε παιδί μου το να την απεχθάνομαι. Το να μισώ το κέρατο όμως είναι πολύ κόντρα στην κουλτούρα μου. Δεν θέλω να με επηρεάζει, αλλά με επηρεάζει. Πώς εξηγείται αυτό;
Το μόνο πράγμα που με ενοχλεί περισσότερο είναι η αναίτια επιθετικότητα, αλλά αυτό έχει λογική εξήγηση. Η επιθετικότητα κάνει χειρότερη την ζωή αυτού που την δέχεται κι αυτή που επιτίθεται το ξέρει, παρόλα αυτά την πράττει. Είναι σα να σου λέει "στο μουνί μου το πόσο καλά περνάς, εγώ τραβάω τα ζόρια μου οπότε θα υποφέρεις κι εσύ". Είναι που νοιάζεται περισσότερο για τον εαυτό της απ' όσο της αναγνωρίζω το δικαίωμα, ότι προκειμένου να ξεσπάσει κάνει την δική μου ζωή δύσκολη. Έχει μια βάση ρε παιδί μου το να την απεχθάνομαι. Το να μισώ το κέρατο όμως είναι πολύ κόντρα στην κουλτούρα μου. Δεν θέλω να με επηρεάζει, αλλά με επηρεάζει. Πώς εξηγείται αυτό;
Re: Περί κέρατου
Εξηγείται απο το ότι είσαι αυθεντικά καλός άνθρωπος κατα βάθος ώστε ακόμα κι η Αριστερά δε σε έχει διαβάλει πλήρως
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ο πρώτος που απάντησε είπε ότι η πίστη στην αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων και των λαών είναι δείγμα μεγαλύτερης μισανθρωπίας από το να προστατεύεις το συμφέρον σου με το να εκμεταλλεύεσαι τους συνανθρώπους σου.
Κανείς άλλος;
Θα σου πω αύριο γιατί πρόκειται περί πολύ μεγάλης συζήτησης.
Απλά κάνε μου μια ειδοποίηση και διευκρίνισε μου αν το νήμα αφορά το κέρατο γενικά ή περιορίζεται στο γυναικείο.
Απλά κάνε μου μια ειδοποίηση και διευκρίνισε μου αν το νήμα αφορά το κέρατο γενικά ή περιορίζεται στο γυναικείο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μισό γιατί αυτό μου φαίνεται περιεργο,δηλαδή παίρνεις όρκο ότι εάν βάζει άλλο χοτ ντογκ στο ψωμάκι της, στην πρώτη στραβή που θα τύχει θα κάτσει να σου συμπαρασταθει και δε θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια;Βλήμα έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 00:38Από πάντα αναρωτιόμουνα γιατί με ενοχλεί τόσο πολύ το κέρατο. Δηλαδή, να πούμε, εκεί μετριέται η σχέση; Ιδίως αν έχει περάσει κάποιος καιρός που είστε μαζί, ξέρεις αν σ' αγαπάει ή όχι, αν θα σου παρασταθεί, αν μπορείς στηρίζεσαι επάνω της όσο θέλει να στηρίζεται επάνω σου. Τα διαδικαστικά έχουν λυθεί. Γιατί να με ενοχλεί τόσο πολύ να θέλει να βάλει ένα άλλο χοτ ντογκ στο ψωμάκι της;
Νομίζω ότι υπεραναλύεις κάποια θέματα επειδή ξέρεις την απάντηση και δεν σου αρέσει.
Ναι, είναι απολύτως φυσικό να σε ενοχλεί το κέρατο αν έχεις σχέση.
Τι ακριβώς είναι αυτό που σε προβληματίζει;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν θέλω να το προσωποποιήσω τόσο πολύ που να μην αφορά τις γυναίκες, αλλά εμένα το γυναικείο είναι που με προβληματίζει.
Οι γυναίκες δεν προτιμούν να κερατώνουν και να επιστρέφουν στον άντρα τους. Αντί γι' αυτό, προτιμούν να κάνουν monkey branching. Δηλαδή χωρίζουν τον δεσμό τους όταν βρίσκουν κάποιον άλλο, καλύτερο.
Εκτός αν είναι παντρεμένες και κυρίως με παιδιά. Εκεί το σκέφτονται 2 φορές.
Προσωπικά το θεωρώ χειρότερο από το κανονικό κέρατο, αλλά αυτές θεωρούν ότι είναι πιο "δίκαιο".
Θα αναλύσω αύριο το ζήτημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 17 Αύγ 2021, 01:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Γιατί μας αφορά τόσο πολύ. Νομίζω ότι σε κάποια χρόνια θα θεωρείται χαζομάρα.
Πώς τώρα λέμε "χαχα, πριν κάποιες γενιές ήθελαν να παντρευτούν παρθένα" έτσι σε λίγες γενιές θα λένε "χαχα, το 2021 υπήρχε κόσμος που πίστευε στην μονογαμία¨.
Κι εγώ πάντως το θεωρώ πιο τίμιο. Σε βαριέται και σου λέει "πούλο". Καλύτερα από το να μένει ενώ πια δεν σε γουστάρει,να στο πει εγκαίρως ώστε να μην θρέφεις αυταπάτες για την σχέση. Το monkey branching εγκρίνεται από το βλήμα.AlienWay έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 01:07Οι γυναίκες δεν προτιμούν να κερατώνουν και να επιστρέφουν στον άντρα τους. Αντί γι' αυτό, προτιμούν να κάνουν monkey branching. Δηλαδή χωρίζουν τον δεσμό τους όταν βρίσκουν κάποιον άλλο, καλύτερο.
Προσωπικά το θεωρώ χειρότερο από το κανονικό κέρατο, αλλά αυτές θεωρούν ότι είναι πιο "δίκαιο".
Όχι, δεν μας αφορά τόσο πολύ, το τι θα θεωρείται χαζομάρα σε κάποια χρόνια.
Μας αφορά αυτό που μας κάνει να νοιώθουμε καλά, σήμερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Sid Vicious
Γενικα στην αυτοαμυνα ο πρωτος κανονας ειναι φευγεις απεναντι σε κερατο. Ακομα και αν αμυνθεις οι πιθανοτητες τραυματισμου ειναι πολυ αυξημενες.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Πιστεύω ότι υπάρχει πολύ μικρότερη σχέση απ' όση υπονοείς μεταξύ των δύο μεταβλητών.Mel έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 01:00Μισό γιατί αυτό μου φαίνεται περιεργο,δηλαδή παίρνεις όρκο ότι εάν βάζει άλλο χοτ ντογκ στο ψωμάκι της, στην πρώτη στραβή που θα τύχει θα κάτσει να σου συμπαρασταθει και δε θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια;Βλήμα έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 00:38Από πάντα αναρωτιόμουνα γιατί με ενοχλεί τόσο πολύ το κέρατο. Δηλαδή, να πούμε, εκεί μετριέται η σχέση; Ιδίως αν έχει περάσει κάποιος καιρός που είστε μαζί, ξέρεις αν σ' αγαπάει ή όχι, αν θα σου παρασταθεί, αν μπορείς στηρίζεσαι επάνω της όσο θέλει να στηρίζεται επάνω σου. Τα διαδικαστικά έχουν λυθεί. Γιατί να με ενοχλεί τόσο πολύ να θέλει να βάλει ένα άλλο χοτ ντογκ στο ψωμάκι της;
Πιο άτιμο είναι γιατί μόλις ένα μήνα πριν (πολλές φορές ακόμη και μία βδομάδα πριν) σου ορκίζονται αιώνια αφοσίωση και κόβουν φλέβα για σένα. Αλλά όταν συναντάνε τον καινούργιο, παθαίνουν αβαβά και τα ξεχνάνε όλα μέσα σε μία μέρα.Βλήμα έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 01:11Κι εγώ πάντως το θεωρώ πιο τίμιο. Σε βαριέται και σου λέει "πούλο". Καλύτερα από το να μένει ενώ πια δεν σε γουστάρει,να στο πει εγκαίρως ώστε να μην θρέφεις αυταπάτες για την σχέση. Το monkey branching εγκρίνεται από το βλήμα.AlienWay έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 01:07Οι γυναίκες δεν προτιμούν να κερατώνουν και να επιστρέφουν στον άντρα τους. Αντί γι' αυτό, προτιμούν να κάνουν monkey branching. Δηλαδή χωρίζουν τον δεσμό τους όταν βρίσκουν κάποιον άλλο, καλύτερο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πως δεν υπάρχει σχέση μεταξύ των μεταβλητών. Εδώ ο Πελερμαν απέδειξε ότι απο τη στιγμή που εφάπτονται ξένοι όρχεις στον πισινό της γυναίκας, το ασυμμάζευτο της τείνει στο άπειρο.Βλήμα έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 01:14Πιστεύω ότι υπάρχει πολύ μικρότερη σχέση απ' όση υπονοείς μεταξύ των δύο μεταβλητών.Mel έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 01:00Μισό γιατί αυτό μου φαίνεται περιεργο,δηλαδή παίρνεις όρκο ότι εάν βάζει άλλο χοτ ντογκ στο ψωμάκι της, στην πρώτη στραβή που θα τύχει θα κάτσει να σου συμπαρασταθει και δε θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια;Βλήμα έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 00:38Από πάντα αναρωτιόμουνα γιατί με ενοχλεί τόσο πολύ το κέρατο. Δηλαδή, να πούμε, εκεί μετριέται η σχέση; Ιδίως αν έχει περάσει κάποιος καιρός που είστε μαζί, ξέρεις αν σ' αγαπάει ή όχι, αν θα σου παρασταθεί, αν μπορείς στηρίζεσαι επάνω της όσο θέλει να στηρίζεται επάνω σου. Τα διαδικαστικά έχουν λυθεί. Γιατί να με ενοχλεί τόσο πολύ να θέλει να βάλει ένα άλλο χοτ ντογκ στο ψωμάκι της;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 350 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V