Να υιοθετήσει η κοινωνία τη λογική ότι η μονογαμία είναι παρωχημένη.
Περί κέρατου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Καραμελίτσα
Re: Περί κέρατου
Το σύμπαν δεν το περιγράψανε με το σήμερα. Αλλά με αυτό που κάνει το Βήμα (όσον αφορά το συγκεκριμένο - Μέλλον, παρόν, τι μας αφορά απ' τα δυο). Δηλαδή θα δεις πως λειτούργησε το παρόν όταν ήταν μέλλον κάποτε. Αυτή τη διαφορά οφείλεις να την εφαρμόσεις πειραματικά - ερευνητικά στο τωρινό παρόν και μέλλον και να υποθέσεις τη διαφορά τους.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 01:12Όχι, δεν μας αφορά τόσο πολύ, το τι θα θεωρείται χαζομάρα σε κάποια χρόνια.
Μας αφορά αυτό που μας κάνει να νοιώθουμε καλά, σήμερα.
Ένα άλλο φαόυλ είναι η αξίωση ότι είναι σωστό να θεωρούμε τη φάση μας ως κυρίαρχη. "Είμαι εδώ είμαι αυτός και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία". Όπα ρε! Θεέ! (ή μαύρη τρύπα με καραμπινάτη βαρύτητα, ή κάτι πολύ καραγαμάτο ώστε να αξίζει να αγνοούμε τα γύρω γύρω).
Το ότι έρχεται πάντα το μέλλον και είναι πάντα πιο εξελιγμένο, οφείλετε ακριβώς στην αμφισβήτηση του παρόν. Της φάσης σου. Του Εγώ σου.
Είναι και ο διαχωρισμός του αριστερού με τον δεξιό αυτό, ξέρεις. Κι όπως προκύπτει λογικά από τα λεγόμενά μας, ο αριστερός είναι που φέρνει την εξέλιξη

Έλα που δεν το ξέρες!

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σε πιάνω. Είναι φάουλ να πιστεύουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι, συμφωνώ. ΑΛΛΑΧαοτικός έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 01:46Ένα άλλο φαόυλ είναι η αξίωση ότι είναι σωστό να θεωρούμε τη φάση μας ως κυρίαρχη. "Είμαι εδώ είμαι αυτός και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία". Όπα ρε! Θεέ! (ή μαύρη τρύπα με καραμπινάτη βαρύτητα, ή κάτι πολύ καραγαμάτο ώστε να αξίζει να αγνοούμε τα γύρω γύρω).
Το ότι έρχεται πάντα το μέλλον και είναι πάντα πιο εξελιγμένο, οφείλετε ακριβώς στην αμφισβήτηση του παρόν. Της φάσης σου. Του Εγώ σου.
Είναι παρομοίως φάουλ να πιστεύουμε ότι έχουμε το δικαίωμα να φαινόμαστε οι καλύτεροι στα μάτια κάποιας; Ιδίως αν αυτή μας έχει δώσει αυτό το δικαίωμα; Δες το σαν το παιδάκι με την μάνα του. Μπορείς να κατηγορήσεις ένα παιδάκι που θέλει να νοιώθει πρώτο στα μάτια της;
Το θέμα είναι γιατί νοιώθουμε δεύτεροι εξαιτίας ενός γαμησιού, ενώ ξέρουμε ότι είμαστε πρώτοι. Τι είναι αυτό που κάνει το ξενογαμήσι να μας ρίχνει σε κατώτερη θέση από αυτή που ήμασταν πριν από αυτό;
Όχι ρε φίλε δεν υπάρχει. Από όσα έγραψες τα μισά είναι αμφισβητήσιμα κατά πόσον προσεγγίζουν την πραγματικότητα που αφορά ψυχοσυναισθηματική σου κατάσταση καθώς και τη ηθικο-ιδεολογικό-νοητική σου. Το ότι έχεις την εντύπωση πως με τα λόγια σου εκφράζεις αυτό που βιώνεις-συνειδητοποιείς δεν αγγίζει καθόλου την πραγματικότητα (το όλον της κατάστασης). Τα μισά του μισού είναι πεποιθήσεις. Οι μισες πεποιθήσεις είναι εμβόλιμες και συνήθως εκφυλιστικές για τη φύση μας. Υπερεγώ που λέμε.
Με λίγα λόγια το να θες να εξιδανικεύσεις την κάφρικη φύση σου (όπως είναι η κάθε φύση του κάθε τι) με κυριλέ τρόπο κιόλας και υποτακτικό στον αστισμό, μόνο εξέλιξη δεν θα φέρεις. έρμαιο θα είσαι των λύσεων που σου προσφέρει ο αστισμός. (Αστισμό εν προκειμένω λέω την αρτηριοσκληρωτική ηθική, θρησκοληψίες, ενοχικά σύνδρομα κλπ. Αν είναι αοριστία, ας δουλέψουμε και λίγο τα βάιμπς ε;)
Και μόνο που σε προβληματίζει σημαίνει ότι δεν το χεις ρε παλικάρι. Γιατί πας να το κάνεις ένεση στον εαυτό σου;
Αντέδρασε αν πονέσεις από κέρατο με όποιο τρόπο σου έρθει. Μόνο έτσι θα δεις τον εαυτό σου. Γίνε Κατίνα, γίνε ψυχάκιας, σκέψου εκδικήσεις και τιμωρίες και μια χαρά θα δουλέψει ο χρόνος και θα δεις τα αποτελέσματα κάποια στιγμή. Δεν θα είσαι πιο σοφός αφού θα τα ξέρεις;
Εκδικήσου κάνοντας το ίδιο. Πέσε χαμηλά. Φτάσε μέχρι την κόλαση. (Νιώσε λίγο από Δάντη. Αν θες ν' αγιάσεις πρέπει να αμαρτήσεις που λέει και η δικιά μας).
Κάποια στιγμή πραγματικά θα σιχαθείς την ευνουχισμένη ιδιοσυστασία σου (μας, αλλά το αντιστοιχώ σε σένα). Θα γίνεις πιο φιλικός με την ιδέα ότι θέλει να σκυλογαμηθεί όπως (θέλεις να σκυλογαμήσεις). Δεν θα σε πειράξει να δεις ομοφυλόφιλους να χαμουρεύονται στο δρόμο. Πολλά θα μπορείς να βλέπεις γιατί θα έχεις γίνει ένα με την πραγματική φύση. Εκεί ξανακάνεις μία αναβάθμιση όλο το ιδεολογικό-νοητικό σου σύστημα και πραγματικά χαίρεσαι τη σοφία σου και τη ζωή σου. Δεν σκας και πολύ (αφού δεν φέρνει κάτι), αλλά αντίθετα είσαι και δυνατός να βοηθάς πραγματικά.
(Το νοητικό δεν το αναφέρω ως προς άει κιου και μαλακίες, ούτε μοχθηρό μπηχτές είναι - αν σου έσκασε καμιά αρνητική ορμόνη. Εννοώ απλά ότι αλλάζεις και τρόπο σκέψης, κατηγοριοποίηση δεδομένων κλπ)
Μία, δύο, τρεις... ξέρω κι εγώ πολυσύλλαβες λέξεις.Χαοτικός έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 02:13Όχι ρε φίλε δεν υπάρχει. Από όσα έγραψες τα μισά είναι αμφισβητήσιμα κατά πόσον προσεγγίζουν την πραγματικότητα που αφορά ψυχοσυναισθηματική σου κατάσταση καθώς και τη ηθικο-ιδεολογικό-νοητική σου. Το ότι έχεις την εντύπωση πως με τα λόγια σου εκφράζεις αυτό που βιώνεις-συνειδητοποιείς δεν αγγίζει καθόλου την πραγματικότητα (το όλον της κατάστασης). Τα μισά του μισού είναι πεποιθήσεις. Οι μισες πεποιθήσεις είναι εμβόλιμες και συνήθως εκφυλιστικές για τη φύση μας. Υπερεγώ που λέμε.
Με λίγα λόγια το να θες να εξιδανικεύσεις την κάφρικη φύση σου (όπως είναι η κάθε φύση του κάθε τι) με κυριλέ τρόπο κιόλας και υποτακτικό στον αστισμό, μόνο εξέλιξη δεν θα φέρεις. έρμαιο θα είσαι των λύσεων που σου προσφέρει ο αστισμός. (Αστισμό εν προκειμένω λέω την αρτηριοσκληρωτική ηθική, θρησκοληψίες, ενοχικά σύνδρομα κλπ. Αν είναι αοριστία, ας δουλέψουμε και λίγο τα βάιμπς ε;)
Και μόνο που σε προβληματίζει σημαίνει ότι δεν το χεις ρε παλικάρι. Γιατί πας να το κάνεις ένεση στον εαυτό σου;
Αντέδρασε αν πονέσεις από κέρατο με όποιο τρόπο σου έρθει. Μόνο έτσι θα δεις τον εαυτό σου. Γίνε Κατίνα, γίνε ψυχάκιας, σκέψου εκδικήσεις και τιμωρίες και μια χαρά θα δουλέψει ο χρόνος και θα δεις τα αποτελέσματα κάποια στιγμή. Δεν θα είσαι πιο σοφός αφού θα τα ξέρεις;
Εκδικήσου κάνοντας το ίδιο. Πέσε χαμηλά. Φτάσε μέχρι την κόλαση. (Νιώσε λίγο από Δάντη. Αν θες ν' αγιάσεις πρέπει να αμαρτήσεις που λέει και η δικιά μας).
Κάποια στιγμή πραγματικά θα σιχαθείς την ευνουχισμένη ιδιοσυστασία σου (μας, αλλά το αντιστοιχώ σε σένα). Θα γίνεις πιο φιλικός με την ιδέα ότι θέλει να σκυλογαμηθεί όπως (θέλεις να σκυλογαμήσεις). Δεν θα σε πειράξει να δεις ομοφυλόφιλους να χαμουρεύονται στο δρόμο. Πολλά θα μπορείς να βλέπεις γιατί θα έχεις γίνει ένα με την πραγματική φύση. Εκεί ξανακάνεις μία αναβάθμιση όλο το ιδεολογικό-νοητικό σου σύστημα και πραγματικά χαίρεσαι τη σοφία σου και τη ζωή σου. Δεν σκας και πολύ (αφού δεν φέρνει κάτι), αλλά αντίθετα είσαι και δυνατός να βοηθάς πραγματικά.
(Το νοητικό δεν το αναφέρω ως προς άει κιου και μαλακίες, ούτε μοχθηρό μπηχτές είναι - αν σου έσκασε καμιά αρνητική ορμόνη. Εννοώ απλά ότι αλλάζεις και τρόπο σκέψης, κατηγοριοποίηση δεδομένων κλπ)
Αυτό που λες εδώ, αντικρούει τα όσα λες στο αρχικό ποστ. Πρέπει να καταλήξεις τι προτιμάς: Να σε κερατώσει και να επιστρέψει σε σένα ή να σε εγκαταλείψει για πάντα και να πάει με άλλον.Βλήμα έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 01:21Όταν ορκίζονταν αιώνια αγάπη το πίστευε. Μετά είδε τον καινούργιο και το μετάνιωσε. Το δεδομένο είναι ότι τώρα δεν την νοιώθει. Θα προτιμούσες να πει "έκανα την μαλακία και ορκίστηκα, τώρα πρέπει να τον φάω στην μάπα" ή να πάει στον τύπο που τώρα την καλύπτει περισσότερο και να σε αφήσει κι εσένα να βρεις κάποια που θα το λέει και θα το εννοεί;
Αλλά φεύγουμε από το ερώτημα του νήματος.
Στο αρχικό ποστ λες το πρώτο, τώρα εδώ λες το δεύτερο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μη μου βάζεις δύσκολα κι εσύ. Και το ένα θέλω και το άλλο.
Από την μία θέλω να είμαι ο μοναδικός, από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί θέλω να είμαι ο μοναδικός. Έτσι λέω "δεν θα έπρεπε να θέλω να είμαι ο μοναδικός". Το ότι δεν θα έπρεπε όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι το θέλω. Εφόσον λοιπόν το θέλω και δεν το έχω, θα χρειαστεί να φύγω εγώ. Ε, θα προτιμούσα να πάρει αυτή την ευθύνη, αφού αυτή είναι που επέλεξε να αλλάξει την ισορροπία.
Μην περιμένεις να καταλήξω κάπου, δεν έχω καταλήξει έτσι κι αλλιώς, το ερώτημα έθεσα μόνο.
Ενημερωτικά, το να φανείς ανώτερος από άλλους στα μάτια της, το εφάρμοσα μία φορά και δεν χρειάστηκε δεύτερη. Μείναμε μαζί και μένουμε δυο δεκαετίες τώρα. Κι όμως, εγώ που δεν θα έκανα ποτέ πουστιά και είχα ηθική και πεποιθήσεις στην κατάλληλη στιγμή (περίοδος έντασης και προηγούμενου χωρισμού από άλλη οικογένεια και κάργα ψυχακιασμένος από αφόρητες πιέσεις) είπα ότι θα κοιτάξω την πάρτη μου. Αφού εισέπραξα έλξη και αύρες κλπ (όποιος κολλήσει με τη λέξη αύρα ότι χαζοπαπαριές και τέτοια να πα να γαμηθεί. Ξέρεις. Όλο το πακέτο της διάθεσής σου συναρτήσει της αλληλεπίδρασής σου και του τι αντιλαμβάνεσαι να παίζει), δεν άφησα κανέναν ενδοιασμό να με αποτρέψει από το να προχωρήσω.Βλήμα έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 02:01Σε πιάνω. Είναι φάουλ να πιστεύουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι, συμφωνώ. ΑΛΛΑΧαοτικός έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 01:46Ένα άλλο φαόυλ είναι η αξίωση ότι είναι σωστό να θεωρούμε τη φάση μας ως κυρίαρχη. "Είμαι εδώ είμαι αυτός και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία". Όπα ρε! Θεέ! (ή μαύρη τρύπα με καραμπινάτη βαρύτητα, ή κάτι πολύ καραγαμάτο ώστε να αξίζει να αγνοούμε τα γύρω γύρω).
Είναι παρομοίως φάουλ να πιστεύουμε ότι έχουμε το δικαίωμα να φαινόμαστε οι καλύτεροι στα μάτια κάποιας; Ιδίως αν αυτή μας έχει δώσει αυτό το δικαίωμα; Δες το σαν το παιδάκι με την μάνα του. Μπορείς να κατηγορήσεις ένα παιδάκι που θέλει να νοιώθει πρώτο στα μάτια της;
Το θέμα είναι γιατί νοιώθουμε δεύτεροι εξαιτίας ενός γαμησιού, ενώ ξέρουμε ότι είμαστε πρώτοι. Τι είναι αυτό που κάνει το ξενογαμήσι να μας ρίχνει σε κατώτερη θέση από αυτή που ήμασταν πριν από αυτό;
Το σκάσαμε μαζί από το νησί που ήμασταν και μετά από χρόνια και ο τύπος έχει την οικογένειά του και είναι καλά και μεις τη δική μας. Μάθαμε κάτι παραπάνω απ' αυτό και έχουμε να συμβουλέψουμε.
Γίνε το αυτιστικό ζώο που παλεύει ολοένα να ικανοποιεί τις ενορμήσεις του. Μάθε πως μπορείς να το καταφέρεις μ πουστιά αν δεν το έχεις καταφέρει μέχρι τώρα με άλλο τρόπο. Δες από κοντά πως η πουστιά καταστρέφει τη φύση σου που πάντα ερωτοτροπεί με την εξέλιξη και το μέλλον.
Για το γαμήσι τώρα είναι πολλά.
Θες να το συζητήσουμε σοβαρά και ανοιχτά;
Λοιπόν, θα επιτρέψω στον εαυτό μου να γίνει σεξιστής για άλλη μια φορά:
Θεωρώ ότι υπάρχει λόγος που μας λένε οι γυναίκες ότι είμαστε πιο σημαντικοί στην ζωή τους απ' ότι είμαστε. Υπάρχει ακόμα το ένστικτο που βοηθούσε τις γυναίκες στην προϊστορική εποχή να επιβιώσουν. Τότε ήταν ή παιδιά, ή έγκυες ή γριές, πάντα δηλαδή αδύναμες. Θα έπρεπε, όταν έσκαγε το λιοντάρι μέσα στην καλύβα, αντί να κάνει ο άντρας το αυτονόητο και να της πει "αντίο, θα σε θυμάμαι για πάντα" και να πουλέψει, να κάτσει να ρισκάρει την ζωή του για να την προστατέψει. Ακόμα ψάχνουν αυτόν που θα προτιμήσει να τα βάλει με το λιοντάρι για να τις προστατέψει αντί να την πουλέψει, ακόμα κι αν δεν υπάρχουν πια λιοντάρια, όχι σαν απειλή σε κατοικημένες περιοχές τουλάχιστον. Κι έτσι σου λένε "η σημαντικότητά σου στην ζωή μου είναι 10", ενώ είναι 5-6. Γιατί για να επιβιώσει κάποια που σε θεωρεί δεκάρι ρισκάρεις την ζωή σου, για να επιβιώσει κάποια που σε θεωρεί 5-6, καλά να είναι η γυναίκα να πούμε, αλλά αν είχα να επιλέξω ανάμεσα στην δική μου ζωή και την δική της θα επέλεγα την δική μου.
Θεωρώ ότι υπάρχει λόγος που μας λένε οι γυναίκες ότι είμαστε πιο σημαντικοί στην ζωή τους απ' ότι είμαστε. Υπάρχει ακόμα το ένστικτο που βοηθούσε τις γυναίκες στην προϊστορική εποχή να επιβιώσουν. Τότε ήταν ή παιδιά, ή έγκυες ή γριές, πάντα δηλαδή αδύναμες. Θα έπρεπε, όταν έσκαγε το λιοντάρι μέσα στην καλύβα, αντί να κάνει ο άντρας το αυτονόητο και να της πει "αντίο, θα σε θυμάμαι για πάντα" και να πουλέψει, να κάτσει να ρισκάρει την ζωή του για να την προστατέψει. Ακόμα ψάχνουν αυτόν που θα προτιμήσει να τα βάλει με το λιοντάρι για να τις προστατέψει αντί να την πουλέψει, ακόμα κι αν δεν υπάρχουν πια λιοντάρια, όχι σαν απειλή σε κατοικημένες περιοχές τουλάχιστον. Κι έτσι σου λένε "η σημαντικότητά σου στην ζωή μου είναι 10", ενώ είναι 5-6. Γιατί για να επιβιώσει κάποια που σε θεωρεί δεκάρι ρισκάρεις την ζωή σου, για να επιβιώσει κάποια που σε θεωρεί 5-6, καλά να είναι η γυναίκα να πούμε, αλλά αν είχα να επιλέξω ανάμεσα στην δική μου ζωή και την δική της θα επέλεγα την δική μου.
Για ευθύ κέρατο (όχι monkey branching) αξίζει να μελετηθεί η παρακάτω περίπτωση.
Βάζω το βίντεο "γυμνό" παρότι το έχω βρει με red pill σχολιασμό (με τον οποίο διαφωνώ σε πολλά σημεία), αλλά αν θελήσετε μπορώ να το βάλω γιατί εξηγεί πιο αναλυτικά την ιστορία.
Η όμορφη αυτή κυρία (που είναι ινφλουένσερ και διδάσκει στον κόσμο γιόγκα προκειμένου να βρει την ισορροπία του) αποφάσισε να "εξερευνήσει" μια παράλληλη σχέση που την κράτησε κρυφή από τον σύντροφό της.
Κάποια στιγμή λέει ότι του το είπε (ή αυτός την έκανε τσακωτή και δεν το παραδέχεται) και τότε ήταν που του ζήτησε να κάνουν polyamoury, δηλαδή να την επιτρέψει -αν την αγαπάει- να είναι πολυσυντροφική. Αυτός δέχτηκε με τον όρο να είναι κι αυτός πολυσυντροφικός (είχανε μαζί κι ένα παιδί και λογικό είναι).
Αυτή λοιπόν "εξερευνούσε" την παράλληλη σχέση και ο δικός της έψαχνε κι αυτός μια παράλληλη σχέση στα πλαίσια της πολυσυντροφικότητας που είχε συμφωνηθεί.
Οταν όμως αυτός βρήκε μια παράλληλη γκόμενα, η όμορφη κυρία του βίντεο ζήλεψε και θέλησε να τον αποτρέψει από το να μιλάει μαζί της. Τότε ήταν που ο ήρωας μπετάς μας, έκανε την υπέρβαση και της ζήτησε να ξεκόψει από τη δική της παράλληλη σχέση, προκειμένου να κάνει και αυτός το ίδιο με τη δική του.
Αυτή με μισή καρδιά δέχτηκε κι έτσι το ζευγάρι επέστρεψε στην κανονικότητά του. Μέχρι που η φλογερή ηρωίδα μας, δεν άντεξε μακριά από τον άλλο τύπο και δέχτηκε ξανά, να επιστρέψει σε αυτόν για να τον "εξερευνήσει" περισσότερο.
Ο ήρωας μπετάκος άντρας της, κάποια στιγμή έμαθε ότι αυτή εξακολουθεί να του τα φοράει και την παράτησε. Αυτή αποφάσισε να τα εξομολογηθεί στο συγκεκριμένο βίντεο και όπως βλέπουμε κλαίει και λέει ότι δεν είναι κακός άνθρωπος.
Τελικά την παράτησε και ο γκόμενος που αποτελούσε το αντικείμενο της "εξερεύνησής της" και τώρα η φλογερή ηρωίδα μας είναι έγκυος.
Να σημειωθεί επίσης ότι μέχρι αυτό το βίντεο, η ινφλουένσερ ηρωίδα/πρωταγωνίστρια, έδινε συμβουλές για σχέσεις και για καλό σεξ στα νεαρά ζευγάρια. Επίσης είχε βγάλει και βίντεο μαζί με τον άντρα της, όπου κάνανε Q&A με το κοινό να τον ρωτά πώς την παλεύει σε μία πολυσυντροφική σχέση και αυτός να λέει ότι την αγαπά και δεν έχει πρόβλημα.
Μπορώ να τα αναλύσω όλα αυτά, αλλά ήδη μου βγήκε σεντόνι η περιγραφίτσα. Πάντως δεν σπεύδω να την καταδικάσω την κοπελιά. Σε πολλές πτυχές της ιστορίας της, της βγάζω το καπέλο.
Βάζω το βίντεο "γυμνό" παρότι το έχω βρει με red pill σχολιασμό (με τον οποίο διαφωνώ σε πολλά σημεία), αλλά αν θελήσετε μπορώ να το βάλω γιατί εξηγεί πιο αναλυτικά την ιστορία.
Η όμορφη αυτή κυρία (που είναι ινφλουένσερ και διδάσκει στον κόσμο γιόγκα προκειμένου να βρει την ισορροπία του) αποφάσισε να "εξερευνήσει" μια παράλληλη σχέση που την κράτησε κρυφή από τον σύντροφό της.
Κάποια στιγμή λέει ότι του το είπε (ή αυτός την έκανε τσακωτή και δεν το παραδέχεται) και τότε ήταν που του ζήτησε να κάνουν polyamoury, δηλαδή να την επιτρέψει -αν την αγαπάει- να είναι πολυσυντροφική. Αυτός δέχτηκε με τον όρο να είναι κι αυτός πολυσυντροφικός (είχανε μαζί κι ένα παιδί και λογικό είναι).
Αυτή λοιπόν "εξερευνούσε" την παράλληλη σχέση και ο δικός της έψαχνε κι αυτός μια παράλληλη σχέση στα πλαίσια της πολυσυντροφικότητας που είχε συμφωνηθεί.
Οταν όμως αυτός βρήκε μια παράλληλη γκόμενα, η όμορφη κυρία του βίντεο ζήλεψε και θέλησε να τον αποτρέψει από το να μιλάει μαζί της. Τότε ήταν που ο ήρωας μπετάς μας, έκανε την υπέρβαση και της ζήτησε να ξεκόψει από τη δική της παράλληλη σχέση, προκειμένου να κάνει και αυτός το ίδιο με τη δική του.
Αυτή με μισή καρδιά δέχτηκε κι έτσι το ζευγάρι επέστρεψε στην κανονικότητά του. Μέχρι που η φλογερή ηρωίδα μας, δεν άντεξε μακριά από τον άλλο τύπο και δέχτηκε ξανά, να επιστρέψει σε αυτόν για να τον "εξερευνήσει" περισσότερο.
Ο ήρωας μπετάκος άντρας της, κάποια στιγμή έμαθε ότι αυτή εξακολουθεί να του τα φοράει και την παράτησε. Αυτή αποφάσισε να τα εξομολογηθεί στο συγκεκριμένο βίντεο και όπως βλέπουμε κλαίει και λέει ότι δεν είναι κακός άνθρωπος.
Τελικά την παράτησε και ο γκόμενος που αποτελούσε το αντικείμενο της "εξερεύνησής της" και τώρα η φλογερή ηρωίδα μας είναι έγκυος.
Να σημειωθεί επίσης ότι μέχρι αυτό το βίντεο, η ινφλουένσερ ηρωίδα/πρωταγωνίστρια, έδινε συμβουλές για σχέσεις και για καλό σεξ στα νεαρά ζευγάρια. Επίσης είχε βγάλει και βίντεο μαζί με τον άντρα της, όπου κάνανε Q&A με το κοινό να τον ρωτά πώς την παλεύει σε μία πολυσυντροφική σχέση και αυτός να λέει ότι την αγαπά και δεν έχει πρόβλημα.
Μπορώ να τα αναλύσω όλα αυτά, αλλά ήδη μου βγήκε σεντόνι η περιγραφίτσα. Πάντως δεν σπεύδω να την καταδικάσω την κοπελιά. Σε πολλές πτυχές της ιστορίας της, της βγάζω το καπέλο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Επειδή δεν έχεις πιάσει το νόημαΒλήμα έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 02:44Λοιπόν, θα επιτρέψω στον εαυτό μου να γίνει σεξιστής για άλλη μια φορά:
Αυτές θεωρούν ως εσχάτη προδοσία το δικό μας γαμήσι με κάποια άλλη, γιατί οι ίδιες θα το έκαναν στην περίπτωση που εμείς δεν τις καλύπτουμε, (η αλλιώς, θεωρούν ότι την απιστία την πραγματοποιείς όταν το άλλο πρόσωπο είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ και ΑΝΩΤΕΡΟ). Αυτό βέβαια στην περίπτωσή μας (των αντρών δηλαδή) δεν ισχύει. Δεν ξενογαμάμε γιατί βρήκαμε κάποια καλύτερη. Ξενογαμάμε γιατί κ@υλωνουμε. Το λέω εγώ που έκανα το σφάλμα να μην απιστήσω όταν μου δόθηκαν ευκαιρίες και δεν έχω απιστήσει ως τώρα.
Αυτές πάντως ξενοπηδιούνται κατά κανόνα με οποιον θεωρούν ΚΑΛΥΤΕΡΟ από εμάς. Τις περισσότερες φορές βέβαια, προτιμούν να μας χωρίσουν πριν το κάνουν μαζί του.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Γιατί το γαμήσι σε σοκάρει. Γι αυτό.
Έστω ότι περνάει δίπλα μας ο Μπραντ Πιτ στα νιάτα του και την φλερτάρει. Το να πιστέψω ότι δεν θα ήθελε να γαμηθεί μαζί του γιατί είναι μαζί μου, είναι αυταπάτη. Θα επιλέξει να μην το κάνει γιατί οι κοινωνικοί κανόνες μας το επιβάλλουν, γιατί δεν θα θέλει να χαλάσει κάτι πιο μακροπρόθεσμο για ένα γαμησάκι, ή θα επιλέξει να πάει μαζί του και δεν γαμιέται. Στις δύο πρώτες περιπτώσεις, εγώ δεν θα έχω την ψευδαίσθηση ότι προτιμά την δικιά μου πούτσα από την δικιά του, αλλά θα απαιτήσω να υποκριθεί ότι την προτιμά.
Έχω μπερδευτεί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 350 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
06 Ιουν 2024, 23:16