Πώς λέτε να αισθάνονται οι Δεξιοί για το οτι κάψανε 450% παραπάνω?
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Πώς λέτε να αισθάνονται οι Δεξιοί για το οτι κάψανε 450% παραπάνω?
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Βρες καλύτερα στοιχεία και παράθεσε τα.Echelon έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 08:07Ωραίο αυτό. Διαίρεση της έκτασης της χώρας, και όχι της δασικής έκτασης, για να βγάλουμε ότι να ναι συμπεράσματα. Δηλαδή αν π.χ στην Αλγερία των σχεδόν 2,5 εκατομμυρίων τετραγωνικών χιλιομέτρων υπήρχε μόνο ένας πνεύμονας πρασίνου 500.000 στρεμμάτων και καιγόταν το γράφημα θα έλεγε "έλα μωρέ σιγά τι κάηκε, το 0,00000001% της έκτασης της χώρας".Nandros έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 23:45.
https://www.theguardian.com/world/2021/ ... since-2003
Last month was worst July for wildfires on record, say scientists
Italy/Area 301,340 km² - 0,26%
Spain/Area 505,990 km² - 0,07%
Turkey/Area 783,562 km² - 0,17%
Greece/Area 131,957 km² - 0,11%
Την Ιταλία και Τουρκία τις έκαψε ο κούλης.
.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Καλό

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
The following chart, based on data from the European Forest Fire Information System, shows the scale of this year’s fires in Turkey, Greece and Italy, as the area burned by wildfires through August 9 already outstrips the annual average of the past 13 years by a wide margin. Interestingly, Portugal and Spain, both at high risk of wildfires, have not been affected as badly this year, with Portugal’s fire season in particular relatively quiet so far.

Τα δεδομένα τα δίνουν όλοι από εδώ
https://effis.jrc.ec.europa.eu/
Και η κριτική
Το Πόρισμα Γκολντάμερ που αγνοήθηκε: Τι έλεγε για την έλλειψη συντονισμού σε πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών
www.news247.gr/koinonia/to-porisma-gkol ... 8.amp.html
Πχ
Σε αλλά νέα

Τα δεδομένα τα δίνουν όλοι από εδώ
https://effis.jrc.ec.europa.eu/
Και η κριτική
Το Πόρισμα Γκολντάμερ που αγνοήθηκε: Τι έλεγε για την έλλειψη συντονισμού σε πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών
www.news247.gr/koinonia/to-porisma-gkol ... 8.amp.html
Πχ
Ο Γ. Γκολντάμερ, επικεφαλής του Κέντρου Παγκόσμιας Παρακολούθησης Πυρκαγιών,Στην έκθεση των 150 σελίδων αναφερόταν χαρακτηριστικά ότι στην πρόληψη δασικών πυρκαγιών στη χώρα μας, μετείχαν 45 συναρμόδιοι φορείς χωρίς όμως να μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους.
Σε αλλά νέα
η κυβέρνηση της ΝΔ το αγνόησε επιδεικτικά, «στη συνέχεια υιοθετήθηκε από τον ΟΟΣΑ και το οικειοποιήθηκε και εφάρμοσε η Πορτογαλία».
Καθηγητής Γκολντάμερ – Οι πυρκαγιές στη Μεσόγειο δεν οφείλονται μόνο στην κλιματική αλλαγή
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Το πρόβλημα με την Δούρου δεν ήταν ούτε οι φωτιές, ούτε οι πλημμύρες, ούτε η κλιματική αλλαγή.foscilis έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 23:16Δεν είναι όπως το 2017 που σε όλον τον κόσμο επικρατούσε εύκρατο κλίμα και εδώ μας πλημμύριζε η Δούρου που τολμαγε η πουτανα να πει για κλιματική αλλαγή.Nandros έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 23:08.
.
https://www.ft.com/content/e31113e1-41e ... 5249a487c4
O κούλης καίει την Ευρώπη.
.
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν απο μια φωτιά 450% μικρότερη απο τις φετινές δεν καταφέρανε να εκκενώσουν εναν μικρό οικισμό και καήκανε ζωντανοί πάνω απο 100 άνθρωποι. Ασε στην άκρη τις απειλές στον εμπειρογνώμονα και τα δικαστήρια που εκκρεμούν.
Αν ήταν σκέτες οι φωτιές και η κλιματική αλλαγή κανείς δεν θα το θυμόταν σήμερα.
Για τα δικαστήρια, καλό είναι να ενημερωθεί ο Μητσοτάκης, που αυτούς που διαχειρίζονταν τη φωτιά στο Μάτι τους αναβάθμισε όταν ήρθε στην εξουσία.
Υπόψη, οτι εδώ κάηκε όλη η Ελλάδα με 3-4 μποφόρ, ενώ στο Μάτι ο αέρας ήταν κάπου 7. Φυσικά αδικαιολόγητος και ο σύριζα.
Υπόψη, οτι εδώ κάηκε όλη η Ελλάδα με 3-4 μποφόρ, ενώ στο Μάτι ο αέρας ήταν κάπου 7. Φυσικά αδικαιολόγητος και ο σύριζα.
Πολιτικοί απατεώνες
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Ωραίοι οι φανταστικοί διάλογοι.Βλήμα έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 23:42Ρε παιδιά, δεν το θεωρώ κεραυνό εν αιθρία. Αν αρχίσεις συζήτηση με τον μέσο νεοφιλελέ για ανάπτυξη θα καταλήξετε να σου λέει "εγώ σου μιλάω για επενδύσεις, κι εσύ μου λες για τα δενδράκια που θα καούνε και τα πουλάκια που θα ψηθούνε; Πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που έχεις βγάλει το νηπιαγωγείο;"
Οφείλω να αναγνωρίσω κάτι στην κουράδα που μας κυβερνάει: πριν βγει είπε τα λιγότερα ψέμματα από οποιονδήποτε μεταπολιτευτικά. Δήλωνε ποικιλοτρόπως "είμαι καυλωμένος κι έρχομαι να σας γαμήσω" και τον ψηφίσανε.
Δεν ξέρω ρε μαλάκα, ειλικρινά δεν ξέρω. Ίσως κάποια πράγματα να τα αξίζουμε.
Βάζεις στο στόμα του άλλου ότι σου κατέβει και μετά απαντάς και τον κατατροπώνεις.
Ε, δεν είναι και τόσο φανταστικοί...gassim έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 11:13Ωραίοι οι φανταστικοί διάλογοι.Βλήμα έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 23:42Ρε παιδιά, δεν το θεωρώ κεραυνό εν αιθρία. Αν αρχίσεις συζήτηση με τον μέσο νεοφιλελέ για ανάπτυξη θα καταλήξετε να σου λέει "εγώ σου μιλάω για επενδύσεις, κι εσύ μου λες για τα δενδράκια που θα καούνε και τα πουλάκια που θα ψηθούνε; Πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που έχεις βγάλει το νηπιαγωγείο;"
Οφείλω να αναγνωρίσω κάτι στην κουράδα που μας κυβερνάει: πριν βγει είπε τα λιγότερα ψέμματα από οποιονδήποτε μεταπολιτευτικά. Δήλωνε ποικιλοτρόπως "είμαι καυλωμένος κι έρχομαι να σας γαμήσω" και τον ψηφίσανε.
Βάζεις στο στόμα του άλλου ότι σου κατέβει και μετά απαντάς και τον κατατροπώνεις.
- Υδράργυρος
Κρινοντας απο τις απαντησεις των δεξιων μια χαρα αισθανονται
- Υδράργυρος
Ειναι τελειως βλακαςKauldron έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 11:21Ε, δεν είναι και τόσο φανταστικοί...gassim έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 11:13Ωραίοι οι φανταστικοί διάλογοι.Βλήμα έγραψε: ↑16 Αύγ 2021, 23:42Ρε παιδιά, δεν το θεωρώ κεραυνό εν αιθρία. Αν αρχίσεις συζήτηση με τον μέσο νεοφιλελέ για ανάπτυξη θα καταλήξετε να σου λέει "εγώ σου μιλάω για επενδύσεις, κι εσύ μου λες για τα δενδράκια που θα καούνε και τα πουλάκια που θα ψηθούνε; Πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που έχεις βγάλει το νηπιαγωγείο;"
Που ειναι αυτος; παλι διακοπες;
Εντάξει έχετε χάσει κάθε ντροπή με αυτήν την ηλίθια αριθμητική. Θέλω πραγματικά να σου κάψει κάποιος με ένα φλογοβόλο τη μούρη για να σε δω να λες "είμαι τόσο καραγκιόζης που με μια φωτιά 4.500.000.000% πιο μικρή από τις φετινές δεν κατάφερα να κάνω μισό μέτρο πιο κει".
Ο νηματοθέτης χρησιμοποίησε την αριθμητική κι εσύ ήσουν αυτός που θυμήθηκες την Δούρου και άρχισες τους συμψηφισμούς και τις συγκρίσεις.foscilis έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 11:30Εντάξει έχετε χάσει κάθε ντροπή με αυτήν την ηλίθια αριθμητική. Θέλω πραγματικά να σου κάψει κάποιος με ένα φλογοβόλο τη μούρη για να σε δω να λες "είμαι τόσο καραγκιόζης που με μια φωτιά 4.500.000.000% πιο μικρή από τις φετινές δεν κατάφερα να κάνω μισό μέτρο πιο κει".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι παιρνεις με 1% παραπανω.
από Frappezitis » 20 Ιουν 2023, 07:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1851 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
25 Ιουν 2023, 17:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση 6.5 δις παραπάνω μετά την σύνδεση POS - Ταμειακών
από Otto Weininger » 18 Φεβ 2025, 02:21 » σε Οικονομία - 534 Απαντήσεις
- 7442 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
17 Μαρ 2025, 12:40
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 378 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
09 Φεβ 2024, 09:56
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Κλέαρχος (1961) και Ο Σπάρτακος (1960), κάτι παραπάνω από μια απλή ομοιότητα
από neon imposter » 13 Μάιος 2023, 18:11 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 2 Απαντήσεις
- 417 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από neon imposter
13 Μάιος 2023, 18:23
-