Νοσηλεύτρια Νοσοκομείου Ξάνθης: «Μας εκβιάζουν - Είχαμε θανάτους από εμβολιασμό - Απειλούν ασθενείς να μην το αναφέρουν»

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Νοσηλεύτρια Νοσοκομείου Ξάνθης: «Μας εκβιάζουν - Είχαμε θανάτους από εμβολιασμό - Απειλούν ασθενείς να μην το αναφέρ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 22 Αύγ 2021, 00:36

Μπαντάς έγραψε:
22 Αύγ 2021, 00:34
Αρίστος έγραψε:
21 Αύγ 2021, 23:44
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
21 Αύγ 2021, 23:42
Όλοι οι γιατροί στο κόλπο.

Ξαναγράφω.
5 στους 92 γιατρούς αντιεμβολιαστες.

36 στις 55 καθαρίστριες.

Μια λογική εξηγηση;

Οι καθαριστριες δεν εχουν να χασουν μια καριερα οπως οι γιατροι γι' αυτο και δεν μασανε.

.

Προφανώς και αυτό.

Απ' την άλληέχουν λάβει εσωτερικές οδηγίες από το πρώτο λοκνταουν να μην μιλούν προς τα έξω για οτιδήποτε σε σχέση με την πανδημία
Κάποιος πρέπει να είχε ανέβασει το σχετικό έγγραφο εδώ μέσα

Αν ψαχνεις για εσωτερικες οδηγιες σου εχω εδω.

Κεραυνοί από Γάκη για την ανακοίνωση της Παιδιατρικής Εταιρείας με τις παρενέργειες εμβολίων: «Παράνομη και απαράδεκτη»

Με μια ανάρτηση- «καταπέλτη» ο γιατρός και πρώην διευθυντής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, κατακεραυνώνει την ανακοίνωση της Παιδιατρικής Εταιρείας για τον εμβολιασμό των παιδιών από 12-17 ετών.

Σύμφωνα με τον ίδιο είναι παράνομο και αντιδεοντολογικό να αναφέρεται στο επίσημο έγγραφο ότι «θα πρέπει να τονίζουμε τις δυσάρεστες συνέπειες της νόσου και όχι τις σπανιότατες παρενέργειες των εμβολίων», τονίζοντας ότι οι επιστήμονες είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο να ξεκαθαρίζουν και να ενημερώνουν για κάθε πιθανή παρενέργεια αλλά και τους ενδεχόμενους κινδύνους.

Μάλιστα, ο πρώην διευθυντής του ΑΧΕΠΑ αναρωτιέται εάν το κείμενο συντάχθηκε από γιατρό.

Εικόνα

.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Re: Νοσηλεύτρια Νοσοκομείου Ξάνθης: «Μας εκβιάζουν - Είχαμε θανάτους από εμβολιασμό - Απειλούν ασθενείς να μην το αναφέρ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 22 Αύγ 2021, 00:37

sys3x έγραψε:
22 Αύγ 2021, 00:35
22 Αύγ 2021, 00:30
Και θα το ξαναγράψω για τον Βασιλιά της Ψεκας.

Έχουμε πόλεμο. Σαφώς και υπάρχουν παρενέργειες και θάνατοι.
Σαφώς και εμβολιαστηκα γνωρίζοντας πως μπορεί να έχω παρενέργειες.
Αδυνατειτε να κατανοήσετε καν την έννοια της κοινωνικής και ηθικής ευθύνης.
Και από πάνω μας κουνατε και το δαχτυλο. Αρουρια
Άσε τον κολλητό για λίγο στη μπάντα, εσύ, Χόρχε, διατί πιστεύεις ότι ο δρ. Κούβελας θα έπρεπε να πάρει πούλο;

Φθόνος

Εικόνα
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 22 Αύγ 2021, 00:39

Αρίστος έγραψε:
22 Αύγ 2021, 00:32

Η κοινωνικη και ηθικη ευθυνη οπως την αντιλαμβανομαι εγω βαζει τη δημοκρατια, τις ελευθεριες του ατομου και το μελλον των νεων ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ψηλοτερα απο το θανατο ηλικιωμενων ατομων με υποκειμενα νοσηματα που θα πεθαιναν ετσι κι αλλιως σε ενα δυο χρονια απο γριππη η ιωση η απο το υποκειμενο τους νοσημα.

.
Ωραία.
Εστω οτι Αύριο μπουκάρουν οι Τούρκοι στη Σαμο.
Γιατί να πάνε να σκοτωθούν 20χρονα παιδιά στον πολεμο; για να σώσουν τους γέροντες και τους ανάπηρους της Σαμου;
Σε τελική ανάλυση αν ζει ο άλλος στην Αθήνα χεστηκε για τη Σάμο. Ας κοιτάξει ο καθένας τον κωλο του κύριοι. Δεν πα να γαμηθουν και η οικονομία και η χώρα κι οι γέροντες και οι 50ρηδες;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 22 Αύγ 2021, 00:39

vagabondo έγραψε:
22 Αύγ 2021, 00:37
sys3x έγραψε:

Άσε τον κολλητό για λίγο στη μπάντα, εσύ, Χόρχε, διατί πιστεύεις ότι ο δρ. Κούβελας θα έπρεπε να πάρει πούλο;

Φθόνος

Εικόνα
Ναι μωρέ, πέρα από την προφανή ψώρα λέμε.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 22 Αύγ 2021, 00:40

Αλλά δεν μου απαντάει η πουστόφλωρα.
:lol:

.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 22 Αύγ 2021, 00:41

όλες οι ανώνυμες μαρτυρίες είναι φεηκ νιουζ δηλ. πορνιουζ
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 22 Αύγ 2021, 00:43

Αρίστος έγραψε:
22 Αύγ 2021, 00:32

Η κοινωνικη και ηθικη ευθυνη οπως την αντιλαμβανομαι εγω βαζει τη δημοκρατια, τις ελευθεριες του ατομου και το μελλον των νεων ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ψηλοτερα απο το θανατο ηλικιωμενων ατομων με υποκειμενα νοσηματα που θα πεθαιναν ετσι κι αλλιως σε ενα δυο χρονια απο γριππη η ιωση η απο το υποκειμενο τους νοσημα.

.
Ε, τότε γιατί εστιάζεις στους θανάτους από τα εμβόλια και τις πονεμένες ιστορίες των ανεμβολίαστων βρε παπαρίστο μας;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy » 22 Αύγ 2021, 00:45

GoBack έγραψε:
22 Αύγ 2021, 00:04
Αρίστος έγραψε:
22 Αύγ 2021, 00:01
GoBack έγραψε:
21 Αύγ 2021, 23:59
Εντωμεταξυ το αρθρο ειναι ανυπογραφο και η νοσοκομα ανωνυμη :lol:

Μιλησε ανωνυμα στο Focus FM προφανως για να μη χασει τη δουλεια της.

.
Καταλαβαινεις οτι θα μπορουσε να ειναι και ο Κουβελας με αλλαγμενη τη φωνη ε;Η εγω η εσυ η ο φιλος μου ο Καντι.
:lol::lol::lol:

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 22 Αύγ 2021, 00:45

sys3x έγραψε:

Μα δεν είπα πως είναι προσωπική μου άποψη.ίσα ίσα Εγώ ειλικρινά λυπάμαι που έχει καταντήσει σιλλυ τζεστερ. Νέος λέκτορας ήταν δυνατός περφορμερ στα αμφιθέατρα. Αγαπημένο του θεμα του ήτο η εβιντενς μπειζντ ιατρικη.
Θολωσε απ'τη δημοσιότητα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 22 Αύγ 2021, 00:46

Και μία επώνυμη αναφορά.
Ενδιαφέρον έχει η καταγραφή της κατάστασης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας από τον Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής: «Σε κάθε εφημερία έχουμε 4 – 5 εισαγωγές. Στην Πνευμονολογική Κλινική νοσηλεύονται 7 ασθενείς και υποθέτω ένας αντίστοιχος αριθμός και στην Παθολογική Κλινική» και αναφέρει τα εξής:«Από τους τελευταίους 50 που νοσηλεύτηκαν οι 49 είναι ανεμβολίαστοι – κυρίως άνω των 50 ετών με κάποια προβλήματα υγείας – ενώ νοσηλεία χρειάστηκε και ένας ηλικιωμένος άνδρας άνω των 80 ετών πλήρως εμβολιασμένος, ο οποίος στη συνέχεια βγήκε από το νοσοκομείο.Άρα αυτό είναι το κύμα των ανεμβολίαστων και αυτοί λέω ότι θα ταλαιπωρηθούν».
https://www.larissanet.gr/2021/08/21/k- ... voliastoi/
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 22 Αύγ 2021, 00:47

22 Αύγ 2021, 00:45
sys3x έγραψε:

Μα δεν είπα πως είναι προσωπική μου άποψη.ίσα ίσα Εγώ ειλικρινά λυπάμαι που έχει καταντήσει σιλλυ τζεστερ. Νέος λέκτορας ήταν δυνατός περφορμερ στα αμφιθέατρα. Αγαπημένο του θεμα του ήτο η εβιντενς μπειζντ ιατρικη.
Θολωσε απ'τη δημοσιότητα
Άσε μας μωρή φλωρεντία.
:lol:

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 22 Αύγ 2021, 00:48

nik_killthemall έγραψε:
22 Αύγ 2021, 00:41
όλες οι ανώνυμες μαρτυρίες είναι φεηκ νιουζ δηλ. πορνιουζ

Αλλο η ανωνυμη μαρτυρια ετσι γενικα και αλλο η ανωνυμη μαρτυρια επειδη υπαρχει πραγματικος κινδυνος να χασεις τη δουλεια σου.

Στο Focus FM μιλησε, το pronews μετεφερε οσα ειπε.

.

Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir » 22 Αύγ 2021, 00:49

Philip Mortimer έγραψε:
22 Αύγ 2021, 00:16
Ο ανιψιός μου είναι νοσηλευτής και έχει κάνει κανονικά το εμβόλιο από την αρχή της χρονιάς και αυτό που λέει είναι ότι θα κάνει και τρίτη δόση αν του ζητηθεί και όσες χρειαστεί. Είδε και ενενηνταχρονες να έρχονται ανεμβολιαστες σε άθλια κατάσταση.
Αυτά τα τέρατα για απειλές σε ασθενεις να μην πουν ότι είχαν παρενέργειες είναι εμφανώς φαντασιοκοπηματα.
Δεν ξέρω για τον ανιψιό σου αλλά η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία που τώρα λόγω του κλίματος τους έχουν Χειμώνα βρίσκονται σε διαρκή παρατεταμένα lockdown η μεν Νέα Ζηλανδία σε πανεθνικό lockdown,η δε Αυστραλία με τους κυβερνήτες στις περισσότερες Αυστραλιανές πολιτείες να έχουν αποφασίσει να βάλουν τις πολιτείες τους σε lockdown: https://www.sofokleousin.gr/parateinont ... a-zilandia

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 22 Αύγ 2021, 00:49

Περα απο το δικαιολογημενο μπουλινγκ στον Αριστο δεν μπορει να μην εχετε και εσεις την αισθηση οτι γινεται μεγαλο downplay στο θεμα των παρενεργειων,for the greater good βεβαιως βεβαιως.
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπαντάς » 22 Αύγ 2021, 00:50

Αρίστος έγραψε:
22 Αύγ 2021, 00:36
Μπαντάς έγραψε:
22 Αύγ 2021, 00:34
Αρίστος έγραψε:
21 Αύγ 2021, 23:44

Οι καθαριστριες δεν εχουν να χασουν μια καριερα οπως οι γιατροι γι' αυτο και δεν μασανε.

.

Προφανώς και αυτό.

Απ' την άλληέχουν λάβει εσωτερικές οδηγίες από το πρώτο λοκνταουν να μην μιλούν προς τα έξω για οτιδήποτε σε σχέση με την πανδημία
Κάποιος πρέπει να είχε ανέβασει το σχετικό έγγραφο εδώ μέσα

Αν ψαχνεις για εσωτερικες οδηγιες σου εχω εδω.

Κεραυνοί από Γάκη για την ανακοίνωση της Παιδιατρικής Εταιρείας με τις παρενέργειες εμβολίων: «Παράνομη και απαράδεκτη»

Με μια ανάρτηση- «καταπέλτη» ο γιατρός και πρώην διευθυντής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, κατακεραυνώνει την ανακοίνωση της Παιδιατρικής Εταιρείας για τον εμβολιασμό των παιδιών από 12-17 ετών.

Σύμφωνα με τον ίδιο είναι παράνομο και αντιδεοντολογικό να αναφέρεται στο επίσημο έγγραφο ότι «θα πρέπει να τονίζουμε τις δυσάρεστες συνέπειες της νόσου και όχι τις σπανιότατες παρενέργειες των εμβολίων», τονίζοντας ότι οι επιστήμονες είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο να ξεκαθαρίζουν και να ενημερώνουν για κάθε πιθανή παρενέργεια αλλά και τους ενδεχόμενους κινδύνους.

Μάλιστα, ο πρώην διευθυντής του ΑΧΕΠΑ αναρωτιέται εάν το κείμενο συντάχθηκε από γιατρό.

Εικόνα

.
:8)

Τα ίδια και χειρότερα λέει ο επιστήμονας που δημιούργησε την τεχνολογία των εμβολίων mrna της covid, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ο άνθρωπος

Μία αναφορά πρώτο λινκ στα νέα σχετικά, και το επόμενο λινκ το Twitter του δημόσια (προειδοποιεί από εκεί)

www.tanea.gr/2021/06/26/science-technol ... -mrna/amp/

https://mobile.twitter.com/rwmalonemd
μακρυά απο κουκυά

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών