παντού αντικομμουνια.
αντικομμουνια παντού
παντού αντικομμουνια.
Μήπως έχουμε δικά μας ινστιτούτα έρευνας για να μελετήσουν τον ιό και να βγάλουν συμπεράσματα και δεν το ξέρω;
Δεν έχει σημασία τι ξέρω εγώ, σημασία έχει ότι έφερε σύγχυση στον κόσμο αλλάζοντας τα λεγόμενα του και εν τέλει λέγοντας ξεκάθαρα ψέματα. Όταν κάποιος δεν ξέρει κάτι δεν χρειάζεται να πει οτιδήποτε, πες δεν ξέρω ή βγάλε το σκασμό.
Δυνατό πλάνο!ST48410 έγραψε: ↑21 Αύγ 2021, 21:05Έχω παρατηρήσει ότι και οι δύο πλευρές είναι αδικαιολόγητα επιθετικές και αυτό εμφανίζεται σε κάθε θέμα με τόσο μεγάλη πόλωση. Και η λογική των χαρακτηρισμών Ψεκ και τα συναφή δεν βοηθάει πολύ. Είναι κρίμα ότι ένα καθαρά επιστημονικό ζήτημα παίρνει οπαδικές διαστάσεις.
Αν είχα εξουσία θα φρόντιζα να υπάρχει καλής ποιότητας αναλυτική πληροφόρηση ώστε να κερδίσω τους επιφυλακτικούς. Κάτι περιθωριακοί τύπου θεματοφύλακες του συντάγματος δεν θα με πολυαπασχολούσαν. Απλά θα ζητούσα να ασχοληθεί ένας εισαγγελέας με αυτούς. Συγκεκριμένα:
* Θα επανέφερα τον Τσιόδρα στην καθημερινή ή εβδομαδιαία ενημέρωση. Ήταν ό,τι καλύτερο και σοβαρότερο είχαμε στην ενημέρωση στην πρώτη φάση. Κάτι Μαγιορκινιδες κλπ ήταν ανεπαρκείς και δημιούργησαν πρόβλημα
* Θα απογόρευα σε κάθε άλλο μέλος της επιτροπής την παρουσία σε ΜΜΕ. Θα υπήρχε μία επίσημη κοινή γραμμή
* Θα απαγόρευα τις προκλητικές και εξυπνακίστικες παρεμβάσεις τύπου Άδωνι σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης
* Θα έδινα αναλυτικά στοιχεία τύπου Ισραήλ. Είναι ντροπή να μην υπάρχει ένα excel της πλάκας να ξέρουμε πόσοι πεθαίνουν κάθε μέρα όντας πλήρως ή μερικώς εμβολιασμένοι, πόσο διάστημα πριν είχαν κάνει το εμβόλιο, πιο εμβόλιο είχαν κάνει, τι ισχύει για αυτούς που εισάγονται σε ΜΕΘ, τι υποκείμενα νοσήματα έχουν κλπ. Περιμένουμε σαν καθυστερημένοι όλοι οι Ευρωπαίοι να δούμε μερικά ποιοτικά δεδομένα από το Ισραήλ.
Σημαντικό: Σε τέτοια ζητήματα δεν λες ΠΟΤΕ ψέματα ακόμα και αν έχεις καλό σκοπό πχ να παρασύρεις περισσότερους να εμβολιαστούν. Θα τα βρεις μπροστά σου.
Λέγεται διαχείριση κατάστασης.sys3x έγραψε: ↑22 Αύγ 2021, 14:33Δεν έχει σημασία τι ξέρω εγώ, σημασία έχει ότι έφερε σύγχυση στον κόσμο αλλάζοντας τα λεγόμενα του και εν τέλει λέγοντας ξεκάθαρα ψέματα. Όταν κάποιος δεν ξέρει κάτι δεν χρειάζεται να πει οτιδήποτε, πες δεν ξέρω ή βγάλε το σκασμό.
ST48410 έγραψε: ↑21 Αύγ 2021, 21:05
* Θα έδινα αναλυτικά στοιχεία τύπου Ισραήλ. Είναι ντροπή να μην υπάρχει ένα excel της πλάκας να ξέρουμε πόσοι πεθαίνουν κάθε μέρα όντας πλήρως ή μερικώς εμβολιασμένοι, πόσο διάστημα πριν είχαν κάνει το εμβόλιο, πιο εμβόλιο είχαν κάνει, τι ισχύει για αυτούς που εισάγονται σε ΜΕΘ, τι υποκείμενα νοσήματα έχουν κλπ.
Ανάλογα, αν ήταν του σρζ θα συμφωνούσες μαζί μου ότι είναι απροκάλυπτο ψέμα, τώρα με νουδού είναι, για εσένα, "διαχείριση κατάστασης"Otto Weininger έγραψε: ↑22 Αύγ 2021, 20:06Λέγεται διαχείριση κατάστασης.
Θα μπορούσα απλά να απαντήσω "τι προτείνεις εσύ;". Ωστόσο θα ήθελα να εξηγήσω 2-3 πράγματα.lagavulis έγραψε: ↑22 Αύγ 2021, 19:44Δυνατό πλάνο!ST48410 έγραψε: ↑21 Αύγ 2021, 21:05Έχω παρατηρήσει ότι και οι δύο πλευρές είναι αδικαιολόγητα επιθετικές και αυτό εμφανίζεται σε κάθε θέμα με τόσο μεγάλη πόλωση. Και η λογική των χαρακτηρισμών Ψεκ και τα συναφή δεν βοηθάει πολύ. Είναι κρίμα ότι ένα καθαρά επιστημονικό ζήτημα παίρνει οπαδικές διαστάσεις.
Αν είχα εξουσία θα φρόντιζα να υπάρχει καλής ποιότητας αναλυτική πληροφόρηση ώστε να κερδίσω τους επιφυλακτικούς. Κάτι περιθωριακοί τύπου θεματοφύλακες του συντάγματος δεν θα με πολυαπασχολούσαν. Απλά θα ζητούσα να ασχοληθεί ένας εισαγγελέας με αυτούς. Συγκεκριμένα:
* Θα επανέφερα τον Τσιόδρα στην καθημερινή ή εβδομαδιαία ενημέρωση. Ήταν ό,τι καλύτερο και σοβαρότερο είχαμε στην ενημέρωση στην πρώτη φάση. Κάτι Μαγιορκινιδες κλπ ήταν ανεπαρκείς και δημιούργησαν πρόβλημα
* Θα απογόρευα σε κάθε άλλο μέλος της επιτροπής την παρουσία σε ΜΜΕ. Θα υπήρχε μία επίσημη κοινή γραμμή
* Θα απαγόρευα τις προκλητικές και εξυπνακίστικες παρεμβάσεις τύπου Άδωνι σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης
* Θα έδινα αναλυτικά στοιχεία τύπου Ισραήλ. Είναι ντροπή να μην υπάρχει ένα excel της πλάκας να ξέρουμε πόσοι πεθαίνουν κάθε μέρα όντας πλήρως ή μερικώς εμβολιασμένοι, πόσο διάστημα πριν είχαν κάνει το εμβόλιο, πιο εμβόλιο είχαν κάνει, τι ισχύει για αυτούς που εισάγονται σε ΜΕΘ, τι υποκείμενα νοσήματα έχουν κλπ. Περιμένουμε σαν καθυστερημένοι όλοι οι Ευρωπαίοι να δούμε μερικά ποιοτικά δεδομένα από το Ισραήλ.
Σημαντικό: Σε τέτοια ζητήματα δεν λες ΠΟΤΕ ψέματα ακόμα και αν έχεις καλό σκοπό πχ να παρασύρεις περισσότερους να εμβολιαστούν. Θα τα βρεις μπροστά σου.
Ξεκινάς με έπικ φέηλ, του τύπου:
- τι θα κάνουμε για να αποκαταστήσουμε την υπόληψη της τηλεόρασης που παραπαίει?
...*Ιδέα*
- φέρτε τούρκικα σήριαλ
και συνεχίζεις με κάτι χουντομέτρα...
Θα μας έκανες να αναφωνήσουμε "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΩΣΕ ΜΑΣ" σε χρόνο ρεκόρ ρε μπαγάσα!
Η ζημιά έγινε στην κούνια, τώρα είναι αργά.talaipwros έγραψε: ↑21 Αύγ 2021, 20:54Έχετε προσέξει οτι οι ψεκ γίνονται όλο και πιο επιθετικοί ενώ παράλληλα επεκτείνουν την ψεκ διδασκαλια σε όλο και περισσότερους τομείς;
Ποιά είναι η βέλτιστη μέθοδος αντιμετώπισης του φαινομένου;
Αδιαφορία ή καταστολή;
Υποθέτεις απλά.
Καταστολή. Πούτσα και ξύλο.talaipwros έγραψε: ↑21 Αύγ 2021, 20:54Έχετε προσέξει οτι οι ψεκ γίνονται όλο και πιο επιθετικοί ενώ παράλληλα επεκτείνουν την ψεκ διδασκαλια σε όλο και περισσότερους τομείς;
Αδιαφορία ή καταστολή;
Παρότι συμφωνώ, το ξέρεις ότι δεν μπορεί να γίνει.Γιάννης έγραψε: ↑22 Αύγ 2021, 20:57Καταστολή. Πούτσα και ξύλο.talaipwros έγραψε: ↑21 Αύγ 2021, 20:54Έχετε προσέξει οτι οι ψεκ γίνονται όλο και πιο επιθετικοί ενώ παράλληλα επεκτείνουν την ψεκ διδασκαλια σε όλο και περισσότερους τομείς;
Αδιαφορία ή καταστολή;