Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Χαχα...Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Αύγ 2021, 15:40Και ο ανθρωπος στην περιοχη μας εχει ερθει απο την αφρικη. Να τον εξαφανισουμε;OANNHSEA έγραψε: ↑21 Αύγ 2021, 14:45Πρώτον το πεύκο (πεύκη η χαλεπή) ήρθε στην Ελλάδα, δεν είναι της πανίδας της.Υδράργυρος έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 11:38
Τι να κανουμε ομως που ζουμε σε μεσογειακο κλιμα που κυριαρχει το πευκο. Δε ζουμε στην αγγλια που σπουδασαν ολα αυτα τα τσογλανια που μας κυβερνουν ωστε να κυριαρχουν οι δρυες.
Αυτα τα ρεμαλια εχουν στο νου τους την αγγλια
Δεύτερον, κυριαρχεί γιατί:
α) το καλλιεργούσαν επί πολλά έτη για το ρετσίνι του.
β) έχει ένα μοναδικό σύστημα παρασιτισμού ενάντια στα άλλα δέντρα
γ) το έχουν θεοποιήσει κάποιοι βλαμμένοι και εδώ και 60+ χρόνια φυτεύουν μόνο πεύκα όπου βρουν!!!
Μην ξεχνάς ότι η ελιά και το αμπέλι δεν είναι ενδημικά φυτά...
.
Τι ωραία που τα λες...
Όταν όμως κινδυνεύει κόσμος από το κάπνισμα, κάποιοι λογικοί λένε "κόψτε το κάπνισμα" - όχι οι αριστεροί φυσικά...
Όταν κινδυνεύει κόσμος από την μολυβδούχα βενζίνη, κάποιοι λογικοί βγάζουν τον μόλυβδο από τη βενζίνη...
Όταν οι κάκτοι κόντεψαν να αφανίσουν την αυστραλιανή πανίδα, κάποιοι λογικοί άνθρωποι έφεραν έναν εντομοεχθρό των κάκτων και τους αφάνισε...
Οι λογικοί άνθρωποι...
Όταν όμως σου λένε ότι τα πεύκα είναι ουσιαστικά παράσιτα, τα οποία και καταστρέφουν την ντόπια χλωρίδα και πανίδα και είναι επικίνδυνα για τους ανθρώπους, εσύ γράφεις μαλακίες!!! Όπως πάντα δηλαδή....
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Γιατί γελάς;Gewponos90 έγραψε: ↑21 Αύγ 2021, 17:45OANNHSEA έγραψε: ↑21 Αύγ 2021, 14:45Πρώτον το πεύκο (πεύκη η χαλεπή) ήρθε στην Ελλάδα, δεν είναι της πανίδας της.Υδράργυρος έγραψε: ↑17 Αύγ 2021, 11:38
Τι να κανουμε ομως που ζουμε σε μεσογειακο κλιμα που κυριαρχει το πευκο. Δε ζουμε στην αγγλια που σπουδασαν ολα αυτα τα τσογλανια που μας κυβερνουν ωστε να κυριαρχουν οι δρυες.
Αυτα τα ρεμαλια εχουν στο νου τους την αγγλια
γ) το έχουν θεοποιήσει κάποιοι βλαμμένοι και εδώ και 60+ χρόνια φυτεύουν μόνο πεύκα όπου βρουν!!!
.
Μαστουρωμένος είσαι πάλι;

.
Είναι λογικό να γράφεις μαλακίες μια και δεν έχεις διαβάσει κανένα σχετικό βιβλίο.Beria έγραψε: ↑21 Αύγ 2021, 15:18Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν.Feindflug έγραψε: ↑21 Αύγ 2021, 15:12Εσύ ρε δικέ μου είσαι Πελασγός ή Λέλεγας;OANNHSEA έγραψε: ↑21 Αύγ 2021, 14:45
Πρώτον το πεύκο (πεύκη η χαλεπή) ήρθε στην Ελλάδα, δεν είναι της πανίδας της.
.
Δηλαδή ο Σίνης ο Πιτυοκαμπτης τον οποίον εξόντωσε ο Θησέας, κι έδενε τα θύματα του στα πεύκα δεν ήξερε ότι δεν είναι της ελληνικής χλωρίδας το δέντρο, άρα δεν υπάρχει;
Το ξαναγράφω: η πεύκη η χαλαιπή!!! Πιο μεγάλο για το να πιάσεις: η πεύκη η χαλαιπή!!!
Π.χ. Πέυκη χαλαιπή δεν υπήρχε στο Ισραήλ μέχρι που έφτασαν το 1948 οι Εβραίοι εκεί και άρχισαν τις δεντροφυτεύσεις!!!
Καταλαβαίνεις τι γράφω τώρα ή θα συνεχίσεις να γράφεις τις αμόρφωτες εξυπνάδες σου;;;
ΥΓ
Χώρια φυσικά που είσαι άσχετος με την αρχαιολογία και δεν μπορείς να καταλάβεις ότι πολλοί μύθοι έχουν πειραχτεί στο βάθος των αιώνων - αλλά αυτό είναι μία άλλη συζήτηση πολύ πιο βαθιά...
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος OANNHSEA την 22 Αύγ 2021, 18:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
OANNHSEA έγραψε: ↑22 Αύγ 2021, 18:09Είναι λογικό να γράφεις μαλακίες μια και δεν έχεις διαβάσει κανένα σχετικό βιβλίο.
Το ξαναγράφω: η πεύκη η χαλαιπή!!! Πιο μεγάλο για το να πιάσεις: η πεύκη η χαλαιπή!!!
Καταλαβαίνεις τι γράφω τώρα ή θα συνεχίσεις να γράφεις τις αμορφωσιές σου;;;
.

Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να μάθεις πρώτα πώς γράφεται
Μάλιστα...Beria έγραψε: ↑22 Αύγ 2021, 18:11
Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να μάθεις πρώτα πώς γράφεται
Ενάντια σε αυτά που γράφω, το μόνο που έχεις να αντιπαραθέσεις είναι λάθη του πληκτρολογίου και της βιασύνης μου γιατί κάνω ταυτόχρονα και άλλη δουλειά στον υπολογιστή... Πολλά δείχνει... Πάρα πολλά...
.
- Καραμελίτσα
Το χαλεπό το πεύκο από πού μας ήρθε δηλαδή; Και πότε;
Z
Ο ΟΑΝΗΣΕΑ διάβασε κάπου ότι η η Πεύκη η Χαλεπη πήρε το όνομα της από το Χαλέπι της Συρίας και έχει πειστεί ότι το φέρανε Συροι πρόσφυγες για να μας διαβρώσουν

υγ. Η άλλη ονομασία της είναι η Πεύκη η κοινή

- The Age of Aquarius
Πριν πολλές χιλιάδες χρόνια. Στα μέσα τις Ολοκαινου. Παραταύτα, η έκταση της σημερινής του κατανομής στην Ελλάδα σαφώς οφείλεται στην εκμετάλλευση του δέντρου.
Δες για παράδειγμα τη συνέντευξη του Προέδρου του Σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών και Δασεργατών Ευβοίας. Εξόχως διαφωτιστική για όσα έγιναν και έρχονται.
Ωστόσο, όταν μιλά για την αναγέννηση του δάσους, μιλά για δράσεις ενισχυσης της χαλεπούς πεύκης ενάντια σε "άγρια" πεύκα. Αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό από μόνο του, αλλά εξηγεί γιατί κυριάρχησε αυτό το είδος στα πρώην τσιφλίκια της Αττικής, Β. Εύβοιας και Β.Πελοποννήσου.
Ποια να εννοεί άραγε τα "άγρια πεύκα"...The Age of Aquarius έγραψε: ↑22 Αύγ 2021, 19:13Πριν πολλές χιλιάδες χρόνια. Στα μέσα τις Ολοκαινου. Παραταύτα, η έκταση της σημερινής του κατανομής στην Ελλάδα σαφώς οφείλεται στην εκμετάλλευση του δέντρου.
Δες για παράδειγμα τη συνέντευξη του Προέδρου του Σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών και Δασεργατών Ευβοίας. Εξόχως διαφωτιστική για όσα έγιναν και έρχονται.
Ωστόσο, όταν μιλά για την αναγέννηση του δάσους, μιλά για δράσεις ενισχυσης της χαλεπούς πεύκης ενάντια σε "άγρια" πεύκα. Αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό από μόνο του, αλλά εξηγεί γιατί κυριάρχησε αυτό το είδος στα πρώην τσιφλίκια της Αττικής, Β. Εύβοιας και Β.Πελοποννήσου.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- The Age of Aquarius
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ακόμη καίγεστε ρε μούργοι;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Υδράργυρος
Να ναι καλα ο δικος σου
η πανσεληνος θα φταιει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18164 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 909 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20