Ψεκ και επιθετικότητα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Re: Ψεκ και επιθετικότητα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 23 Αύγ 2021, 12:56

Για ποιους ψεκ μιλάει ο νηματοθέτης? Για αυτούς που επιμένουν να λένε οτι η μόνη λύση είναι ο εμβολιασμός ενώ χώρες με 70 και 80% ποσοστά εμβολιασμένων συνεχίζουν να έχουν πολλά κρούσματα και αρκετούς θανάτους? Για αυτούς που θεωρούν πανάκεια ένα εμβόλιο με 50% αποτελεσματικότητα στην καλύτερη? Για μένα υπάρχουν 2 είδη "ψεκ" Οι ψεκ κουλικοί που όποια και αν είναι η γραμμή του άνακτα Κούλη την υιοθετούν, αυτοί που είναι διατεθειμένοι ακόμα και αν ο Κούλης πει πετάει ο γαίδαρος να συμφωνήσουν μαζί του. Και οι άλλοι ως επι τω πλείστω ακροδεξιοί ψεκ που είναι ενάντια στα εμβόλια εκ πεποιθήσεως. Αν ο Κούλης δώσει γραμμή για λοκ νταουν οι ίδιοι εδώ νδκράτες θα λένε οτι καλά κάνει και σώζει ζωές, είναι ο Μωυσής κτλ και οτι οι ψεκ φταίνε που δεν εμβολιάστηκαν, δεν εμβολιάσαμε και τα κατοικίδια και δεν χτίσαμε τείχος ανοσίας κτλ κτλ.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 23 Αύγ 2021, 12:57

Χαοτικός έγραψε:
23 Αύγ 2021, 12:46
Πασιφάη έγραψε:
23 Αύγ 2021, 12:39
Χαοτικός έγραψε:
23 Αύγ 2021, 12:26

Κι εγώ που κράζω τον Περισσό; :smt017 Τι γίνεται τώρα; :102:
:smt005:

Παλαιός αναρχοαυτόνομος είσαι ρε, που μάλλον γουστάρει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Έλα, μίλησε στη θεία Πασιφάη. Έχω περάσει νιάτο, απ'τα πατήματά σου. Ευτυχώς επανήλθα γρήγορα.
Δεν ξέρω αν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μου τη σπάει πιο πολύ από το ΚΚΕ ρε συ! :102:

Γάμησέ τα.Δεν πρέπει να πάίζει χώρος που με εκφράζει. Κάτι σε αναρχοεθνικιστικό ψάχνω. Δηλαδή κόντρα σε κάθε συστημικότητα, σε κάθε εξουσία, στα πρότυπα που μας έχουν πετάξει στη μαπα κλπ κλπ, αλλά όταν χτυπάνε ξένοι (όποιας ιδεολογίας. Και αριστεροί) έναν Έλληνα φασίστα, κάτι μου βγαίνει να σταθώ πλάι στον Έλληνα :102:

Αυτό το "να πάει να γαμηθεί η Ελλάδα με βρίσκει πλήρως αντίθετο. (και με εξοργίζει κιόλας).

Τέλος πάντων.
Πατριώτης το λοιπόν, με ανεπτυγμένο το αίσθημα δικαίου.Σαφές. Αριστερός σίγουρα δεν είσαι. Γιαλαντζί μάλλον, ένεκα καταβολών. Σε νοιώθω απόλυτα. Αλλά κλάιν, δεν έχει καμία σημασία. Αυτός που αγαπάει τον τόπο του,φαίνεται πρωτίστως απ'τα μικρά καθημερινά πράγματα. Μεγάλη κουβέντα, θα την κάνουμε άλλη στιγμή.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 23 Αύγ 2021, 12:57

Χαοτικός έγραψε:
23 Αύγ 2021, 12:46
Πασιφάη έγραψε:
23 Αύγ 2021, 12:39
Χαοτικός έγραψε:
23 Αύγ 2021, 12:26

Κι εγώ που κράζω τον Περισσό; :smt017 Τι γίνεται τώρα; :102:
:smt005:

Παλαιός αναρχοαυτόνομος είσαι ρε, που μάλλον γουστάρει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Έλα, μίλησε στη θεία Πασιφάη. Έχω περάσει νιάτο, απ'τα πατήματά σου. Ευτυχώς επανήλθα γρήγορα.
Δεν ξέρω αν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μου τη σπάει πιο πολύ από το ΚΚΕ ρε συ! :102:

Γάμησέ τα.Δεν πρέπει να πάίζει χώρος που με εκφράζει. Κάτι σε αναρχοεθνικιστικό ψάχνω. Δηλαδή κόντρα σε κάθε συστημικότητα, σε κάθε εξουσία, στα πρότυπα που μας έχουν πετάξει στη μαπα κλπ κλπ, αλλά όταν χτυπάνε ξένοι (όποιας ιδεολογίας. Και αριστεροί) έναν Έλληνα φασίστα, κάτι μου βγαίνει να σταθώ πλάι στον Έλληνα :102:

Αυτό το "να πάει να γαμηθεί η Ελλάδα με βρίσκει πλήρως αντίθετο. (και με εξοργίζει κιόλας).

Τέλος πάντων.
Με ογδόντα (80) ευρώ την ώρα (45 λεπτά μάξιμουμ δηλαδή) δύο με τρεις (2-3) φορές το μήνα για όσα χρόνια χρειάζεται (τουλάχιστον δύο - 2) μπορώ να σε βοηθήσω να λύσεις όλα σου αυτά τα προβλήματα συν (+) μερικά ακόμη άσχετα. Για κάθε έναν επιπλέον σ/φο που θα μου φέρνεις θα λαμβάνεις έκπτωση της τάξεως των πέντε (5) ευρώ ανά ώρα (το σαραντάλεπτο δηλαδή) με ελάχιστη χρέωση τα πενήντα (50) ευρώ για όσους σ/φους κι αν μου φέρεις.
Σκέψου το.
Είναι πολύ καλό ντηλ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Μπαντάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπαντάς » 23 Αύγ 2021, 13:09

Εγώ θα έλεγα πάντως να είμαστε προσεκτικοί στις κάθε είδους ψεκιές, σε όλα τα σόσιαλ μύδια και ειδικά σε χώρους Relics - λείψανα (λόγω όχι μόνο ποινικών, αλλά συνδιαστικά θεμάτων εκδήλωσης πολύ βαρειάς ψυχοπαθολογίας).

Το ολιγότερο είναι να είναι κανείς κατιναριό. Πλυσταριά υπήρχαν παντού, σε όλες τις εποχές, ήταν επόμενο τα σόσιαλ να γίνουν μεγάλοι βούρκοι γουρουνομαχιών

Βρωμύλοι αδέκαροι ουρακοτάγκοι που τους κεράτωσαν οι πρώην τους μέσα στην ίδια τους την ...πανσιόν, ψυχοπαθείς κλεφτρόνια συκοφάντες νταήδες, υστερικές κλιμακτηριακές θείτσες που χτύπησαν κόκκινο από τα δάνεια, δανειόπληκτοι γενικότερα, άντε μαζί φάλτσα και κανένας ξεπεσμένος πορνόγερος, αντιμετωπίζονται, κλειδωμένοι στα κελιά τους μέσα στα ιδρύματα - σόσιαλ.

Μπορεί να συνιστούν dream team μεν, χτυπημένων με λοφίο δε. Αποτελούν στο κάτω κάτω ένα συμπεριφορικό και όχι μόνο πείραμα, και ως τέτοιο πρέπει να το εξετάζουμε.

Οι researchers διαθέτουν ανέλπιστα μεγάλο πεδίο έρευνας. Πρωτεύοντα όπως ο Αλεξανδρούκος ο Μέγας, (ας αποτολμίσω να βαφτίσω ένα), είναι numbers με καρφιτσωμένο καρτελάκι. Σ'αυτά πρέπει να δίνουμε μπανάνες, και να εξετάζουμε πως χτυπιούνται παραζαλισμένα μέσα στην τρέλα τους, στο κλουβί.

Οι ψεκασμενιές τους που κυκλοφορούν ευρύτερα και βλάπτουν το κοινωνικό σύνολο λοιπόν, πρέπει να έχουμε κεραίες να τις αντιμετωπίζουμε.

Φιλτράρισμα διπλό και τρίδιπλο, διότι ως πολίτες, έχουμε ευθύνη.

:wave:
μακρυά απο κουκυά

antaras
Phorum.gr user: antaras

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antaras » 23 Αύγ 2021, 13:25

ST48410 έγραψε:
21 Αύγ 2021, 21:05
Έχω παρατηρήσει ότι και οι δύο πλευρές είναι αδικαιολόγητα επιθετικές και αυτό εμφανίζεται σε κάθε θέμα με τόσο μεγάλη πόλωση. Και η λογική των χαρακτηρισμών Ψεκ και τα συναφή δεν βοηθάει πολύ. Είναι κρίμα ότι ένα καθαρά επιστημονικό ζήτημα παίρνει οπαδικές διαστάσεις.

Αν είχα εξουσία θα φρόντιζα να υπάρχει καλής ποιότητας αναλυτική πληροφόρηση ώστε να κερδίσω τους επιφυλακτικούς. Κάτι περιθωριακοί τύπου θεματοφύλακες του συντάγματος δεν θα με πολυαπασχολούσαν. Απλά θα ζητούσα να ασχοληθεί ένας εισαγγελέας με αυτούς. Συγκεκριμένα:

* Θα επανέφερα τον Τσιόδρα στην καθημερινή ή εβδομαδιαία ενημέρωση. Ήταν ό,τι καλύτερο και σοβαρότερο είχαμε στην ενημέρωση στην πρώτη φάση. Κάτι Μαγιορκινιδες κλπ ήταν ανεπαρκείς και δημιούργησαν πρόβλημα
* Θα απογόρευα σε κάθε άλλο μέλος της επιτροπής την παρουσία σε ΜΜΕ. Θα υπήρχε μία επίσημη κοινή γραμμή
* Θα απαγόρευα τις προκλητικές και εξυπνακίστικες παρεμβάσεις τύπου Άδωνι σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης
* Θα έδινα αναλυτικά στοιχεία τύπου Ισραήλ. Είναι ντροπή να μην υπάρχει ένα excel της πλάκας να ξέρουμε πόσοι πεθαίνουν κάθε μέρα όντας πλήρως ή μερικώς εμβολιασμένοι, πόσο διάστημα πριν είχαν κάνει το εμβόλιο, πιο εμβόλιο είχαν κάνει, τι ισχύει για αυτούς που εισάγονται σε ΜΕΘ, τι υποκείμενα νοσήματα έχουν κλπ. Περιμένουμε σαν καθυστερημένοι όλοι οι Ευρωπαίοι να δούμε μερικά ποιοτικά δεδομένα από το Ισραήλ.

Σημαντικό: Σε τέτοια ζητήματα δεν λες ΠΟΤΕ ψέματα ακόμα και αν έχεις καλό σκοπό πχ να παρασύρεις περισσότερους να εμβολιαστούν. Θα τα βρεις μπροστά σου.
:+1::bravo:
Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα, ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι…

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 23 Αύγ 2021, 13:30

Μπαντάς έγραψε:
23 Αύγ 2021, 13:09
Εγώ θα έλεγα πάντως να είμαστε προσεκτικοί στις κάθε είδους ψεκιές, σε όλα τα σόσιαλ μύδια και ειδικά σε χώρους Relics - λείψανα (λόγω όχι μόνο ποινικών, αλλά συνδιαστικά θεμάτων εκδήλωσης πολύ βαρειάς ψυχοπαθολογίας).

Το ολιγότερο είναι να είναι κανείς κατιναριό. Πλυσταριά υπήρχαν παντού, σε όλες τις εποχές, ήταν επόμενο τα σόσιαλ να γίνουν μεγάλοι βούρκοι γουρουνομαχιών

Βρωμύλοι αδέκαροι ουρακοτάγκοι που τους κεράτωσαν οι πρώην τους μέσα στην ίδια τους την ...πανσιόν, ψυχοπαθείς κλεφτρόνια συκοφάντες νταήδες, υστερικές κλιμακτηριακές θείτσες που χτύπησαν κόκκινο από τα δάνεια, δανειόπληκτοι γενικότερα, άντε μαζί φάλτσα και κανένας ξεπεσμένος πορνόγερος, αντιμετωπίζονται, κλειδωμένοι στα κελιά τους μέσα στα ιδρύματα - σόσιαλ.

Μπορεί να συνιστούν dream team μεν, χτυπημένων με λοφίο δε. Αποτελούν στο κάτω κάτω ένα συμπεριφορικό και όχι μόνο πείραμα, και ως τέτοιο πρέπει να το εξετάζουμε.

Οι researchers διαθέτουν ανέλπιστα μεγάλο πεδίο έρευνας. Πρωτεύοντα όπως ο Αλεξανδρούκος ο Μέγας, (ας αποτολμίσω να βαφτίσω ένα), είναι numbers με καρφιτσωμένο καρτελάκι. Σ'αυτά πρέπει να δίνουμε μπανάνες, και να εξετάζουμε πως χτυπιούνται παραζαλισμένα μέσα στην τρέλα τους, στο κλουβί.

Οι ψεκασμενιές τους που κυκλοφορούν ευρύτερα και βλάπτουν το κοινωνικό σύνολο λοιπόν, πρέπει να έχουμε κεραίες να τις αντιμετωπίζουμε.

Η βάφτιση; Η νηστεία; Η ενοχοποίηση του σεξ; Ο εγωισμός; Ο ξερολισμός;
Όλα αυτά είναι οι υπόλοιπη κοινωνία από αυτούς που λες ψεκ και προφανώς; είναι όλοι ΟΚ ε;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 23 Αύγ 2021, 13:31

Βάζω απόσπασμα, για να δουν όλοι για τι ηλίθιους μιλάμε:
Ασθενής που εισήχθη στην κλινική covid μεγάλου νοσοκομείου της περιφέρειας και χρειάστηκε να διασωληνωθεί, επειδή η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη, όταν αποσωληνώθηκε ζήτησε ένα χαρτάκι να γράψει. Στο μήνυμα που διάβασαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές ανέφερε:

«Προς κάθε ενδιαφερόμενο: Ζητάω άμεσα μοριακό test, αλλά από ανεξάρτητο εργαστήριο. Και παρακαλώ, στείλτε κατεπείγον sms στη γυναίκα μου στο … να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μου, κ. …, για το θέμα». Είναι προφανές ότι το μήνυμα ήταν προδιατυπωμένο.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 23 Αύγ 2021, 13:36

ST48410 έγραψε:
23 Αύγ 2021, 12:53
alekhine έγραψε:
23 Αύγ 2021, 12:22
η μονη αντιρρηση σε ολα αυτα ειναι οτι δεν εχει ξεκαθαριστει ακομα ποια απο τα μετρα που εχουν ληφθει ειναι προτασεις της επιτροπης και ποια ειναι πολιτικες αποφασεις

και υπαρχουν αρκετες αφορμες για να πειστει καποιος οτι εχουν επιβληθει μετρα στην επιτροπη απο μη ειδικους
Δεκτή η ένσταση αλλά μπορεί να αποφασίζει η επιτροπή για πράγματα που χρειάζονται προσλήψεις ή κονδύλια; Νομίζω πως όχι. Όπως το φαντάζομαι δηλαδή η επιτροπή θα λέει κάτι σαν "ιδανικά θα ήταν καλό να τριπλασιαστούν τα μέσα μεταφοράς" ο αρμόδιος υπουργός θα απαντάει "δεν έχω λεφτά για κάτι τέτοιο, τι μπορεί να γίνει με τα υφιστάμενα συν μια αύξηση 10%;" και εκείνοι θα προσπαθούν να βρουν την καλύτερη λύση ή μια ισοδύναμου αποτελέσματος πχ "κόψε μετακινήσεις από νομό σε νομό" ώστε στα μοντέλα που τρέχουν να φαίνεται συγκράτηση της μετάδοσης.

Γενικά δεν νομίζω ότι σε κανένα κράτος παίζουν μπάλα οι γιατροί μόνοι τους. Αυτό που πιστεύω ότι γίνεται είναι πως όταν οι ΜΕΘ αρχίζουν να γεμίζουν τρομοκρατούν τους πολιτικούς που οδηγούνται σε λύσεις τρεχάτε ποδαράκια μου. Αφού όμως όπως φαίνεται δεν θα ξεμπερδέψουμε με τον κορωνοϊό σύντομα πρέπει να αλλάξει αυτό. Να μπει μεσοπρόθεσμο πλάνο και να σταματήσει το βλέποντας και κάνοντας. Σε 1-2 μήνες θα μας έχουν λυθεί και όλες οι απορίες για την αποτελεσματικότητα των παρόντων εμβολίων αφού θα δούμε τι είδους κύμα θα έχουμε τώρα σε σχέση με τα περσινά. Μετά να κόψουν το λαιμό τους και να κάνουν πλάνο που να μπορεί να εφαρμοστεί επαρκώς.
δεν λεω τοσο για πραγματα που θελουν προσληψεις και κονδυλια

πχ η πληροτητα των πλοιων δεν απαιτει τιποτα απο τα δυο - και η αυξηση της χωρητικοτητας μονο τους πλοιοκτητες εξυπηρετει :wink

το πραγμα εχει σημασια γιατι υπηρξαν πολλα παραλογα μετρα και καλο θαταν να ειπωθει η αληθεια - δλδ απο ποια κοιλια βγηκαν πολλα απο τα μετρα που επιβληθηκαν - δεδομενου οτι το μοτο της κυβερνησης απο την αρχη ειναι "να ακουτε τους ειδικους"
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 23 Αύγ 2021, 13:41

alekhine έγραψε:
23 Αύγ 2021, 13:36
δεν λεω τοσο για πραγματα που θελουν προσληψεις και κονδυλια

πχ η πληροτητα των πλοιων δεν απαιτει τιποτα απο τα δυο - και η αυξηση της χωρητικοτητας μονο τους πλοιοκτητες εξυπηρετει :wink

το πραγμα εχει σημασια γιατι υπηρξαν πολλα παραλογα μετρα και καλο θαταν να ειπωθει η αληθεια - δλδ απο ποια κοιλια βγηκαν πολλα απο τα μετρα που επιβληθηκαν - δεδομενου οτι το μοτο της κυβερνησης απο την αρχη ειναι "να ακουτε τους ειδικους"
Δεν θα ήμουν αρνητικός στο να δοθούν τα πρακτικά. Θα υπάρχουν θετικά (θα καταλάβουμε κάπως ποιο ρόλο βαράει ο καθένας) και αρνητικά (θα χάσουμε την ουσία στην προσπάθεια να γίνει πολιτική εκμετάλλευση). Ιδανικά θα ήταν καλό να δοθούν αφού θα είχαμε ξεμπερδέψει με τον ιό αλλά αυτό φαίνεται αδύνατο σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα.

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 23 Αύγ 2021, 13:50

Κάτι τέτοιυς πρέπει να τους ξεσκίσουν:
Εμπιστεύτηκαν τον «αρνητή» γιατρό τους και νοσηλεύονται με κοροναϊό
Αρνητής γιατρός τους παρότρυνε να μην εμβολιαστούν για τον κοροναϊό λέγοντας τους ότι τα εμβόλια είναι... νερό
https://www.in.gr/2021/08/23/greece/emp ... -koronaio/
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 23 Αύγ 2021, 14:03

Πρετεντέρης έγραψε:
23 Αύγ 2021, 13:50
Κάτι τέτοιυς πρέπει να τους ξεσκίσουν:
Εμπιστεύτηκαν τον «αρνητή» γιατρό τους και νοσηλεύονται με κοροναϊό
Αρνητής γιατρός τους παρότρυνε να μην εμβολιαστούν για τον κοροναϊό λέγοντας τους ότι τα εμβόλια είναι... νερό
https://www.in.gr/2021/08/23/greece/emp ... -koronaio/
Ναι αλλα δεν μπορει να συνδεθει με θανατο αλλου ατομου αιτιακα, οποτε ολα καλα.

Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht » 23 Αύγ 2021, 14:20

Ψεκ
Εικόνα
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 23 Αύγ 2021, 15:30

Εισαγγελική παρέμβαση για συσχέτιση από Κούβελα του ισχαιμικού επεισοδίου Χαρδαλιά με το εμβόλιο

Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/eisagge ... to-emvolio
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram
:a040::a040:
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 23 Αύγ 2021, 15:41

Μπαντάς έγραψε:
23 Αύγ 2021, 13:09

Εσύ πρέπει να είσαι πολύ βαριά περίπτωση δικέ μου ε.
:lol:
Δε γαμείς όμως, αν μπαίνουν στην ώρα τους τα ενοίκια όλα καλά.
:lol:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 23 Αύγ 2021, 15:46

Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών