Overall, the current vaccination rate is just under 58,4 percent of fully vaccinated people in Denmark. In Germany, this value is only slightly lower at 54,5 percent (as of August 8) but vaccine advocates have been persistent in their fear-mongering and pressure on the unvaccinated.μη με ζαλιζεις περισσοτερο απο οτι εχεις κανει μπες διαβασε τα ονοματα και ψαξε να βρεις αν ειναι επιστημονες ή οχιNandros έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 15:30Δανέζικο σάιτ ενός ακροδεξιού, που έχει τον σέρβερ του στην Τσεχία (γιατί όχι στην Δανία;) και σταμπαρισμένο για fake news!nemo έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 15:00
αλλο γραφω- αλλο μεταφερω- και αλλο σκεφτομαι και να χεσω τις πηγες βλεπω τι γινεται και με αυτες εδω ..απο δανεζικο σαιτ ειναι
απλα τα μετεφερα γιατι δεν μπορω να διαβαζω τα χαζα που γραφετε συνεχως με την τσιρλα που σας επιασε σχετικά με τους αντιεμβολιαστες
λες και δεν κινδυνεύτε να αρρωστησετε ακομη και με δεκα δοσεις και να πεθανετε στο τελος απο τις επιπλοκες
που μου γινατε ολοι σας επιστημονες με στατιστικα απο πορδες του γκωλου
.
και αν εχουν καποιο επιστημονικο κυρος -εγω δεν το εκανα -το μετεφερα γιατι μου εκανε εντυπωση
γερμανια και δανια εχουν μαλλον λιγοτερους εμβολιασμενους απο οτι εμεις παρολο που στην κλιμακα του πολιτισμου μας ριχνουν
κατι αιωνες -αυτο κατι λεει
All pressure, including moral pressure (alleged act of solidarity with one’s neighbor) is therefore illegal in terms of criminal and liability law based on the official approval documents.
https://freewestmedia.com/2021/08/09/de ... -measures/
Ακροδεξιόμουτρο και αντιβαξόμουτρο!
Δεν πειράζει, η Φυσική Επιλογή θα κάνει την δουλειά της.

.