σε λιγο θα λενε -ναι μεν ψοφας αλλα πηγαινεις κατευθειαν στο παραδεισο ενω οι αντιεμβολιασμενοι στην κολαση

sys3x έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 15:41Εσύ πρέπει να είσαι πολύ βαριά περίπτωση δικέ μου ε.Μπαντάς έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 13:09Εγώ θα έλεγα πάντως να είμαστε προσεκτικοί στις κάθε είδους ψεκιές, σε όλα τα σόσιαλ μύδια και ειδικά σε χώρους Relics - λείψανα (λόγω όχι μόνο ποινικών, αλλά συνδιαστικά θεμάτων εκδήλωσης πολύ βαρειάς ψυχοπαθολογίας).
Το ολιγότερο είναι να είναι κανείς κατιναριό. Πλυσταριά υπήρχαν παντού, σε όλες τις εποχές, ήταν επόμενο τα σόσιαλ να γίνουν μεγάλοι βούρκοι γουρουνομαχιών
Βρωμύλοι αδέκαροι ουρακοτάγκοι που τους κεράτωσαν οι πρώην τους μέσα στην ίδια τους την ...πανσιόν, ψυχοπαθείς κλεφτρόνια συκοφάντες νταήδες, υστερικές κλιμακτηριακές θείτσες που χτύπησαν κόκκινο από τα δάνεια, δανειόπληκτοι γενικότερα, άντε μαζί φάλτσα και κανένας ξεπεσμένος πορνόγερος, αντιμετωπίζονται, κλειδωμένοι στα κελιά τους μέσα στα ιδρύματα - σόσιαλ.
Μπορεί να συνιστούν dream team μεν, χτυπημένων με λοφίο δε. Αποτελούν στο κάτω κάτω ένα συμπεριφορικό και όχι μόνο πείραμα, και ως τέτοιο πρέπει να το εξετάζουμε.
Οι researchers διαθέτουν ανέλπιστα μεγάλο πεδίο έρευνας. Πρωτεύοντα όπως ο Αλεξανδρούκος ο Μέγας, (ας αποτολμίσω να βαφτίσω ένα), είναι numbers με καρφιτσωμένο καρτελάκι. Σ'αυτά πρέπει να δίνουμε μπανάνες, και να εξετάζουμε πως χτυπιούνται παραζαλισμένα μέσα στην τρέλα τους, στο κλουβί.
Οι ψεκασμενιές τους που κυκλοφορούν ευρύτερα και βλάπτουν το κοινωνικό σύνολο λοιπόν, πρέπει να έχουμε κεραίες να τις αντιμετωπίζουμε.
Φιλτράρισμα διπλό και τρίδιπλο, διότι ως πολίτες, έχουμε ευθύνη.
Δε γαμείς όμως, αν μπαίνουν στην ώρα τους τα ενοίκια όλα καλά.
.Επειδή τα πράγματα είναι εντελώς εκτός ελέγχου και φτάσαμε στο σημείο το να είσαι υγιής, είναι έγκλημα.......ένας διάλογος που έγινε σε ένα ρεστοράν!
- Καλως ήλθατε!
- Γειά σας, τραπέζι για δύο, παρακαλώ.
- Το όνομά σας;
- Βασίλης
- Τέλεια, έχετε τα πιστοποιητικά εμβολιασμού σας μαζί;
- Μμμμ... Μπορείτε να μας πείτε πρώτα ποιός θα σερβίρει το τραπέζι μας;
- Θα είναι η Μαίρη λογικά που θα σερβίρει το τραπέζι σας.
- Σούπερ! Μπορείτε να μου δείξετε το πιστοποιητικό εμβολιασμού της Μαίρης;
- Εμ…
- Επίσης, μπορείτε να μας παρέχετε αποδείξεις ότι η Μαίρη δεν είναι φορέας HIV, υπατίτιδας Α ή Β ή άλλων μεταδοτικών ιών; Το ίδιο θα ήθελα και για εσάς που μας υποδέχεστε αλλά φυσικά και για όλο το προσωπικό της κουζίνας σας.
- Μα…
- Α, επίσης, θα θέλαμε να μας σερβίρει κάποιος που δεν χρησιμοποιεί ναρκωτικές ουσίες, όπως κοκαίνη, μαριχουάνα ή μεθαδόνη. Οπότε θα θέλαμε και ένα πρόσφατο πιστοποιητικό χρήσης τοξικών ουσιών της Μαίρης. Βασικά, θα ήθελα να δω τα πιστοποιητικά όλων των υπαλλήλων σας καθώς και το πρόσφατο ιατρικό τους ιστορικό.
- Οκέι, επιτρέψτε μου να καλέσω τον μετρ να σας βοηθήσει;
- Ναι ναι, σας ευχαριστώ πολύ! Σιγουρευτείτε ότι θα έχει μαζί του το πιστοποιητικό εμβολιασμού και το ιατρικό του ιστορικό!!!
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Και ο μαγαζάτορας απαντάει: ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!Albrecht έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 17:07Ψεκ.Επειδή τα πράγματα είναι εντελώς εκτός ελέγχου και φτάσαμε στο σημείο το να είσαι υγιής, είναι έγκλημα.......ένας διάλογος που έγινε σε ένα ρεστοράν!
- Καλως ήλθατε!
- Το όνομά σας;
- Βασίλης
- Εμ…
- Επίσης, μπορείτε να μας παρέχετε αποδείξεις ότι η Μαίρη δεν είναι φορέας HIV, υπατίτιδας Α ή Β ή άλλων μεταδοτικών ιών; Το ίδιο θα ήθελα και για εσάς που μας υποδέχεστε αλλά φυσικά και για όλο το προσωπικό της κουζίνας σας.
- Μα…
- Α, επίσης, θα θέλαμε να μας σερβίρει κάποιος που δεν χρησιμοποιεί ναρκωτικές ουσίες, όπως κοκαίνη, μαριχουάνα ή μεθαδόνη. Οπότε θα θέλαμε και ένα πρόσφατο πιστοποιητικό χρήσης τοξικών ουσιών της Μαίρης. Βασικά, θα ήθελα να δω τα πιστοποιητικά όλων των υπαλλήλων σας καθώς και το πρόσφατο ιατρικό τους ιστορικό.
- Ναι ναι, σας ευχαριστώ πολύ! Σιγουρευτείτε ότι θα έχει μαζί του το πιστοποιητικό εμβολιασμού και το ιατρικό του ιστορικό!!!
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Και έπειτα ξύπνησε.Albrecht έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 17:07Ψεκ.Επειδή τα πράγματα είναι εντελώς εκτός ελέγχου και φτάσαμε στο σημείο το να είσαι υγιής, είναι έγκλημα.......ένας διάλογος που έγινε σε ένα ρεστοράν!
- Καλως ήλθατε!
- Το όνομά σας;
- Βασίλης
- Εμ…
- Μα…
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Χμμμμ...για την Ε.Ο. 17Ν τι γνώμη έχεις;Χαοτικός έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 12:46
...
Δεν ξέρω αν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μου τη σπάει πιο πολύ από το ΚΚΕ ρε συ!
Γάμησέ τα.Δεν πρέπει να πάίζει χώρος που με εκφράζει. Κάτι σε αναρχοεθνικιστικό ψάχνω. Δηλαδή κόντρα σε κάθε συστημικότητα, σε κάθε εξουσία, στα πρότυπα που μας έχουν πετάξει στη μαπα κλπ κλπ, αλλά όταν χτυπάνε ξένοι (όποιας ιδεολογίας. Και αριστεροί) έναν Έλληνα φασίστα, κάτι μου βγαίνει να σταθώ πλάι στον Έλληνα
Αυτό το "να πάει να γαμηθεί η Ελλάδα με βρίσκει πλήρως αντίθετο. (και με εξοργίζει κιόλας).
Τέλος πάντων.
Εδώ που τα λέμε αν όντως πας σε εστιατόριο και όχι στο ταβερνείο του Μητσάρα,όλα τα παραπάνω υπάρχουν.Albrecht έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 17:07Ψεκ.Επειδή τα πράγματα είναι εντελώς εκτός ελέγχου και φτάσαμε στο σημείο το να είσαι υγιής, είναι έγκλημα.......ένας διάλογος που έγινε σε ένα ρεστοράν!
- Καλως ήλθατε!
- Το όνομά σας;
- Βασίλης
- Εμ…
- Μα…
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Προφανώς.Μπαντάς έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 16:51sys3x έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 15:41Εσύ πρέπει να είσαι πολύ βαριά περίπτωση δικέ μου ε.Μπαντάς έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 13:09Εγώ θα έλεγα πάντως να είμαστε προσεκτικοί στις κάθε είδους ψεκιές, σε όλα τα σόσιαλ μύδια και ειδικά σε χώρους Relics - λείψανα (λόγω όχι μόνο ποινικών, αλλά συνδιαστικά θεμάτων εκδήλωσης πολύ βαρειάς ψυχοπαθολογίας).
Το ολιγότερο είναι να είναι κανείς κατιναριό. Πλυσταριά υπήρχαν παντού, σε όλες τις εποχές, ήταν επόμενο τα σόσιαλ να γίνουν μεγάλοι βούρκοι γουρουνομαχιών
Βρωμύλοι αδέκαροι ουρακοτάγκοι που τους κεράτωσαν οι πρώην τους μέσα στην ίδια τους την ...πανσιόν, ψυχοπαθείς κλεφτρόνια συκοφάντες νταήδες, υστερικές κλιμακτηριακές θείτσες που χτύπησαν κόκκινο από τα δάνεια, δανειόπληκτοι γενικότερα, άντε μαζί φάλτσα και κανένας ξεπεσμένος πορνόγερος, αντιμετωπίζονται, κλειδωμένοι στα κελιά τους μέσα στα ιδρύματα - σόσιαλ.
Μπορεί να συνιστούν dream team μεν, χτυπημένων με λοφίο δε. Αποτελούν στο κάτω κάτω ένα συμπεριφορικό και όχι μόνο πείραμα, και ως τέτοιο πρέπει να το εξετάζουμε.
Οι researchers διαθέτουν ανέλπιστα μεγάλο πεδίο έρευνας. Πρωτεύοντα όπως ο Αλεξανδρούκος ο Μέγας, (ας αποτολμίσω να βαφτίσω ένα), είναι numbers με καρφιτσωμένο καρτελάκι. Σ'αυτά πρέπει να δίνουμε μπανάνες, και να εξετάζουμε πως χτυπιούνται παραζαλισμένα μέσα στην τρέλα τους, στο κλουβί.
Οι ψεκασμενιές τους που κυκλοφορούν ευρύτερα και βλάπτουν το κοινωνικό σύνολο λοιπόν, πρέπει να έχουμε κεραίες να τις αντιμετωπίζουμε.
Φιλτράρισμα διπλό και τρίδιπλο, διότι ως πολίτες, έχουμε ευθύνη.
Δε γαμείς όμως, αν μπαίνουν στην ώρα τους τα ενοίκια όλα καλά.
Δεν θα σου απαντήσω έτσι όπως το πας να απαντηθείς, διότι νομίζω πως σε κάτι καθρεφτίστηκες οπότε, το πείραμα μπανάνα - μπαμπούν αποδείδει. Οφείλω εξάλλου να είμαι ελαστικός - που είμαι ως άνθρωπος.
Κατά τα άλλα έτσι εξηγείται αν δεν μπορείς να εκτιμήσεις ένα κείμενο που χρωματίζει άριστα την κατάσταση χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα πολύ ελαφρύ πινέλο.
Κάτι που είπες για ενοίκια κι 'έτσι, προφανώς σε κάνει ψεκ εις διπλούν.
Διότι αν μιλάς σε εμένα προσωπικά και όχι έτσι στο άσχετο λόγω της ουσίας υπό την επήρεια της οποίας δείχνεις να βρίσκεσαι, τότε σε πληροφορώ πως όσα έχω να παίρνω στο τώρα και στο μέλλον, είναι προγραμματισμένα και αποδίδουν στο φουλ κομπλέ.
Έχω διευρυμένο χαρτοφυλάκιο επίσης από επενδύσεις παρελθοντικές, πέραν των οικογενειακών μου μεριδίων.
Επίσης, δεν είμαι σε κανένα βαθμό ποδηγετημένος από το τραπεζικό σύστημα, κάτι το οποίο θα με καθιστουσε παντελώς ανελεύθερο και θα μου προκαλούσε πολύ μεγάλη δυστυχία. Αυτή η ελευθερία την οποία επιδίωξα να έχω, με βοηθά να βρίσκομαι μία εδώ, μία εκεί, μία παρακεί, να γυρνώ τον κόσμο όπως θέλω, ακόμη και για τα επιχειρηματικά ξανοίγματά μου, μία και είμαι άνθρωπος πολύ εργατικός.
Να προσθέτω ένα λιθαράκι στις γνώσεις μου.
Αυτή η ελευθερία, οικονομική, εγκεφαλική, μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω κόσμο και να κάνω φίλους σε πολλά μήκη και πλάτη.
Προφανώς εσύ, περνώντας ολοκληρωτικά τη ζωή σου μέσα εδώ, και ενδεχομένως και μέσα σε άλλους ψηφιακούς χώρους, δεν θα μπορούσες να είσαι ένας από αυτούς.
Που φάγανε τον Μπακογιάννη επειδή μιλούσε για εθνική συμφιλίωση; Ή που σκοτώσανε τον Αξαριάν και αφιέρωσαν μία γραμμή τύπου υστερόγραφο για να ενημερώσουν ότι έγινε ένα λάθος;waldorf έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 17:42Χμμμμ...για την Ε.Ο. 17Ν τι γνώμη έχεις;Χαοτικός έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 12:46
...
Δεν ξέρω αν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μου τη σπάει πιο πολύ από το ΚΚΕ ρε συ!
Γάμησέ τα.Δεν πρέπει να πάίζει χώρος που με εκφράζει. Κάτι σε αναρχοεθνικιστικό ψάχνω. Δηλαδή κόντρα σε κάθε συστημικότητα, σε κάθε εξουσία, στα πρότυπα που μας έχουν πετάξει στη μαπα κλπ κλπ, αλλά όταν χτυπάνε ξένοι (όποιας ιδεολογίας. Και αριστεροί) έναν Έλληνα φασίστα, κάτι μου βγαίνει να σταθώ πλάι στον Έλληνα
Αυτό το "να πάει να γαμηθεί η Ελλάδα με βρίσκει πλήρως αντίθετο. (και με εξοργίζει κιόλας).
Τέλος πάντων.
Γιατί σάμπως και να τα βρίσκετε κάπου.
Γουώλυ, σε στρατιωτική λέσχη με αξιωματικούς σερβιτόρους πας ρε;waldorf έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 17:48Εδώ που τα λέμε αν όντως πας σε εστιατόριο και όχι στο ταβερνείο του Μητσάρα,όλα τα παραπάνω υπάρχουν.Albrecht έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 17:07Ψεκ.Επειδή τα πράγματα είναι εντελώς εκτός ελέγχου και φτάσαμε στο σημείο το να είσαι υγιής, είναι έγκλημα.......ένας διάλογος που έγινε σε ένα ρεστοράν!
- Καλως ήλθατε!
- Το όνομά σας;
- Βασίλης
- Εμ…
- Μα…
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Σαφώς και όλοι οι υπάλληλοι κάνουν τακτικές εξετάσεις (δεν θυμάμαι αν είναι κάθε εξάμηνο ή χρόνο) για ηπατίτιδες και τα ρέστα,και σε κάποιες περιπτώσεις που γνωρίζω δίνουν ακόμη και ούρα αιφνιδιαστικά για έλεγχο ναρκωτικών ουσιών κλπ.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τα Ηνωμένα Έθνη είσαι, τυπε;Μπαντάς έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 18:04
Μπράβο σου! Υψηλό άι κιου!
Καλή η ντρίπλα, κουτή όμως, δεν την σκαπουλαρεις από την συμπεριφορά που επεδειξες, λίαν ψεκ.
Κατά τα άλλα, δεν είπα τίποτα παραπάνω από αυτά που λέω εδώ. Γνωστό πως είμαι εργατικός, γνωστό πως δραστηριοποιουμαι Βέλγιο πλέον πιο πολύ από Ελλάδα, γνωστό πως η δεύτερη ( σοβαρά ) σύντροφος είναι από Ν. Αφρική, γνωστό πως έχω πολλούς φίλους σε διάφορα περιβάλλοντα και χώρες...
Καλές οι φατσούλες. Του κουτου
Τουκουτούκου.Μπαντάς έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 18:04
Μπράβο σου! Υψηλό άι κιου!
Καλή η ντρίπλα, κουτή όμως, δεν την σκαπουλαρεις από την συμπεριφορά που επεδειξες, λίαν ψεκ.
Κατά τα άλλα, δεν είπα τίποτα παραπάνω από αυτά που λέω εδώ. Γνωστό πως είμαι εργατικός, γνωστό πως δραστηριοποιουμαι Βέλγιο πλέον πιο πολύ από Ελλάδα, γνωστό πως η δεύτερη ( σοβαρά ) σύντροφος είναι από Ν. Αφρική, γνωστό πως έχω πολλούς φίλους σε διάφορα περιβάλλοντα και χώρες...
Καλές οι φατσούλες. Του κουτου