Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- NewModelArmy
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Fun fact για οσους "ανησυχουν" για τις πολλαπλες δοσεις.Καποιος που θα κανει τριτη δοση pfizer θα εχει βαλει στον οργανισμο του λιγοτερη ποσοτητα εμβολιου απο μια δοση Μοντερνα.(δοση Moderna 100 micrograms,δοση Pfizer 30 micrograms)
Fun fact ο κτηνιατρος ετσι τριπλασιαζει το κερδος του
Το CDC φιλος το λεειNewModelArmy έγραψε: ↑24 Αύγ 2021, 12:15Εσυ δεν εχεις αφησει ψεκασμενια για ψεκασμενια που να μην φας αμασητη.
Η Pfizer το λεει οτι μπορει να υπαρχει ADE με τα εμβολια της
H επιστημονικη ερευνα το λεει οτι πιο πιθανο ειναι να γινει ADE οσο πεφτει η αποτελεσματικοτητα των εμβολιων
H πραγματικοτητα στο Ισραηλ το λεει
Πατα το πλει μη φοβασε
reports from Israel suggest INCREASED RISK OF SEVERE DISEASE amongst those vaccinated early

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pikey25 την 24 Αύγ 2021, 12:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
Αν λεει οτι δεν εχει, ε δε θα εχει.

Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
Το υπουργείο Υγείας δίνει αυτά τα στοιχεία
Ακομα με τους ψεκασμενους παλευετε;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Πολλα δεν ειναι;
https://www.bbc.com/news/health-58307215The UK has ordered 35 million more doses of the Pfizer-BioNTech vaccine, which will be delivered in the second half of 2022.
The government said it was preparing for a programme of Covid boosters to protect the most vulnerable this year.
Health and Social Care Secretary Sajid Javid said the move was intended "to future-proof our vaccine programme".
The UK has now ordered more than 540 million doses of eight different Covid vaccines.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αν την επόμενη εβδομάδα το ποσοστό θα είναι 81% και την μεθεπόμενη 71%, τι θα λέει το υπουργείο;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Οτι λεει Ελληνικη Κυβερνηση πανω πανω το προσπερναμε πιο γρηγορα και απο το προνιουζ
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Είχαμε ρεκορ κρουσμάτων σήμερα ή είναι ιδέα μου;
-
Νομίζω ότι είναι δυσκολο να πάνε τα εμβόλια του κοβιντ στα φαρμακεία λόγω του ότι είναι πολύ ευαίσθητα. Επίσης πολλοιθα πάνε στον γνωστό φαρμακοποιό να πάρουν απλά το πιστοποιητικό οτι εκαναν εμβολιο. Αποεκει και πέρα μακάρι να έχεις δίκιο και να το κάνει ο κόσμος που το εχειαναγκη κάθε χρόνο αλλά εγώ δεν το νομίζω. Το εμβόλιο της γρίπης πέρσι νομίζω το έκαναν πολλοί λόγω κοβοντ. Αν είναι συνεχής παρατήρηση ότι κάθε χρόνο το κάνουν υοσοιτοτε οκτώ 40% μπορεί να εμβολιάζεται και για κπβοντ κάθε χρονοπατησιωτης έγραψε: ↑24 Αύγ 2021, 10:33Δεν το δείχνουν αυτό,πρόκειται για διάφορες παρερμηνείες.Ας δώσει τα εμβόλια στα φαρμακεία το κράτος και θα δούμε ποιοί θα πάνε.Πέρυσι έγιναν 4 εκατομμύρια αντιγριππικά εμβόλια και αυτά πρέπει να γίνονται κάθε χρόνο.Δημοκράτης έγραψε: ↑24 Αύγ 2021, 10:30Τανουμερα σε Ισραήλ και Αμερική δείχνουν ότι μετά το 7μηνο 8μηνο το εμβόλιο δεν φτουράει μια . Δεν παίζει να πάει πάνω απο 15με 20% του πληθυσμού να βαράει ενέσεις κάθε 6μηνες
4608;
σε έναν-εναμιση μήνα διόλου απίθανο να έχουμε και ρεκορ συνανθρωπων μας που θα συγχωρεθούν
- nik_killthemall
Τα στατιστικά των ελληνικών αρχών αν εξαιρέσουμε το γεγονός πως είναι λίγο περίεργα υπό την έννοια ότι παρατίθενται σε διαφημιστικές καμπάνιες αλλά όχι στην καθημερινη ενημέρωση του ΕΟΔΥ, επιπλέον έρχονται σε σύγκρουση με τα στατιστικά του Ισραηλ που δίνουν πως πάνω από τους μισούς critical είναι εμβολιασμένοι.
Δεν ξέρω αν η επιστήμη δέχεται ως ορθή την ανωτερότητα του ελληνικού dna για αυτό, αλλά τι άλλο θα μπουρούσε να είναι ... ?
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Εσένα σε θυμάμαι μασκολαγνο που περίμενες το εμβόλιο πως και πως. Κάνω λάθος;
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid, μετά την παραδοχή σπάνιας παρενέργεια
από Μαδουραίος » 08 Μάιος 2024, 05:28 » σε Κοινωνικά θέματα - 73 Απαντήσεις
- 2327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
10 Νοέμ 2024, 18:29
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 395 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
30 Ιούλ 2024, 18:44
-
- 0 Απαντήσεις
- 80 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
28 Απρ 2025, 20:11
-
-
Νέα δημοσίευση Εμβολιο εξαφανισε το καρκινο τραχηλου της μητρας
από talaipwros » 23 Ιαν 2024, 20:27 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 111 Απαντήσεις
- 4192 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
09 Μαρ 2024, 07:42
-