Καθηγητής C.Perrone: «Δεν είναι πραγματικά εμβόλια αλλά γενετικοί τροποποιητές - Δεν έχω δει ποτέ τόσες παρενέργειες»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Philip Mortimer
Re: Καθηγητής C.Perrone: «Δεν είναι πραγματικά εμβόλια αλλά γενετικοί τροποποιητές - Δεν έχω δει ποτέ τόσες παρενέργειες
Έχουν ξεφύγει τελείως οι ψεκασμενοι.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Καθηγητής C.Perrone: «Δεν είναι πραγματικά εμβόλια αλλά γενετικοί τροποποιητές - Δεν έχω δει ποτέ τόσες παρενέργειες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Απο τον kady το κλεψα δεν μπορω να παρω credit δυστυχως
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Εντωμεταξύ, αυτός ο Περόνε παίχτης του Ηρακλη δεν ήταν,;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Kαι μου βάζεις για καλό τώρα το ukcolumn?
Με άρθρα όπως False Pandemic και "Γιατί πρέπει να αμφισβητησουμε τα εμβόλια"?
Άλλη μια ψεκ πηγή για ένα ψεκ άρθρο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εγω εμπιστευομαι μονο τον καταξιωμενο κτηνιατρο
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αυτός έχει κι άλλα ωραία, και κατά των μασκών κλπ. Μερικά εδώ:
https://forbetterscience.com/2020/10/26 ... ricks/amp/
Εν συντομία, "θεραπεία" αυτισμού με ερυθρομυκίνη, μια αρρώστια που κανένα τεστ δεν ανιχνεύει ποτέ αλλά αυτός είναι αυθεντία σε αυτή, θαυμαστής του άλλου τρελού τύπου με την υδροξυχλωροκίνη, υποστηρίζει ότι τη νόσο του lyme την πήγε στις ΗΠΑ ένας ναζί υπό τις οδηγίες του αμερικανικού στρατού και όλο αυτό συγκαλύφθηκε κλπ
Αυτός θα ήταν ο Αρίστος αν ήταν γιατρός
https://forbetterscience.com/2020/10/26 ... ricks/amp/
Εν συντομία, "θεραπεία" αυτισμού με ερυθρομυκίνη, μια αρρώστια που κανένα τεστ δεν ανιχνεύει ποτέ αλλά αυτός είναι αυθεντία σε αυτή, θαυμαστής του άλλου τρελού τύπου με την υδροξυχλωροκίνη, υποστηρίζει ότι τη νόσο του lyme την πήγε στις ΗΠΑ ένας ναζί υπό τις οδηγίες του αμερικανικού στρατού και όλο αυτό συγκαλύφθηκε κλπ
Αυτός θα ήταν ο Αρίστος αν ήταν γιατρός
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
E, entax, αυτό πάει πολύ!

SpoilerShow
orion22 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
George_V έγραψε: ↑24 Αύγ 2021, 17:33Kαι μου βάζεις για καλό τώρα το ukcolumn?
Με άρθρα όπως False Pandemic και "Γιατί πρέπει να αμφισβητησουμε τα εμβόλια"?
Άλλη μια ψεκ πηγή για ένα ψεκ άρθρο.
Τι να κανουμε; Ας μην κανατε μαφιοζικη Ομερτα σε καθηγητες οπως ο Περονε ωστε να τον εβαζε και η Λε Μοντ.
.
Συμφωνείς Αρίστο;Αρίστος έγραψε: ↑24 Αύγ 2021, 15:16Για τις μεταλλάξεις είπε:
Αυτή είναι πάντα η ιστορία με τις μολυσματικές ασθένειες... Φυσικά, η επιδημία συνεχίστηκε, αλλά οι “παραλλαγές” ήταν όλο και λιγότερο μολυσματικές. Ξέρετε, τον Αύγουστο του 2020 είπαν, “Η” ισπανική παραλλαγή “θα σκοτώσει όλη την Ευρώπη!” – αλλά τελικά, δεν υπήρχε κανένα πραγματικό πρόβλημα.
Μετά από αυτό, είπαν: “Η βρετανική παραλλαγή!”, και μετά από αυτό, “Η παραλλαγή της Νέας Ζηλανδίας!”, και “Η αμερικανική παραλλαγή!”, και “Η Νοτιοαφρικάνικη παραλλαγή! “, και ούτω καθεξής. Όλα αυτά είναι απλώς υλικό πολυμέσων.
Δεν είναι επιστημονικό. Η “παραλλαγή Δέλτα” είναι πολύ χαμηλής μολυσματικότητας. Αν κοιτάξετε τα επίσημα ποσοστά ασθενειών και θανάτων στη Βραζιλία και την Ινδία, οι οποίες ήταν οι δύο τελευταίες χώρες στον κόσμο με ενεργή μετάδοση της νόσου, όλες οι καμπύλες έχουν πέσει.
Και τώρα η επιδημία έχει σχεδόν τελειώσει σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, οι κυβερνήσεις αναγκάζουν τους πολίτες τους να εμβολιαστούν με αυτά τα λεγόμενα “εμβόλια” και σε χώρες όπου έχει τελειώσει».
Προβλέψεις σε αυτά δεν γίνονται, θα δούμε από φθινόπωρο.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 373 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
20 Μάιος 2024, 01:18
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι την δεκαετια του 80 υπηρχαν τοσες Ελληνικες ταινιες για σχολεια?
από Στρακαστρουκας » 21 Αύγ 2023, 01:36 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 87 Απαντήσεις
- 3159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γυφτάκι
26 Αύγ 2023, 22:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παρενέργειες φαρμάκων
από Ourania-Rania » 14 Φεβ 2024, 22:22 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
14 Φεβ 2024, 22:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παρενέργειες αντιβιωσεων
από Ίακχος » 25 Μάιος 2024, 11:23 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 10 Απαντήσεις
- 397 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από decadent
11 Ιουν 2024, 21:51
-