Ανταλλαγή επιχειρημάτων εννοείς που σου έδειξα τι λένε τα στοιχεία, που δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν και είχες αρχίσει τις χονδρικές εκτιμήσεις, και μ' αυτά τα στοιχεία άρχισες να προσθαφαιρείς μέχρι να σου βγουν τα νούμερα;Leporello έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 00:43Αμα βάζαμε εσένα κριτή, ναι. Ο κόσμος όμως έχει μάτια και βλέπει. Εν πάσει περιπτώσει, όποτε κάνεις αυτόν τον ψευδή ισχυρισμό, θα σχολιάζω ότι είναι ψευδής, μην τυχόν παρασυρθούν καλόπιστοι φορουμίτες που δεν έχουν παρακολουθήσει την ανταλλαγή επιχειρημάτων
Οι μισοι που νοσηλεύονται είναι κάτω των 40
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Οι μισοι που νοσηλεύονται είναι κάτω των 40
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εγώ δέχομαι να μην νοσηλευτώ, αν πάψει η πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών. Άλλωστε δεν θέλω να πληρώνω για τους εμβολιασμένους που καταλήγουν στο νοσοκομείο. Ήδη πλήρωσα για τον εμβολιασμό τους.Γκουερινο 4 έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 00:53Αν είναι έτσι να σταματήσει να πληρώνει και ασφαλιστικές εισφορές
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιά να πώ την αλήθεια, εγώ δεν θυμάμαι καμμία ανταλλγή επιχειρημάτων. Κάτι ανοησίες μόνο θυμάμαι ότι έλεγες ότι πρέπει να λάβουμε υπ'όψη και την πτώση τής βρεφικής θνησιμότητας.hellegennes έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 00:53Ανταλλαγή επιχειρημάτων εννοείς που σου έδειξα τι λένε τα στοιχεία, που δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν και είχες αρχίσει τις χονδρικές εκτιμήσεις, και μ' αυτά τα στοιχεία άρχισες να προσθαφαιρείς μέχρι να σου βγουν τα νούμερα;
Το βρήκα! Θα βάλουμε κάποιον κριτή να μας πεί ποιός κέρδισε το ας πούμε debate. Τι θα έλεγες γιά τον Αρίστο; Αμερόληπτο και καλά πληροφορημένο τον βρίσκω. Μήπως τον Καdy, το πήζον μποτ; Αλλος δεν μου έρχεται που να έχεις ελπίδα να προσέξει τις λες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leporello την 23 Αύγ 2021, 01:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Phorum.gr user: Gouerino
Ε ναιhellegennes έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 00:55Εγώ δέχομαι να μην νοσηλευτώ, αν πάψει η πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών. Άλλωστε δεν θέλω να πληρώνω για τους εμβολιασμένους που καταλήγουν στο νοσοκομείο. Ήδη πλήρωσα για τον εμβολιασμό τους.Γκουερινο 4 έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 00:53Αν είναι έτσι να σταματήσει να πληρώνει και ασφαλιστικές εισφορές
Δηλαδή πληρώνει κάποιος χρόνια ολόκληρα ασφαλιστικές παπαριές και ο άλλος λέει ότι αν χρειαστεί μεθ να μην μπει
Έλεος καπου

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άρα υπάρχει ελπίδα.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Αύγ 2021, 20:24https://www.google.com/amp/s/www.iefime ... nias%3fampnik_killthemall έγραψε: ↑22 Αύγ 2021, 19:47Ακριβως αυτό !Gherschaagk έγραψε: ↑22 Αύγ 2021, 19:41https://www.iefimerida.gr/ellada/kaprab ... -stis-meth
Δεν υπάρχει ελπίδα.
22 χρόνων με λευχαιμία, χρειαζόταν κρεβάτι στην εντατική και δεν υπήρχε γιατί κόβιντ. Κι ο άλλος 62 χρονών ανεμβολίαστος με κόβιντ έπρεπε να μπει επίσης εντατική.
Και μετά λέμε για την σνεμβολίαστη συνταξιούχο.
Περάσαμε έναν ολόκληρο χειμώνα με τα χειρουργεία κλειστά και ολόκληρες κλινικές να υπολειτουργούν λόγω κρουσμάτων και κάποιοι το παίζουν αντίσταση.
Και τελικά διαψεύδει ο διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Παναγιώτης Μπογιατζίδης.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για ελπίδα δεν ξέρω. Ξέρω μόνο πως θα είναι μια τέρμα διδακτική εμπειρία.Χαοτικός έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 01:08Άρα υπάρχει ελπίδα.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Αύγ 2021, 20:24https://www.google.com/amp/s/www.iefime ... nias%3famp
Και τελικά διαψεύδει ο διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Παναγιώτης Μπογιατζίδης.
Ίσως μας βρουν οι παλαιοντολόγοι του μέλλοντος και καταλάβουν γιατί στις πανδημίες οι μλκιες πληρώνονται.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πάντως η ανθρωπότητα επέζησε μετά από τόσες άλλες πανδημίες.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 09:45Για ελπίδα δεν ξέρω. Ξέρω μόνο πως θα είναι μια τέρμα διδακτική εμπειρία.Χαοτικός έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 01:08Άρα υπάρχει ελπίδα.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Αύγ 2021, 20:24
https://www.google.com/amp/s/www.iefime ... nias%3famp
Ίσως μας βρουν οι παλαιοντολόγοι του μέλλοντος και καταλάβουν γιατί στις πανδημίες οι μλκιες πληρώνονται.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στο τέλος θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.Χαοτικός έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 12:25Πάντως η ανθρωπότητα επέζησε μετά από τόσες άλλες πανδημίες.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Αύγ 2021, 09:45Για ελπίδα δεν ξέρω. Ξέρω μόνο πως θα είναι μια τέρμα διδακτική εμπειρία.
Ο Καπραβέλος έχει κύρος και βρίσκεται στο πεδίο της μάχης κάνοντας το καλύτερο δυνατό.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι εδώ ο Νικολάκης ούτε λόγο για το εμβόλιο.
Ξεφτίλα.
Tι ηθελες να πει;Οτι χωρις εμβολιο θα ηταν πολυ χειροτερα;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ότι είναι σημαντικό να εμβολιαστούν όσο περισσότεροι γίνεται γιατί οι γιατροί εκτός από τους ασθενείς κόβιντ έχουν κι άλλους να φροντίσουν.
το αμπνταλα όμως της κουβας έχει το πλεονεκτημα πως είναι άμεσα χορηγήσιμο από παιδιά 2-3 χρονών
Ναι, εχουν να κανουν τι δουλεια τους. Ρε που μπλεξαμε.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Αύγ 2021, 21:57Ότι είναι σημαντικό να εμβολιαστούν όσο περισσότεροι γίνεται γιατί οι γιατροί εκτός από τους ασθενείς κόβιντ έχουν κι άλλους να φροντίσουν.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πάνω από 600 χιλιάδες τραυματίες Ρώσοι νοσηλεύονται σύμφωνα με τον δήμαρχο της Μόσχας
από Libre arbitre » 26 Δεκ 2024, 22:28 » σε Διεθνής πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
27 Δεκ 2024, 00:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι μισοί από τους Ναζί S.S στην Ελλάδα ήταν Ουκρανοί
από Frappezitis » 21 Αύγ 2024, 15:42 » σε Ιστορία - 31 Απαντήσεις
- 1350 Προβολές
-