Μήνυση κατά των Nirvana για παιδική πορνογραφία το 1991
- hellegennes
Re: Μήνυση κατά των Nirvana για παιδική πορνογραφία το 1991
Χμ... ναι, αλλά αυτά είναι εγκλήματα για τα οποία κάποιος πάει φυλακή, όχι οικονομικές διαφορές για να βγάλει κάποιος λεφτά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Λίνο Βεντούρα
να 'ναι καλά ο φεμινισμός και το μη-τού για το ξεχείλωμα του όρου (και της λογικής)George_V έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 13:11Το χαρακτήρισε sex crime και όπως είπα σε κάποιες πολιτείες όπως π.χ. στη Νέα Υόρκη η τη Νεβαδα τα sex crimes κατά ανηλικων δεν έχουν όριο παραγραφής.hellegennes έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 13:10Και να μην έκανε, σε ποια χώρα μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση για 30 χρόνια πριν; Δεν μιλάμε για δολοφονία, για χρηματική αποζημίωση μιλάμε.
- EKPLIKTIKOS
Στα θέματα υγείας είναι για το καλό τους, σα να λες δε θα τον αρπάξω προκειμένου να μη βγει τρέχοντας στο δρόμο να τον πατήσει κάνα αμάξι. Το σχολείο όντως γτπ είναι, οριακά χειρότερο κ από την άχρηστη θητεία.
- hellegennes
Ευτυχώς που έκρυψες τα μάτια με μια γραμμή, αλλιώς μπορεί να το αναγνωρίζαμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Έχει επεκταθεί το statute of limitations και στις αστικές αγωγές αν θυμάμαι καλα.hellegennes έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 13:13Χμ... ναι, αλλά αυτά είναι εγκλήματα για τα οποία κάποιος πάει φυλακή, όχι οικονομικές διαφορές για να βγάλει κάποιος λεφτά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Dwarven Blacksmith
Δεν είμαι λιμπ, αλλά βασικά κάνεις λάθος. Ο χρυσός κανόνας της κωμωδίας που ακολουθούν οι Εβραίοι κωμικοί πολύ πρίν αυτό που σήμερα λένε πολιτική ορθότητα είναι "always punch up, not down".AlienWay έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 13:11...είπε η παράταξη που θέλει να απαγορεύσει πρωτίστως την κωμωδία και που τα "αστεία" της προκαλούν περισσότερο κλάμα παρά γέλιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 13:07Α, ενα από τα 2 αστεία που έχουν οι αλτραιτ εδώ και 10 χρόνια, μαζί με τον αυτοπροσδιορισμό σαν επιθετικό ελικόπτερο. Ο θρύλος λέει ότι ο Εκλεκτός θα ανακαλύψει κάποτε ένα Τρίτο Αστείο.
Ισχυε και θα ισχύει, δεν είναι θέμα παράταξης.

Το σχολείο δεν είναι προσωπική απόφαση, είναι υποχρέωση που επιβάλλει το κράτος. Η προστασία της υγείας του παιδιού είναι επίσης υποχρέωση του κηδεμόνα.
Εδώ μιλάμε ξεκάθαρα "το κάνω χωρίς κανένας να με αναγκάζει επειδή πιστεύω ότι ανήκει στον εχθρό του Δαίμονα που υπηρετώ εγώ". Είναι κάτι άχρηστο και βλαβερό που επαναλαμβάνεται από γενιά σε γενιά λόγω πλύσης εγκεφάλου που πολύ στρατηγικά η θρησκεία τους λέει ότι πρέπει να ξεκινά πριν καν το παιδί μιλήσει.
Εδώ μιλάμε ξεκάθαρα "το κάνω χωρίς κανένας να με αναγκάζει επειδή πιστεύω ότι ανήκει στον εχθρό του Δαίμονα που υπηρετώ εγώ". Είναι κάτι άχρηστο και βλαβερό που επαναλαμβάνεται από γενιά σε γενιά λόγω πλύσης εγκεφάλου που πολύ στρατηγικά η θρησκεία τους λέει ότι πρέπει να ξεκινά πριν καν το παιδί μιλήσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 25 Αύγ 2021, 13:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η δικομανία στις ΗΠΑ ξεπερνά και την ελληνική δικομανία, αλλά τέλος πάντων, είναι συχνό φαινόμενο κάποιες φορές ο δημιουργός να αξιώνει μετά από χρόνια περισσότερα λεφτά από τα άτομα που έβγαλαν εκατομμύρια από την δημιουργία του, άσχετα αν πληρώθηκε όπως ζητούσε στην αρχική συμφωνία (πχ Σαπκόφσκι). Ο τυπάκος εδώ έχει ένα ισχυρότερο case επειδή δεν ρωτήθηκε ποτέ και ήταν ανήλικος, αν και για χρόνια γούσταρε την φάση, θα δούμε τι θα γίνει.hellegennes έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 13:10Και να μην έκανε, σε ποια χώρα μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση για 30 χρόνια πριν; Δεν μιλάμε για δολοφονία, για χρηματική αποζημίωση μιλάμε.
Ρε μλκ μη του γράφεις τέτοια.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 13:10η αλήθεια πάντως είναι πως με μπούγιο και οχλαγωγία δεν γίνεται κοινωνία (δεν εννοώ θρησκευτική) και σίγουρα κανένα μυστήριο (θρησκευτικό). Δεν χρειάζεται να μπαίνουν όλοι μέσα στον ναό.foscilis έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 13:02"Θα σε πάρουμε, θα σε γδύσουμε και θα σε βουτάμε σε νερό ενώ ο μάγος της γειτονιάς ψέλνει ξόρκια και όλοι γελάνε με τα κλάματά σου και τραβάνε φωτογραφίες που θα βγουν στο Ιντερνετ. Είναι απολύτως αναγκαίο να το κάνουμε, γιατί αυτή τη στιγμή πιστεύουμε ότι ανήκεις στον αντίπαλο Δαίμονα και πρέπει οπωσδήποτε να περάσεις στην εξουσία εκείνου που υπηρετούμε εμείς μέσα από αυτήν την τελετή -και ένα χαρτί που πάει στο Ληξιαρχείο και δε σβήνεται ποτέ. Επίσης είναι κορυφαίας σημασίας όλα αυτά να συμβούν πριν βρεθείς σε ηλικία συναίνεσης γιατί τότε μπορεί να σου έχουν μπει λάθος ιδέες".
Αυτό είναι πάνω-κάτω το τι επιβάλλουν οι ΧΟ στα ανυπεράσπιστα βρέφη που έχουν υπό την κηδεμονία τους. Κοκκινίζει και ο Μαρκήσιος Ντε Σαντ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Για την Αμερική μιλάμε, έπρεπε να το περιμένω.George_V έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 13:15Έχει επεκταθεί το statute of limitations και στις αστικές αγωγές αν θυμάμαι καλα.hellegennes έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 13:13Χμ... ναι, αλλά αυτά είναι εγκλήματα για τα οποία κάποιος πάει φυλακή, όχι οικονομικές διαφορές για να βγάλει κάποιος λεφτά.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι αλλά το punching down είναι πιο εύκολο ρε φίλε, γιατί να μην μπορούν οι κομικάρχοντες να κοροϊδέψουν και να προσβάλλουν τους γκευ, τους μετανάστες και γενικά όλες τις μειονότητες για να γελάει η πλειοψηφία δηλαδή;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 13:16Δεν είμαι λιμπ, αλλά βασικά κάνεις λάθος. Ο χρυσός κανόνας της κωμωδίας που ακολουθούν οι Εβραίοι κωμικοί πολύ πρίν αυτό που σήμερα λένε πολιτική ορθότητα είναι "always punch up, not down".AlienWay έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 13:11...είπε η παράταξη που θέλει να απαγορεύσει πρωτίστως την κωμωδία και που τα "αστεία" της προκαλούν περισσότερο κλάμα παρά γέλιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 13:07
Α, ενα από τα 2 αστεία που έχουν οι αλτραιτ εδώ και 10 χρόνια, μαζί με τον αυτοπροσδιορισμό σαν επιθετικό ελικόπτερο. Ο θρύλος λέει ότι ο Εκλεκτός θα ανακαλύψει κάποτε ένα Τρίτο Αστείο.
Ισχυε και θα ισχύει, δεν είναι θέμα παράταξης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεγεών την 25 Αύγ 2021, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Οποίος θέλει το κάνει όποιος δεν θέλει δεν το κάνει.foscilis έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 13:16Το σχολείο δεν είναι προσωπική απόφαση, είναι υποχρέωση που επιβάλλει το κράτος. Η προστασία της υγείας του παιδιού είναι επίσης υποχρέωση του κηδεμόνα.
Δεν υποχρεώνει κάνεις τους γονείς. Ούτε έχεις κάποια νομική επίπτωση αν δε το κάνεις.
Ο ξάδελφος μου είναι 40 χρόνια αβαφτιστος και δεν τρέχει κάστανο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- hellegennes
Καταλαβαίνω ότι από λογική σκοπιά έχει έρεισμα γιατί δεν ρωτήθηκε, εφόσον ήταν ανήλικος, αλλά ο λόγος που ρώτησα είναι ότι ο τύπος είναι ενήλικος εδώ και 12 χρόνια. Θα έπρεπε να υπάρχει ένα λογικό όριο ακόμη και στην δική τους μαλακία.Λεγεών έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 13:17Η δικομανία στις ΗΠΑ ξεπερνά και την ελληνική δικομανία, αλλά τέλος πάντων, είναι συχνό φαινόμενο κάποιες φορές ο δημιουργός να αξιώνει μετά από χρόνια περισσότερα λεφτά από τα άτομα που έβγαλαν εκατομμύρια από την δημιουργία του, άσχετα αν πληρώθηκε όπως ζητούσε στην αρχική συμφωνία (πχ Σαπκόφσκι). Ο τυπάκος εδώ έχει ένα ισχυρότερο case επειδή δεν ρωτήθηκε ποτέ και ήταν ανήλικος, αν και για χρόνια γούσταρε την φάση, θα δούμε τι θα γίνει.hellegennes έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 13:10Και να μην έκανε, σε ποια χώρα μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση για 30 χρόνια πριν; Δεν μιλάμε για δολοφονία, για χρηματική αποζημίωση μιλάμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Εξαρτάται, πολλές φορές έχει μεγαλύτερο shock value οπότε είναι πιο διασκεδαστικο imo
Αλλά εξαρτάται από το αστείο κιόλας.
Σε αντίθεση με το φως.George_V έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 13:20foscilis έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 13:16Το σχολείο δεν είναι προσωπική απόφαση, είναι υποχρέωση που επιβάλλει το κράτος. Η προστασία της υγείας του παιδιού είναι επίσης υποχρέωση του κηδεμόνα.
Ο ξάδελφος μου είναι 40 χρόνια αβαφτιστος και δεν τρέχει κάστανο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.