Μας ενδιαφέρει η πρωταγωνίστρια να είναι, ή τουλάχιστον γλυκά ερωτεύσιμη
Είδα στο Σινεμά...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: Είδα στο Σινεμά...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- kongrosian
μόνο σε θερινό σινεμά θα πήγαινα. κι αυτό, υποχωρώντας στα θέλω της....
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Το pop corn η ίδια μηχανή το φτιάχνει, φαντάζομαι το ίδιο θα είναι. Εκτός αν ψήνουν τώρα το καλαμπόκι που τους είχε μείνει από το χειμώνα.
Έχω αποβάλλει χρόνια το βούτυρο από τη διατροφή μου, δε τρώω άλλα κι άλλα, πόσο μάλλον pop corn. Μόνο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ούτε καν άλλα λάδια (είμαι αρκετά nerd;).
Και η Coca Cola επίσης ίδια θα είναι. Λες να αρχίσαν να τη νερώνουν; Ή να τη νοθεύουν; Σε κάθε περίπτωση, όπως συστήνει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, να πίνεις νερό, όχι Coca Cola.
ΥΓ να πεις εσύ κάτι τέτοιο για νάρες είναι προδοσία.
Έχω αποβάλλει χρόνια το βούτυρο από τη διατροφή μου, δε τρώω άλλα κι άλλα, πόσο μάλλον pop corn. Μόνο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ούτε καν άλλα λάδια (είμαι αρκετά nerd;).
Και η Coca Cola επίσης ίδια θα είναι. Λες να αρχίσαν να τη νερώνουν; Ή να τη νοθεύουν; Σε κάθε περίπτωση, όπως συστήνει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, να πίνεις νερό, όχι Coca Cola.
ΥΓ να πεις εσύ κάτι τέτοιο για νάρες είναι προδοσία.
Υποβιβάζεις και διακωμωδεις ένα σημαντικό θέμα και δεν θα έπρεπε.
Ποπ κορν και κόκα κόλα είναι βασικοί άξονες του σινεμά της περιόδου 1990-2020.
Για να μην μιλήσω για τα γλυκά κωκ με τα οποία ξεκίνησαν κάποιοι από μας τη δεκαετία του 80...
Ποπ κορν και κόκα κόλα είναι βασικοί άξονες του σινεμά της περιόδου 1990-2020.
Για να μην μιλήσω για τα γλυκά κωκ με τα οποία ξεκίνησαν κάποιοι από μας τη δεκαετία του 80...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- ΚΛΙΝΟΣΟΦΙΣΤΗΣ
- Ὁ ἴδιος ἀρνεῖται κάθε τίτλο
Re: Εἶδα στὸ Σινεμά...
~
* Ἑκατὸ φορὲς νὰ τὸ δῶ, λίγες θἆναι.

* Μέρος Α΄.
* * Μέρος Β΄.
* Ἑκατὸ φορὲς νὰ τὸ δῶ, λίγες θἆναι.

* Μέρος Α΄.
* * Μέρος Β΄.
* images/smilies/old-valid-code/klinoi.gif
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.
Ὁ ἴδιος ἀρνοῦμαι κάθε τίτλο.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ψιλοείδα το digger. Καθολου άσχημο αν εξαιρέσεις το τέλος.
-
shang chi and the legend of the ten rings
μετριο, οχι κακο αλλα μετριο. Ταινια της Μαρβελ και να κοιτας το ρολοι ποτε τελειωνει δεν δικαιολογειται
μετριο, οχι κακο αλλα μετριο. Ταινια της Μαρβελ και να κοιτας το ρολοι ποτε τελειωνει δεν δικαιολογειται
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Πολύ μέτριο ο σάνγκ τσι κι είναι κρίμα γιατί είναι ο πιο ενδιαφέρον χαρακτήρας της μάρβελ. Κάποιες χορογραφίες φανταστικές, κάποιες σκηνές ξεχωρίζουν για την αρτιότητά τους και το πιο σημαντικό, φαίνονται ρεαλιστικές. Μέχρι τώρα η μάρβελ μας συνήθισε με περίεργες κι αφύσικες κινήσεις κάμερας. Εδώ αυτό ευτυχώς καταργείται. Αν θυμάται κανείς το κόμικ θα ξέρει ότι το χιούμορ στο Μάστερ Οφ κουνγκ φου αν παρουσιαζόταν για μια στιγμή, θα πέθαινε από μοναξιά.
ETERNALS
4/10
4/10
-
- Διαλογοι = για τον πεουλα (3/10)
- Ροη ταινιας = τρικυμια εν κρανιω (3/10)
- Ιδεα = (8/10)
- Υλοποιηση ιδεας = (4/10)
- ΜΟΥΝΑΡΕΣ = (1/10) (100 ωρες ταινια και δεν ειδαμε τα βυζια της τυπισσας ουτε για 1sec...)
- Ροη ταινιας = τρικυμια εν κρανιω (3/10)
- Ιδεα = (8/10)
- Υλοποιηση ιδεας = (4/10)
- ΜΟΥΝΑΡΕΣ = (1/10) (100 ωρες ταινια και δεν ειδαμε τα βυζια της τυπισσας ουτε για 1sec...)
Το Dune ήταν πάρα πολύ καλό.
- The Great Leader
To Dune ήταν καλό και άξιζε να το δει σινεμά κάποιος.
Το Εternals, σε σύγκριση με το Black Widow και το Shang Chi, μου άρεσε καλύτερα. Μπορώ όμως να καταλάβω γιατί κάποιοι δεν το γουστάρανε.
Το Εternals, σε σύγκριση με το Black Widow και το Shang Chi, μου άρεσε καλύτερα. Μπορώ όμως να καταλάβω γιατί κάποιοι δεν το γουστάρανε.
No time to die sleep
Ζμπίτι αλλά,
Κοιμήθηκα κανονικά και με ροχαλητά λέμε.
Ζμπίτι αλλά,
Κοιμήθηκα κανονικά και με ροχαλητά λέμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 301 Απαντήσεις
- 7264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
30 Νοέμ 2023, 00:15
-
-
Νέα δημοσίευση Νίκος Φώσκολος: Ένας μάστορας του σινεμά που δεν πρέπει να ξεχνάμε.
από georgebi » 06 Νοέμ 2024, 20:33 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 3 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
07 Νοέμ 2024, 01:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τζίνα Ρόουλαντς (1930 - 2024): Αποχαιρετισμός στη Γυναίκα του αμερικανικού σινεμά
από georgebi » 15 Αύγ 2024, 15:09 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 1 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
17 Αύγ 2024, 21:44
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 990 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
02 Μάιος 2025, 23:38