Αν είναι πάνω από 40 (μεγαλύτερος από 40 χρονών), Ηλικία δηλαδή. Να είναι 40 και άνω. Σαράντα, σαράντα. Και πιο πάνω δηλαδή. Πάνω από σαράντα.GoBack έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 00:38What?
Σε ηλικία.
Αν είναι πάνω από 40 (μεγαλύτερος από 40 χρονών), Ηλικία δηλαδή. Να είναι 40 και άνω. Σαράντα, σαράντα. Και πιο πάνω δηλαδή. Πάνω από σαράντα.GoBack έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 00:38What?
Δεν ειμαι σιγουρος μπρο,ισως να εννοει και 40(σαραντα) Οικονομοπουλους(ισως και κλωνοποιημενους) ετσι βγαζει περισσοτερο νοημα.Θα γινει δευκρινηση λογικα οταν ξυπνησει.Σε καθε περιπτωση ολοι εχουν δικαιωμα στη ζωη.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ασχημο, πολυ ασχημο. Αλλα ρε φιλε δεν ξερω κιολας ... με την ολη κατασταση ο συγχρονος ανθρωπος ετσι κι αλλιως βλεπω πως κοστολογει τη ζωη του πολυ φτηνα ...GoBack έγραψε: ↑24 Αύγ 2021, 23:33Τι προτεινεις να πει η συγκεκριμενη κοπελα αν τη γλιτωσει,οταν παρει εξιτηριο;Gherschaagk έγραψε: ↑24 Αύγ 2021, 23:24Ο καδυ γράφει πίπες και ψέματα.
Κρατήσου. Για το καλό σου. Patience is a virtue.
https://www.zarpanews.gr/dyskoles-ores- ... -emvolioy/
Μπα το αντιθετοnik_killthemall έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 02:16Ασχημο, πολυ ασχημο. Αλλα ρε φιλε δεν ξερω κιολας ... με την ολη κατασταση ο συγχρονος ανθρωπος ετσι κι αλλιως βλεπω πως κοστολογει τη ζωη του πολυ φτηνα ...GoBack έγραψε: ↑24 Αύγ 2021, 23:33Τι προτεινεις να πει η συγκεκριμενη κοπελα αν τη γλιτωσει,οταν παρει εξιτηριο;Gherschaagk έγραψε: ↑24 Αύγ 2021, 23:24
Ο καδυ γράφει πίπες και ψέματα.
Κρατήσου. Για το καλό σου. Patience is a virtue.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Με βαζεις στο τριπακι τωρα να το συνεχισω ... Ξερεις γιατι το λεω ? Γιατι με το που ανοιξαν τα εμβολια για τους νεους ενας σκασμος νεοι πηγαν να το κανουν οχι γιατι τους πιεσε καποιος εργοδοτης ουτε για οικογενειακες υποχρεωσεις ουτε γιατι πιστεψαν στην προστασια του εμβολιου, αλλά απλα για να μπορεσουν να πανε στα μαγαζια ή στο γυμναστηριο ή να μπουνε σε πλοιο ή να κλεισουνε ξενοδοχειο σε νησι, εστιατορια κλπGoBack έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 02:24Μπα το αντιθετοnik_killthemall έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 02:16Ασχημο, πολυ ασχημο. Αλλα ρε φιλε δεν ξερω κιολας ... με την ολη κατασταση ο συγχρονος ανθρωπος ετσι κι αλλιως βλεπω πως κοστολογει τη ζωη του πολυ φτηνα ...GoBack έγραψε: ↑24 Αύγ 2021, 23:33
Τι προτεινεις να πει η συγκεκριμενη κοπελα αν τη γλιτωσει,οταν παρει εξιτηριο;
Κοιτα εχεις ενα δικιο γιατι υπαρχουν και πολλοι που πεφτουν σε γκρεμους και σκοτωνονται για μια σελφι.Αλλα απο την αλλη,εχω ακουσει ιστοριες απο το παρελθον απο γιαγιαδες παππουδες κλπ που φαινεται ξεκαθαρα οτι η ανθρωπινη ζωη δεν ειχε τοσο αξια οση σημερα.Κατα τη γνωμη μου οσο περνανε τα χρονια τοσο καλυτερα σε γενικες γραμμες.nik_killthemall έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 02:33Με βαζεις στο τριπακι τωρα να το συνεχισω ... Ξερεις γιατι το λεω ? Γιατι με το που ανοιξαν τα εμβολια για τους νεους ενας σκασμος νεοι πηγαν να το κανουν οχι γιατι τους πιεσε καποιος εργοδοτης ουτε για οικογενειακες υποχρεωσεις ουτε γιατι πιστεψαν στην προστασια του εμβολιου, αλλά απλα για να μπορεσουν να πανε στα μαγαζια ή στο γυμναστηριο ή να μπουνε σε πλοιο ή να κλεισουνε ξενοδοχειο σε νησι, εστιατορια κλπGoBack έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 02:24Μπα το αντιθετοnik_killthemall έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 02:16
Ασχημο, πολυ ασχημο. Αλλα ρε φιλε δεν ξερω κιολας ... με την ολη κατασταση ο συγχρονος ανθρωπος ετσι κι αλλιως βλεπω πως κοστολογει τη ζωη του πολυ φτηνα ...
Και σκατα να τους λεγαν να φανε για να τους δωσουν το οκ για τα παραπανω, θα τα τρωγανε ...
Μου φαινεται αδιανοητο ο συγχρονος νεος ανθρωπος να θεωρει στην ουσια, αυτα ως οξυγονο της ζωης του, και να τα κοστολογει οσο το οξυγονο που αναπνεει ... εκει πηγαινε το φτηνα.
Σωστο και η σελφι, η σελφι ειναι οξυγονο ... χωρις σελφι θανατος.GoBack έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 02:38Κοιτα εχεις ενα δικιο γιατι υπαρχουν και πολλοι που πεφτουν σε γκρεμους και σκοτωνονται για μια σελφι.Αλλα απο την αλλη,εχω ακουσει ιστοριες απο το παρελθον απο γιαγιαδες παππουδες κλπ που φαινεται ξεκαθαρα οτι η ανθρωπινη ζωη δεν ειχε τοσο αξια οση σημερα.Κατα τη γνωμη μου οσο περνανε τα χρονια τοσο καλυτερα σε γενικες γραμμες.nik_killthemall έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 02:33Με βαζεις στο τριπακι τωρα να το συνεχισω ... Ξερεις γιατι το λεω ? Γιατι με το που ανοιξαν τα εμβολια για τους νεους ενας σκασμος νεοι πηγαν να το κανουν οχι γιατι τους πιεσε καποιος εργοδοτης ουτε για οικογενειακες υποχρεωσεις ουτε γιατι πιστεψαν στην προστασια του εμβολιου, αλλά απλα για να μπορεσουν να πανε στα μαγαζια ή στο γυμναστηριο ή να μπουνε σε πλοιο ή να κλεισουνε ξενοδοχειο σε νησι, εστιατορια κλπ
Και σκατα να τους λεγαν να φανε για να τους δωσουν το οκ για τα παραπανω, θα τα τρωγανε ...
Μου φαινεται αδιανοητο ο συγχρονος νεος ανθρωπος να θεωρει στην ουσια, αυτα ως οξυγονο της ζωης του, και να τα κοστολογει οσο το οξυγονο που αναπνεει ... εκει πηγαινε το φτηνα.
Μπα μη νομιζεις υπηρχε απειρη βλακεια και παλιοτερα.Μου κανει εντυπωση παντως που εκπλησσεσαι απο την κοσμοθεωρια του μεγαλυτερου ποσοστου των νεων.Πλεμπα παραγει το συστημα διαχρονικα,ο εγκεφαλος ειναι οτι τον ταισεις,λιγοι ξεφευγουν.Επισης ειμαστε ενα βημα απο το να χαρακτηριστει η συζητηση μπουμερικη.nik_killthemall έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 03:01
Σωστο και η σελφι, η σελφι ειναι οξυγονο ... χωρις σελφι θανατος.
Ναι ρε φιλε αλλα η προηγουμενη γενια διακινδυνευε τη ζωη για την καλυψη βασικων αναγκων για φαι ξερω γω ή για ζεστασια ή για ενα ζεστο αρκουδοτομαρο ή για να κλεψει καμια κοτα ή κανα προβατο οχι για τη σελφι και το γυμναστηριο ξερω γω.
nik_killthemall έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 03:01
Σωστο και η σελφι, η σελφι ειναι οξυγονο ... χωρις σελφι θανατος.
Φίλος του άντρα μου 45 κοντά έχει κοριτσάκι 4 χρονών. Να το κάνει το εμβόλιο ή να λέει πως θα τον προστατέψει η ρομφαία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην περίπτωση που θα νοσήσει από κόβιντ;GoBack έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 00:38What?
Δεν τον ξερω τον ανθρωπο ουτε το ιατρικο του ιστορικο ουτε τον κυκλο επαφων του.Ας κανει οτι τον φωτισει ο θεος.Εγω δεν θελω προστασια,αν κολλησω θα κατσω στο κρεβατακι μου να πεθανω ησυχος μακρια απο τα φωτα της δημοσιοτητας.Gherschaagk έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 09:31Φίλος του άντρα μου 45 κοντά έχει κοριτσάκι 4 χρονών. Να το κάνει το εμβόλιο ή να λέει πως θα τον προστατέψει η ρομφαία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην περίπτωση που θα νοσήσει από κόβιντ;
Ο Οικονομόπουλος είναι μπαγλαμάς που ενώ νόσησε δεν κατάλαβε καν τι έγινε γιατί τόσο του κόβει.
Η 27χρονη από την άλλη της κληρώθηκε λαχείο. Λυπάμαι εννοείται κι ελπίζω να είναι περαστικά αλλά θες να μου πεις πως δεν έχουν πεθάνει νέοι από τον ιό;
Εσύ το έκανες το εμβόλιο ή θα σε προστατέψει η πίστη σου και η θεία κοινωνία;
What the f*ck are you saying?GoBack έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 16:48Δεν τον ξερω τον ανθρωπο ουτε το ιατρικο του ιστορικο ουτε τον κυκλο επαφων του.Ας κανει οτι τον φωτισει ο θεος.Εγω δεν θελω προστασια,αν κολλησω θα κατσω στο κρεβατακι μου να πεθανω ησυχος μακρια απο τα φωτα της δημοσιοτητας.Gherschaagk έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 09:31Φίλος του άντρα μου 45 κοντά έχει κοριτσάκι 4 χρονών. Να το κάνει το εμβόλιο ή να λέει πως θα τον προστατέψει η ρομφαία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην περίπτωση που θα νοσήσει από κόβιντ;
Ο Οικονομόπουλος είναι μπαγλαμάς που ενώ νόσησε δεν κατάλαβε καν τι έγινε γιατί τόσο του κόβει.
Η 27χρονη από την άλλη της κληρώθηκε λαχείο. Λυπάμαι εννοείται κι ελπίζω να είναι περαστικά αλλά θες να μου πεις πως δεν έχουν πεθάνει νέοι από τον ιό;
Εσύ το έκανες το εμβόλιο ή θα σε προστατέψει η πίστη σου και η θεία κοινωνία;