Ναι. Κι αυτό ήταν ξεκάθαρα πορνογραφικό. Το κοριτσάκια ήταν δεμένο και καλά με σχοινιά και παρέπεμπε σε σεξουαλικά βίτσια τύπου.
Μήνυση κατά των Nirvana για παιδική πορνογραφία το 1991
Re: Μήνυση κατά των Nirvana για παιδική πορνογραφία το 1991
Ναι. Κι αυτό ήταν ξεκάθαρα πορνογραφικό. Το κοριτσάκια ήταν δεμένο και καλά με σχοινιά και παρέπεμπε σε σεξουαλικά βίτσια τύπου.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Eθνικοκοινωνιστης
ανοιξατε την πορτα στην παρανοια και νομιζατε οτι θα την σκαπουλαρετε? 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Dwarven Blacksmith

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αν έγραφες όλα τα παραπάνω με το ίδιο ακριβώς ύφος, αλλά αντί για όρτοντοκς και χουφτώματα απο τραγομουσάτους και βαφτίσεις, μιλούσες για μουσλίμια/εβραίους και πετσόκομμα πουτσοκέφαλων απο ιμάμηδες καποτοκέφαλους, η πλάκα ειναι οτι οι ίδιοι ακριβώς που σε κράζουν εδώ μέσα, θα σε επευφημούσαν και θα σε ειχαν ταράξει σταfoscilis έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 12:47Επίσης όπως είπα η βάφτιση παρουσιάζει τριπλό πρόβλημα από πλευράς συναίνεσης:
- Δημόσιο ξεγύμνωμα και φωτογράφιση, ας πούμε την άσπρη λωρίδα την έβαλα εγώ, η φωτογραφία υπάρχει κατά τα άλλα εντελώς δημόσια και καμαρώνει ο φωτογράφος για το έργο του.
- Χούφτωμα/βασανισμός με τα οποία όλοι γελάνε
- Προσηλυτισμός/τελετή μαύρης μαγείας
Οτιδήποτε από τα τρία είναι πολύ σοβαρός λόγος να κάνεις μήνυση όταν μεγαλώσεις.

Το ξέρω. Δεν είναι και πολύ ανεκτικοί. Αν ήταν δε θα τους πείραζε να κυκλοφορεί ένα άπιστο τριχρονο πχ στο σπίτι τους.vantono έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 19:17Αν έγραφες όλα τα παραπάνω με το ίδιο ακριβώς ύφος, αλλά αντί για όρτοντοκς και χουφτώματα απο τραγομουσάτους και βαφτίσεις, μιλούσες για μουσλίμια/εβραίους και πετσόκομμα πουτσοκέφαλων απο ιμάμηδες καποτοκέφαλους, η πλάκα ειναι οτι οι ίδιοι ακριβώς που σε κράζουν εδώ μέσα, θα σε επευφημούσαν και θα σε ειχαν ταράξει σταfoscilis έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 12:47Επίσης όπως είπα η βάφτιση παρουσιάζει τριπλό πρόβλημα από πλευράς συναίνεσης:
- Δημόσιο ξεγύμνωμα και φωτογράφιση, ας πούμε την άσπρη λωρίδα την έβαλα εγώ, η φωτογραφία υπάρχει κατά τα άλλα εντελώς δημόσια και καμαρώνει ο φωτογράφος για το έργο του.
- Χούφτωμα/βασανισμός με τα οποία όλοι γελάνε
- Προσηλυτισμός/τελετή μαύρης μαγείας
Οτιδήποτε από τα τρία είναι πολύ σοβαρός λόγος να κάνεις μήνυση όταν μεγαλώσεις.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εγώ πάντως είμαι ανεκτικός και με Εβραίους και με μουσουλμάνους.
Η ανοχή μου τερματίζεται στον φανατισμό όμως είτε πρόκειται για μουσουλμανικο είτε για εβραικο είτε για χριστιανικό είτε για οτιδήποτε.
Η ανοχή μου τερματίζεται στον φανατισμό όμως είτε πρόκειται για μουσουλμανικο είτε για εβραικο είτε για χριστιανικό είτε για οτιδήποτε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ο ευσεβισμός είναι στον κατάλογο των αμαρτημάτων, άλλωστε, η ορθοδοξία μας είναι η ανεκτικότερη θρησκεία/δόγμα.
Γι' αυτό και αποτελεί έναν ανερχόμενο παγκόσμιο γεωστρατηγικό γίγαντα και γι' αυτό η καταδίκη του (δυτικόφρωνος) εθνικισμού αποτελεί εθνική επιταγή!
(Με άλλα λόγια, αυτοκρατορίες με εθνικισμούς δεν χτίζεις.. )

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 16:43ανοιξατε την πορτα στην παρανοια και νομιζατε οτι θα την σκαπουλαρετε?

Θα βλαστημήσετε την ώρα και την στιγμή που υποστηρίξατε όλες αυτές τις γελοιότητες οι "ξέρετε ποιοί ξεφτιλισμένοι" του φόρουμ!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Εγώ θυμάμαι ένα με μία που είχε ρώγα από βυζί-τσίχλα

Αλλά εσύ μάλλον εννοείς αυτό

Μήνυση πάντως,με το ίδιο σκεπτικό,θα μπορούσε να κάνει η κόρη του Ginger Baker για το εξώφυλλο στο δίσκο των Blind Faith

καθώς και τα παιδάκια στο εξώφυλλο του Houses of the Holy των Zeppelin (στην πραγματικότητα πρόκειται για μόνο δύο παιδιά)

Από γνωστά γκρουπ μιλάμε,γιατί,αν ανατρέξουμε σε όλη την παγκόσμια δισκογραφία,θα βρούμε μάλλον χιλιάδες άλλα παρόμοια εξώφυλλα.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Α,ναι,σωστά,αυτό το είχα ξεχάσει.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.