Γυναικάρα αρνητρια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γυναικάρα αρνητρια
Μιλώ στο messenger με αστέρι γυναικάρα επιπέδου 9/10.
Την έχω φίλη στο fb αλλά δεν έτυχε ποτέ να δω τον τοίχο της. Βλέπω όμως τις φωτο που ανεβάζει προφίλ. Βρίσκω αφορμή και της στέλνω μήνυμα. Πηγαίνει πολύ καλά και ανανεώνουμε για επόμενη ιντερνετικη κουβέντα.
Κλείνουμε και μπαίνω να δω τον τοίχο της.
Η γκόμενα είναι φανατική αρνητρια, αντιεμβολιαστρια, κατεβαίνει στις πρόσφατες πορείες κλπ.
Πως το αντιμετωπίζω?
Τι κάνω?
Υπάρχει γιατρειά γιατρέ μου?
Μιλάμε για γυναικάρα!
Ας μιλήσει ο λαός του πχορουμ.
Την έχω φίλη στο fb αλλά δεν έτυχε ποτέ να δω τον τοίχο της. Βλέπω όμως τις φωτο που ανεβάζει προφίλ. Βρίσκω αφορμή και της στέλνω μήνυμα. Πηγαίνει πολύ καλά και ανανεώνουμε για επόμενη ιντερνετικη κουβέντα.
Η γκόμενα είναι φανατική αρνητρια, αντιεμβολιαστρια, κατεβαίνει στις πρόσφατες πορείες κλπ.
Πως το αντιμετωπίζω?
Τι κάνω?
Μιλάμε για γυναικάρα!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Γυναικάρα αρνητρια
μπούρδες, βάλε φωτό να δικάσει ο εθνι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Θα πέσουν τα τσιμέντα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Όταν βλέπεις ωραίες γυναίκες να ψάχνονται στο ίντερνετ, κάτι δεν πάει καλά στο κεφάλι τους.
Τι φοβάσαι, μην σε κολλήσει;Lugozzi έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 23:39Μιλώ στο messenger με αστέρι γυναικάρα επιπέδου 9/10.
Πως το αντιμετωπίζω?
Τι κάνω?
Μιλάμε για γυναικάρα!
Έμπαινε
- Eθνικοκοινωνιστης
για να δουμε

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
στανταρακι μιλφ

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
στα 30 πλεον σταφιδιασε 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 25 Αύγ 2021, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το πρόβλημα δεν κατάλαβα ποιο είναι ρε συ lugo
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ακου πως θα το κανουμε.Ψησε την εσυ,μην της κανεις κουβεντα για το εμβολιο,και οταν γινει η δουλεια εκει πανω στα προκαταρκτικα πες της οτι εισαι φανατικος εμβολιαστης.Αν σου ριξει ακυρο και σε διωξει θα πεταχτω εγω απο την ντουλαπα.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
-
ζήτα πιστοποιητικό, πες πως θαθελες να βρεθείτε να σου δείξει το πιστοποιητικό της
- Eθνικοκοινωνιστης
οι περισσοτεροι αντεμβολιαστες ανηκουν στον χωρο της τυροπιτας

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα