Ναι φόρουμ είμαστε, συζήτηση κάνουμε.ST48410 έγραψε: ↑30 Αύγ 2021, 14:12Αυτές και άλλες είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να συζητήσει κάποιος με τον παιδίατρό του και να πάρει υπεύθυνες απαντήσεις. Δεν είναι ο χώρος εδώ για να απαντηθούν τέτοια ζητήματα. Καφενειακή συζήτηση κάνουμεπεραστική έγραψε: ↑30 Αύγ 2021, 14:02Πριν ένα χρόνο τα παιδιά και οι νέοι θυσιάζονται για γονείς και παππούδες. Ολόκληρη η χώρα έκλεισε. Τα παιδιά δεν κινδύνευαν καθόλου. Τι αλλάζει ένα χρόνο μετά και πρωτίστως πόσο θα τα προστατεύσει ένα εμβόλιο όταν χρειάζεται να το επαναλαμβάνουν κάθε τόσο (και με έξτρα παρενέργειες); Γιατί να μπουν τα μικρά σε αυτή την διαδικασία; Έχουμε θανάτους; Γεμίζουν οι ΜΕΘ; Είναι αρκετά αποτελεσματικά; Το βάζουν μια, άντε 2 φορές και ξεμπερδεύουν; Ακόμη και να μην κινδυνεύουν, θα το δεχόμουν να το έβαζαν μια ή 2 φορές στη ζωή τους και η προστασία τους να κρατούσε. Με τα εμβόλια του κορονοϊού δεν συμβαίνει καν κάτι τέτοιο.
"Το κάνεις με την ησυχία σου όταν δεν έχεις ιδιαίτερο κίνδυνο, ακριβώς για να μην αποκτήσεις ποτέ κίνδυνο".
Μιλάει η γιατρός του γενικά για τα εμβόλια που βάζουν τα παιδιά ότι ΔΕΝ θα αποκτήσουν ποτέ κίνδυνο. Στα εμβόλια του κορονοϊού βάζεις 2 δόσεις και μετά συζητάνε για 3ες. Η παιδίατρος τον συμβουλεύει μάλιστα να το κάνει στην 11χρονη κόρη του οπωσδήποτε και του χρόνου.
"είπε ότι κρίμα που η κόρη μου είναι μόνο 11 και αν ανοίξει η πλατφόρμα και για αυτές τις ηλικίες να σπεύσουμε να το κάνουμε και σε κάθε περίπτωση όπωσδήποτε του χρόνου. "
Φάσκει και αντιφάσκει. Δεν έχω το δικαίωμα να κρίνω κάτι που διαβάζω επειδή τι; Δεν είμαι παιδίατρος; Αν είχα παιδιά προφανώς και θα πήγαινα να συμβουλευτώ όχι έναν αλλά 3 γιατρούς με τα ίδια ερωτήματα και ακόμη περισσότερα.