να ρωτησεις τον γιαννοπουλο που υποστηριζε οτι ο τυπος ειναι στην ουσια καθαρος και αδικως ασχολουμαστε μαζι του
Μήπως δεν πάμε και τόσο καλά; Υπόθεση Energa
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Μήπως δεν πάμε και τόσο καλά; Υπόθεση Energa
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- ΜπλεΜπουμπυς
Αποφυλακιστηκε ο Φλωρος της Energa γιατι ειχε κρισεις επιληψίας, ο Μηλιωνης της Energa ειχε χαρτι απο ψυχιατρο οτι ειναι ψυχικα ασθενης... ο Λαυρεντιαδης το ιδιο.
Η ολα τα λαμογια εντερπρενερ στην χωρα που φαγαν δις ειναι τρελοι ή κατι σαπιο παιζει με το δικαστικο συστημα στην αστικη δημοκρατια..
Η ολα τα λαμογια εντερπρενερ στην χωρα που φαγαν δις ειναι τρελοι ή κατι σαπιο παιζει με το δικαστικο συστημα στην αστικη δημοκρατια..
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς
Eίναι άριστοι ή άρρωστοι ρε παιδιά ,εχω μπερδευτεί παντως.
Τι λέει ο Ριζοσπάστης περί αυτών;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑24 Αύγ 2018, 19:53Αποφυλακιστηκε ο Φλωρος της Energa γιατι ειχε κρισεις επιληψίας, ο Μηλιωνης της Energa ειχε χαρτι απο ψυχιατρο οτι ειναι ψυχικα ασθενης... ο Λαυρεντιαδης το ιδιο.
Ποιος ήταν ο γιατρός που υπέγραψε.
Ποιοι ήταν οι δικαστές που τον εβγαλαν;
Γιατί εγώ δεν διαβάζω εφημερίδες
Λαικισμος για να αποσπα την προσοχη του κοσμου απο τους πραγματικους φοροφυγάδες-εγκληματιες, τα καφενεία και τα σουβλατζιδικα.
Εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι είναι και τι όχι. Ούτε μου αρέσει να παίζω το παιχνίδι του σχολιασμού δικαστικών αποφάσεων χωρίς να ξέρω τα στοιχεία της υπόθεσης. Αν όντως είναι καθαρός τότε να υπάρξει σχετική αθωωτική απόφαση και να αποδοθεί στην κοινωνία χωρίς καμία ρετσινιά και να ζητήσουμε συγνώμη. Εδώ όμως δεν έγινε έτσι.
- ΜπλεΜπουμπυς
Μπογδανιες με ολιγον Πορδοσαλτε.ritzeri έγραψε: ↑24 Αύγ 2018, 19:55Τι λέει ο Ριζοσπάστης περί αυτών;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑24 Αύγ 2018, 19:53Αποφυλακιστηκε ο Φλωρος της Energa γιατι ειχε κρισεις επιληψίας, ο Μηλιωνης της Energa ειχε χαρτι απο ψυχιατρο οτι ειναι ψυχικα ασθενης... ο Λαυρεντιαδης το ιδιο.
ΜπλεΜπουμπης δεν κατηγορεί κανείς το ΚΚΕ ότι τον έβγαλε έξω. Αλλά αν μία επιχείρηση απολύσει υπάλληλο και πάρει δημοσιότητα το θέμα μέχρι και συγκεντρώσεις έξω από το κατάστημα γίνονται για τον αδίστακτο καπιταλιστή. Εδώ τίποτα;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑24 Αύγ 2018, 20:03Μπογδανιες με ολιγον Πορδοσαλτε.ritzeri έγραψε: ↑24 Αύγ 2018, 19:55Τι λέει ο Ριζοσπάστης περί αυτών;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑24 Αύγ 2018, 19:53Αποφυλακιστηκε ο Φλωρος της Energa γιατι ειχε κρισεις επιληψίας, ο Μηλιωνης της Energa ειχε χαρτι απο ψυχιατρο οτι ειναι ψυχικα ασθενης... ο Λαυρεντιαδης το ιδιο.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ST48410 έγραψε: ↑24 Αύγ 2018, 20:01Εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι είναι και τι όχι. Ούτε μου αρέσει να παίζω το παιχνίδι του σχολιασμού δικαστικών αποφάσεων χωρίς να ξέρω τα στοιχεία της υπόθεσης. Αν όντως είναι καθαρός τότε να υπάρξει σχετική αθωωτική απόφαση και να αποδοθεί στην κοινωνία χωρίς καμία ρετσινιά και να ζητήσουμε συγνώμη. Εδώ όμως δεν έγινε έτσι.
κοιτα εδω υπερασπιστικη γραμμη για να μαθαινεις

Το Ελληνικο Δημοσιο τους κατηγορουσε και τους δυο οτι παρακρατησαν και υπεξαιρεσαν 250 εκ
Τελικα το δικαστηριο επιδικασε 103 εκ απο τα οποια ο Μηλιωνης ευθυνεται απο 0 εως 43 εκ μαξιμουμ
Δηλαδη το δημοσιο τους κατηγορουσε ψευδως οτι παρακρατησαν 147εκ
Παμε παρακατω
Απο αυτα τα 103 εκ που επιδικαστηκαν οι δυο εταιρειες δεχοταν οτι επρεπε να δωσουν τα 83 εκ
Τα παρακρατησαν παρανομως για να πατσισουν τα πολλαπλασια πους τους χρωσταει το Ελληνικο δημοσιο (οπως οι ιδιοι υποστηριζουν-θα δουμε οταν επιδικαστουν οι υποθεσεις) αλλα στην συνεχεια δεχτηκαν να δωσουν τα 83 εκ και να τρεξει και η δικη τους απαιτηση
Αλλα το δημοσιο δεν τα επαιρνε γιατι ηθελε 250 εκ
Τελικα πηρε τωρα τα 103 εκ και μονο αφου αυτο αποφασισε το δικαστηριο
Τωρα ομως ερχονται τα δικαστηρια με τις εταιρειες να διεκδικουν 300 εκ απο το δημοσιο
Πολυ το γελιο
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Α μάλιστα.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑24 Αύγ 2018, 20:03Μπογδανιες με ολιγον Πορδοσαλτε.ritzeri έγραψε: ↑24 Αύγ 2018, 19:55Τι λέει ο Ριζοσπάστης περί αυτών;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑24 Αύγ 2018, 19:53Αποφυλακιστηκε ο Φλωρος της Energa γιατι ειχε κρισεις επιληψίας, ο Μηλιωνης της Energa ειχε χαρτι απο ψυχιατρο οτι ειναι ψυχικα ασθενης... ο Λαυρεντιαδης το ιδιο.
Τίποτα δε λέει δλδ, ε;
Κρίμα, πως να παρουν τη λαϊκή ψήφο έτσι.
Σε λίγο καιρό θα είναι εκτός βουλής, όπως πανε
- ΜπλεΜπουμπυς
Όλα φυσιολογικά για τον στυλοβάτη του συστήματος.
Εγώ δεν λέω ότι δίκαια ή άδικα τραβιέται στις φυλακές. Δεν μπορώ να γνωρίζω. Λέω πως αν έχεις καταδικαστεί με τόσο μεγάλη ποινή και η πολιτεία, το κράτος ή κάποιος άλλος νομίζει πως κακώς είσαι μέσα, πρέπει να υπάρχει άλλος τρόπος να βγεις. Ο συγκεκριμένος (επίκληση ασθένειας τέτοιου είδους) μου φαίνεται σαν να φτύνει κάποιος την κοινωνία και τους θεσμούς στα μούτραalekhine έγραψε: ↑24 Αύγ 2018, 20:07ST48410 έγραψε: ↑24 Αύγ 2018, 20:01Εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι είναι και τι όχι. Ούτε μου αρέσει να παίζω το παιχνίδι του σχολιασμού δικαστικών αποφάσεων χωρίς να ξέρω τα στοιχεία της υπόθεσης. Αν όντως είναι καθαρός τότε να υπάρξει σχετική αθωωτική απόφαση και να αποδοθεί στην κοινωνία χωρίς καμία ρετσινιά και να ζητήσουμε συγνώμη. Εδώ όμως δεν έγινε έτσι.
κοιτα εδω υπερασπιστικη γραμμη για να μαθαινειςΤο Ελληνικο Δημοσιο τους κατηγορουσε και τους δυο οτι παρακρατησαν και υπεξαιρεσαν 250 εκ
Τελικα το δικαστηριο επιδικασε 103 εκ απο τα οποια ο Μηλιωνης ευθυνεται απο 0 εως 43 εκ μαξιμουμ
Δηλαδη το δημοσιο τους κατηγορουσε ψευδως οτι παρακρατησαν 147εκ
Παμε παρακατω
Απο αυτα τα 103 εκ που επιδικαστηκαν οι δυο εταιρειες δεχοταν οτι επρεπε να δωσουν τα 83 εκ
Τα παρακρατησαν παρανομως για να πατσισουν τα πολλαπλασια πους τους χρωσταει το Ελληνικο δημοσιο (οπως οι ιδιοι υποστηριζουν-θα δουμε οταν επιδικαστουν οι υποθεσεις) αλλα στην συνεχεια δεχτηκαν να δωσουν τα 83 εκ και να τρεξει και η δικη τους απαιτηση
Αλλα το δημοσιο δεν τα επαιρνε γιατι ηθελε 250 εκ
Τελικα πηρε τωρα τα 103 εκ και μονο αφου αυτο αποφασισε το δικαστηριο
Τωρα ομως ερχονται τα δικαστηρια με τις εταιρειες να διεκδικουν 300 εκ απο το δημοσιο
Πολυ το γελιο
- ΜπλεΜπουμπυς
Μπαίνουν υγιέστατοι στις φυλακές οι CEO κι οι εντερπρενέ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και βγαίνουν με καρδιακά και επιληψία,παλιοκομμούνια.
- Υδράργυρος
- Υδράργυρος
Ο φλωρος ο αυτοφορακιας της ενεργκα ητανε. Τον αφησανε για να μην ανοιξει και το στομα του και εχουν αλλα.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑24 Αύγ 2018, 19:53Αποφυλακιστηκε ο Φλωρος της Energa γιατι ειχε κρισεις επιληψίας, ο Μηλιωνης της Energa ειχε χαρτι απο ψυχιατρο οτι ειναι ψυχικα ασθενης... ο Λαυρεντιαδης το ιδιο.
Για την ιστορια δεν ειναι μονο τα φαγωμενα, ειχε παραγγριλει και τη δολοφονια του δικηγορου του δημοσιου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1078 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
05 Απρ 2024, 20:12
-
- 18 Απαντήσεις
- 1353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
28 Μάιος 2023, 07:40
-
- 71 Απαντήσεις
- 1361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
26 Φεβ 2025, 11:08
-
-
Νέα δημοσίευση μήπως είμαι φλώρος?
από jackie Daniels » 30 Ιαν 2025, 23:03 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 18 Απαντήσεις
- 534 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
31 Ιαν 2025, 22:32
-