Και που θα δουλέψεις; έχεις κάποια εναλλακτική;BigChiefWahoo έγραψε: ↑01 Σεπ 2021, 19:31Άμεσα όχι.
Αυτό που έχω μάθει είναι ότι περνάει μία περίοδος ανεργίας,για μάζεμα μορίων και στο μεθεπόμενο διαγωνισμό που θα προκηρυχθεί,μπορείς να βάλεις υποψηφιότητα ξανά (με σχεδόν 100% πιθανότητες να σε ξαναπάρουν)
Αλλά μέχρι τότε μάλλον θα έχω κλείσει τα 55,οπότε μπορώ να μπω σε άλλο πρόγραμμα,το 1+1 (χρόνια).
Όμως, επειδή ούτε άνεργος σκοπεύω να παραμείνω,ούτε εμβόλιο να κάνω,οι πιθανότητες μου μειώνονται στο -100
Και αυτό στο οποίο είμαι επί της παρούσης, ουρανοκατέβατο μου ήρθε,αν και δεν με χάλασε.Ήταν η πρώτη φορά που πληρωνόμουν για να μην κάνω σχεδόν τίποτα,οπότε ένιωσα στο πετσί μου το μεγαλείο του να είσαι νεο-έλληνας ΔΥ,όπως επίσης και να συνειδητοποιήσω γιατί καμμία κυβέρνηση δεν τολμάει να τους αγγίξει.
Οι τύποι ζούνε σε άλλη,παράλληλη πραγματικότητα,αλλά είναι ταυτόχρονα οι πραγματικοί κυβερνώντες αυτόν τον τόπο.
Τα πραγματικά καλά νέα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Τα πραγματικά καλά νέα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Εντάξει αφού υπάρχει και η δυνατότητα αγροτικής απασχόλησης καλά είναι. Απλά είναι προσωρινό. Εάν έχεις δυνατότητα ανανέωσης είναι το ιδανικό.BigChiefWahoo έγραψε: ↑01 Σεπ 2021, 19:40Το γράφω στο αρχικό ποστ,μέχρι μέσα Ιανουαρίου θα είμαι φουλ απασχολημένος σε αγροτικές εργασίες.
Για το μετά,βλέπουμε.Εδώ δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει αύριο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- BigChiefWahoo
Θα πρέπει είτε να εμβολιαστώ,είτε να κάνω 150 ράπιντ την εβδομάδα (με τους τρελλούς που μπλέξαμε) και αυτό δεν με συγκινεί ιδιαίτερα.
Ρε τύπε, η τύπισσα μόνον με τον Μαργαρίτη δεν πήγε.
Ή μήπως...;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- BigChiefWahoo
Εφόσον δεν θες να εμβολιαστείς και έχεις την δυνατότητα του ραπιντ, θα είσαι καλυμμένος με αυτό. Δύσκολες εποχές και ανεργία δυστυχώς.BigChiefWahoo έγραψε: ↑01 Σεπ 2021, 19:46Θα πρέπει είτε να εμβολιαστώ,είτε να κάνω 150 ράπιντ την εβδομάδα (με τους τρελλούς που μπλέξαμε) και αυτό δεν με συγκινεί ιδιαίτερα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- BigChiefWahoo
Κάπως έτσι.Το μη χείρον, βέλτιστον.
BigChiefWahoo έγραψε: ↑01 Σεπ 2021, 19:04Ο ορισμός της γκρούπι είναι.
Το Love Street γι' αυτήν γράφτηκε.
Στην ταινία την ενσάρκωσε το παρτσακλό η Μεγκ Ράιαν

Τα πράγματα είναι δύσκολα ένεκα Κόβιντ. Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Σημαντικό επίσης να υπάρχει δουλειά, για να τσουλάει η οικογένεια και να καλύπτονται οι υποχρεώσεις.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- BigChiefWahoo
Σύφιλη, βλεννόρροια, χλαμύδα, κονδυλώματα και άλλα τέτοια.
Και άλλες είναι τάνες, αλλά δεν γράφουν βιβλίο με τα κατορθώματά τους..BigChiefWahoo έγραψε: ↑01 Σεπ 2021, 19:50Λες ;;
Το βιβλίο της θεωρείται κλασσικό στο είδος του και ανυπομονώ να το διαβάσω.
- BigChiefWahoo