JRE FREAK BITCHES
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: JRE FREAK BITCHES
Τρολαρει;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δηλαδη το λεει στ αληθεια οτι τα πηρε ολα αυτα μονος του;Τα μονοκλωνικα που τα φυλαγε;Στο ψυγειο;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δηλαδη πηρε τηλεφωνο το ντοκτορα και αυτος επιασε ενα πακετο μονοκλωνικα μισο κιλο ιβερμεκτινη και κατι αλλα ψιλα και τον ισιωσε.Ε ρε πουστη τι τραβαμε.Δηλωνει ανεμβολιαστος αυτος η χεστηκε ακομα και μπολιασμενος;
μονοκλωνικα χρησιμοποιουνται παντου. και ιβρμεκτινη.
εσυ φανταζεσαι παραφαρμακευτικες οργανωσεις να συναντιουνται με ασθενεις κατω απο γεφυρες?
μη βλεπεις μονο σκαι.
δεν ξερω για το εμβολιο, νομιζω οχι
εσυ φανταζεσαι παραφαρμακευτικες οργανωσεις να συναντιουνται με ασθενεις κατω απο γεφυρες?

μη βλεπεις μονο σκαι.

δεν ξερω για το εμβολιο, νομιζω οχι
Την ρεμντεσιβιρη γιατι την αφησε παραπομενεμενη;
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Όταν λεει "WE threw the kitchen sink at it" ποιούς εννοεί; Γιατροί του τα γράψανε όλα αυτά τα φάρμακα ή μόνος του;
Της παναγιάς τα μάτια πήρε, ανοσοκατασταλτικά, αντιβίωση, αντιπαρασιτικά, βιταμίνες ενδοφλέβια, NAD+ ενδοφλέβια, κάτι άλλα που δεν τα'χω ξανακούσει. Όλα αυτά μαζί του είπε κανάς γιατρός ότι οκ, ή θα κάψει καμμιά φλάτζα;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
δε νομίζω να το έχει βαρέσει. πάντως αθλητής είναι, δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να βρει αυτό που ψάχνει
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Dwarven Blacksmith
Λμαο, δις γκάι.
Αν το αλογοφάρμακο είναι καλό για κάποιον, είναι γι αυτόν, το be fair.
Αν το αλογοφάρμακο είναι καλό για κάποιον, είναι γι αυτόν, το be fair.

Αυτος δεν ειναι που εχει καπνισει οτι φυτο καιγεται;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑02 Σεπ 2021, 08:57δε νομίζω να το έχει βαρέσει. πάντως αθλητής είναι, δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να βρει αυτό που ψάχνει
Tον κόβεις για πούστη τον Τζο? Δε νομίζω μπρο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

(τη μπέρδεψα με τη χλωροκίνη)
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ναιGoBack έγραψε: ↑02 Σεπ 2021, 18:46Αυτος δεν ειναι που εχει καπνισει οτι φυτο καιγεται;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑02 Σεπ 2021, 08:57δε νομίζω να το έχει βαρέσει. πάντως αθλητής είναι, δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να βρει αυτό που ψάχνει
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό