Ανοίξαμε εδώ! Μαζευτείτε, ενημερώστε τους φίλους σας!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Cecily Anne
Re: Ανοίξαμε εδώ! Μαζευτείτε, ενημερώστε τους φίλους σας!
Τι εννοεις ότι δεν φαίνεται;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ο Αρίστος το έχει μάθει ή να βάλουμε πληρωμένο bannerάκι στο tribune;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Otto Weininger
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 17:56και ειμαι σιγουρος οτι εχει συζητηθει και το αγαπημενο τους μετρο προστασιας η προεγκριση ολων των δημοσιευσεων.
Τι εννοείς έχει συζητηθεί ; Το έκαναν ήδη. Τουλάχιστον στα νέα μέλη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
πρόλαβα και έστειλα πριν μπαναριστώ, όπως και στον psi. Ελπίζω να πήγαν.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Otto Weininger έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 18:02ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 17:56και ειμαι σιγουρος οτι εχει συζητηθει και το αγαπημενο τους μετρο προστασιας η προεγκριση ολων των δημοσιευσεων.
Τι εννοείς έχει συζητηθεί ; Το έκαναν ήδη. Τουλάχιστον στα νέα μέλη.

Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ερωτηματικο η σταση του χελωνου
Θα μεινει το forums;
Θα ερθει εδω;
Πονταρω στο πρωτο
Θα μεινει το forums;
Θα ερθει εδω;
Πονταρω στο πρωτο
Αρίστος for Tsirpas
Θα είναι πιο καθαρά τα πράγματα. Πολύ καλά έκαναν και έστειλαν σχεδόν τους μισούς. Μπορεί άδικα να πήρε η μπάλα και κάποιουςvatraxos έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 17:45Καμία αντίρρηση αλλά όπως έγραψε και ο Ερμής, με τη συμπεριφορά τους δε θα αφήσουν κανένα εκεί μέσα. Σε τι θα τους ωφελήσει;Custom_F έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 17:37Ο,τι και να εκαναν, ο,τι και αν κανουν, το οτι υπαρχουν, βοηθησε στο να μη χαθουμε εμεις. Κρατηστε αυτο και δεχθειτε οτι τα υπολοιπα ειναι ισως απο πικρια. Τους χρησιμοποιησαμε. Καναμε τη δουλεια μας. Κανουν τη δικη τους. Επρεπε να το περιμενουν και ισως το περιμεναν, απλως οχι τοσο γρηγορα. Ας κοιταξουμε το εδω και ολους θα τους βρουμε και θα γυρισουν... σπιτι!
αλλά κάποιοι άλλοι προφανώς ήταν γνωστοί κι εσείς όχι μόνο τους δείχνατε ανοχή αλλά τους προωθούσατε κιόλας. Όλοι το λένε πόσο αποτυχημένο ήταν αυτό που κάνατε.
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Αν υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης και διαγραφής των πμ, δε νομίζω.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 18:03πρόλαβα και έστειλα πριν μπαναριστώ, όπως και στον psi. Ελπίζω να πήγαν.

Δεν μου είναι αδιάφορη η κόντρα, μου είναι εμετική και βλακώδεις. Για αυτό και προς το παρόν δεν ποστάρω τίποτα. Μέχρι να σταματήσουν τα παιδιαρίσματα. Δεν θα βάζω εγώ την καλή μου διάθεση σε σελίδες ανηλίκων. Ένθεν κι ένθεν.Cavaliere μαλλον κολλησες καποια ασθενεια απο εκει αλλιως δεν μπορω να εξηγησω το σχολιο σου
Αν δεν σε ενδιαφερει η κοντρα μεταξυ των δυο μαγαζιων μην μπαινεις στο νημα μπες σε αυτα που σε ενδιαφερουν.
Ordem e Progresso.
Εμένα δεν μ' ενδιαφέρει η κόντρα των δύο μαγαζιών αλλά μπαίνω στο νήμα. Υπάρχει πρόβλημα;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 17:56Σε λιγο ο Διαδοχος θα μπαναρει τον Θεοτροπο,τα κλειδωμενα νηματα θα ειναι περισσοτερα απο τα ακλειδωτα τα pm καταργηθηκαν και ειμαι σιγουρος οτι εχει συζητηθει και το αγαπημενο τους μετρο προστασιας η προεγκριση ολων των δημοσιευσεων.
Cavaliere μαλλον κολλησες καποια ασθενεια απο εκει αλλιως δεν μπορω να εξηγησω το σχολιο σου
Αν δεν σε ενδιαφερει η κοντρα μεταξυ των δυο μαγαζιων μην μπαινεις στο νημα μπες σε αυτα που σε ενδιαφερουν.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
εσυ ας πουμε που εισαι και στα 2(οπως κι εγω αλλά δεν συμμετέχω σε θεματα αντιπαραθεσης)Γύπας έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 18:05Θα είναι πιο καθαρά τα πράγματα. Πολύ καλά έκαναν και έστειλαν σχεδόν τους μισούς. Μπορεί άδικα να πήρε η μπάλα και κάποιουςvatraxos έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 17:45Καμία αντίρρηση αλλά όπως έγραψε και ο Ερμής, με τη συμπεριφορά τους δε θα αφήσουν κανένα εκεί μέσα. Σε τι θα τους ωφελήσει;Custom_F έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 17:37Ο,τι και να εκαναν, ο,τι και αν κανουν, το οτι υπαρχουν, βοηθησε στο να μη χαθουμε εμεις. Κρατηστε αυτο και δεχθειτε οτι τα υπολοιπα ειναι ισως απο πικρια. Τους χρησιμοποιησαμε. Καναμε τη δουλεια μας. Κανουν τη δικη τους. Επρεπε να το περιμενουν και ισως το περιμεναν, απλως οχι τοσο γρηγορα. Ας κοιταξουμε το εδω και ολους θα τους βρουμε και θα γυρισουν... σπιτι!
αλλά κάποιοι άλλοι προφανώς ήταν γνωστοί κι εσείς όχι μόνο τους δείχνατε ανοχή αλλά τους προωθούσατε κιόλας. Όλοι το λένε πόσο αποτυχημένο ήταν αυτό που κάνατε.
θα κανεις τον ρουφιανο;;
επίσης για ποιο λόγο γραφτηκες εδω;;
αφου και τέτοιοι γραφτηκαν ή θα γραφτούν κι εδω;;αλλά κάποιοι άλλοι προφανώς ήταν γνωστοί κι εσείς όχι μόνο τους δείχνατε ανοχή αλλά τους προωθούσατε κιόλας. Όλοι το λένε πόσο αποτυχημένο ήταν αυτό που κάνατε.
(καλα εκανες και γραφτηκες για μενα προς Θεου αλλα μη λες χαζα τωρα για τις αποπομπές)
(✿ ♥‿♥)
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
δε το βλέπω..
λεει ''αβαταρ μέλους Σεσίλ''
(✿ ♥‿♥)
- Otto Weininger
γω το βλέπω.
- Cecily Anne
Κι εμένα κανονικά εμφανίζεται.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- nik_killthemall
για ποιο απολα ?κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 18:01πλάκα κανεις ε;;;;nik_killthemall έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 18:00νήμα τώρα : "κι εγώ υπερασπιστηκα τον ταλ" ...
ΥΓ : ο ταλ ποιος είναι ?
(οπως λέει κι ο ιμαμης "σελίδες ανηλίκων" η όλη ιστορία)
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καθυστερινη: μαζευτειτε γιατι οδηγουμαστε σε χρεωκοπια
από Eθνικοκοινωνιστης » 20 Ιουν 2023, 01:07 » σε Οικονομία - 4 Απαντήσεις
- 718 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από killzone
20 Ιουν 2023, 19:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για μαζευτείτε αι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψωλούλα'' του άλλου;
από Ζενίθεδρος » 20 Νοέμ 2024, 20:34 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 40 Απαντήσεις
- 1457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
21 Νοέμ 2024, 12:14
-
-
- 155 Απαντήσεις
- 3539 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
27 Νοέμ 2024, 09:40
-