Γυναίκα γίνεται ζόμπι, αλλά καλό ζόμπι, δουλεύει σε νεκροτομείο, τρώει μυαλά δολοφονημένων, και από τις αναμνήσεις τους βρίσκει τους δολοφόνους.

ΟΚ η υπόθεση είναι μαλακία, αλλά μπορεί να έχει πλάκα είπα. Δεν είχε

Γυναίκα γίνεται ζόμπι, αλλά καλό ζόμπι, δουλεύει σε νεκροτομείο, τρώει μυαλά δολοφονημένων, και από τις αναμνήσεις τους βρίσκει τους δολοφόνους.
Εδώ είμαστε.
ΩΡΕΠΣΤ! ΦΑΚ ΝΟ!!!enterprise-psi έγραψε: ↑23 Αύγ 2018, 12:49Γυναίκα γίνεται ζόμπι, αλλά καλό ζόμπι, δουλεύει σε νεκροτομείο, τρώει μυαλά δολοφονημένων, και από τις αναμνήσεις τους βρίσκει τους δολοφόνους.
σε κάθε επεισόδιο έχει ένα montage με μαγείρεμα μυαλών σε διάφορες συνταγέςshrike έγραψε: ↑23 Αύγ 2018, 12:54ΩΡΕΠΣΤ! ΦΑΚ ΝΟ!!!enterprise-psi έγραψε: ↑23 Αύγ 2018, 12:49Γυναίκα γίνεται ζόμπι, αλλά καλό ζόμπι, δουλεύει σε νεκροτομείο, τρώει μυαλά δολοφονημένων, και από τις αναμνήσεις τους βρίσκει τους δολοφόνους.
Δηλαδή, όχι απλά ζομπο-σειρά, αλλά κατακαμμένη ζομπο-σειρά.
Και εγω γουστάρω τρελλά την Kristen Bell η οποία εκτός απο πολύ όμορφη ειναι και πολή καλή ηθοποιός.
2,5 επεισόδια άντεξα.
Ναι, όσο και η πρώτη.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑22 Αύγ 2018, 10:37νομιζα οτι δεν εχει βγει καν ο δευτερος.
Καλος ο δευτερος κυκλος;
Ωραια
Χθες ξεκινησα το sacred games,καλο φαινεται.
Θενκς για το τιπ Εσθήρ!! Εγώ έχω ακούσει και για ένα Game of Thrones που είναι επίσης λέει πολύ δυνατή σειρά.Εσθήρ έγραψε: ↑25 Αύγ 2018, 02:12Λοιπον,θα βαλει....η ΕΡΤ το true Detective !Παιδια ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!
Βεβαια ολο το διαφημιζει και ακομα δεν το βλεπω,αλλα προφανως θα το βαλει.
Το εχω δει.εχει και 2η σαιζον,την οποια δενεχω δει ακομα,αλλα αυτη η πρωτη που βαζει η ερτ...ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Αστυνομικο/θριλερ...ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ.
Φοβερη σκηνοθεσια..,φωτογραφια..ερμηνιες,αγωνια φοβερη.,ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ!!!!!!!!τα παντα ολα.Σας το συνιστω ανεπιφυλακτα.Το αναμενουμε!
https://www.hbo.com/true-detective