Καλά θα έκανε ρε όπως καλά έκανε και αυτό το παλικάρι και μίλαγε για κωλάρες και κόκες. Αυτοί είχαν το σθένος και τα γράψανε
Καλά δεν κάνουν εκείνοι που σε άλλες φάσεις αν έπιαναν το παιδί τους να ακούει για τσιμπούκια και κόκες
στην καλύτερη θα του έλεγαν "τι είναι αυτές οι μαλακίες που ακούς παιδάκι μου" και τώρα κλαίνε για το
"ίνδαλμα της νεολαίας" που μας άφησε νωρίς
Αγαπημένο τραγούδι:
Είναι μουνάρα και βίζιτα
Θέλει Visa,θέλει MasterCard
Δε μοιράζουμε ποτέ τα μυστικά
Και δε συζητάμε τα προσωπικά
Τρία δαχτυλίδια σ' ένα δάχτυλο
Και στους μπάτσους μόνο κωλοδάχτυλο
Δε γουστάρει ούτε τριαντάφυλλο
Θέλει πούτσα μόνο στο πεντάστερο
Γιατί ψέματα έλεγε ; Οι μισές από τις κοπέλες που πήγαιναν στα μαγαζιά που τραγουδούσε θα έπαιρναν πίπες για να τις πάει για ψώνια με μία Visa ... Και οι άλλες μισές μπορεί να μην θέλουν Visa αλλά τρελαίνονται για πούτσα . Μερικές ανήκουν και στις δύο κατηγορίες . Δηλαδή τι να έλεγε ,
'' είναι γλυκούλα γουστάρει ρομαντισμό τα αστέρια να κοιτάμε από το κότερο '' ;
Τι δουλειά έχεις εσύ με τα μαθηματικά; προς το παρόν Έχεις να βρεις τα χρονικά διαστήματα ανάμεσα στην διαδικασία συσκεύασης δυο μπαρών.
Στο σύνολο τους είναι εξήντα και το ο συνολικός χρόνος για όλες είναι τα 100 χρόνια. Άντε για να πας παρακάτω. Έλα τι κάθεσαι;
Εν το μεταξυ πριν κανα εξάμηνο ειχε περασει 4-5 κόκκινα φαναρια οταν τον καταδίωκε η αστυνομία.
Το οτι ειχε ακομα το δίπλωμα και οδηγουσε του κόστισε τη ζωη.
Δεν είχε περάσει φανάρια οπότε του επιβλήθηκαν πρόστιμα και πήγε σπίτι του . Αν το είχε όντως δεν υπήρχε περίπτωση να είχε δίπλωμα εκτός αν μεσολάβησε το αφεντικό ( Πάρις ) .
Καλά θα έκανε ρε όπως καλά έκανε και αυτό το παλικάρι και μίλαγε για κωλάρες και κόκες. Αυτοί είχαν το σθένος και τα γράψανε
Καλά δεν κάνουν εκείνοι που σε άλλες φάσεις αν έπιαναν το παιδί τους να ακούει για τσιμπούκια και κόκες
στην καλύτερη θα του έλεγαν "τι είναι αυτές οι μαλακίες που ακούς παιδάκι μου" και τώρα κλαίνε για το
"ίνδαλμα της νεολαίας" που μας άφησε νωρίς
Γιατί δεν κάνουν καλά; Επειδή θα λέγανε αυτό το πράγμα στο παιδί τους; Ή επειδή τώρα κλαίνε για το ίνδαλμα της νεολαίας που τώρα χάθηκε;
η και τα δυο μαζί; θα έπρεπε το ένα από τα δύο με υποχρεωτικό αποκλεισμό του άλλου; Διευκρίνισέ το λίγο.
Γιατί ψέματα έλεγε ; Οι μισές από τις κοπέλες που πήγαιναν στα μαγαζιά που τραγουδούσε θα έπαιρναν πίπες για να τις πάει για ψώνια με μία Visa Δηλαδή τι να έλεγε ,
Αγαπημένο τραγούδι:
Είναι μουνάρα και βίζιτα
Θέλει Visa,θέλει MasterCard
Δε μοιράζουμε ποτέ τα μυστικά
Και δε συζητάμε τα προσωπικά
Τρία δαχτυλίδια σ' ένα δάχτυλο
Και στους μπάτσους μόνο κωλοδάχτυλο
Δε γουστάρει ούτε τριαντάφυλλο
Θέλει πούτσα μόνο στο πεντάστερο
Γιατί ψέματα έλεγε ; Οι μισές από τις κοπέλες που πήγαιναν στα μαγαζιά που τραγουδούσε θα έπαιρναν πίπες για να τις πάει για ψώνια με μία Visa ... Και οι άλλες μισές μπορεί να μην θέλουν Visa αλλά τρελαίνονται για πούτσα . Μερικές ανήκουν και στις δύο κατηγορίες . Δηλαδή τι να έλεγε ,
αυτες ειναι οι ελληνιολες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αυτούς τους στίχους άκουσαν ο Πέτσας και η Βοζεμπεργκ για να κατατάξουν τον Mad clip στο πάνθεον της ιστορίας.
"Πηδιόμαστε όλη την ώρα
Και πέφτουμε σε κώμα
Ξυπνάμε, ξανά πηδιόμαστε
Φεύγουν, καλούν τα φράγκα
Έβγαλα ρε 10k ρε πούστη σε μια βδομάδα, που σαι ρε παλιό πούστη
Τα pussy με συζητάνε
Το ξέρω δε με γουστάρουν
Αλλά δε μ'ακουμπάνε"
"Θέλω κότερα, ελικόπτερα, θέλω οικόπεδα
Σέρβιρα, σπρώχνω έμπειρα, κινούμε έξυπνα
Έξοδα, καθαρίζω έξοδα
Mix-άρω τη κόκα με τη σόδα βγάζω έσοδα
με γουστάρουν τα μουνάκια φορτώνω τα ξέκωλα, ξέκωλα"
"Έχω μέσα στο αμάξι δύο, σπίτι μου είναι σαν οπλοπωλείο
Άμα μου την κάνεις δεν γλυτώνεις, με το κεφάλι μεσ' το ενυδρείο
Πουτάνες θέλουν να με παντρευτούνε, τρώνε μπάτσες άμα δεν ακούνε
Μπάτσοι ψάχνουν αλλά δεν θα με βρούνε"
Ρε σεις, είστε σίγουροι ότι αυτός που διαχειρίζεται τον λογαριασμό του Πέτσα στο twitter δεν είναι απλήρωτος μερικούς μήνες και αποφάσισε να τον κάνει ρόμπα;
Η άλλη παραλλαγή είναι να του είπε ο Πέτσας "πέθανε σήμερα ένας σπουδαίος μουσικός, γράψε κάτι" και ο ΔΑΠίτης τον μόνο που ήξερε ήταν ο Mad Clip. Αυτόν ήξερε, γι αυτόν έγραψε
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.