Νομίζω αυτό εννοείstergiosbik έγραψε: ↑03 Σεπ 2021, 12:23Λες γι αυτο που πιπωνει την μια και ταυτοχρονα δινει γλωσσοφιλα στην αλλη;
Συνεληφθη ο Σεμέδο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Ελεύθερος ο Σεμεδο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ευτυχως που δεν εισαι δικαστης.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
οχι. ουτε θελω. κανε χοντρικη περιγραφη, ισχυει οτι παιρνει πιπα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Δεν την είχε παντρευτεί τελικά την μικρή ο Λουκανίδης;wooded glade έγραψε: ↑03 Σεπ 2021, 12:18Εγώ πάντως είχα ένα φίλο ο οποίος μου έλεγε για τον Θανάση τον Λουκανίδη, τον αδερφό του Τάκη.
Αυτός δεν νομίζω να είχε πάει μέσα αλλά δεν είχε αφήσει μ**ν* για μ**ν* αγ*μ*τ*.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- wooded glade
Τη δεύτερη μικρή.Leporello έγραψε: ↑03 Σεπ 2021, 13:59Δεν την είχε παντρευτεί τελικά την μικρή ο Λουκανίδης;wooded glade έγραψε: ↑03 Σεπ 2021, 12:18Εγώ πάντως είχα ένα φίλο ο οποίος μου έλεγε για τον Θανάση τον Λουκανίδη, τον αδερφό του Τάκη.
Αυτός δεν νομίζω να είχε πάει μέσα αλλά δεν είχε αφήσει μ**ν* για μ**ν* αγ*μ*τ*.
Αλλά τη χώρισε. Μετά παντρεύτηκε κανονικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
slutshame much?
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
οχι αν δεν το έπαιζε μι του
εχει δικαίωμα σαν γυναικα να εκμεταλλευτει και αυτο το στυλ
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Otto Weininger
με ποια ομάδα βρε κακομοίρη;lafkiotis έγραψε: ↑03 Σεπ 2021, 10:45Παιζει να εισαι εσυ, ο Αριστος και ο Πρετεντερης οι μοναδικοι που πιστευετε οτι τα "πρωταθληματα" της εγκληματικης οργανωσης ειναι με την αξια τους.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Σεπ 2021, 10:40Επειδή ο Ολυμπιακός σου έχει κάνει την σουφρα σαν κρατήρα ηφαιστείου, δε σημαίνει πως όλα γυρίζουν γύρω από εκεί.lafkiotis έγραψε: ↑03 Σεπ 2021, 10:36
Ομολόγησε δηλαδη οτι εκανε σεξ με ανηλικο και η δικαιολογια του ηταν "μου ειπε οτι ηταν μεγαλυτερη"??
Προκειται δηλαδη για λεβεντομαλακα τεραστιων διαστασεων. Αυριο θα παω και εγω να ληστεψω καμια τραπεζα με τη δικαιολογια "Μου ειπανε οτι εχουν πολλα χρηματα και δε θα χρειαζόντουσαν αυτα που τους πηρα".
Μεσα για καμια 10ετια λεμε, αλλιως κωπηλατης στο Νοορ2
Φουκαρακο, χωρις ΠΑΣΟΚ/ΝΔ, μεχρι 5ος. Τα υπολοιπα ειναι για παιδακια που γεννηθηκαν ιδια χρονια με την Καραμελιτσα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Τάραξε τους στη νομιμότητα τώρα Ρούμπεν. Έναν έναν.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- Eθνικοκοινωνιστης
λες ο κυριος μαρινακης?

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Βασικά ποιόν ενδιαφέρει βρε κακομοίρηδες το βιντεάκι με τις πράξεις; Οι μεν καυλώνετε με την ιδέα, οι δε, γαυγίζετε σαν μαύρα σκυλιά που σας θίξανε την ομάδα.
Για το πότε βρήκατε το ίνστα της τύπισσας, για το πότε ανταλλάξατε πμ, για το πότε βγάλατε φιρμάνια πριν την ανακρίτρια.
Το μόνο που σας νοιάζει είναι να δείτε τσιμπούκωμα και παρτούζες. Όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν στην σφαίρα της άπλετης μαλακίας. Μεγάλοι άνθρωποι με μυαλό πεντάχρονου. Ο οπαδισμός δε, στον κολοφώνα της δόξας του.
Για το πότε βρήκατε το ίνστα της τύπισσας, για το πότε ανταλλάξατε πμ, για το πότε βγάλατε φιρμάνια πριν την ανακρίτρια.
Το μόνο που σας νοιάζει είναι να δείτε τσιμπούκωμα και παρτούζες. Όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν στην σφαίρα της άπλετης μαλακίας. Μεγάλοι άνθρωποι με μυαλό πεντάχρονου. Ο οπαδισμός δε, στον κολοφώνα της δόξας του.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Eθνικοκοινωνιστης
Πασιφάη έγραψε: ↑03 Σεπ 2021, 15:23Βασικά ποιόν ενδιαφέρει βρε κακομοίρηδες το βιντεάκι με τις πράξεις; Οι μεν καυλώνετε με την ιδέα, οι δε, γαυγίζετε σαν μαύρα σκυλιά που σας θίξανε την ομάδα.
επαναληψις μητηρ πασης μαθησεως

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Πάλι παπαριες ανεβάζει ο γκουντυςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑03 Σεπ 2021, 14:17slutshame much?
Δεν είναι αυτές
Αυτές του βίντεο είναι, μπροστά που τσιμπουκωνει η 16χρονη και πισω η 17χρονη με τα πιασιματακια που χαμουρευεται με τον σεμεδο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη ο Ντόναλντ Τραμπ
από Μαδουραίος » 13 Ιουν 2023, 21:31 » σε Διεθνής πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 2473 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Ιουν 2023, 21:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη γνωστός τράπερ
από Eθνικοκοινωνιστης » 04 Δεκ 2023, 14:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
04 Δεκ 2023, 17:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη ο πατέρας των «παλαιοχριστιανών»
από tanipteros » 18 Φεβ 2024, 16:26 » σε Θρησκειολογία - 83 Απαντήσεις
- 3999 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia