Συνεληφθη ο Σεμέδο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Ελεύθερος ο Σεμεδο
αλβανιδες? 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 03 Σεπ 2021, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Στο transfermarkt ακόμα 8M τον έχει.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
-
Και βέβαια να ξανά-αναφερουμε μια μικρή τόσο δα λεπτομέρια ...
Ο επίσημος δικηγόρος ΟΛΩΝ των επιχειρήσεων του Μαρινάκη (aka Εl Gordo - Fataul), ο Κούγιας , αυτο-προτάθηκε εντελώς τυχαία στην μάνα της 17χρονης .
Ο Κούγιας αντίδικος στον Σεμεδο του Μαρινάκη !!!
Όλα τυχαία !!!!
Ο επίσημος δικηγόρος ΟΛΩΝ των επιχειρήσεων του Μαρινάκη (aka Εl Gordo - Fataul), ο Κούγιας , αυτο-προτάθηκε εντελώς τυχαία στην μάνα της 17χρονης .

Όλα τυχαία !!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Keyser Soze την 03 Σεπ 2021, 16:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν ειναι το αυθεντικο 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- EKPLIKTIKOS
Τυχαίο φίλε. Δεν καταλαβαίνω γιατί μαnoorιαζεις με τον εθνικό μας δικηγόροKeyser Soze έγραψε: ↑03 Σεπ 2021, 16:21Και βέβαια να ξανά-αναφερουμε μια μικρή τόσο δα λεπτομέρια ...
Όλα τυχαία !!!!
κανείς δεν πήγε μέσα, απλώς κάποιοι έκαναν μια νύχτα σε κρατητήριοwooded glade έγραψε: ↑03 Σεπ 2021, 04:22Ξέρετε ότι για τέτοια υπόθεση έχουν πάει μέσα οι: Νεοτάκης Λουκανίδης (x2), Γιώργος Σιδέρης, Σπύρος Πομώνης, Τάκης Καραγκιοζόπουλος ;
και ο Λουκανίδης είχε μπλέξει ΜΙΑ φορά (με τη θυγατέρα της Καλής Καλό), την άλλη που λες τον μπερδεύεις με τον μεγαλύτερο αδερφό του Θανάση (τότε παίκτη του γαύρου)
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Eθνικοκοινωνιστης
τι υπονοεις τυπε?Keyser Soze έγραψε: ↑03 Σεπ 2021, 16:21Και βέβαια να ξανά-αναφερουμε μια μικρή τόσο δα λεπτομέρια ...
Όλα τυχαία !!!!

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
έχουν γνώση οι φύλακες
(το άλλο με το πολ ντάνσινγκ το έχεις;)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
δηλαδή τι; θα βγάλει γκόμενα;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑03 Σεπ 2021, 08:00Εγώ δε νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα από αυτή την ιστορία. Το αντίθετο μάλλον
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Υδράργυρος
Δεν ειναι σωματα εφηβων κοριτσιων αυτα. Ειναι ωριμων γυναικων που πλακωνονται στα γυμναστηρια
και ταυτόχρονα οδηγάει και τραβάει και βίντεο;stergiosbik έγραψε: ↑03 Σεπ 2021, 12:23Λες γι αυτο που πιπωνει την μια και ταυτοχρονα δινει γλωσσοφιλα στην αλλη;

Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Για κατηγορία κακουργήματος και τη δική του οικονομική κατάσταση, τα 10 χιλιάρικα είναι απολύτως ευτελές ποσό, σχεδόν συμβολικό. Ειδικώς σε μία περίοδο, που τα μιτού τσιτάτα είναι μαστ, το να αφεθεί χωρίς περιοριστικούς όρους ένας τύπος με ποινικό μητρώο όπως αυτό του κατηγορούμενου, σημαίνει ότι όντως υπάρχουν στοιχεία που καταρρίπτουν ή αποδυναμώνουν τελείως την καταγγελία.lafkiotis έγραψε: ↑03 Σεπ 2021, 11:05Υπαρχει η ανακριτρια για τον ποινικο κωδικα. Και η αποφαση της ειναι προσωρινα ελευθερος με 10χιλιαρικα μεχρι να ολοκληρωθει η διαδικασια. Οποτε ουτε αθωος ειναι και σιγουρα υπαρχουν πραγματα που δεν εχουν βγει στη φορα. Να σου πω την αληθεια, δεν θα μου εκανε και εκπληξη να μην ειναι και μικροτερη απο 16. Αλλα ας μη προτρεχουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Σεπ 2021, 10:50Ομολόγησε ότι έκανε σεξ με ανήλικο 17 και όχι 15 χρόνων.lafkiotis έγραψε: ↑03 Σεπ 2021, 10:45
Ομολόγησε δηλαδη οτι εκανε σεξ με ανηλικο και η δικαιολογια του ηταν "μου ειπε οτι ηταν μεγαλυτερη"??
Προκειται δηλαδη για λεβεντομαλακα τεραστιων διαστασεων. Αυριο θα παω και εγω να ληστεψω καμια τραπεζα με τη δικαιολογια "Μου ειπανε οτι εχουν πολλα χρηματα και δε θα χρειαζόντουσαν αυτα που τους πηρα".
Μεσα για καμια 10ετια λεμε, αλλιως κωπηλατης στο Νοορ2
Καλό είναι να ρίχνεις κάποια ματιά στον ποινικό κώδικα πριν ρίξεις στους καρχαρίες τους παραβάτες.
Εγω προσωπικα εχω ηδη πεισθει για την ενοχη του. Επεσε στην παγιδα του "επενδυτη". Το φωναζαμε εδω μεσα μετα το τελος του αγωνα οπου εβαλε το αυτογκολ.
Οπότε, ναι ας μην προτρέχουμε. Το μέλλον θα δείξει.
Προς το παρόν βιώνουμε την απολύτως αρμονική συνύπαρξη των ευαισθητοποιημένων φεμινιστριών που μάχονται νυχθημερόν με την πατριαρχία και της τραπ κουλτούρας.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Στο γήπεδο σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής εννοώ. (Γκόμενες θα βγάλει όσες δουν το βίντεο)Tarkovsky έγραψε: ↑03 Σεπ 2021, 17:07δηλαδή τι; θα βγάλει γκόμενα;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑03 Σεπ 2021, 08:00Εγώ δε νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα από αυτή την ιστορία. Το αντίθετο μάλλον
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
όχι, τα βρήκαν με μια μικρή αποζημίωση που πλήρωσε ο βιομήχανος υποδημάτων Καλογήρου, συνέταιρος του ΤάκηLeporello έγραψε: ↑03 Σεπ 2021, 13:59Δεν την είχε παντρευτεί τελικά την μικρή ο Λουκανίδης;wooded glade έγραψε: ↑03 Σεπ 2021, 12:18Εγώ πάντως είχα ένα φίλο ο οποίος μου έλεγε για τον Θανάση τον Λουκανίδη, τον αδερφό του Τάκη.
Αυτός δεν νομίζω να είχε πάει μέσα αλλά δεν είχε αφήσει μ**ν* για μ**ν* αγ*μ*τ*.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Ωχ,την εβαψες τωρα!
Εδω με περασε γενεες δεκατεσσερις και με ειπε και παιδοφιλο χωρις καν να εχω δει το βιντεο ο Βαντονος,σκεψου,τι εχει να σου σουρει εσενα που το ειδες!
3,2,1...
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη ο Ντόναλντ Τραμπ
από Μαδουραίος » 13 Ιουν 2023, 21:31 » σε Διεθνής πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 2473 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Ιουν 2023, 21:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη γνωστός τράπερ
από Eθνικοκοινωνιστης » 04 Δεκ 2023, 14:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
04 Δεκ 2023, 17:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη ο πατέρας των «παλαιοχριστιανών»
από tanipteros » 18 Φεβ 2024, 16:26 » σε Θρησκειολογία - 83 Απαντήσεις
- 4000 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia