Συνεληφθη ο Σεμέδο

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: Ελεύθερος ο Σεμεδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 03 Σεπ 2021, 21:36

jason0 έγραψε:
03 Σεπ 2021, 21:33
Ε ναι αφου θέλει το 15χρονο να πηδηχθει με τον 50χρονο αντί για τον 16χρονο, 17 χρονο κτλ γιατί να χει αυτός ευθυνη
Αν και το χεις παρει λάθος, δεν ειναι ηλικιακή η συγκεκριμένη περίπτωση
Αυτό που είπε ο Λόρδος είναι, δημοσιότητα πηρα πιπα απ τον τάδε, επαγγελματικά την κοιτουσε την κάμερα
Τα ακακα 16χρονα που λέει η ναιδα
ακριβώς. Πήγαν να το παίξουν ιστορίες, "κοιτάτε είμαι ακομπλεξάριστη και ώριμη και πηδιέμαι και με μαύρους ποδοσφαιριστές, εσείς παίξτε με τις κούκλες σας, δώστε μου like". Θα το πήρε χαμπάρι η μανά καμίας ή θα της το σφύριξε κανένας ότι η κόρη σου χαμουρεύονταν με αράπηδες και η μικρή για α μην την πουνε πουτάνα το έπαιξε θύμα.
Θύμα ήταν αλλά του μυαλού που κουβαλάει. δεν είναι πολύ διαφορετικό το σκεπτικό από το μπαίνω σε μια συμμορία για μαγκιά, ή παίρνω XTC για να μην είμαι φλώρος ή παίρνω το αμάξι του μπαμπα κρυφά και κάνω μαλακίες στο δρόμο. Γενικά σε αυτές τις ηλικίες η μαλακία πάει σύννεφο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 03 Σεπ 2021, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 » 03 Σεπ 2021, 21:38

Lord Brum έγραψε:
03 Σεπ 2021, 21:36
jason0 έγραψε:
Ε ναι αφου θέλει το 15χρονο να πηδηχθει με τον 50χρονο αντί για τον 16χρονο, 17 χρονο κτλ γιατί να χει αυτός ευθυνη
Αυτό που είπε ο Λόρδος είναι, δημοσιότητα πηρα πιπα απ τον τάδε, επαγγελματικά την κοιτουσε την κάμερα
ακριβώς. Πήγαν να το παίξουν ιστορίες, "κοιτάτε είμαι ακομπλεξάριστη και ώριμη και πηδιέμαι και με μαύρους ποδοσφαιριστές, εσείς παίξτε με τις κούκλες σας, δώστε μου like". Θα το πήρε χαμπάρι η μανά καμίας ή θα της το σφύριξε κανένας ότι η κόρη σου χαμουρεύονταν με αράπηδες και η μικρή για α μην την πουνε πουτάνα το έπαιξε θύμα.
Θύμα ήταν αλλά του μυαλού που κουβαλάει
Αυτό ακριβώς

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 03 Σεπ 2021, 21:40

Lord Brum έγραψε:
03 Σεπ 2021, 21:30
Naida έγραψε:
03 Σεπ 2021, 21:26
Lord Brum έγραψε:
03 Σεπ 2021, 21:19

ο νόμος δεν λέει κάτι τέτοιο. Εγώ έχοντας κόρη πολύ θα ήθελα να ανέβαινε η ηλικία συναίνεσης, αλλά ο νόμος αναγνωρίζει σε ένα 15χρονο το δικαίωμα να πηδιέται με έναν 50αρη. Κάτι μου λέει ότι κάποιοι νομοθέτες είχαν και προσωπικούς λόγους να κατεβάσουν την ηλικία συναίνεσης
Στο 15χρονο αναγνωρίζει το δικαίωμα να πηδιεται με τον 50αρη. Γιατί αν ο νόμος δεν το αναγνώριζε θα διώκονταν το 15χρονο. Ο 50αρης πουθενά ευθύνη. Ευθύνη το 15χρονο αλλά ο 50αρης στον αφρό αφού να "έλα μωρέ να γαμησουμε εφηβα μουνακια μωρέ, αφού πουτανακια είναι και βάφονται και βγαίνουν και για ποτό"
Την ευθύνη προφανώς και την έχει ο εμπειρότερος άρα ο 50αρης. Έλα όμως που η μείωση της ηλικίας συναίνεσης πλασάρεται ως απελευθέρωση της σεξουαλικότητας των νέων. Δεν είπε ο συριζα π.χ. ότι θέλουμε να δώσουμε στους μπαρμπάδες το δικαίωμα να πηδάνε κοριτσάκια αλλά ότι εμπιστευόμαστε τους νέους και σε αντιστοιχία με το πνεύμα της εποχής τους θεωρούμε ώριμους να συνάπτουν σχέσεις κλπ....
Σαφώς να συναπτουν σχέσεις και να βγάζουν τα ματια τους οι νέοι. Μεταξύ τους. Αλλά από ότι βλέπεις και στο φόρουμ και εσύ ακόμα, δεν τις βλέπετε ως έφηβες. Τις βλέπεις ως πουτανακια. Όλα τα άλλα περί νόμου και όρια συναίνεσης είναι να χαμε να λέγαμε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 03 Σεπ 2021, 21:42

jason0 έγραψε:
Το 15χρονο θέλει πρέζα γιατί κάπου είδε ότι είναι πολύ γαμώ η φάση. Του δίνουμε μαζί με το γάλα και τα δημητριακά στο πρωινό του;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 03 Σεπ 2021, 21:43

Lord Brum έγραψε:
jason0 έγραψε:
Θύμα ήταν αλλά του μυαλού που κουβαλάει. δεν είναι πολύ διαφορετικό το σκεπτικό από το μπαίνω σε μια συμμορία για μαγκιά, ή παίρνω XTC για να μην είμαι φλώρος ή παίρνω το αμάξι του μπαμπα κρυφά και κάνω μαλακίες στο δρόμο. Γενικά σε αυτές τις ηλικίες η μαλακία πάει σύννεφο
ηθικοι αυτουργοι λοιπον οι τραπερς? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 » 03 Σεπ 2021, 21:45

10 χρόνια διαφορά έχει ο Σεμεδο με την 17χρονη
Όση ξέρω γω οι γονείς μου
Μήπως απλά χάσατε έναν ψηλό;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 03 Σεπ 2021, 21:52

Lord Brum έγραψε:
jason0 έγραψε:
Αυτά είναι 16χρονα και τα κάνουν όλα αυτά ακριβώς γιατί είναι 16.
Ο άλλος που ήταν 40;
jason0 έγραψε:
03 Σεπ 2021, 21:45
10 χρόνια διαφορά έχει ο Σεμεδο με την 17χρονη
Όσοι ξέρω γω οι γονείς μου
Μήπως απλά χάσατε έναν ψηλό;
Άλλο 57 με 47 και άλλο 27 με 17. Αν και όντως η διαφορά είναι σχετικά μικρή είναι θέμα το νεαρό του 17.
Μλκ μου πως μπορείτε να γουστάρετε σεξουαλικα άτομα που πάνε ακόμα σχολείο; πάνε σχολείο ρε φίλε ακόμα έχουν 1η ώρα αρχαία και μετά μαθηματικά και τα βλέπετε σεξουαλικα.
πω πω και είστε και πολλοί.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 » 03 Σεπ 2021, 21:59

Έχουν στητα βυζιά και κώλο

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 03 Σεπ 2021, 21:59

Οι αριθμοι ειναι ανθρωπινη εφευρεση,το σημειο του εγκεφαλου που δινει εντολη να σταλει το αιμα προς τα κατω δεν τους λαμβανει υπ οψιν.
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
esu

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu » 03 Σεπ 2021, 21:59

Naida έγραψε:
03 Σεπ 2021, 21:52

Αυτά είναι 16χρονα και τα κάνουν όλα αυτά ακριβώς γιατί είναι 16.
Ο άλλος που ήταν 40;
Κι αυτός όλα τα κάνει.
Nandros έγραψε:
09 Ιουν 2024, 15:48
Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.

Άβαταρ μέλους
esu

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu » 03 Σεπ 2021, 22:00

jason0 έγραψε:
03 Σεπ 2021, 21:59
Λάκων.
Nandros έγραψε:
09 Ιουν 2024, 15:48
Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.

Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el » 03 Σεπ 2021, 22:07

jason0 έγραψε:
αυτό πάλι με την κατανόηση και τον αλληλοσεβασμό,για τα ψυχικά χαρίσματα και την προσωπική ομορφιά του ανθρώπου με βάζει σε σκέψεις
τι όχι?όλα καλά στην ευταξία του σχολείου και της οικογενειακής μέριμνας,δεν ήθελα να ταράξω εγώ τα νερά προς Θεού :oops:
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 03 Σεπ 2021, 22:11

jason0 έγραψε:
GoBack έγραψε:
Οι αριθμοι ειναι ανθρωπινη εφευρεση,το σημειο του εγκεφαλου που δινει εντολη να σταλει το αιμα προς τα κατω δεν τους λαμβανει υπ οψιν.

Έτσι. Και να σου λέει έχω 6η ώρα θρησκευτικά και θα κάνουμε κοπάνα όλα τα παιδιά και σένα να σου σηκώνεται.

Μλκ μου :smt005:

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum » 03 Σεπ 2021, 22:13

Naida έγραψε:
03 Σεπ 2021, 21:40
Lord Brum έγραψε:
Naida έγραψε:
03 Σεπ 2021, 21:26

Στο 15χρονο αναγνωρίζει το δικαίωμα να πηδιεται με τον 50αρη. Γιατί αν ο νόμος δεν το αναγνώριζε θα διώκονταν το 15χρονο. Ο 50αρης πουθενά ευθύνη. Ευθύνη το 15χρονο αλλά ο 50αρης στον αφρό αφού να "έλα μωρέ να γαμησουμε εφηβα μουνακια μωρέ, αφού πουτανακια είναι και βάφονται και βγαίνουν και για ποτό"
Την ευθύνη προφανώς και την έχει ο εμπειρότερος άρα ο 50αρης. Έλα όμως που η μείωση της ηλικίας συναίνεσης πλασάρεται ως απελευθέρωση της σεξουαλικότητας των νέων. Δεν είπε ο συριζα π.χ. ότι θέλουμε να δώσουμε στους μπαρμπάδες το δικαίωμα να πηδάνε κοριτσάκια αλλά ότι εμπιστευόμαστε τους νέους και σε αντιστοιχία με το πνεύμα της εποχής τους θεωρούμε ώριμους να συνάπτουν σχέσεις κλπ....
Σαφώς να συναπτουν σχέσεις και να βγάζουν τα ματια τους οι νέοι. Μεταξύ τους. Αλλά από ότι βλέπεις και στο φόρουμ και εσύ ακόμα, δεν τις βλέπετε ως έφηβες. Τις βλέπεις ως πουτανακια. Όλα τα άλλα περί νόμου και όρια συναίνεσης είναι να χαμε να λέγαμε.
Έλα ρε Ναιδα που κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Δεν βλέπω ως πουτανακια τα 17 χρόνια βλέπω ως πουτανακια τα πουτανακια που τσιμπουκωνουν μαύρους σαραντάρηδες στο αυτοκίνητο. Πώς να τα αποκαλέσω δηλαδή καλόγριες?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 03 Σεπ 2021, 22:14

Lord Brum έγραψε:
03 Σεπ 2021, 22:13
Naida έγραψε:
03 Σεπ 2021, 21:40
Lord Brum έγραψε:

Έλα ρε Ναιδα που κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Δεν βλέπω ως πουτανακια τα 17 χρόνια βλέπω ως πουτανακια τα πουτανακια που τσιμπουκωνουν μαύρους σαραντάρηδες στο αυτοκίνητο. Πώς να τα αποκαλέσω δηλαδή καλόγριες?
Δεν ξέρω αν σε έχει ενοχλήσει περισσότερο από όλα το ότι ήταν μαύροι.

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών