Συνεληφθη ο Σεμέδο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Συνεληφθη ο Σεμέδο
Οποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.Τα 16χρονα 17χρονα που ψάχνουν για Σεμέδους τελικά τους βρίσκουν και οι Σεμέδοι που ψάχνουν 16χρονα τελικά τα βρίσκουν.Οι χαρακτηρισμοί που θα μπουν από πάνω λίγη σημασία έχουν.
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ε, θα σου είπε κάτι του στυλ "ελπίζω να φόραγες προφυλακτικό" ή κάτι σχετικό.Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Σεπ 2021, 14:08εχμ, εδω πρεπει να πω οτι στα 16 μου ελλειψα απο το σπιτι 48 ωρες, κινητα δεν υπηρχαν, και αν πω πως αντεδρασε ο πατερας μου οταν με ειδε θα βγει το χερι της ναιδας απο την οθονη και θα με αρχισει στις μπατσες ουρλιαζοντας ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑΑΑΑΑ!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Σεπ 2021, 13:22
Έλα κόψε τις σάλτσες. Αν το παιδί μου (αγόρι ή κορίτσι) εξαφανιζόταν στο άσχετο χωρίς να με ενημερώσει, το πρώτο που θα έκανα ήταν να επικοινωνήσω με τους φίλους του, αν είχε κλειστό το κινητό και φυσικά θα ενημέρωνα αμέσως τον πατέρα του, ώστε να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε μαζί τη φάση. Αν θυμόμουν ότι είχα ανήλικο παιδί μετά από 24 ώρες απουσίας του, επειδή όλως τυχαίως το ανήλικο πέρασε από το σπίτι, ίσως να το χειριζόμουν όπως η μάνα.
Σιγά το δύσκολο.
Η μαγκιά θα ήταν να το έλεγε και στην κόρη. Αν είχε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Σεπ 2021, 14:08εχμ, εδω πρεπει να πω οτι στα 16 μου ελλειψα απο το σπιτι 48 ωρες, κινητα δεν υπηρχαν, και αν πω πως αντεδρασε ο πατερας μου οταν με ειδε θα βγει το χερι της ναιδας απο την οθονη και θα με αρχισει στις μπατσες ουρλιαζοντας ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑΑΑΑΑ!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Σεπ 2021, 13:22
Έλα κόψε τις σάλτσες. Αν το παιδί μου (αγόρι ή κορίτσι) εξαφανιζόταν στο άσχετο χωρίς να με ενημερώσει, το πρώτο που θα έκανα ήταν να επικοινωνήσω με τους φίλους του, αν είχε κλειστό το κινητό και φυσικά θα ενημέρωνα αμέσως τον πατέρα του, ώστε να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε μαζί τη φάση. Αν θυμόμουν ότι είχα ανήλικο παιδί μετά από 24 ώρες απουσίας του, επειδή όλως τυχαίως το ανήλικο πέρασε από το σπίτι, ίσως να το χειριζόμουν όπως η μάνα.
Πώς αντέδρασε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: ↑04 Σεπ 2021, 14:21Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Σεπ 2021, 14:08εχμ, εδω πρεπει να πω οτι στα 16 μου ελλειψα απο το σπιτι 48 ωρες, κινητα δεν υπηρχαν, και αν πω πως αντεδρασε ο πατερας μου οταν με ειδε θα βγει το χερι της ναιδας απο την οθονη και θα με αρχισει στις μπατσες ουρλιαζοντας ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑΑΑΑΑ!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Σεπ 2021, 13:22
Πώς αντέδρασε;
πηγα τρικαβαλο στο παπι με 2 κοπελλες απο την παρεα, για να μη μου κανει αμεσα σκηνη, του ειπα ειμαι καλα, εδω να πεταξω τα κοριτσια μεχρι το κτελ να φυγουν για αθηνα κι ερχομαι.
μου εδωσε λεφτα να πιουμε καναν καφε οσο θα περιμενουμε το λεωφορείο.

η μανα μου με κατσαδιαζε για καμμια 10ετια...

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- EKPLIKTIKOS
Δεν είναι έτσι ακριβώς. Τα 16χρονα έχουν κηδεμόνες που οφείλουν να φροντίζουν για την ευζωία τους. Στην οποία δεν ξέρω αν συμπεριλαμβάνεται το άνοιγμα της πίσω τρύπας από δύο μαύρους
Διασαφήνισα πλήρως την απορία μου.
Αν θες να συνεχίσεις με χαριτωμενιές, είναι δικαίωμα σου.
Εγώ θεωρώ ότι δεν απάντησες για πολύ συγκεκριμένους λόγους και το κλείνω εδώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν έκανε το ίδιο ή αδερφή σου;Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Σεπ 2021, 14:26
πηγα τρικαβαλο στο παπι με 2 κοπελλες απο την παρεα, για να μη μου κανει αμεσα σκηνη, του ειπα ειμαι καλα, εδω να πεταξω τα κοριτσια μεχρι το κτελ να φυγουν για αθηνα κι ερχομαι.
μου εδωσε λεφτα να πιουμε καναν καφε οσο θα περιμενουμε το λεωφορείο.και δεν ειπε τιποτα αλλο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
με ρώτησες ποια είναι η γνώμη μου για τα τσουλάκια και κάτι ακατανόητα μετά,σου απάντησα η καλύτερη,που την είδες την χαριτωμενιά?κλείστο κανένα πρόβλημα
Θα σου πω εγώ, για να καταλάβεις ότι η φεμινιστική θεωρία που λέει ότι "σε κάθε σπίτι υπάρχει ένας πατέρας που καταπιέζει την κόρη του" δεν έχει βάση.Naida έγραψε: ↑04 Σεπ 2021, 14:44Αν έκανε το ίδιο ή αδερφή σου;Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Σεπ 2021, 14:26
μου εδωσε λεφτα να πιουμε καναν καφε οσο θα περιμενουμε το λεωφορείο.και δεν ειπε τιποτα αλλο.
Η αδερφή μου ήταν πολύ πιο κοινωνική από μένα στην εφηβεία. Εγώ γνώριζα τον έρωτα μόνο στις διακοπές. Αυτή έλειπε σχεδόν όλη τη μέρα από το σπίτι.
Ο πατέρας μου δεν είχε καμία ένσταση, ούτε καν ως προς τον τρόπο που ντυνόταν. Κάποια στιγμή όμως, θυμάμαι ότι είχε ζοχαδιαστεί και μουρμούρισε στη μάνα μου ότι "συνέχεια η κόρη σου πηγαίνει και γαμπρίζει". Η μάνα μου έβαλε τα γέλια με αυτή τη δήλωση, το ίδιο κι εγώ.
Αλλά το είπε γιατί θεωρούσε ότι όφειλε να το πει. Κατά βάθος, σκασίλα του. Και γενικότερα δεν υπήρχαν συγκρούσεις όσον αφορά την κοινωνικότητα της αδερφής μου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Re: Ελεύθερος ο Σεμεδο
Σ'το ξαναλεω,κακως συμφωνεις με τον συγκεκριμενο χρηστη γιατι ειναι υποκριτης.vantono έγραψε: ↑03 Σεπ 2021, 18:14Δεν συμφώνησα ουτε τον ακολούθησα πάνω στο συγκεκριμένο που είπε. Με ενα αλλο ποστ του συμφώνησα, οταν έκραζε καποιους για την παράνομη διακίνηση πορνογραφικού υλικού με ανήλικη, και εκανε μια αντιστοίχηση με μανάδες/κόρες/αδερφές αυτων που χαζογελάνε και την παίζουν με το βιντεάκι, και μονο τοτε ετσουξε λίγο η σουφρίτσα καποιων άντρηδων και άρχισαν να του τη λένε.Thor έγραψε: ↑03 Σεπ 2021, 17:57Να με συγχωρνας τοτες.vantono έγραψε: ↑03 Σεπ 2021, 17:49
Της ψωλής σου και του αλτσχάιμέρ σου το χαβά!
Παιδόφιλο είπε/υπονόησε (κακώς) ένας άλλος για έναν άλλον που εγραφαν σε εκείνο το νήμα, όχι εγώ εσένα. Θυμαμαι και ποιός ποιόν, αλλά δεν το γραφω εδω μεσα γιατι το νημα κλειδώθηκε και ισως εχουν διαγραφεί τα σχόλιά τους.
Το νημα εκει ειναι πάντως, εστω και κλειδωμένο, και όποιος θέλει πάει και βλέπει τι έχει γραφτεί.
Απλα,επειδη ακολουθησες και συμφωνησες με τα γραπτα εκεινου του...,θεωρησα αυτονοητως οτι,ασπαζεσαι και τον συγκεκριμενο χαρακτηρισμο.
Ο οποιος βεβαια για να μη ξεχνιωμαστε,ειναι,συκοφαντικη δυσφημιση μεγαλης βαρυτητας και ειναι βεβαιως-βεβαιως μηνυσιμος.
Ο χαρακτηρισμός περί παιδοφιλίας με τον οποίο φυσικά και διαφωνώ, ήρθε μετά.
Αν δεν τον εχεις μαθει-καταλαβει ακομα,θα το δεις σιγα-σιγα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Re: Ελεύθερος ο Σεμεδο
Εννοειται οτι ειναι καταπτυστο να δημοσιευονται προσωπικες στιγμες,ακομα κι αν γινεται για λογους ''αντιποινων''.
Ο,τι και να εχει κανει η αλλη,ειναι απαραδεκτο η δημοσιευση φωτο ή βιντεο πρεπει,να εισαι μικρονοος για να μη πω τιποτ'αλλο.
Αμα δεν τη γουσταρεις την αλλη πλεον,τα σβηνεις ολα,δεν βλεπω το λογο να κρατας υλικο απο παλιες σου σχεσεις.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Σαφώς και δεν έχει βάση αυτή η θεωρία, ειδικώς σήμερα. Οι πατεράδες που είναι πολύ πιο ανεκτικοί στις κόρες και έχουν την τάση να τις δικαιολογούν περισσότερο απ' ό,τι τους γιούς, είναι η πλειοψηφία.AlienWay έγραψε: ↑04 Σεπ 2021, 14:53Θα σου πω εγώ, για να καταλάβεις ότι η φεμινιστική θεωρία που λέει ότι "σε κάθε σπίτι υπάρχει ένας πατέρας που καταπιέζει την κόρη του" δεν έχει βάση.
Η αδερφή μου ήταν πολύ πιο κοινωνική από μένα στην εφηβεία. Εγώ γνώριζα τον έρωτα μόνο στις διακοπές. Αυτή έλειπε σχεδόν όλη τη μέρα από το σπίτι.
Ο πατέρας μου δεν είχε καμία ένσταση, ούτε καν ως προς τον τρόπο που ντυνόταν. Κάποια στιγμή όμως, θυμάμαι ότι είχε ζοχαδιαστεί και μουρμούρισε στη μάνα μου ότι "συνέχεια η κόρη σου πηγαίνει και γαμπρίζει". Η μάνα μου έβαλε τα γέλια με αυτή τη δήλωση, το ίδιο κι εγώ.
Αλλά το είπε γιατί θεωρούσε ότι όφειλε να το πει. Κατά βάθος, σκασίλα του. Και γενικότερα δεν υπήρχαν συγκρούσεις όσον αφορά την κοινωνικότητα της αδερφής μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτες ειναι ιστοριες.Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Σεπ 2021, 14:26
Ειχαμε μερικα δωματια και οταν χτισαμε αρκετα παραπανω, αυτα ενσωματωθηκαν αλλα ηταν παλιοτερα. Ειχαμε κρατησει ενα απο τα παλια για την παρτη μας με τον αδερφό μου και ημουνα στον καμπινε.
Μπαινει μεσα ο πατερας μου με ενα φιλο του αφου του ειχε δειξει τα καινουρια, και του λεει "Αυτα ειναι και τα παλια Τασο, αλλα ακομα καλα ειναι"
Βλεπει κατι ρούχα μεσα ο αλλος και λεει του πατέρα μου "και εδω ποιος μενει? "
"εδω γαμουνε τα κοπελια" του απαντα ο πατερας μου και εγω δαγκωνωμουνα για να μη γελασω

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη ο Ντόναλντ Τραμπ
από Μαδουραίος » 13 Ιουν 2023, 21:31 » σε Διεθνής πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 2473 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Ιουν 2023, 21:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη γνωστός τράπερ
από Eθνικοκοινωνιστης » 04 Δεκ 2023, 14:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 435 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
04 Δεκ 2023, 17:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη ο πατέρας των «παλαιοχριστιανών»
από tanipteros » 18 Φεβ 2024, 16:26 » σε Θρησκειολογία - 83 Απαντήσεις
- 3999 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia