Συνεληφθη ο Σεμέδο

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Συνεληφθη ο Σεμέδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 05 Σεπ 2021, 16:07

ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Σεπ 2021, 15:07
Χαοτικός έγραψε:
05 Σεπ 2021, 14:58
ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Σεπ 2021, 14:52
Οκ, θα το θέσω αλλιώς, γιατί έχει πέσει πολύ λογοτεχνικό ντάματζ κοντρόλ στον ορισμό του απόκρυφου, στα σοσιαλ μίντια.

Ναι παίδες, έχετε δίκιο. Όσες δημοσιεύουν μονίμως φωτο με ελαφρώς κεκαλυμμένα απόκρυφα στα μέινστριμ σοσιαλμίντια δεν είναι επαγγελματίες. Οι επαγγελματίες το κάνουν σε άλλους χώρους.
Δεν θέσαμε ζήτημα άδειας άσκησης επαγγέλματος ρε.
Καλά το έπιασες ότι είναι μαλακία να παίζεις με τους όρους ενώ άλλη είναι η ουσία.
Και οι άλλοι το έπιασαν αλλά κάνουν τις γκέισες. :lol:

Προσωπικώς διασκεδάζω με τον βαντόνο που μπήκε στο αμπαδίτζικο τριπάκι, για να στηλιτεύσει τη δεκσά.

Του εύχομαι καλή έξοδο από το τούνελ.
:smt017
Έχει πολλή πλάκα πάντως που συμμάχησες μέχρι και με τον διάολ με ζαίους, μονο και μονο για να μου την πεις :003:

Σοβαρέψου ομως, και δες τι υπερμαλακίες στα ορια της υποκρισίας γράφονται δω μεσα. Επιδειξη αποκρυφων ένα μαγιο θεωρεί ο άλλος, που πριν μολις λιγες μερες μου ελεγε σε αλλο νημα οτι "μια χαρα ειναι να περπατας καυλωμενος σε δημοσια θεα με την πουτσα να αχνοφαινεται μεσα απο το σορτσακι" ή/και να κυκλοφορεις με την πουτσα εξω ακαύλωτη ή μη γενικα.
Ουσιαστικα καθε καλοκαιρι γινεται ενα παρτυ απόκρυφων σε ολες τις παραλιες του κοσμου, αν το παμε ετσι.
Ακομα κι εσυ δηλαδη αν πας για ενα μπανακι με την οικογένειά σου και δεν φορας ολόσωμο, αλλά μπικινι, για επιδειξη αποκρυφων θα βρεθει καποιος να σε κατηγορήσει, ετσι οπως το πατε εδω μεσα.

Συνεχιστε να το παιζετε γκέισες, κατά τ'αλλα. Και με το καλό η συγκυβέρνηση ευχομαι.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 05 Σεπ 2021, 16:08

Naida έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:01
Χαοτικός έγραψε:
05 Σεπ 2021, 15:56
Naida έγραψε:
05 Σεπ 2021, 15:42

Την γυναίκα μία με το μαγιό θεωρείς ότι δείχνει τα απόκρυφα σημεία της για να προκαλέσει και την άλλη που είναι ολόγυμνη δεν θεωρείς ότι δείχνει τ απόκρυφα σημεία της για να προκαλέσει. Το συμπέρασμα είναι ότι όλα παίζουν στο μυαλό σου και ανάλογα βλέπεις αυτό που θες να δεις :102:
Ακριβώς. Προφανώς δεν έχει βρεθεί με γυμνιστές να δεις ότι είναι άλλη κατάσταση. Για σένα το κριτήριο είναι οπτικό-τεχνικό. Κανένα βάθος πίσω απ' αυτά και καμία δυναμική δεν παίζει. Ένα υπέροχο σχέδιο, ένα σημαντικό σημείωμα, ένα κομμάτι σκατωμένο χαρτί είναι όλα το ίδιο πράγμα. Χαρτί. άρα αυτό είναι και το ζήτημα.και έτσι προχωράει η σκέψη μας. λαμπρά.
Για μένα είναι οπτικό; :smt005: Εσύ έθεσες το θέμα απόκρυφα και πρόκληση μέσω του τι ΒΛΕΠΕΙΣ.
Ζντόινγκ!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Σεπ 2021, 16:10

Χαοτικός έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:03

Είσαι εντελώς σουταρισμένη; Ποιος αποδέχτηκες την σεξουαλική (δεν είναι ερωτική) σχέση με παιδιά. Επίσης η λέξη παιδιά φτάνει. Το ανήλικα τι προσδιορισμός είναι;. Υπάρχουν και ενήλικα παιδιά; (Αν και τη βλέπω ήδη τη μαλακισμένη απάντηση. Γι αυτό ξεκαθαρίζουμε ότι το παιδί είναι αυτός ο άνθρωπος που δεν έχει γίνει ακόμα έφηβος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ενήλικες ως σχήμα λόγου μεταξύ συναδέλφων στη δουλειά ας πούμε).
και τα μπουρδέλα τι σχέση έχουν με τη συνειδητή ενέργεια γυναικών να προκαλούν σεξουαλικά; άλλο φαινόμενο το ένα άλλο το άλλο.

Εσύ μου έβγαλες ψυχογραφημα και λέω βάσει ποιών απόψεων μου έβγαλες τα συμπεράσματα σου; για τις ενστάσεις μου για την πορνεια και την σεξουαλική συνεύρεση με παιδιά άνω των 15;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 05 Σεπ 2021, 16:11

vantono έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:07
ΓΑΛΗ έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
05 Σεπ 2021, 14:58

Δεν θέσαμε ζήτημα άδειας άσκησης επαγγέλματος ρε.
Καλά το έπιασες ότι είναι μαλακία να παίζεις με τους όρους ενώ άλλη είναι η ουσία.

Προσωπικώς διασκεδάζω με τον βαντόνο που μπήκε στο αμπαδίτζικο τριπάκι, για να στηλιτεύσει τη δεκσά.

Έχει πολλή πλάκα πάντως που συμμάχησες μέχρι και με τον διάολ με ζαίους, μονο και μονο για να μου την πεις :003:

Σοβαρέψου ομως, και δες τι υπερμαλακίες στα ορια της υποκρισίας γράφονται δω μεσα. Επιδειξη αποκρυφων ένα μαγιο θεωρεί ο άλλος, που πριν μολις λιγες μερες μου ελεγε σε αλλο νημα οτι "μια χαρα ειναι να περπατας καυλωμενος σε δημοσια θεα με την πουτσα να αχνοφαινεται μεσα απο το σορτσακι" ή/και να κυκλοφορεις με την πουτσα εξω ακαύλωτη ή μη γενικα.
Ουσιαστικα καθε καλοκαιρι γινεται ενα παρτυ απόκρυφων σε ολες τις παραλιες του κοσμου, αν το παμε ετσι.
Ακομα κι εσυ δηλαδη αν πας για ενα μπανακι με την οικογένειά σου και δεν φορας ολόσωμο, αλλά μπικινι, για επιδειξη αποκρυφων θα βρεθει καποιος να σε κατηγορήσει, ετσι οπως το πατε εδω μεσα.

Συνεχιστε να το παιζετε γκέισες, κατά τ'αλλα. Και με το καλό η συγκυβέρνηση ευχομαι.

Ρε μπουκετσίδη, εγώ δεν σου τη λέω. Σε καμία περίπτωση. ούτε ένα στο εκατομμύριο δεν μου βγάζουν εναντίωση σε σένα, αυτά που σου προσάπτω.
και μιλάτε για συγκυβέρνηση εσείς που έχετε ήδη μία συγκυβέρνηση με τη δεξιά γαμώτο μου! :011:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 05 Σεπ 2021, 16:13

Φιληθείτε τώρα, φτάνει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 05 Σεπ 2021, 16:14

ώπαμισο, μόνο αν η ναδάη είναι πάνω από δεκαπέντε και δηλώσει γραπτώς συναίνεση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 05 Σεπ 2021, 16:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 05 Σεπ 2021, 16:15

Naida έγραψε:
Καταλήξαμε σε κάτι. Τεχνικά δεν δείχνουν τα απόκρυφα τους.
Οπότε πάμε στο πιο μαγιό είναι προκλητικό. Το μπραζιλ μπικίνι σε μια παχουλή κοπέλα με κυτταρίτιδα, ραγάδες κτλ είναι πιο προκλητικό από ένα καλλίγραμμο σώμα με ένα απλό μαγιό σορτς και τρίγωνακι από πάνω;
μιλάω για τον κανόνα και όχι την εξαίρεση σε γούστο.
Μια μέρα που θα βρεθείς στην παραλία με κάποιο φίλο σου ρώτα και θα σου πει. Και δες ποιες προσέχει.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 05 Σεπ 2021, 16:15

Χαοτικός έγραψε:
05 Σεπ 2021, 14:57
vantono έγραψε:
05 Σεπ 2021, 14:44
Χαοτικός έγραψε:
05 Σεπ 2021, 14:36

Ένα κορδόνι τον κώλο δεν αφήνει να φανεί ο κώλος; Δεν είναι απόκρυφα; Αυτό που απαγορεύει ο νόμος είναι μόνο κωλοτρυπίδα ή η κλειτορίδα;
Τι ακριβώς λες μουνί ρε φίλε, όρισε το. Κάτι μαγιό που αφήνουν να φανεί η περιοχή δεν μετράνε γι αυτό που λέμε;
Δεν ξέρω με τι πολιτική λειτουργεί το εκάστοτε ΜΚΔ πάνω σε αυτά τα θέματα. Οτιδήποτε δεν ειναι ικανο να ανιχνευτεί απο το μποτάκι του ιστότοπου και να κατεβει αμεσως και/ή να μπαναριστείς, φαντάζομαι οτι δεν ειναι και ακριβώς "απόκρυφο". Δεν ξερω καθολου πως λειτουργούν αυτά και δεν μπορω να εκφερω ολοκληρωμένη αποψη.
Το απάντησα πριν. Πρόσεξέ το αυτό που λες; Εκφράζουμε τη γνώμη μας σημαίνει απαγγέλουμε το τι μας μαθαίνουνε; Τι σημασία έχει τι έει ο κάθε νόμος, τι περνάει και τι όχι; Δεν έχουμε αντίληψη να καταλάβουμε; Δεν ξέρουμε αν κάποια συνειδητά κάνει επίδειξη; Δεν ξέρουμε αν θα θέλαμε η μάνα μας να βγει έτσι στο χωριό; (Εντάξει εγώ θα γούσταρα για το γέλιο).

Το ξέρουμε λοιπόν και πολύ καλά. Άρα γιατί να πιαστούμε μαλάκες με ότι μας ρίχνουν στη μάπα;
Γνωμη μου ειναι οτι μια χαρά σημασία έχει τι λέει ο νόμος (για το τι λενε οι αλλοι, χεστήκαμε). Αν δεν ειχε, θα ήμασταν μια ζούγκλα.
Και συνειδητα επίδειξη να κανει η άλλη, δεν με ενοχλει. Συνηθως αυτο σημαινει απλως κλασική ψωνάρα, τυπου "κοιταξτε, ειμαι ωραια", όχι "ελάτε να με γαμήσετε". Οποιος βλέπει το δεύτερο, ειναι άρρωστος.

Και το ποιντ αυτων που λενε για "αποκρυφες φωτος" της συγκεκριμένης τυπισσας, ποιο ειναι εν τελει, ακομα δεν εχω καταλαβει.
Οτι αφου ανεβαζει φωτος με μαγιο στα ΜΚΔ της, καλώς έπαθε ό,τι έπαθε?
Για ποιο λογο αναφέρθηκαν οι "αποκρυφες φωτος" εδω μεσα αρχικα? Δεν την παρακολουθησα απο την αρχη την κουβέντα περι αποκρυφων και μαλλον εχασα επεισοδια.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Σεπ 2021, 16:16

ST48410 έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:15
Naida έγραψε:
Καταλήξαμε σε κάτι. Τεχνικά δεν δείχνουν τα απόκρυφα τους.
Οπότε πάμε στο πιο μαγιό είναι προκλητικό. Το μπραζιλ μπικίνι σε μια παχουλή κοπέλα με κυτταρίτιδα, ραγάδες κτλ είναι πιο προκλητικό από ένα καλλίγραμμο σώμα με ένα απλό μαγιό σορτς και τρίγωνακι από πάνω;
μιλάω για τον κανόνα και όχι την εξαίρεση σε γούστο.
Μια μέρα που θα βρεθείς στην παραλία με κάποιο φίλο σου ρώτα και θα σου πει. Και δες ποιες προσέχει.
Οι φίλοι μου είναι διαβατάρικα πουλιά. Εγώ ζητάω την δική σου γνώμη. Ποιο θα σε προκαλέσει πιο πολύ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 05 Σεπ 2021, 16:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 05 Σεπ 2021, 16:17

Χαοτικός έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:11
vantono έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Ρε μπουκετσίδη, εγώ δεν σου τη λέω. Σε καμία περίπτωση. ούτε ένα στο εκατομμύριο δεν μου βγάζουν εναντίωση σε σένα, αυτά που σου προσάπτω.
και μιλάτε για συγκυβέρνηση εσείς που έχετε ήδη μία συγκυβέρνηση με τη δεξιά γαμώτο μου! :011:
Ουτε εμενα μου βγαινει εναντίωση προς εσένα, ουτε παρεξηγω κανεναν (και ειδικά εσένα). Απλως το εχουμε πολυκουρασει γενικα εδω μεσα και εχει χαθει η μπαλα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Σεπ 2021, 16:17

sys3x έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:14
ώπαμισο, μόνο αν η ναδάη είναι πάνω από δεκαπέντε και δηλώσει γραπτώς συναίνεση.
Εσένα θέλω να φιλήσω.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 05 Σεπ 2021, 16:18

sys3x έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:13
Φιληθείτε τώρα, φτάνει.
Φέρε σταφ και μπες κι εσύ στην παρέα! :vp01:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Σεπ 2021, 16:18

vantono έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
vantono έγραψε:

Δεν ξέρω με τι πολιτική λειτουργεί το εκάστοτε ΜΚΔ πάνω σε αυτά τα θέματα. Οτιδήποτε δεν ειναι ικανο να ανιχνευτεί απο το μποτάκι του ιστότοπου και να κατεβει αμεσως και/ή να μπαναριστείς, φαντάζομαι οτι δεν ειναι και ακριβώς "απόκρυφο". Δεν ξερω καθολου πως λειτουργούν αυτά και δεν μπορω να εκφερω ολοκληρωμένη αποψη.
Το απάντησα πριν. Πρόσεξέ το αυτό που λες; Εκφράζουμε τη γνώμη μας σημαίνει απαγγέλουμε το τι μας μαθαίνουνε; Τι σημασία έχει τι έει ο κάθε νόμος, τι περνάει και τι όχι; Δεν έχουμε αντίληψη να καταλάβουμε; Δεν ξέρουμε αν κάποια συνειδητά κάνει επίδειξη; Δεν ξέρουμε αν θα θέλαμε η μάνα μας να βγει έτσι στο χωριό; (Εντάξει εγώ θα γούσταρα για το γέλιο).

Το ξέρουμε λοιπόν και πολύ καλά. Άρα γιατί να πιαστούμε μαλάκες με ότι μας ρίχνουν στη μάπα;
Γνωμη μου ειναι οτι μια χαρά σημασία έχει τι λέει ο νόμος (για το τι λενε οι αλλοι, χεστήκαμε). Αν δεν ειχε, θα ήμασταν μια ζούγκλα.
Και συνειδητα επίδειξη να κανει η άλλη, δεν με ενοχλει. Συνηθως αυτο σημαινει απλως κλασική ψωνάρα, τυπου "κοιταξτε, ειμαι ωραια", όχι "ελάτε να με γαμήσετε". Οποιος βλέπει το δεύτερο, ειναι άρρωστος.

Και το ποιντ αυτων που λενε για "αποκρυφες φωτος" της συγκεκριμένης τυπισσας, ποιο ειναι εν τελει, ακομα δεν εχω καταλαβει.
Για ποιο λογο αναφέρθηκαν οι "αποκρυφες φωτος" εδω μεσα αρχικα? Δεν την παρακολουθησα απο την αρχη την κουβέντα περι αποκρυφων και μαλλον εχασα επεισοδια.
Η κριτική σου στο μπιγκ μπράδερ είναι πολύ πιο ειλικρινής.

Εδώ παίζεις άμυνα με παρλαπιπίτσες και το ξέρεις. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Σεπ 2021, 16:19

vantono έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
vantono έγραψε:

Τι ρωτάς κι εσύ τώρα :lol:

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 05 Σεπ 2021, 16:19

Naida έγραψε:
05 Σεπ 2021, 16:16
Οι φίλοι μου είναι διαβατάρικα πουλιά. Εγώ ζητάω την δική σου γνώμη. Πιο θα σε προκαλέσει πιο πολύ;
Να υποθέσω πως μου λες τώρα ότι δεν ξέρει μια γυναίκα αν με αυτό που φοράει τραβάει γενικώς βλέμματα ή όχι; Δηλαδή όλα είναι ουδέτερα και στο μυαλό του παρατηρητή;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών