vantono έγραψε: ↑05 Σεπ 2021, 16:15Γνωμη μου ειναι οτι μια χαρά σημασία έχει τι λέει ο νόμος (για το τι λενε οι αλλοι, χεστήκαμε). Αν δεν ειχε, θα ήμασταν μια ζούγκλα.Χαοτικός έγραψε: ↑05 Σεπ 2021, 14:57Το απάντησα πριν. Πρόσεξέ το αυτό που λες; Εκφράζουμε τη γνώμη μας σημαίνει απαγγέλουμε το τι μας μαθαίνουνε; Τι σημασία έχει τι έει ο κάθε νόμος, τι περνάει και τι όχι; Δεν έχουμε αντίληψη να καταλάβουμε; Δεν ξέρουμε αν κάποια συνειδητά κάνει επίδειξη; Δεν ξέρουμε αν θα θέλαμε η μάνα μας να βγει έτσι στο χωριό; (Εντάξει εγώ θα γούσταρα για το γέλιο).vantono έγραψε: ↑05 Σεπ 2021, 14:44
Δεν ξέρω με τι πολιτική λειτουργεί το εκάστοτε ΜΚΔ πάνω σε αυτά τα θέματα. Οτιδήποτε δεν ειναι ικανο να ανιχνευτεί απο το μποτάκι του ιστότοπου και να κατεβει αμεσως και/ή να μπαναριστείς, φαντάζομαι οτι δεν ειναι και ακριβώς "απόκρυφο". Δεν ξερω καθολου πως λειτουργούν αυτά και δεν μπορω να εκφερω ολοκληρωμένη αποψη.
Το ξέρουμε λοιπόν και πολύ καλά. Άρα γιατί να πιαστούμε μαλάκες με ότι μας ρίχνουν στη μάπα;
Και συνειδητα επίδειξη να κανει η άλλη, δεν με ενοχλει. Συνηθως αυτο σημαινει απλως κλασική ψωνάρα, τυπου "κοιταξτε, ειμαι ωραια", όχι "ελάτε να με γαμήσετε". Οποιος βλέπει το δεύτερο, ειναι άρρωστος.
Και το ποιντ αυτων που λενε για "αποκρυφες φωτος" της συγκεκριμένης τυπισσας, ποιο ειναι εν τελει, ακομα δεν εχω καταλαβει.
Οτι αφου ανεβαζει φωτος με μαγιο στα ΜΚΔ της, καλώς έπαθε ό,τι έπαθε?
Για ποιο λογο αναφέρθηκαν οι "αποκρυφες φωτος" εδω μεσα αρχικα? Δεν την παρακολουθησα απο την αρχη την κουβέντα περι αποκρυφων και μαλλον εχασα επεισοδια.
Πράγματι έχασε επεισόδια. όλοι το κάνουμε. Βλέπουμε μία κουβέντα γραμμένη, κάνουμε γρήγορα 2-3 συνειρμούς, φανταζόμαστε από που ορμώμενος ο άλλος λέει αυτό που λέει και πολύ γρήγορα παίρνουμε θέση υπέρ η ενάντια. κι αν όχι θέση, τουλάχιστον νιώθουμε μία τάση. προς τα κάπου. Το ένα ή το άλλο ξέρω γω.
Ζούγκλα δεν θα ήμασταν αν δεν υπήρχαν νόμοι. θα ορίζαμε τις συμπεριφορές μας σε μία δυναμική καλής λειτουργίας της κοινωνίας.
αν πας με όπλα στη ζούγκλα με τα λιοντάρια κι όποιο την πέφτει αυτόματα θα πυροβολείται, ίσως σε λίγο καιρό (ίσως λέω. Δεν μας ενδιαφέρει εδώ η ακριβής πρόβλεψη του τι θα συμβεί), τα λιοντάρια λόγω αντανακλαστικής μάθησης να μην την πετούν. Όμως και πάλι ζούγκλα θα είναι και ζούγκλα θα λέγεται. Δεν συμφωνείς; Αφού εγγενώς υπάρχει μέσα στα λιοντάρια η επίθεση.
Επίσης κανείς δεν είπε ότι πρέπει να βιάζονται επειδή προκαλούνται. Το θέμα είναι να μην υπάρχουν βιασμοί. αλλά προτιμώ να βρίσκω την αιτία τους παρά να μπλέκω σε ιστούς αράχνης, περί αν προκάλεσε, κι αν είχε δικαίωμα ο άλλος να το κάνει αφού προκάλεσε. η αιτία που γίνεται ένας βιασμός είναι πρωτίστως η καταπίεση που έχουν οι άνθρωποι σχετικά με το σεξ. Κουβέντες του τύπου κι εμένα τι με νοιάζει ας το λύσει μόνος του το πρόβλημα του ο άλλος, μόνο διαιώνιση του φαινομένου φέρνει.
Χρειαζόμαστε υγιή και αναλυτική σκέψη.
Ούτε εμένα με ενοχλεί η συνειδητή πρόκληση. Πάλι μιλάω για παράγοντες και συνθήκες.
Απλά η ΓΑΛΗ το είπε πιο στοχευμένα και σωστά. Κράζουμε και καλά την πατριαρχική κοινωνία και έχουμε στο μυαλό μας να προκαλέσουμε σεξουλικά πατριαρχικούς τύπους. Δες το αυτό. και χώσε και την ατάκα του Λένιν "Οι άνθρωποι θα είναι θύματα της αυταπάτης, αν πίσω από οποιαδήποτε δραστηριότητα δεν διακρίνουν τα συμφέροντα των μεν ή των δε τάξεων"