Συνεληφθη ο Σεμέδο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- EKPLIKTIKOS
Re: Συνεληφθη ο Σεμέδο
Δίκιο έχει η κοπέλα ρε μαλακες. Από που κ ως που να πρήζεις πουτσες στον κάθε ξεκάρφωτο; Λες κ δεν ξέρει οτι αυτό που φοράει είναι προκλητικό κ η γειτονιά κακόφημη. Μου θυμίζει κάτι φιλικές παραινέσεις τύπου Ω μλκ έχεις παχύνει, μήπως να χάσεις κάνα κιλο; μα πώς δεν το σκέφτηκε ο άλλος δλδ 

Και μιλάμε για μια άγνωστη τώρα έτσι; εγώ περιμένω να μου απαντήσει κάποιος, ψυχολογικά τι του προσφέρει.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑07 Σεπ 2021, 20:00Δίκιο έχει η κοπέλα ρε μαλακες. Από που κ ως που να πρήζεις πουτσες στον κάθε ξεκάρφωτο; Λες κ δεν ξέρει οτι αυτό που φοράει είναι προκλητικό κ η γειτονιά κακόφημη. Μου θυμίζει κάτι φιλικές παραινέσεις τύπου Ω μλκ έχεις παχύνει, μήπως να χάσεις κάνα κιλο; μα πώς δεν το σκέφτηκε ο άλλος δλδ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τίποτα άλλο μωρέ. Εξήγησες τα ΠΑΝΤΑ.Naida έγραψε: ↑07 Σεπ 2021, 19:53Δεν αναζητώ να καλύψει εμένα. Διερωτάμαι γιατί κάποιος να ασχοληθεί με το ντύσιμο της άγνωστης κοπέλας που θα δει στο δρόμο; τι του προσφέρει ψυχικά το επικριτκο σχόλιο που θα της κάνει;
Γιατί είναι κάποια προκλητικά ντυμένη; γιατί έτσι της γουστάρει, τι άλλο;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Για εξηγησε και εσύ απεδω, γιατί κάποιος να ασχοληθεί με το ντύσιμο της άγνωστης κοπέλας που θα δει στο δρόμο; τι του προσφέρει ψυχικά το επικριτκο σχόλιο που θα της κάνει;Χαοτικός έγραψε: ↑07 Σεπ 2021, 20:10Τίποτα άλλο μωρέ. Εξήγησες τα ΠΑΝΤΑ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Την πιθανότητα να της τον ακουμπήσει. Κι ένα χαμόγελο, είναι ωραίο. Γιατί όχι;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
γυμνή στην βάθης ξημερώματα την άφησα και η ναιδα την έντυσε για να παίξει το παιχνιδακι της.ε ρε
γιατί έτσι του γουστάρει, τι άλλο;

Κρυωνε

Χμ θες να χρησιμοποιήσεις την απάντηση που σου έδωσα εγώ νομίζοντας ότι φαίνεται έξυπνο. Η πραγματικότητα είναι όμως ότι στην μια περίπτωση η κοπέλα δεν απευθυνεται σε κανέναν προσωπικά, της έτσι της έσκασε έτσι έκανε.
Στην 2η περίπτωση όμως, ο φίλος μας της απευθύνεται προσωπικά με επικριτικό λόγο. Τι ωφελεί τον ψυχισμό του αυτό κ. Ωραία Χέρια;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
όταν απευθύνεσαι προσωπικά πρέπει κάτι να ωφελεί τον ψυχισμό σου ενώ όταν δεν απευθύνεσαι προσωπικά δεν υπάρχει λόγος να ωφελείται ο ψυχισμός σου; Είναι σε άλλο πεδίο η αιτία;Naida έγραψε: ↑07 Σεπ 2021, 20:42ΚρυωνεΧμ θες να χρησιμοποιήσεις την απάντηση που σου έδωσα εγώ νομίζοντας ότι φαίνεται έξυπνο. Η πραγματικότητα είναι όμως ότι στην μια περίπτωση η κοπέλα δεν απευθυνεται σε κανέναν προσωπικά, της έτσι της έσκασε έτσι έκανε.
Στην 2η περίπτωση όμως, ο φίλος μας της απευθύνεται προσωπικά με επικριτικό λόγο. Τι ωφελεί τον ψυχισμό του αυτό κ. Ωραία Χέρια;
Ότι ωφελεί κι αυτήν που ντύνεται προκλητικά είναι η απάντηση λοιπόν.
Καιρός να μάθεις ότι όταν μας ρωτάνε γιατί, δεν καλύπτεται με μία πρόταση.
Ασφαλώς κι έχω απάντηση αλλά ειλικρινά δεν αξίζει να στην δώσω. Να φιλτράρεις ότι δεν γουστάρεις και τα υπόλοιπα που δεν έχεις καταλάβει και να ρωτάς μετά από τρεις σελίδες "Ας μου πει κάποιος, τι ωφελεί κάποιον να ασχολείται με το ντύσιμο της κοπέλας;"
Κατάλαβα. Οκ όταν μπορέσεις να απαντήσεις μου ξαναλές. Φιλάκια mr. Ωραία χέρια.Χαοτικός έγραψε: ↑07 Σεπ 2021, 20:51όταν απευθύνεσαι προσωπικά πρέπει κάτι να ωφελεί τον ψυχισμό σου ενώ όταν δεν απευθύνεσαι προσωπικά δεν υπάρχει λόγος να ωφελείται ο ψυχισμός σου; Είναι σε άλλο πεδίο η αιτία;Naida έγραψε: ↑07 Σεπ 2021, 20:42ΚρυωνεΧμ θες να χρησιμοποιήσεις την απάντηση που σου έδωσα εγώ νομίζοντας ότι φαίνεται έξυπνο. Η πραγματικότητα είναι όμως ότι στην μια περίπτωση η κοπέλα δεν απευθυνεται σε κανέναν προσωπικά, της έτσι της έσκασε έτσι έκανε.
Ασφαλώς κι έχω απάντηση αλλά ειλικρινά δεν αξίζει να στην δώσω. Να φιλτράρεις ότι δεν γουστάρεις και τα υπόλοιπα που δεν έχεις καταλάβει και να ρωτάς μετά από τρεις σελίδες "Ας μου πει κάποιος, τι ωφελεί κάποιον να ασχολείται με το ντύσιμο της κοπέλας;"
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μόνο τα χέρια βλέπεις;Naida έγραψε: ↑07 Σεπ 2021, 21:08Κατάλαβα. Οκ όταν μπορέσεις να απαντήσεις μου ξαναλές. Φιλάκια mr. Ωραία χέρια.Χαοτικός έγραψε: ↑07 Σεπ 2021, 20:51όταν απευθύνεσαι προσωπικά πρέπει κάτι να ωφελεί τον ψυχισμό σου ενώ όταν δεν απευθύνεσαι προσωπικά δεν υπάρχει λόγος να ωφελείται ο ψυχισμός σου; Είναι σε άλλο πεδίο η αιτία;Naida έγραψε: ↑07 Σεπ 2021, 20:42
Κρυωνε
Χμ θες να χρησιμοποιήσεις την απάντηση που σου έδωσα εγώ νομίζοντας ότι φαίνεται έξυπνο. Η πραγματικότητα είναι όμως ότι στην μια περίπτωση η κοπέλα δεν απευθυνεται σε κανέναν προσωπικά, της έτσι της έσκασε έτσι έκανε.

αν αυτη η απαντηση σε καλυπτει, γιατι δεν τη δεχεσαι και για την ερωτηση που εκανες εσυ, "γιατι να μιλησει"
γιατι ετσι του γουσταρει, τι αλλο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ρε μπινε, μη σκεφτεσαι οπως εγω, σταματα το, ειναι ενοχλητικο.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Μια γυναίκα ντύνεται προκλητικά για να υποδηλώσει την σεξουαλικη της διαθεσιμότητα καθώς και για να τονώσει τον ναρκισσισμό και την αυταρέσκεια της.
Όλα τα υπόλοιπα είναι Ναϊδιές. Δηλαδή νερόβραστα ανούσια λόγια.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη ο Ντόναλντ Τραμπ
από Μαδουραίος » 13 Ιουν 2023, 21:31 » σε Διεθνής πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 2473 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Ιουν 2023, 21:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη γνωστός τράπερ
από Eθνικοκοινωνιστης » 04 Δεκ 2023, 14:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 427 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
04 Δεκ 2023, 17:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη ο πατέρας των «παλαιοχριστιανών»
από tanipteros » 18 Φεβ 2024, 16:26 » σε Θρησκειολογία - 83 Απαντήσεις
- 3997 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia