O I @ 10 λόγοι που οι γάμοι μεταξύ των ομοφυλόφιλων πρέπει να απαγορεύονται...
ΚαλημέραΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Σεπ 2021, 08:53Και η δική μου άποψη είναι ναι στο σύμφωνο συμβίωσης ή έστω πολιτικό γάμο, όχι στην υιοθεσία.
Για πολύ συγκεκριμένους λόγους.
Καλημέρα.

Οπότε συμφωνούμε από τους πέντε οι τέσσερις "όχι υιοθεσία" και οι δύο ούτε στο "σύμφωνο" από ομόφυλα ζευγάρια ως συνταγματικό δικαίωμα. (το ομόφυλο ζεύγος θα μπορούσε να συμφωνήσει με άλλες, νομικές διαδικασίες τα μεταξύ τους, για τα περιουσιακά)
Εδώ για μένα έγκειται το ερώτημα.. "ποιος ο λόγος άνθρωποι που επιλέγουν να παρακάμψουν τη φύση τους (και δικαίωμά τους), αντίθετα με τη φύση σε όλο το έμβιο "ζωικό βασίλειο" που αναπαράγεται με συγκεκριμένο τρόπο (ειδικά ο λογικός άνθρωπος ως οικογένεια...), να έχουν την απαίτηση, όλος ο κόσμος που είναι και η πλειονότητα στον φυσιολογικό τρόπο "οικογένεια", να αποδεχθεί συνταγματικά έναν αφύσικο κατά πάντα τρόπο συμβίωσης + υιοθεσία ως φυσιολογική Οικογένεια, με προβλέψιμα προβλήματα για τις επόμενες γενεές;" ..κάτι που υποθέτω θα βρίσκεται μέσα στους συγκεκριμένους λόγους που έχεις και έχω για να μη συμβεί το απευκταίο (που συμφωνούμε και οι πέντε στις παραθέσεις μέσα στα πόστ μου).
Με άλλα λόγια, με τη νομιμοποίηση τού συμφώνου συμβίωσης από ομόφυλα ζευγάρια (ειδικά άνδρες για πολύ συγκεκριμένους λόγους) ανοίγει ο δρόμος για προβλέψιμα προβλήματα για τις επόμενες γενεές και όχι μόνο.
ΥΓ (Όποιος θέλει συμμετέχει και λέει την άποψή του πάνω σ΄αυτό το ζήτημα που το θεωρώ επί της ουσίας, πιο ουσιώδες από όλα τα άλλα)
ΥΓ 2 Συμφωνώ με την Καραμελίτσα όσον αφορά τη δεύτερη παράγραφο

ΥΓ 3 Μπορεί να ανέβει και ως νήμα σε αυτή την ενότητα

Ήπιοι τόνοι, παρακαλώ...
.,