Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
Cecily Anne
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Cecily Anne » 01 Απρ 2018, 18:18
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 18:18
Cecily Anne έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 18:12
Κι εμένα κανονικά εμφανίζεται.
όχι ρε!
δε το βλέπω.
του Οττο το βλέπω!
το πρώι το εβλεπα μια χαρα.εχει κανενα 2ωρο δε το βλέπω.
Φορουμικός κωλοδάχτυλος.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 01 Απρ 2018, 18:38
Γιατί θάβετε το άλλο φόρουμ καλέ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
bizeli
από bizeli » 01 Απρ 2018, 18:44
Τι θα γίνει ρε μλκς αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Και πάνω που είχα αρχίσει να συνηθίζω.
Τι πάθατε και φύγατε όλοι; Μια χαρά δεν ήταν κι εκεί;
Τέσπα, εγώ δεν είχα ιδέα για όλα αυτά.
Χθες σε κάποια φάση μου λέει ο Ερμής (νομίζω) να ανοίξω τα πμ στο άλλο φόρουμ και μέχρι να καταλάβω τι γίνεται είχε σβηστεί το ποστ του και είχε εξαφανιστεί και ο ίδιος ο Ερμής σε χρόνο dt.
Ψάχνω να βρω τη δημοσίευσή του από δω και από κει τίποτα. Λέω γμσ το παραισθήσεις έχω.
Και το άφησα εκεί. Δεν ξανασχολήθηκα.
Σήμερα ξαναμπαίνω στο άλλο φόρουμ και πετυχαίνω μια συζήτηση ότι μπανάραν τον Ερμή και λέω ωπ κάτι έχει παιχτεί εδώ.
Κάνω μια γύρα στο νετ και το ένα με οδήγησε στο άλλο και τελικά σας βρήκα.
Τέσπα, καλώς σας βρήκα και εδώ, ευχαριστώ και τον Ερμή που προσπάθησε να με ειδοποιήσει αλλά παίδες εγώ μπέσα τώρα δεν έχω πρόβλημα και με το άλλο φόρουμ. Θα συμμετέχω και στα δύο.
Επ' ευκαιρίας θέλω να πω ένα μεγάλο "γεια" στον όττο που είχα πολύ καιρό να ακούσω νέα του και χάρηκα που τον πέτυχα εδώ.
Αυτά.
Εύχομαι να ηρεμήσουμε επιτέλους και τα λέμε. Δεν χανόμαστε.
Κάπου εδώ γυρνάμε όλοι.
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 01 Απρ 2018, 18:48
έλα ρε Μπιζέλι!!
Καλώς όρισες!
μα αρκετοί από εμάς θα γράφουμε και στα 2.
το ζήτημα ήταν να γίνει γνωστό ότι το συγχωρεμένο κάνει προσπάθεια ανασύστασης!!
(✿ ♥‿♥)
-
The Rebel
- Phorum.gr user: Wild Rebel
-
Daje
από Daje » 01 Απρ 2018, 19:07
Με εξιταρει παρα πολυ το γεγονος οτι ορισμενες φορουμιτισσες παιζουν σε διπλο ταμπλο...
-
Γύπας
από Γύπας » 01 Απρ 2018, 19:11
bizeli έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 18:44
Τι θα γίνει ρε μλκς αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; Και πάνω που είχα αρχίσει να συνηθίζω.
Τι πάθατε και φύγατε όλοι; Μια χαρά δεν ήταν κι εκεί;
Τέσπα, εγώ δεν είχα ιδέα για όλα αυτά.
Χθες σε κάποια φάση μου λέει ο Ερμής (νομίζω) να ανοίξω τα πμ στο άλλο φόρουμ και μέχρι να καταλάβω τι γίνεται είχε σβηστεί το ποστ του και είχε εξαφανιστεί και ο ίδιος ο Ερμής σε χρόνο dt.
Ψάχνω να βρω τη δημοσίευσή του από δω και από κει τίποτα. Λέω γμσ το παραισθήσεις έχω.
Και το άφησα εκεί. Δεν ξανασχολήθηκα.
Σήμερα ξαναμπαίνω στο άλλο φόρουμ και πετυχαίνω μια συζήτηση ότι μπανάραν τον Ερμή και λέω ωπ κάτι έχει παιχτεί εδώ.
Κάνω μια γύρα στο νετ και το ένα με οδήγησε στο άλλο και τελικά σας βρήκα.
Τέσπα, καλώς σας βρήκα και εδώ, ευχαριστώ και τον Ερμή που προσπάθησε να με ειδοποιήσει αλλά παίδες εγώ μπέσα τώρα δεν έχω πρόβλημα και με το άλλο φόρουμ. Θα συμμετέχω και στα δύο.
Εδώ εγώ πάντως θα σου μιλώ γλυκά. Στο άλλο θα σε τσιγκλάω.

-
The Rebel
- Phorum.gr user: Wild Rebel
από The Rebel » 01 Απρ 2018, 19:16
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑
Σε λιγο ο Διαδοχος θα μπαναρει τον Θεοτροπο,τα κλειδωμενα νηματα θα ειναι περισσοτερα απο τα ακλειδωτα τα pm καταργηθηκαν και ειμαι σιγουρος οτι εχει συζητηθει και το αγαπημενο τους μετρο προστασιας η προεγκριση ολων των δημοσιευσεων.
Για δες τι εγραφε καποιος σε αλλο Φορουμ.
έγραψε: ↑
25-03-2018, 12:12
Σοβαρές ανησυχίες που έχετε κι εσείς...
Πόση ακόμα αξια θα δινετε σε μπετατζήδες και λαγουδένιους; Δηλαδή, ακόμα και ο Κορεάτης που είχε μυαλό, το έκαψε εντελως
-
Hope
- Μέλη που αποχώρησαν
από Hope » 01 Απρ 2018, 19:19
Guys, enough με το άλλο φόρουμ, αν θέλετε πείτε τα μεταξύ σας με ΠΜ ή αλλού, ας επικεντρωθούμε λίγο στο πώς θα φτιάξουμε τούτο'δω.
enterprise-psi έγραψε:Το κράτος, θα έπρεπε να ενθαρρύνει το σεξ, μπας και μειωθεί ο ενιαίος συντελεστής κομπλεξικότητας.
-
Custom_F
από Custom_F » 01 Απρ 2018, 19:20
Hope έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 19:19
Guys, enough με το άλλο φόρουμ, αν θέλετε πείτε τα μεταξύ σας με ΠΜ ή αλλού, ας επικεντρωθούμε λίγο στο πώς θα φτιάξουμε τούτο'δω.
Ε μαααα πια!
HaTeRs GoNnA hAtE... 
νύχτα έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 719 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από killzone
20 Ιουν 2023, 19:05
-
-
- 40 Απαντήσεις
- 1457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
21 Νοέμ 2024, 12:14
-
-
- 155 Απαντήσεις
- 3539 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
27 Νοέμ 2024, 09:40
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 432 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
21 Φεβ 2024, 22:35
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.