Δεν μπορώ να το διαχειριστώ

https://ampa.lifo.gr/apantiseis/agapiti ... en-vlepei/
Αγαπητή α, μπα ήθελα πάντα να σε ρωτήσω…
Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα γιατί πραγματικά με έχει επηρεάσει παρά πολύ και δεν μπορώ καθόλου μα ηρεμήσω.

Είμαι σε μια σχέση εδώ και 10 χρόνια. Από την εφηβεία μου στο λύκειο. Τώρα ήμαστε 25 εγώ και 26 εκείνος.
Στα μάτια τα δικά μου η σεξουαλική μας ζωή δεν είναι άσχημη. Κάνουμε πχ 1 φορά την εβδομάδα σεξ.

Δεν έχει κάνει και καμιά φορά κάτι ρομαντικό για εμένα ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια που συγκατικουμε.
Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Έχω ιδιαίτερη απέχθεια προς τις ταινίες πορνό

Με πληγώνει και δεν μπορώ να το διαχειριστώ άμα ξέρω πως ο σύντροφός μου βλέπει τέτοιου είδους ταινίες και μετά ενδεχομένως έρχεται σε εμένα… Είχε φτάσει και σε σημείο να μου ορκιστεί ότι δεν το κάνει

και εγώ προφανώς τον είχα πιστέψει

Όμως μια μέρα πήγε να ανοίξει το κινητό του δίπλα μου και η σελίδα που ήταν είδη ανοικτή ήταν πορνό. Πάγωσα

Εννοείται πως μάλωσα, εννοείται πως σκέφτομαι να χωρίσω

Χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια

-Χρύσα

Η ΑΜΠΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ και για πρώτη φορά δεν μας τα λέει καλά....

Χρύσα, η απάντηση πάντα είναι ότι ο καθένας έχει τις δικές του κόκκινες γραμμές και δικαιούται να τις υποστηρίζει. Στο συγκεκριμένο θέμα, όμως, δεν μπορώ να σε βοηθήσω, γιατί δεν μπορώ να βρω έναν τρόπο για να δεχτώ ότι το πορνό ισούται με απάτη. Δεν μπορώ να δεχτώ θέμα απάτης όταν δεν υπάρχει άνθρωπος που συμμετέχει σε πραγματικό χρόνο με κάποιον τρόπο. Η κινούμενη εικόνα είναι κινούμενη εικόνα, δεν υπάρχει διαδραστικότητα. Δεν είναι δυνατόν να συζητάμε στα σοβαρά ότι είναι απάτη να του αρέσει η εικόνα άλλης γυναίκας, ή ότι είναι απάτη η φαντασίωση.
Για μένα, ζητάς κάτι παράλογο, αλλά δεν έχει σημασία. Έχεις δικαίωμα να βρεις κάποιον άντρα που επίσης θεωρεί την πορνογραφία απάτη. Σε αυτό που έχεις δίκιο είναι ότι σου είπε ψέματα όταν ορκίστηκε ότι δεν θα το ξανακάνει. Όφειλε να είναι ειλικρινής μαζί σου. Το έκανε για να ξεμπερδεύει, προφανώς, και πιθανόν να το κάνει αυτό και με άλλα θέματα, που δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα.