Κατα λαθος θα της εμφανισε αυτη τη διαφημιση...
Βρήκα πορνό στον υπολογιστή του. Νιώθω σαν να με απατάει !(Είμαστε 25χρονών και κάνουμε σέξ μια φορα τη βδομάδα)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Βρήκα πορνό στον υπολογιστή του. Νιώθω σαν να με απατάει !(Είμαστε 25χρονών και κάνουμε σέξ μια φορα τη βδομάδα)
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Re: Βρήκα πορνό στον υπολογιστή του. Νιώθω σαν να με απατάει !(Είμαστε 25χρονών και κάνουμε σέξ μια φορα τη βδομάδα)
Γιατι εσυ πιστευεις οτι οι ερυθροσβερκοι "πηδανε" με δικα τους μπαλακια?karapialis7 έγραψε: ↑16 Σεπ 2021, 13:10Με ξενα ουμπαλα νομιζει οτι πηδαει ο ασπρομαλλης δηθεν μεταλλας.
Οι τσεπωσαν τα εκατομμυρια του ΤΣ.Λ. λογω των ευρωπαικων τους επιτυχιων?
Τι ελεγες?

"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Για πες,πως πανε τα 11αρια;
Απο συμβατοτητες,τι γινεται;
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μια χαρά , φτου φτου. Τα έχω σε ντούαλ σε ssd + sata 3 .Πιο γρήγορα απ' τα 10 ,υπάρχει και υποστήριξη ελληνικών.Ασυμβατότητες δεν διαπίστωσα.
Βέβαια εγώ έχω την beta του Ιουλίου , δεν ξέρω τι αλλαγές θα υπάρχουν στην τελική έκδοση του Οκτωβρίου.
- karapialis7
οταν αναφερει καποιος τις τσοντες που διεπραξε κατα της ομαδος σου και αντι να απαντας με δικες σου νικες απαντας με νικες ευρωπαικων μεγαθηριων ειναι ο ορισμος του πηδαω με ξενα ουμπαλαlafkiotis έγραψε: ↑16 Σεπ 2021, 15:18Γιατι εσυ πιστευεις οτι οι ερυθροσβερκοι "πηδανε" με δικα τους μπαλακια?karapialis7 έγραψε: ↑16 Σεπ 2021, 13:10Με ξενα ουμπαλα νομιζει οτι πηδαει ο ασπρομαλλης δηθεν μεταλλας.
Τι ελεγες?
Ισως δε καταλαβες. Ξαναρωταω. Τι ακριβως καταφερε ο θρυλος 25 χρονια τωρα με δικα του ουμπαλα?karapialis7 έγραψε: ↑16 Σεπ 2021, 15:24οταν αναφερει καποιος τις τσοντες που διεπραξε κατα της ομαδος σου και αντι να απαντας με δικες σου νικες απαντας με νικες ευρωπαικων μεγαθηριων ειναι ο ορισμος του πηδαω με ξενα ουμπαλαlafkiotis έγραψε: ↑16 Σεπ 2021, 15:18Γιατι εσυ πιστευεις οτι οι ερυθροσβερκοι "πηδανε" με δικα τους μπαλακια?karapialis7 έγραψε: ↑16 Σεπ 2021, 13:10Με ξενα ουμπαλα νομιζει οτι πηδαει ο ασπρομαλλης δηθεν μεταλλας.
Τι ελεγες?
Αν δε ξες, πες να σε βοηθησω.
- karapialis7
Ρωτα τη μαντσεστερ, την αρσεναλ, τη ρεαλ, την ατλετικο, την γιουβεντους, τη μιλαν και ενα σωρο αλλες μεγαλες ευρωπαικες ομαδες οι οποιες οικους ανοχης σαν το αεκακι δεν τους γνωριζουν καν.lafkiotis έγραψε: ↑16 Σεπ 2021, 15:27Ισως δε καταλαβες. Ξαναρωταω. Τι ακριβως καταφερε ο θρυλος 25 χρονια τωρα με δικα του ουμπαλα?karapialis7 έγραψε: ↑16 Σεπ 2021, 15:24οταν αναφερει καποιος τις τσοντες που διεπραξε κατα της ομαδος σου και αντι να απαντας με δικες σου νικες απαντας με νικες ευρωπαικων μεγαθηριων ειναι ο ορισμος του πηδαω με ξενα ουμπαλα
Το κακο με τα γουιντοους ειναι οτι,στην αρχη πανε σφαιρα και μετα αρχιζουν οι ενημερωσεις και γινεται της καραπουταναρας στο τελος.Στύγιος έγραψε: ↑16 Σεπ 2021, 15:24Μια χαρά , φτου φτου. Τα έχω σε ντούαλ σε ssd + sata 3 .Πιο γρήγορα απ' τα 10 ,υπάρχει και υποστήριξη ελληνικών.Ασυμβατότητες δεν διαπίστωσα.
Βέβαια εγώ έχω την beta του Ιουλίου , δεν ξέρω τι αλλαγές θα υπάρχουν στην τελική έκδοση του Οκτωβρίου.
Δεν απαντας ομως. Τι καταφεραν οι ερυθροσβερκοι 25 χρονια τωρα με τα δικα τους μπαλακια?karapialis7 έγραψε: ↑16 Σεπ 2021, 15:28Ρωτα τη μαντσεστερ, την αρσεναλ, τη ρεαλ, την ατλετικο, την γιουβεντους, τη μιλαν και ενα σωρο αλλες μεγαλες ευρωπαικες ομαδες οι οποιες οικους ανοχης σαν το αεκακι δεν τους γνωριζουν καν.lafkiotis έγραψε: ↑16 Σεπ 2021, 15:27Ισως δε καταλαβες. Ξαναρωταω. Τι ακριβως καταφερε ο θρυλος 25 χρονια τωρα με δικα του ουμπαλα?karapialis7 έγραψε: ↑16 Σεπ 2021, 15:24
οταν αναφερει καποιος τις τσοντες που διεπραξε κατα της ομαδος σου και αντι να απαντας με δικες σου νικες απαντας με νικες ευρωπαικων μεγαθηριων ειναι ο ορισμος του πηδαω με ξενα ουμπαλα
Σου δίνουν το δικαίωμα να κάνεις μόνο τις βασικές κι όχι τις προαιρετικές ( μεγάλη πληγή οι τελευταίες).Thor έγραψε: ↑16 Σεπ 2021, 15:28Το κακο με τα γουιντοους ειναι οτι,στην αρχη πανε σφαιρα και μετα αρχιζουν οι ενημερωσεις και γινεται της καραπουταναρας στο τελος.
Επίσης "τρώνε" λιγότερους πόρους συστήματος,επιτέλους!
Την beta του Ιουλίου??? Μον ντιε , κελ ντεκαντάνς! Εγώ είμαι σε mailing list και παίρνω κατευθείαν την alpha version.Στύγιος έγραψε: ↑16 Σεπ 2021, 15:24Μια χαρά , φτου φτου. Τα έχω σε ντούαλ σε ssd + sata 3 .Πιο γρήγορα απ' τα 10 ,υπάρχει και υποστήριξη ελληνικών.Ασυμβατότητες δεν διαπίστωσα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Εμένα με καλύπτει,αφού τρέχουν και στον παλιό sata 3 είμαι ευτυχής.
You settle for less brah - σημάδι χαμηλότερου στατους. Εγώ είμαι στην alpha mail list...
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είμαστε εργάτες, φυσικά και θα κάνουμε απεργία 1η ΜΑΙΟΥ
από Frappezitis » 26 Απρ 2025, 08:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 36 Απαντήσεις
- 589 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
Χθες, 19:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αφού είμαστε ηλίθιοι και ανίκανοι, πώς να κάνουμε συγκάλυψη?
από Kauldron » 10 Απρ 2025, 14:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
14 Απρ 2025, 11:45
-
-
- 52 Απαντήσεις
- 1012 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
29 Μαρ 2025, 12:26
-
-
Νέα δημοσίευση Το κλείνω γιατί νιώθω ντροπή απέναντι στον πελάτη να του ζητάω 5 ευρώ για ένα σάντουιτς
από Frappezitis » 27 Μάιος 2023, 21:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 19 Απαντήσεις
- 1301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
27 Μάιος 2023, 21:58
-