All-in-One PC
All-in-One PC
Ψαχνω για τη γυναικα μου ενα All-in-One PC με τα εξης χαρακτηριστικα...
1) Γαματο
2) 900 με 1,100 ευρω
3) οθονη γυρω στις 27"
4) σχετικα καλο ηχο if possible
Δεν εχει τρελες απαιτησεις. Τα γνωστα. Web browising, MS office και γενικα απλα πραγματακια αλλα σκεφτομαι οτι καλο θα ηταν να εχει τουλαχιστον 16gb RAM. και κανα terra SSD. ΚΑι να τρεχει windows 11 που λογικα θα τρεχει.
Intel ή. AMD?
Καμια καλη προταση?
1) Γαματο
2) 900 με 1,100 ευρω
3) οθονη γυρω στις 27"
4) σχετικα καλο ηχο if possible
Δεν εχει τρελες απαιτησεις. Τα γνωστα. Web browising, MS office και γενικα απλα πραγματακια αλλα σκεφτομαι οτι καλο θα ηταν να εχει τουλαχιστον 16gb RAM. και κανα terra SSD. ΚΑι να τρεχει windows 11 που λογικα θα τρεχει.
Intel ή. AMD?
Καμια καλη προταση?
- EKPLIKTIKOS
Re: All-in-One PC
Γαματο για τα λεφτα του.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Π.χ. https://www.skroutz.gr/s/30673867/HP-27 ... B-W10.html
και υπάρχει και σε έκδοση με touch screen στα 1100€.
Μπορείς όμως να φτιάξεις και το all-in-one του φτωχού. Να πάρεις όποια οθόνη θες που θα έχει και Vesa (και ηχεία προφανώς) και να πάρεις κι ένα mini pc (π.χ. mac mini) και να το κάνεις mount πίσω από την οθόνη. Η διάφορά είναι ότι θα έχεις δύο καλώδια αντί για 1. Αλλά μπορείς να πας σε ισχυρότερο hardware στο pc.
Μπορείς όμως να φτιάξεις και το all-in-one του φτωχού. Να πάρεις όποια οθόνη θες που θα έχει και Vesa (και ηχεία προφανώς) και να πάρεις κι ένα mini pc (π.χ. mac mini) και να το κάνεις mount πίσω από την οθόνη. Η διάφορά είναι ότι θα έχεις δύο καλώδια αντί για 1. Αλλά μπορείς να πας σε ισχυρότερο hardware στο pc.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
με την ευκαιρία βρείτε μου και μένα ένα που να:
1) φαινεται ωραίο (πίσω όψη οθόνης) πάνω σε αυτό το γραφείο
2) να έχει ξεκούραστη οθόνη

- kongrosian
https://www.skroutz.gr/s/13674289/Apple ... macOS.htmldna replication έγραψε: ↑20 Σεπ 2021, 21:31με την ευκαιρία βρείτε μου και μένα ένα που να:
Ωραιος, κοιτα συμτωση. Αυτο κοιτουσα πριν ανηξω το νημα. Το ιδιο ειναι αλλα καλυτερη εκδοση? Ayto kanei peripoy 960euro με 32gb ram και 960gb SSD. ΕΧει και πιο απλα configs.Jack Shephard έγραψε: ↑20 Σεπ 2021, 21:21Π.χ. https://www.skroutz.gr/s/30673867/HP-27 ... B-W10.html
(Για αυτον τον λογο ρωτησα intel ή amd στο αρχικο ποστ).
https://www.x-kom.pl/p/666041-all-in-on ... win10.html
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
οχι mac, ουτε άλλο πανάκριβο, δε με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις, η εμφάνιση και η εργονομία της οθόνης μόνοkongrosian έγραψε: ↑20 Σεπ 2021, 21:49https://www.skroutz.gr/s/13674289/Apple ... macOS.htmldna replication έγραψε: ↑20 Σεπ 2021, 21:31με την ευκαιρία βρείτε μου και μένα ένα που να:
π.χ. αυτό το Lenovo νομίζω κομψο θα φαίνεται αλλα θα έχει ξεκούραστη οθόνη?
https://www.skroutz.gr/s/28734280/Lenov ... Black.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 20 Σεπ 2021, 22:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Jack Shephard
Δεν είναι και τόσο μεγάλη σύμπτωση. Εκτός Apple για all-in-one PCs μιλάμε βασικά για HP και Lenovo. Είναι συγκεκριμένα τα μοντέλα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑20 Σεπ 2021, 21:53Ωραιος, κοιτα συμτωση. Αυτο κοιτουσα πριν ανηξω το νημα. Το ιδιο ειναι αλλα καλυτερη εκδοση? Ayto kanei peripoy 960euro με 32gb ram και 960gb SSD. ΕΧει και πιο απλα configs.
Αν μπορείς να αγοράσεις αυτό που έβαλες είναι πολύ καλύτερο value for money από αυτό που σου έδωσα εγώ (ξέχασα ότι δε ζεις Ελλάδα). Αλλά με το Google Translate είδα ότι η εγγύηση παρέχεται από αυτούς. Δες αν πρέπει να το στείλεις Πολωνία.
Edit: λέει Configuration expanded by x-com. Έχουν κάνει αυτοί προσθήκες, μάλλον μνήμη και άλλο δίσκο.
Γενικά δεν είμαι οπαδός των all-in-ones (πολύ περιορισμένη αναβάθμιση αν όχι καθόλου. Κι αν χαλάσει θα πρέπει να το στείλεις ολόκληρο), αν δω κάτι αξιόλογο και σε κάποιο Amazon θα σου πω.
Πολωνια μενω για αυτο σου εβαλα αυτο το λινκ.Jack Shephard έγραψε: ↑20 Σεπ 2021, 22:04Δεν είναι και τόσο μεγάλη σύμπτωση. Εκτός Apple για all-in-one PCs μιλάμε βασικά για HP και Lenovo. Είναι συγκεκριμένα τα μοντέλα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑20 Σεπ 2021, 21:53Ωραιος, κοιτα συμτωση. Αυτο κοιτουσα πριν ανηξω το νημα. Το ιδιο ειναι αλλα καλυτερη εκδοση? Ayto kanei peripoy 960euro με 32gb ram και 960gb SSD. ΕΧει και πιο απλα configs.
Αν μπορείς να αγοράσεις αυτό που έβαλες είναι πολύ καλύτερο value for money από αυτό που σου έδωσα εγώ (ξέχασα ότι δε ζεις Ελλάδα). Αλλά με το Google Translate είδα ότι η εγγύηση παρέχεται από αυτούς. Δες αν πρέπει να το στείλεις Πολωνία.
Edit: λέει Configuration expanded by x-com. Έχουν κάνει αυτοί προσθήκες, μάλλον μνήμη και άλλο δίσκο.
Γενικά δεν είμαι οπαδός των all-in-ones (πολύ περιορισμένη αναβάθμιση αν όχι καθόλου. Κι αν χαλάσει θα πρέπει να το στείλεις ολόκληρο), αν δω κάτι αξιόλογο και σε κάποιο Amazon θα σου πω.
Ειχα την εντυπωση οτι σε αυτα ολο το hardware ειναι embedded και δε σηκωνει expansion. Αν ειναι ετσι, τοτε μπορω να παρω το φθηνοτερο μοντελο και να κανω εγω το upgrade σε ram kai ssd. Λογικα θα βγει πιο φθηνο.
... αλλα μπορει να μου τα πρηξουν μετα με το warranty...
ΚΑι εγω δεν ειμαι φαν των all-in-one αλλα επειδη θα ειναι στο σαλονι, το προτιμαει η γυναικα μου. Επισης δε θελει να παρει λαπτοπ γιατι την κουραζει η μικρη οθονη και εφοσον δεν εχουμε τηλεοραση η 27" θα ειναι καλη και για καμια ταινια.
Σ'ευχαριστω! Αν βρεις και τιποτα αλλο που να αξιζει...

- Jack Shephard
Κάποια σου δίνουν εύκολη πρόσβαση να αναβαθμίσεις μνήμη και δίσκο ενώ κάποια άλλα πρέπει να τα εγχειρήσεις. Διάβασε για το μοντέλο που δε ενδιαφέρει τι παραμετροποίηση μπορείς να κάνεις χωρίς να το ανοίξεις.
(δεν έχεις τηλεόραση και δε το λες τόσο καιρό; Λοιπόν, μάζεψε 1000-2000€ και το επόμενο προτζεκτάκι θα είναι ένας projector).
(δεν έχεις τηλεόραση και δε το λες τόσο καιρό; Λοιπόν, μάζεψε 1000-2000€ και το επόμενο προτζεκτάκι θα είναι ένας projector).
Ναι ενας προτζεκτορ ειναι στο to do list.Jack Shephard έγραψε: ↑20 Σεπ 2021, 22:28Κάποια σου δίνουν εύκολη πρόσβαση να αναβαθμίσεις μνήμη και δίσκο ενώ κάποια άλλα πρέπει να τα εγχειρήσεις. Διάβασε για το μοντέλο που δε ενδιαφέρει τι παραμετροποίηση μπορείς να κάνεις χωρίς να το ανοίξεις.
Αυτο το HP λογικα δε θα εχει θεμα με τα win11 σωστα?
- Jack Shephard
Είναι επίσημα υποστηριζόμενος για Windows 11, δεν έχεις θέμα.
Jack Shephard έγραψε: ↑20 Σεπ 2021, 22:36Είναι επίσημα υποστηριζόμενος για Windows 11, δεν έχεις θέμα.

Ξανακοιταζα τα specs... ME 27" οθονη και 1920 x 1080 (FullHD) resolution δε θα ειναι λιγο ετσι η φαση?Jack Shephard έγραψε: ↑20 Σεπ 2021, 22:36Είναι επίσημα υποστηριζόμενος για Windows 11, δεν έχεις θέμα.