Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Ώπα, εδώ θέλω να παρέμβω. Μετά το νήμα όπου έβαλε τα πόδια της η Γαλή, το θείτσα δε μπορεί να σταθεί. Πόσο μάλλον από σένα που είσαι 150 χρονών. Εγώ μπορώ να το πω αν και δεν το πιστεύω πλέον
Η παρουσία ενός «γκουρού της χρεοκοπίας» στο ερευνητικό και διδακτικό προσωπικό ενός πανεπιστημιακού ιδρύματος καταρρακώνει το κύρος ολόκληρου του ιδρύματος. Δεν είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά τον ίδιο ή το Τμήμα της Οικονομικής Επιστήμης, είναι η φήμη ολόκληρηςτης Ασοεε που τίθεται υπό αμφισβήτηση.
υ.γ. Συμφωνούμε με βαλκυρία. Είναι ένας τρόπος να μείνουν κενές οι μισές και βάλε έδρες στα ελλ. πανεπιστήμια ώστε να μειωθεί το κόστος της μισθοδοσίας
Αυτό το πουτσοκέφαλο με μουστάκι, δεν μπορεί να χωνέψει το πανελλαδικό ξεφτιλισμα στο οποίο υπέβαλε ο ίδιος τον εαυτό του, όταν προφήτευε εμβόλια για το 2023
Ώπα, εδώ θέλω να παρέμβω. Μετά το νήμα όπου έβαλε τα πόδια της η Γαλή, το θείτσα δε μπορεί να σταθεί. Πόσο μάλλον από σένα που είσαι 150 χρονών. Εγώ μπορώ να το πω αν και δεν το πιστεύω πλέον
To θειτσα δεν παει σε ηλικια αλλα στα ατομα γυναικειου φιλου που θελουν να ανακατευονται παντου και να δινουν συμβουλες χωρις να ξερουν καλα καλα περι τινος προκειται.
Δικαιωση του Κουβελα καθως απορριφθηκε σχεδον ομοφωνα (ψηφοι 16-2) η χρηση της τριτης δοσης απο τον FDA στις ΗΠΑ κι αυτο παρα τις πιεσεις Μπαιντεν για να εγκριθει.
Στην Ελλαδα η κυβερνηση Κουλη απο χτες την προωθει και επισημα σε συγκεκριμενες ομαδες του πληθυσμου παρα το γεγονος οτι δεν εχει εγκριση στην ΕΕ, απορριφθηκε στις ΗΠΑ, ο ΠΟΥ συνιστα να μην χρησιμοποιειται και δεν διαθετει καν συνοδευτικη μελετη (πιχι απο την Pfizer).
Mε λιγα λογια απο χτες οι Ελληνες και με τη βουλα ειναι πειραματοζωα.
Αυτό το πουτσοκέφαλο με μουστάκι, δεν μπορεί να χωνέψει το πανελλαδικό ξεφτιλισμα στο οποίο υπέβαλε ο ίδιος τον εαυτό του, όταν προφήτευε εμβόλια για το 2023
Αυτοί είστε ψεκες
Ε καλά τώρα.
Η τρίτη δόση προορίζεται για καρκινοπαθείς και λοιπές ειδικές ομάδες.
Σταματήστε το σκούξιμο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αυτοί είστε ψεκες
Ε καλά τώρα.
Η τρίτη δόση προορίζεται για καρκινοπαθείς και λοιπές ειδικές ομάδες.
Σταματήστε το σκούξιμο.
Κανεις λαθος, με το καλημερα επιασαν τους ανω των 60.
Αυτοί είστε ψεκες
Ναι, δεν είναι καλός προφήτης.
Δε του ζητήσαμε προφητεία, up to date του ζητήσαμε να είναι με τον κλάδο του όντας καθηγητής
Εσύ αν δεν θέλεις μην κάνεις.Όποιος θέλει θα κάνει.Έχω κατ επανάληψη γράψει ότι η μόνη λύση είναι εθελοντικός εμβολιασμός και όλα ανοιχτά.Δε νομίζω ότι οι αντιεμβολιαστές ζητάνε κάτι άλλο.
Εσύ αν δεν θέλεις μην κάνεις.Όποιος θέλει θα κάνει.Έχω κατ επανάληψη γράψει ότι η μόνη λύση είναι εθελοντικός εμβολιασμός και όλα ανοιχτά.Δε νομίζω ότι οι αντιεμβολιαστές ζητάνε κάτι άλλο.
Συμφωνω αρκει στο ολα ανοιχτα να προσθεσουμε και την επαναφορα των υγειονομικων στα νοσοκομεια.
Συμφωνω αρκει στο ολα ανοιχτα να προσθεσουμε και την επαναφορα των υγειονομικων στα νοσοκομεια.
.
Όχι διότι είναι ακατάλληλοι για αυτή τη δουλειά και το ακατάλληλοι δεν πάει στο κατά πόσον είναι αποτελεσματικά τα εμβόλια αλλά στο ότι αμφισβητούν ουσιαστικά τα πορίσματα των μεγαλύτερων οργανισμών Αμερικής και Ευρώπης που λένε ότι δεν βλάπτουν.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.