Επίσκεψη σε οδοντίατρο:rapid οι εμβολιασμένοι,μοριακό οι ανεμβολίαστοι[UPD o Πλεύρης κατανοεί το λαθος και διορθώνει]
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Επίσκεψη σε οδοντίατρο:rapid οι εμβολιασμένοι,μοριακό οι ανεμβολίαστοι[UPD o Πλεύρης κατανοεί το λαθος και διορθώνει]
Λοιπόν πείτε, πως γίνεται όλες οι οδοντίατροι να είναι καβλιαρες;
Re: Επίσκεψη σε οδοντίατρο:rapid οι εμβολιασμένοι,μοριακό οι ανεμβολίαστοι[UPD o Πλεύρης κατανοεί το λαθος και διορθώνει]
Εγώ ξέρω 5 και καμία από αυτές δεν είναι καβλιάρα.
Εμένα άλλη είναι η απορία μου. Είναι όλοι οι οδοντίατροι εμβολιασμένοι;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Dwarven Blacksmith
Γιατί αν ήταν πιο άσχημες θα έβγαιναν λιγότερο με τα αμόρε και θα περνούσαν ιατρική.

0/5;;; Δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Όλοι οι οδοντίατροι δύσκολο να είναι εμβολιασμενοι αλλά αν πιστέψουμε στατιστικές πρέπει να είναι 9 στους 10.Επισης η δικιά μου (αστέρι παρεμπιπτόντως) από τότε που ξεκίνησε η ιστορία με τον κορονοϊό εξετάζει με διπλή μάσκα, κάσκα και μια στολή προστασίας που μοιάζει καπως με σκάφανδρο.
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑21 Σεπ 2021, 20:58Γιατί αν ήταν πιο άσχημες θα έβγαιναν λιγότερο με τα αμόρε και θα περνούσαν ιατρική.

Re: Επίσκεψη σε οδοντίατρο με rapid test για εμβολιασμένους, με μοριακό για ανεμβολίαστους
Γιατί δεν αναστέλλουν τις άδειες άσκησης επαγγέλματος, όπως στους ιατρούς του ΕΣΥ;
Occasio facit furem
Re: Επίσκεψη σε οδοντίατρο με rapid test για εμβολιασμένους, με μοριακό για ανεμβολίαστους
Δεν το ξέρω φίλε μου. Αυτό θα ήταν το δίκαιο εδώ που τα λέμε.
Re: Επίσκεψη σε οδοντίατρο:rapid οι εμβολιασμένοι,μοριακό οι ανεμβολίαστοι[UPD o Πλεύρης κατανοεί το λαθος και διορθώνει
λες και τα τηρει κανεις αυτα
λες και το εγκριτο μεσο δεν εχει πληροφορηση απο μεσα
λες και τα ραπιντ τεστ δε βγαζουν ψευδως αρνητικα
λες και ψεκαστηκε on air ο οδοντιατρος -
εχουν αγανακτησει το συμπαν με τις πιπες που καθονται και ασχολουνται
Μην ριξεις αερολυμα λεει για να μειωθει η διασπορα

Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
Re: Επίσκεψη σε οδοντίατρο:rapid οι εμβολιασμένοι,μοριακό οι ανεμβολίαστοι[UPD o Πλεύρης κατανοεί το λαθος και διορθώνει
Μου φαίνεται αστείο όλο το νταβαντούρι για τα οδοντιατρεία έχοντας γνώση τόσα χρόνια την κατάσταση.Είμαστε ίσως από τους ελάχιστους υγειονομικούς (εξαιρουμένων φυσικά των χειρουργών επί τω έργω) που ανέκαθεν είχαμε τα αυστηρότερα μέτρα ατομικής προστασίας του θεράποντα (μάσκα,προσωπίδα,γάντια) αλλά και του ασθενή (αναλώσιμα μιας χρήσης,απολυμαντικά επιφανειών,αποστείρωση εργαλείων κλπ).
Η πανδημία κατά τη γνώμη μου περνάει σε μια φάση που ο ιός πλέον (θα) βρίσκεται παντού και όλοι πρακτικά θα έλθουμε σε επαφή με αυτόν θέλοντας και μη.Δεν έχει νόημα ο διαχωρισμός σε εμβολιασμένους/ανεμβολίαστους.Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.
Η πανδημία κατά τη γνώμη μου περνάει σε μια φάση που ο ιός πλέον (θα) βρίσκεται παντού και όλοι πρακτικά θα έλθουμε σε επαφή με αυτόν θέλοντας και μη.Δεν έχει νόημα ο διαχωρισμός σε εμβολιασμένους/ανεμβολίαστους.Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
- Dwarven Blacksmith
ΣωστότατοςΓκιώνης έγραψε: ↑21 Σεπ 2021, 21:41Μου φαίνεται αστείο όλο το νταβαντούρι για τα οδοντιατρεία έχοντας γνώση τόσα χρόνια την κατάσταση.Είμαστε ίσως από τους ελάχιστους υγειονομικούς (εξαιρουμένων φυσικά των χειρουργών επί τω έργω) που ανέκαθεν είχαμε τα αυστηρότερα μέτρα ατομικής προστασίας του θεράποντα (μάσκα,προσωπίδα,γάντια) αλλά και του ασθενή (αναλώσιμα μιας χρήσης,απολυμαντικά επιφανειών,αποστείρωση εργαλείων κλπ).
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πήγα για απονεύρωση στον οδοντίατρο....αχ πονάω !!!
από tanipteros » 29 Μάιος 2023, 23:29 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 77 Απαντήσεις
- 4201 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Gherschaagk
30 Μάιος 2023, 23:08
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
29 Ιαν 2025, 10:57
-
-
Νέα δημοσίευση οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν spike protein
από dna replication » 06 Αύγ 2023, 09:48 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 405 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
06 Αύγ 2023, 09:55
-
-
- 178 Απαντήσεις
- 4380 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρχέλαος
12 Δεκ 2023, 11:30