Επίσκεψη σε οδοντίατρο:rapid οι εμβολιασμένοι,μοριακό οι ανεμβολίαστοι[UPD o Πλεύρης κατανοεί το λαθος και διορθώνει]

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Mel

Re: Επίσκεψη σε οδοντίατρο:rapid οι εμβολιασμένοι,μοριακό οι ανεμβολίαστοι[UPD o Πλεύρης κατανοεί το λαθος και διορθώνει]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mel » 21 Σεπ 2021, 20:53

Λοιπόν πείτε, πως γίνεται όλες οι οδοντίατροι να είναι καβλιαρες;

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Re: Επίσκεψη σε οδοντίατρο:rapid οι εμβολιασμένοι,μοριακό οι ανεμβολίαστοι[UPD o Πλεύρης κατανοεί το λαθος και διορθώνει]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 21 Σεπ 2021, 20:58

Mel έγραψε:
21 Σεπ 2021, 20:53
Εγώ ξέρω 5 και καμία από αυτές δεν είναι καβλιάρα.
Εμένα άλλη είναι η απορία μου. Είναι όλοι οι οδοντίατροι εμβολιασμένοι;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 21 Σεπ 2021, 20:58

Mel έγραψε:
Γιατί αν ήταν πιο άσχημες θα έβγαιναν λιγότερο με τα αμόρε και θα περνούσαν ιατρική.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Mel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mel » 21 Σεπ 2021, 21:05

vagabondo έγραψε:
21 Σεπ 2021, 20:58
Mel έγραψε:
Εγώ ξέρω 5 και καμία από αυτές δεν είναι καβλιάρα.
Εμένα άλλη είναι η απορία μου. Είναι όλοι οι οδοντίατροι εμβολιασμένοι;

0/5;;; Δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Όλοι οι οδοντίατροι δύσκολο να είναι εμβολιασμενοι αλλά αν πιστέψουμε στατιστικές πρέπει να είναι 9 στους 10.Επισης η δικιά μου (αστέρι παρεμπιπτόντως) από τότε που ξεκίνησε η ιστορία με τον κορονοϊό εξετάζει με διπλή μάσκα, κάσκα και μια στολή προστασίας που μοιάζει καπως με σκάφανδρο.

Άβαταρ μέλους
Mel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mel » 21 Σεπ 2021, 21:06

Dwarven Blacksmith έγραψε:
21 Σεπ 2021, 20:58
Mel έγραψε:
Γιατί αν ήταν πιο άσχημες θα έβγαιναν λιγότερο με τα αμόρε και θα περνούσαν ιατρική.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Re: Επίσκεψη σε οδοντίατρο με rapid test για εμβολιασμένους, με μοριακό για ανεμβολίαστους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 21 Σεπ 2021, 21:14

Mel έγραψε:
21 Σεπ 2021, 21:05
Όλοι οι οδοντίατροι δύσκολο να είναι εμβολιασμενοι αλλά αν πιστέψουμε στατιστικές πρέπει να είναι 9 στους 10.
Γιατί δεν αναστέλλουν τις άδειες άσκησης επαγγέλματος, όπως στους ιατρούς του ΕΣΥ;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Mel

Re: Επίσκεψη σε οδοντίατρο με rapid test για εμβολιασμένους, με μοριακό για ανεμβολίαστους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mel » 21 Σεπ 2021, 21:21

vagabondo έγραψε:
21 Σεπ 2021, 21:14
Mel έγραψε:
21 Σεπ 2021, 21:05
Όλοι οι οδοντίατροι δύσκολο να είναι εμβολιασμενοι αλλά αν πιστέψουμε στατιστικές πρέπει να είναι 9 στους 10.
Γιατί δεν αναστέλλουν τις άδειες άσκησης επαγγέλματος, όπως στους ιατρούς του ΕΣΥ;
Δεν το ξέρω φίλε μου. Αυτό θα ήταν το δίκαιο εδώ που τα λέμε.

pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Re: Επίσκεψη σε οδοντίατρο:rapid οι εμβολιασμένοι,μοριακό οι ανεμβολίαστοι[UPD o Πλεύρης κατανοεί το λαθος και διορθώνει

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 » 21 Σεπ 2021, 21:25

alekhine έγραψε:
21 Σεπ 2021, 20:52
περαστική έγραψε:
21 Σεπ 2021, 20:48
pikey25 έγραψε:
21 Σεπ 2021, 19:20
Νατη η κυβερνησαρα μας !

:smt005:

Πάνω απ' όλα συνέπεια και υγειονομικό όφελος.

κρατηστε μια πισινη παντως

μεχρι να βγει η νεα ΚΥΑ που υποσχεθηκε ο πλευρης ισχυουν τα μετρα του ΦΕΚ

που σημαινει οτι μεχρι τοτε η ομοσπανδια των οδοντιατρων μπορει να λεει οτι θελει :wink
λες και τα τηρει κανεις αυτα
λες και το εγκριτο μεσο δεν εχει πληροφορηση απο μεσα
λες και τα ραπιντ τεστ δε βγαζουν ψευδως αρνητικα
λες και ψεκαστηκε on air ο οδοντιατρος -
εχουν αγανακτησει το συμπαν με τις πιπες που καθονται και ασχολουνται

Μην ριξεις αερολυμα λεει για να μειωθει η διασπορα :fp::fp:
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough

Άβαταρ μέλους
Γκιώνης
Phorum.gr user: Γκιώνης

Re: Επίσκεψη σε οδοντίατρο:rapid οι εμβολιασμένοι,μοριακό οι ανεμβολίαστοι[UPD o Πλεύρης κατανοεί το λαθος και διορθώνει

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκιώνης » 21 Σεπ 2021, 21:41

Μου φαίνεται αστείο όλο το νταβαντούρι για τα οδοντιατρεία έχοντας γνώση τόσα χρόνια την κατάσταση.Είμαστε ίσως από τους ελάχιστους υγειονομικούς (εξαιρουμένων φυσικά των χειρουργών επί τω έργω) που ανέκαθεν είχαμε τα αυστηρότερα μέτρα ατομικής προστασίας του θεράποντα (μάσκα,προσωπίδα,γάντια) αλλά και του ασθενή (αναλώσιμα μιας χρήσης,απολυμαντικά επιφανειών,αποστείρωση εργαλείων κλπ).

Η πανδημία κατά τη γνώμη μου περνάει σε μια φάση που ο ιός πλέον (θα) βρίσκεται παντού και όλοι πρακτικά θα έλθουμε σε επαφή με αυτόν θέλοντας και μη.Δεν έχει νόημα ο διαχωρισμός σε εμβολιασμένους/ανεμβολίαστους.Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 21 Σεπ 2021, 21:49

Scouser έγραψε:
21 Σεπ 2021, 18:38

Είναι ένα απόλυτα λογικό μέτρο γιατί εφόσον ανεμβολίαστοι και εμβολιασμένοι μεταδίδουν εξίσου
Δεν μεταδίδουν εξίσου.

περαστική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική » 21 Σεπ 2021, 21:56

Γκιώνης έγραψε:
21 Σεπ 2021, 21:41
Μου φαίνεται αστείο όλο το νταβαντούρι για τα οδοντιατρεία έχοντας γνώση τόσα χρόνια την κατάσταση.Είμαστε ίσως από τους ελάχιστους υγειονομικούς (εξαιρουμένων φυσικά των χειρουργών επί τω έργω) που ανέκαθεν είχαμε τα αυστηρότερα μέτρα ατομικής προστασίας του θεράποντα (μάσκα,προσωπίδα,γάντια) αλλά και του ασθενή (αναλώσιμα μιας χρήσης,απολυμαντικά επιφανειών,αποστείρωση εργαλείων κλπ).

Η πανδημία κατά τη γνώμη μου περνάει σε μια φάση που ο ιός πλέον (θα) βρίσκεται παντού και όλοι πρακτικά θα έλθουμε σε επαφή με αυτόν θέλοντας και μη.Δεν έχει νόημα ο διαχωρισμός σε εμβολιασμένους/ανεμβολίαστους.Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.
Σωστότατος

pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 » 21 Σεπ 2021, 21:58

ΨΕΚΑΣ έγραψε:
21 Σεπ 2021, 21:49
Scouser έγραψε:
21 Σεπ 2021, 18:38

Είναι ένα απόλυτα λογικό μέτρο γιατί εφόσον ανεμβολίαστοι και εμβολιασμένοι μεταδίδουν εξίσου
Δεν μεταδίδουν εξίσου.
https://www.geertvandenbossche.org/post ... ific-truth
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών